Gość: Mirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:34 Ja pierdole, wlasnie ogladam Reality TV. Kurwa, pedalow powinno sie jednak rozstrzeliwac!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyganeczka1 Re: Reality TV 15.08.04, 11:46 :))))) to nie ogladaj i mniej sie bedzesz denerwowal :)) A niby czemu zaraz roztrzeliwac??.. czy jak kiedys Twoj syn okaze sie ze jest pedalem to tez go roztrzelasz bo NIM jest nie patrzac na to ze mimo to jest wspanialym czlowiekiem ..hmmm Znam gejow , les i wiesz co sa wspanialymi , inteligentnymi ludzmi , co nie zawsze mozna dostrzec u tych "Normalnych" osob.... a to ze preferuja inna milosc to jest tylko i wylacznie ich sprawa.... Tak samo ONI mogli by teraz o nas powiedziec - " ja pierdole hetero..powinno sie rozstrzeliwac " i co milo by bylo Tobie to uslyszec?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Reality TV IP: *.psed.net / 67.69.107.* 15.08.04, 12:47 to nie jest "inna" miłość to jest ZBOCZENIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Reality TV IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 15.08.04, 13:26 i prymitywny egoizm...myslenie w kategoriach...bo jak JA bym był....bo JA sobie nie mogę wyobrazić...nie jestes (to do wszystkich tych którzy chcą strzelać),a wyobraźnię skieruj na inne tory. Żyj i daj zyć innym...prosta stara skuteczna zasada i wcale nie taka trudna w praktyce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Reality TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 21:53 karcia-albi, to może jeszcze pedofilów bedziemy traktować "normalnie"??? W końcu to tez mozna podciągnąć do "totalnego braku tolerancji". Dodaj do tego zoofilów, nekrofilów itp zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cyganeczka1 Re: Reality TV 15.08.04, 15:22 Gość portalu: lekarz napisał(a): > to nie jest "inna" miłość to jest ZBOCZENIE ! ..moze dla innych zboczeniem jest robic to co Ty robisz ?..tak reasumujac to caly sex i wszystkie jego rodzaje jest ZBOCZONY . Bo czyz kochac sie inaczej ( nie po Bozemu ) dla wiekszosci tez jest zboczeniem ... bez przesady niejeden gej czy les zasluguje na wiecej szacunku niz hetero... ( nie obrazajac tu nikogo ) ta ich innosc jest tylko i wylacznie ich sprawa , wiec ok skoro sa ZBOCZENCAMI to i MY nimi JESTESMY !!! i podpisuje sie pod tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Reality TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:55 Mirek Mirek a skąd jesteś!!!!! (ważne) Odpowiedz Link Zgłoś