Dodaj do ulubionych

Jednostka nadwiślańska -

05.09.04, 14:05
Miltonia :-)
Obserwuj wątek
    • zalogowana Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 14:31
      kanuk :)
      • kanuk Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 14:39
        Nie żal logowania , więc :)
        • zalogowana Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 14:48
          puszka pandory się przypomina i nie żal logowania :)

Pozdrawiam.
          • kanuk Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 15:07
            puszka cand'ory z Andory. nawzajem zdrowko, Ty juz w nowym miejscu ,co ?
            • zalogowana Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 15:17
              Nie, dopiero od 13 albo 17 września:)
              • zalogowana Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 15:19
                Data 17 września zbieżna z ruskimi przypadkowo, jak i 13 z pechowcami:)
                • kanuk Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 16:33
                  ja odlatywalem z Okecia 17 stycznia. dla upamietnienia tej daty ulicy don
                  wiodacej nadano zawczasu imie 17 Stycznia. ladny gest , nie ? :))
                  • miltonia Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 17:00
                    Ano. Ciebie to uczcza nawet niechcacy.
                    I dlazcego tylko nadwislanska? Nie lepiej pelnomorska?
                    • kanuk Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 17:12
                      jednostka pelnomorska powinna byc plywajaca. jednostkowo to Baranowski czy
                      Czester mu bylo ?, na Wielki Krag sie puscili.. Brezly wie , o so hozi :))
                      dzis na credo za wczesnie. chyba ze na asfalcie. odcisk zostawiam i podnosze
                      kotwice. na Huron !
                      • miltonia Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 17:16
                        Bardzo przepraszam ale ja plywajaca jednostka jestem.
                        • kanuk Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 17:26
                          alez prosze. skadinad mi wiadomo,ze lubisz plywac po morzach :) mam to samo co
                          Ty.
                          • miltonia Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 17:29
                            Oczywiscie, ze po morzach a nawet w morzach. Dlatego nie chce byc nadwislanska
                            czy inna rzeczna.
                            • aniela Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 19:02
                              jesli sie rozdrabniac na jednostki to od razu oceaniczne. albo galaktyczne.
                              albo miedzygalaktyczne nawet. droga mleczna dla nas za ciasna.
                              • miltonia Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 05.09.04, 20:42
                                Tez wole bezdroza, niekoniecznie mleczne.
                                • kanuk Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 07.09.04, 15:08
                                  to co po piachu nie pochodzisz ?
                                  • viki2lav Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 10.09.04, 11:09
                                    taka ja wole sie przemieszczac w czasie, poniekad
                                    • kanuk Viki z Dominiki 10.09.04, 12:49
                                      podroze w czasie: ze wschodu na zachod lub tez w odwrotnym kierunku, poniekad
                                      dokad.
                                    • miltonia Re: Puszka z Wielkiej Brytanii 11.09.04, 11:19
                                      viki2lav napisała:

> taka ja wole sie przemieszczac w czasie, poniekad

Zeby zgarnac wszystko, to powiem, ze ja wole w czasoprzestrzeni, najlepiej
                                      czterowymiarowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka