Dodaj do ulubionych

Szukam........

IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 02.09.04, 13:23
przyjaciela! nie tylko do przytulania...Znajomosc-bez zobowiazan!
Krak.
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Szukam........ IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 02.09.04, 13:43
      nie jesteś sama ja też szukam przyjaciela....(wolnego)
      pozdrawiam 30latka 3MIASTO
      • Gość: torgen Do gościa " d " IP: *.zie.pg.gda.pl / *.zie.pg.gda.pl 02.09.04, 15:08
        A ja szukam przyjaciółki z 3miasta,
        Napisz jak masz ochotę na mego meila: TORGEN@GAZETA.PL
        Dojrzały 25 latek
        • Gość: d Re: do 25-latka IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 02.09.04, 15:33
          Nie wiem czy to odpowiedni wiek:-)
    • Gość: nie romantyk Re: Szukam........ IP: *.globit / 217.98.57.* 02.09.04, 13:43
      przyjedz do kielc!!!
    • Gość: piecyk gazowy Re: Szukam........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:52
      Gość portalu: romatyczka..;) napisał(a):

> przyjaciela! nie tylko do przytulania...

Aha! I do wynoszenia śmieci? Trzepania dywanów? ;-)))
    • chyba_normalny Re: Szukam........ 02.09.04, 14:28
      Chciałbym zaproponować wieczorne spacery w blask księżyca i migocących gwiazd ,
      śpiew słowików , nieśmiałe trzymanie się za ręce , przyśpieszony oddech ,
      skradzione pocałunki ale niestety nie te lata .
      • Gość: a. Re: Szukam........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:50
        hm,nawet mnie zainteresowałeś..:)więc może jednak wiek nie miałby znaczenia?:)
        pzdr
        • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 21:32
          A może taki spacerek?
          Rań moje serce, rań moją duszę. Obiecana miłośc nie nadejdzie.
          Otwierając przed Tobą mój świat padłem u Twoich stóp.
          Byłaś przy mnie, byłaś blisko. Lecz teraz spogladam na Ciebie i widzę czarny
          welon,
          wychodzacy poza kontury Twego życia. Umarłaś w moich ramionach, a gdzie miłosc?
          Uleciała?Kochając zraniłaś mnie, pokochałas smierć.
    • Gość: Tecumseh Re: Szukam........ IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 02.09.04, 22:39
      ... drogi naszych żywotów nigdy się nie skrzyżują, bo ja już nie szukam ...
      straciłem wiarę, iż jest na tym świecie jakaś "mi przeznaczona", mimo że
      jeszcze do trzydziechy niemało mi brakuje to już jestem samotnikiem z
      wyboru ... może w innym wcieleniu się spotkamy ...
      życzę miłego wieczorka.
      • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 22:53
        ..........Te miejsce,
        pusta przestrzeń.
        Chciałem ja zapełnić Twoją miłoscią.
        Potrzebowałam Ciebie
        Ale straciłem Twój dotyk
        i Twój blask.
        Zmusiłaś mnie do samotności
        pamiętam jak kochałem
        Wiem że odeszłaś
        Nie dalaś mi odetchnąć.
        To była Twoja kolej
        Twoja odpowiedź.Ostanie słowo.
        Złamana gwiazda
        Słońce we wschodzie
        Księżyc w pełni.
        I wstyd...
        Dlaczego ja...?
        Dzrzwi już zamknięte
        Ciało umarło
        Łzy opadają na moją powłokę
        Nie ocaliłaś mnie
        Czemu to zrobiłaś...
        Chciałaś uchwycić moje uczucia
        ale uczycia moje są złamane
        I teraz tylko nadchodząca śmierć może je posklejać....
        bleee(((
      • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 22:56
        nie,to jest niemozliwe:-(
        co w was wstapiło???przy takim podejsciu do zycia mozna oszalec na własne
        życzenie:-)
        • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 22:59
          Ostatni bis.
          Pożegnanie bez słów.
          Kończy się dzień,
          deszcz rani moją skórę,
          ale bardziej rani Twoja miłośc.
          Której nie było.
          Nie istniała.
          Żyłem złudzeniami
          Dałem Tobie wszystko,
          lecz Ty odzrzuciłaś mnie
          mnie i moje uczucie.
          Ostatnie pozegnanie.
          Na wstędze wpomnień zapisane
          Wieniec na grobie
          to pozegnanie.
          Zapalam teraz świece
          Wosk rozpływa się na marmurze
          zostawia ślad
          i wypalona dziurę.
          Następny dzień
          już nie czekam na miłośc.
          Teraz czekam na następne złudzenie...
          o matko!! ale mnie naszło;pppppp
          • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:02
            no niezle,cos jeszcze masz przygotowane na ten wieczor?;-)
            miało byc pzrytulanie i nie tylko,a nie same smuteczki;DDD
            • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:07
              Chcę byś była moją niespodzianką
              Ku chwale mej miłosci.
              Jesteś realna, czy wytworem mojej wyobraźni?
              Mam tylko małe życzenie:
              KOCHAJ MNIE, KOCHAJ NA WIEKI
              moja królowo, nie zamykaj sie
              To jest czas na powrót
              nie zadawaj sobie bólu.
              czekam na coś

Moze to wczorajsze złudzenia
              Mam wiele pytań....
              Ale zaufaniem mozesz zdobyć moją miłość.
              Szukam jej, czy odnalazłem?
              Chocby chwilą, niewielkim zaufaniem....
              Znajdę dla ciebie wolnośc...
              nie obawjaj się
              znajdę Cię
              Nie odwracaj się
              ja jestem
              jestem blisko
              jestem przy Tobie.
              ,,,,a tak?...?
              • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:09
                brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                dostaniesz całusa;)**********
                • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:13
                  dziękuję!!!!! A jak ja zmyje tą szminkę?:( Co powiem żonie....;-))
                  • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:15
                    przed całusem wytarłam w chusteczke,nie obawiaj sie;-)
                    • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:18
                      Ale coś z tymi perfumami trzeba zrobić.. mogę się wykapać u Ciebie? :)
                      • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:19
                        a co zona na to powie??;-)
                        • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:20
                          bedzie zadowolona że w domu wody nie zuzywam... i jestem cysty:)
                          • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:24
                            i tu mamy problem,kotki myja sie same i nie potrzebuja wody:-)
                            • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:26
                              Aha, to najpier buziak , a potem wynocha? I walizki już mam wystawione, widze
                              to , dzie ja pójdę, o ja biedny, chlip, chlip..
                              • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:29
                                nie rycz,oczki Ci zapuchna i bedziesz brzydki;-(
                                a te walizki to miałes juz wczesniej spakowane ???;-)
                                nie zwalaj na mnie winy;-DDDD
                                • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:33
                                  No nie, ja nie wytrzymam z tymi babami, kusicielki!;-)
                                  Nie chcesz mnie wykąpać to idę nad Wisłę/..
                                  A swoją drogą to kotki myja także inne koty(ki)
                                  A walizki... hmmm, chyba wszystko się zmieści do reklamowki;pp
                                  >:)
                                  • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:37
                                    brrrrrrr.....o tej porze w Wisle kapiel,lubisz wyzwania;-DDDD
                                    > A swoją drogą to kotki myja także inne koty(ki)
                                    ale Ty nie jestes kotkiem ;(
                                    • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:42

"> > A swoją drogą to kotki myja także inne koty(ki)
                                      > ale Ty nie jestes kotkiem ;("
                                      Jasne że nie kotek, ale kocur, wrrrrr
                                      • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:51
                                        no to mamy nastepnego kocura na Forum;-DDD
                                        kocur bury jest strasznym łakomczuchem i czeka na delicje;-)
                                        a Ty straszne pomrukujesz,zaczynam sie obawiac o swoje bezpieczenstwo???;-DD
                                        • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:54
                                          "> a Ty straszne pomrukujesz,zaczynam sie obawiac o swoje bezpieczenstwo???;-DD"
                                          wrrr, bo lubię być głaskany i pieszczony :DD
                                          • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:55
                                            a zona ma dzisiaj wolne;-DDD
                                            • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:56
                                              Jaka zona? hehe:DD
                                              • kotek_mru Re: Szukam........ 02.09.04, 23:58
                                                Twoja ja nie mam żony;DDD
                                                • syntherius Re: Szukam........ 02.09.04, 23:59
                                                  No ja też nie....
                                                  • kotek_mru Re: Szukam........ 03.09.04, 00:04
                                                    kłamczuch:-DDD
                                                    pora duchów,znikam 12h wybiła;-)
                                                    kładz sie grzecznie do łózeczka,przykryj sie kołderka,zamknij oczki i spij
                                                    grzecznie;-)
                                                  • syntherius Re: Szukam........ 03.09.04, 00:06
                                                    Pa, a tak wogóle to nie przepadam za forum, wolę czat gazetowy, ale co tam,
                                                    mozna od czasu do czasu zmienic upodobania. pa
                                                  • kotek_mru Re: Szukam........ 03.09.04, 09:38
                                                    powodzenia na czacie,nie bywam za duzy rumor:)kotki lubia spokoj i cisze;))
                                                  • Gość: yorg Re: Szukam........ IP: *.crowley.pl 03.09.04, 11:02
                                                    a ja nikogo nie szukam ale wszystkich pozdrawiam.
                                                  • syntherius Re: Szukam........ 03.09.04, 13:15
                                                    kotku, ja nie rozmawiam na czacie ze wszystkimi, mam tylko wybrane osoby, czyli
                                                    normalne, nie jakichś przypadkowych odbiorców moich słów, O! :)))
                                                  • kotek_mru Re: Szukam........ 03.09.04, 13:18
                                                    czesc kłamczuchu;DDD
                                                    to znaczy ze jestes normalny:)
                                                    czy juz po kapieli porannej???;DDD
                                                  • syntherius Re: Szukam........ 03.09.04, 13:23
                                                    Jasne, ja juz zdazyłem zrobić porządki w swojej kuwecie:DD o, jeszcze samochód
                                                    naprawiłem:ppp
                                                  • kotek_mru Re: Szukam........ 03.09.04, 13:27
                                                    mechanik ,moze sie przydac;)
                                                    ja w swoim musze kloci wymienic,bo niedługo bede hamowac recznym:(
                                                    juz sie do "kuwety" przeprowadziłes???;DDDDD
                                                  • syntherius Re: Szukam........ 03.09.04, 13:33
                                                    Klocki? haha, właśnie to dziś je wymieniałem:)) i parę innych częsci..
                                                    A moja "kuweta"... tak jak mówiłem .: wszystko się zmieści do reklamówki, czyli
                                                    5 kilo piasku;pppp
                                                    ------------
                                                  • kotek_mru Re: Szukam........ 03.09.04, 13:41
                                                    szkoda ze wczesniej nie dałes sygnału,podjechałabym moim:DDD
                                                    a miseczka na mleczko,na diecie jestes???;)
                                                  • syntherius Re: Szukam........ 03.09.04, 13:47
                                                    W kazdej chwili mozesz przyjechac, mam narzedzia.:)
                                                    Mleko wypite 3,2%, a potem będzie 40% :DD
                                                  • kotek_mru Re: Szukam........ 03.09.04, 13:49
                                                    ok zastukam w parapet:)
                                                    a takiego mleczka to ja jeszcze,nie piłam;DDDD
                                                  • syntherius Re: Szukam........ 03.09.04, 13:55
                                                    No proszę, mieszkam na parterze, wiec spokojnie dosiegniesz..
                                                    A te mleczko polecam tylko madrym kotkom i kocurom ...
                                                  • kotek_mru Re: Szukam........ 03.09.04, 14:10
                                                    no to wpadne,tylko nie wiem kiedy???takze nie zamykaj okna to wslizgne sie
                                                    niepostrzezenie robiac Ci tym samym miła niespodzianke:DDD
                                                    a co do mleczka to lubie schłodzone:))
                                                    uciekam,do zobaczenia koteczku:DDDD
                                                  • syntherius Re: Szukam........ 03.09.04, 14:23
                                                    Papatki, miłego dnia..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka