Gość: kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:13 Poważnie - jest na forum taki facet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betka Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.dbn.pl / *.pl 01.09.04, 10:24 a dlaczego facet?? nie może być kobieta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 01:02 Osobiście wolę panów...Jesteś może "bi"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.dbn.pl / *.pl 02.09.04, 07:29 a co sex ma wspólnego z zawodem?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemoT_ Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 08:07 Wlasnie...............jestem z zawodu drukarzem..ale co ma ..ten tego do tamtego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:30 Czasem ma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:33 Ja szukam "wolnego" poligrafa w celach towarzyskich...Sama też jestem poligrafem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.dbn.pl / *.pl 02.09.04, 09:35 aaaa..... to trzeba było tak od razu....... dużo nas poligrafów tutaj jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:42 A operator DTP może być? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:17 zanosi się na "offset" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemoT_ Re: a ja szukam poligrafa... IP: 10.121.0.* 02.09.04, 15:20 pracujesz w wawa?????? i poligrafia dzieli sie na zawody ...poszczegolne...towarzyszko sztuki drukarskiej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:35 Ta, pracuję w W-wie, ale na "swoim"...mamm małą firmę o tym profilu i wieloletni staż w zawodzie...Najlepsze lata spędziłam na tworzeniu takiej firmy z moim - już- ex... Nie ukrywam, że brakuje mi tego, a jeszcze jak mężczyzna podziela moją pasję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 07:04 ...mam szanse, lubisz jakąs konkretna "technike"? zawod? pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:47 Ogólnie to każda "technika" jest wporzo, a zawód nie ma tak wielkiego znaczenia...zwracam raczej uwagę na charakter u faceta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosman charakter u faceta...?? - co masz na mysli?? ntxt. IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.09.04, 21:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: charakter u faceta...?? - co masz na mysli?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 22:38 Myślę ,że charakter jest ważny, czy to w towarzystwie, czy w biznesie... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: a ja szukam poligrafa... 05.09.04, 12:59 Rozmowa małżeństwa poligraficznego: - Kochanie zrób mi kawy, ale wiesz taką mocną, co najmniej 300dpi. - Już robię, tylko poczekaj chwilę przygowuję pranie. Nie wiesz gdzie jest proszek do tkanin CMYK-owych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:04 Taaaa...niezły dowcip! W praktyce /mojej/ to nieco inaczej wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: a ja szukam poligrafa... 06.09.04, 22:54 Pierzesz w proszku do RGB??? To nic dziwnego, że pranie takie szare wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyczny poligra Re: a ja szukam poligrafa... IP: *.adsl.wanadoo.nl 07.09.04, 00:43 Hej! Jestem poligrafem, dtpowcem, producentem w agencji reklamowej. z kilkuletnim stazem. zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś