Dodaj do ulubionych

SEKS PARTY W KRAKOWIE !

IP: 195.150.115.* 14.08.04, 14:39
Witajcie

Chciałbym na wzór "Swingers club" w innych miastach zorganizowac seks party
w Krakowie. Bardzo prosze o zgloszenia kobiet oraz mezczyzn w wieku 18-35 lat
zainteresowanych ta fascynujaca zabawa erotyczna. Najchetniej beda widziane
osoby bi oraz pary. Spotkanie zostaloby zorganizowane w jednym z hoteli lub
tez w mieszkaniu jednego z uczestnikow. Na spotkaniu beda niespodzianki
np. "Glory hole". Szczegoly podam mailowo tylko naprawde zainteresowanym.
Przewidywana ilosc osob: 10, w tym kobiety i mezczyzni w mniej wiecej rownych
proporcjach. Kontakt ze mna na mail mateusz.j77@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kara Re: SEKS PARTY W KRAKOWIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:57
      Jesteś chory na łeb.
      • Gość: biseks Re: SEKS PARTY W KRAKOWIE ! IP: *.crowley.pl 14.08.04, 18:33
        Nie wiem czym naraził Ci się Mati, ale Ty w odróżnieniu od niego, jesteś bardzo niekulturalna. Szkoda, że sieć zapewnia względną anonimowość, bo powiedziałbym Ci to z miłą chęcią także w cztery oczy.

:-) biseks

PS. Do Matiego: w Krakowie jest dobry swingers club.
        • Gość: Antybiseks Re: SEKS PARTY W KRAKOWIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:19
          Kolejny o zrypanym umysle. Wpadnij do mnie na wioske. Moj byczek cie przeleci.
          Takich i tobie podobnych powinno sie wieszac!!!
          • Gość: AntyAnty Re: SEKS PARTY W KRAKOWIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:43
            Znalazł się pajacyk o niezrypanym umyśle! A byczek bedzie miał jeszcze siłę po
            zrypaniu ciebie wsiochu?? A propos co u twojej owieczki? (bo z takim intelektem
            suszarki do zębów to wątpie żeby cie jakaś laska chciała.) Z serdecznym koń
            byczka w dłoń i do huzia do buzi chłopczyku- miłych snów.
            • Gość: AntyAntyAnty Re: SEKS PARTY W KRAKOWIE ! IP: *.selensys.com / 195.68.35.* 14.08.04, 23:59
              wynocha zboczeńcu!
              • Gość: AntyAnty Re: SEKS PARTY W KRAKOWIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 00:01
                och przepraszam... juz mnie nie ma. Przygadaj mi jeszcze kotku- tak mnie to
                rajcuje- tobie tez jest juz dobrze?? :D
                • Gość: aaa A ja sobie przynajmniej do buzi fiutkiem sięgam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 00:54
                  hihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka