Dodaj do ulubionych

LEZIOX !!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 18:25
jak sie menelu cholerny nie zameldujesz do wieczora to to ci nogi zabetonuje i wrzuce do Odry!!!
Bedziesz padalcu ryby karmil !!!!!!!!! Sama juz teraz nie wiem czy mam te flaszki do skupu odnosic czy
nie???????
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: LEZIOX !!!!!! 04.04.02, 20:39
      Tez czekam na info od Menela. Dziala on na zasadzie: pojawiam sie i znikam :o((
      Ciekawie, czy i kiedy sie odezwie :o((
      • Gość: samanta Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:00
        wiesz co ..ja jestem pojeb do kwadratu ale on to juz do n-tej potegi!!!!!!!!!! Nie powiem dlaczego bo to
        forum publiczne,ale go zamorduje chyba!
        • mario2 Re: LEZIOX !!!!!! 04.04.02, 21:04
          To napisz na @
          • Gość: samanta Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:10
            toz wlacz gadzine bedzie szybciej!
            • mario2 Re: LEZIOX !!!!!! 04.04.02, 21:11
              Nie mam - wykasowala sie!
              • Gość: samanta Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:14
                Jezuuuu...toz se sciagnij .albo tlen sciagnij to se pogadamy przez mikrofonik:)))))))
              • leziox Re: LEZIOX !!!!!! 04.04.02, 21:15
                Ryje kostropate,ja was przeciez wszystkich i tak kocham a wy mnie betonowac
                chcecie,z pradem rzeki puszczac itd-to kurwa niby wszystko z milosci tez,czy
                jak?
                • Gość: samanta Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:19
                  Moga mnie zbanowac...ale.Kurwa mac! O kant dupy rozbic to wszystko ! Niech pies pogrzebie i nasika
                  na internet. Ide sie jutro zachlac,po raz pierwszy od nie wiem kiedy!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((
                  • leziox Re: LEZIOX !!!!!! 04.04.02, 21:22
                    Przeciez wszyscy wiedza/Lezio przyczyna wszystkich nieszczesc,wojen i katastrof
                    globalnych,oraz glodu w Korei Polnocnej.
                    A ja tylko nie mam poczucia przyzwoitosci i tyle.
                    • Gość: samanta Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:28
                      Przeciez wiesz ...w morde jeza:(
                      • Gość: laelia Re: LEZIOX !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 21:33
                        cześć kotki, wpadłam zobaczyć czy ktoś tu żyje o tej porze :o) Leziu,jako żeś
                        podobno przyczyna wszelkiego zła, spowodowałeś może wściekliznę u mojego szefa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka