kocibrzuch 03.09.04, 14:29 obejrzyjcie sobie, jak się nasi władcy podpisywali :-) www.archiwum.krakow.pl trzeba wejść w zakładkę Galerie > Wystawa czasowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cover_wielki Re: choćby Wam powodów brakowało 03.09.04, 20:16 A co Ty Kocibrzuch grafologie studiujesz ? Fajnie sie podpisywali, moge mój tam dorzucić też ma pół metra. Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_mniejszy Re: choćby Wam powodów brakowało 03.09.04, 22:43 Same rexy. Dla mnie zbyt pospolite ;). Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: choćby Wam powodów brakowało 04.09.04, 09:27 Sigismundus nie taki znów pospolity chyba, choć rex ;) OLDĆWICZĄCYPODPIS :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: choćby Wam powodów brakowało 04.09.04, 09:42 ..podpisywanie się myszą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: choćby Wam powodów brakowało 04.09.04, 09:48 kotem nieee kodem binarnym OLDSZYFRANT Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: choćby Wam powodów brakowało 04.09.04, 09:53 myślałam o próbie podpisu w Paincie.. ..wychodzą całkiem ładne kulfoniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: choćby Wam powodów brakowało 04.09.04, 10:13 dla potrzeb fimowych skanowano mój podpis kiedyś za każdym razem program do obsługi skanera odmawiał współpracy już nie próbuję ciesze się, że spece od dowodów osobistych dali sobie radę OLDPOKRĘCONY Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: choćby Wam powodów brakowało 04.09.04, 11:55 A mój firmowy program współpracuje nawet bezboleśnie. Codziennie kilka nowych podpisów mu dorzucam. Ale i tak potem mało kto pamięta jak się podpisał. gatta_podpisy_skanująca Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: choćby Wam powodów brakowało 04.09.04, 11:54 Ja Ci zaraz dam podpisywanie kotem! Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: choćby Wam powodów brakowało 04.09.04, 17:31 landryn_mniejszy napisała: > Same rexy. Dla mnie zbyt pospolite ;). Sobieski chciał się, jak widać, nieco wybić i zaszalał po włosku z tym Giovanni Re. Chciałbym zobaczyć jego podpis po francuskiemu i angielskiemu jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: choćby Wam powodów brakowało 04.09.04, 17:32 cover_wielki napisał: > A co Ty Kocibrzuch grafologie studiujesz ? Fajnie sie podpisywali, moge mój tam > > dorzucić też ma pół metra. Mieli rozmach, fakt. Jak to królowie. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: choćby Wam powodów brakowało 06.09.04, 15:30 podrzuciłem link mojej domowej młodzieży jak im wytłumaczyć, ze wtedy imię wystarczało, a teraz już nie? ;)) no i jeszcze ten rex rex populi, hihihi... OLDPOPULI Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: choćby Wam powodów brakowało 06.09.04, 20:52 oldpiernik napisał: > podrzuciłem link mojej domowej młodzieży > jak im wytłumaczyć, ze wtedy imię wystarczało, a teraz już nie? ;)) teraz też.. raczej mówi się i pisze np. ..o królowej Anglii..Elżbieta.. wielcy..władcy to osoby w liczbie pojedyńczej.. niepowtarzalni.. jedni ..jedyni.. a dziś...ewidencja ludzi.. spisy.. szkoły... ZUS... zwyczajni ludzie.. no cóż czasem imię i nazwisko nie wystarcza Kowalskich ilu jest?:) a.. Malinowskich.. przykładów ...całe książki telefoniczne:) nieporozumienia identyfikujące.. jeszcze miejsce urodzenia.. a czasem jeszcze.. dokładna data.. wskazuje dopiero na odpowiedniego człowieka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: choćby Wam powodów brakowało 07.09.04, 09:26 oldpiernik napisał: > podrzuciłem link mojej domowej młodzieży > jak im wytłumaczyć, ze wtedy imię wystarczało, a teraz już nie? ;)) > no i jeszcze ten rex > > rex populi, hihihi... a bo to było tak... kiedyś ludzi było mniej a imion jest <ileśtam>, te ileśtam imion starczyło żeby wszystkich rozróznić, a potem ludzi przybyło i trzeba było wymyślec nazwiska... ale to tez było dawno.. teraz ludzi sie numeruje (NIP, PESEL itp)... az strach pomysleć co te Twoje dzieci beda tłumaczyć swoim wnuczkom.... a rex jak to rex zdrobniale reksio, jedno oko ma "podbite" ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: choćby Wam powodów brakowało 07.09.04, 15:40 wyobrażam sobie te zdrobnienia :) bo np. jeśli ktoś się będzie nazywał: numer 89049836725432189473C to jak go będą wołać? czterysietdemtrzyc! OLDZEROTRZYPIĘĆDWAK Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: choćby Wam powodów brakowało 13.09.04, 22:22 Dwakzerku:) szybkiego i skutecznego przeglądu technicznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: choćby Wam powodów brakowało 21.08.05, 23:09 No prosze znów jakies filozoficzno techniczne dywagacje. Dzici niedługo znów do szkoły pomaszerują... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: choćby Wam powodów brakowało 24.08.05, 23:54 ..do szkoły..uczyć się podpisywać?:) Odpowiedz Link Zgłoś