Dodaj do ulubionych

a ja szukam poligrafa...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:13
Poważnie - jest na forum taki facet?
Obserwuj wątek
    • Gość: betka Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.dbn.pl / *.pl 01.09.04, 10:24
      a dlaczego facet?? nie może być kobieta??
    • Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 01:02
      Osobiście wolę panów...Jesteś może "bi"?
      • Gość: betka Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.dbn.pl / *.pl 02.09.04, 07:29
        a co sex ma wspólnego z zawodem??

;-)
        • Gość: kemoT_ Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:07
          Wlasnie...............jestem z zawodu drukarzem..ale co ma ..ten tego do
          tamtego??
        • Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:30
          Czasem ma :)))
        • Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:33
          Ja szukam "wolnego" poligrafa w celach towarzyskich...Sama też jestem
          poligrafem...
          • Gość: betka Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.dbn.pl / *.pl 02.09.04, 09:35
            aaaa..... to trzeba było tak od razu.......
            dużo nas poligrafów tutaj jest....
          • Gość: piecyk gazowy Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:42
            A operator DTP może być? ;-)
            • Gość: Roland Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:17
              zanosi się na "offset"
          • Gość: kemoT_ Re: a ja szukam poligrafa... IP: 10.121.0.* 02.09.04, 15:20
            pracujesz w wawa?????? i poligrafia dzieli sie na
            zawody ...poszczegolne...towarzyszko sztuki drukarskiej;))
    • Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:35
      Ta, pracuję w W-wie, ale na "swoim"...mamm małą firmę o tym profilu i
      wieloletni staż w zawodzie...Najlepsze lata spędziłam na tworzeniu takiej firmy
      z moim - już- ex...
      Nie ukrywam, że brakuje mi tego, a jeszcze jak mężczyzna podziela moją pasję...
      • Gość: Roland Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 07:04
        ...mam szanse, lubisz jakąs konkretna "technike"? zawod?
        pzdr!
    • Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:47
      Ogólnie to każda "technika" jest wporzo, a zawód nie ma tak wielkiego
      znaczenia...zwracam raczej uwagę na charakter u faceta...
      • Gość: Bosman charakter u faceta...?? - co masz na mysli?? ntxt. IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.09.04, 21:10
        • Gość: kobieta Re: charakter u faceta...?? - co masz na mysli?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:38
          Myślę ,że charakter jest ważny, czy to w towarzystwie, czy w biznesie...
    • sebpl Re: a ja szukam poligrafa... 05.09.04, 12:59
      Rozmowa małżeństwa poligraficznego:

- Kochanie zrób mi kawy, ale wiesz taką mocną, co najmniej 300dpi.
      - Już robię, tylko poczekaj chwilę przygowuję pranie. Nie wiesz gdzie jest
      proszek do tkanin CMYK-owych?
    • Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:04
      Taaaa...niezły dowcip! W praktyce /mojej/ to nieco inaczej wygląda...
      • sebpl Re: a ja szukam poligrafa... 06.09.04, 22:54
        Pierzesz w proszku do RGB??? To nic dziwnego, że pranie takie szare wychodzi :)
    • Gość: praktyczny poligra Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.adsl.wanadoo.nl 07.09.04, 00:43
      Hej! Jestem poligrafem, dtpowcem, producentem w agencji reklamowej. z
      kilkuletnim stazem. zawodowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka