jasmina_tdi 29.03.02, 15:12 bawta sie dobrze wielkanocne kurczaczki!!! dla wszyskich po buziaku - cmok! Ci, ktorzy maja moj telefonik - bedziemy w kontakcie, Ci ktorzy go nie maja - bede z wami duchem :)))) Do wtorku i PA! jasmine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 29.03.02, 15:17 Pa Jasminko.Nie struj się jajeczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! 29.03.02, 15:18 struje sie czym innym :))))) Gość portalu: crimen napisał(a): > Pa Jasminko.Nie struj się jajeczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! 29.03.02, 15:26 no faktycznie tak sie zachowujesz jakbys nie mial :)))) ide sobie stad! milego picia do lustereczka hehehehehehehe!!!! men_ napisał(a): > A ja nie mam, buuuuuuuu > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 29.03.02, 15:25 Jak prawdziwy męszczyzna;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! 29.03.02, 15:27 ja czy Ty???? hihihihihihihi.... Gość portalu: crimen napisał(a): > Jak prawdziwy męszczyzna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 29.03.02, 15:33 Wiesz że samochód to przedłużenie męskości? ;)Pociąg do posiadania niektórych męskich atrybutów Cię zdradza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! 29.03.02, 15:35 czy pociag do TYCH meskich atrybytow rowniez zdrdza we mnie mezczyzne???? :))))) Gość portalu: crimen napisał(a): > Wiesz że samochód to przedłużenie męskości? ;)Pociąg do posiadania niektórych > męskich atrybutów Cię zdradza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ty juz nie mac lepiej........jasminko.......... 29.03.02, 15:37 jeczysz, ze Cie nikt nie kocha, czlowiek Cie pociesza, a Ty sie z pazurami rzucasz:( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ty juz nie mac lepiej........jasminko.......... 29.03.02, 15:39 kiteczku!!!! to byla taka mala podpucha! no przeciez wiem ze mnie kochacie :))))) no dawaj buziaka na zgodze i z czystym sumieniem idz swiecic jajka :)))) kitek1 napisał(a): > jeczysz, ze Cie nikt nie kocha, > czlowiek Cie pociesza, > a Ty sie z pazurami rzucasz:( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ty juz nie mac lepiej........jasminko.......... 29.03.02, 15:41 ja przez te Twoje podpuchy, kiedys na serduszko skonam, albo menikowi wydmuszki roztrzaskam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ty juz nie mac lepiej........jasminko.......... 29.03.02, 15:41 hahahahahahaha!!!! to drugie pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz to drugie!!!!!! kitek1 napisał(a): > ja przez te Twoje podpuchy, > kiedys na serduszko skonam, > albo menikowi wydmuszki roztrzaskam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ty juz nie mac lepiej........jasminko.......... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 29.03.02, 15:45 Biedny Menik będzie cienko śpiewał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 29.03.02, 15:42 Dobrze, niech Ci będzie.Jesteś dziewczyną z "jajem"(wielkanocnym ? ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! 29.03.02, 15:51 uuuuuuuuuuuuuuuuu.... moglbys troche wiecej zapalu wlozyc w slowa:((((( czuje sie jak tranwestyta! Gość portalu: crimen napisał(a): > Dobrze, niech Ci będzie.Jesteś dziewczyną z "jajem"(wielkanocnym ? ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: na szczescie nie wygladasz.......... 29.03.02, 15:53 buziaczek :-**** kitek1 napisał(a): > na takowego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: ALLELUJA! SPADAM STAD! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 29.03.02, 15:54 Kto Cię poznał ten nigdy tak nie pomyśli;) Odpowiedz Link Zgłoś