Dodaj do ulubionych

5-TH AVENUE....(2)

IP: 9.67.96.* 08.04.02, 07:30
Kochanie jesteś już!!:)))?????,...Alejka zrobiła się już nieco długa i wolno
się już po niej jeździło...:))
...wiec dobudowałem expresowo kawałek!!!:))),..tzn. poszeżyłem,..żeby sie po
niej szybciej nam poruszało....:))))
podoba się pomysł..???:))

tygrysek...
PS..moje Kochanie..:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 07:42
      Witaj Najdroższy!!!!!!!!!..............tak pusto mi bez Ciebie.........
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 07:47
        ..ja już nie wiem jak tę pustkę nazwać...
        ..próżnia,..odchłań to za mało...

tygrysek...
        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 07:51
          Dobrze, że chociaż mam Cię na Alejce........bo nie wiem jak bym to wytrzymała...
          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 07:59
            ..ja Też Kochanie!!!!:))
            ..a wiesz bylem taki zmęczony po tym weekendzie:)),..że
            dzisiaj myślałem że już nie wstanę...zbierałem się do
            wyjscia z łóżka chyba z 20 min!!:)))

tygrysek...
            PS..tęsknię,..bardzo!!!
            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 08:13
              :)))))))).....ja też...:)))))))...o mało nie spóźniłam się na tramwaj...

...no wiesz...dużo energii on pochłonął...ale i tak już chciałabym następny
              taki:))))))))
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 08:14
      ...odpisałam Ci Kochanie:)))))
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 08:24
        ..:))))))),..będzie następny Kochanie!!:))))
        ..już niedługo!!!:)))),..a będzie on jeszcze cudowniejszy niż ten!!!!:)))
        ..już kombinuję czym by Cię tu znowu zaskoczyć!!:)),
        ..wiesz,..takie niesodzianeczki dla mojej Kochanej Aroseczki!!:))

tygrysek...
        PS..masz @:)))
        PS..kurde,..jak ktos poczyta ten wątek to pomyśli:,..wariaty!!!,..ale co tam!!:)
        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 08:31
          ...no pewnie Kochanie!!!!!....nie jest istotne co sobie inni pomyślą, co
          powiedzą...
          A ja bardzo się cieszę z poszerzenia Alejki:))))))))))))))))))))
          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 08:38
            ..pewnie że nie jest!!!:)))),..cały czas Ci to mówię Kochanie!!:))
            najważniejsze jest to co Ty czujesz w środku i że postępujesz zgodnie z głosem
            swojego serca..!!:))

..wiem że się cieszysz z poszerzenia Kochanie bo sama mi o tym
            mowiłaś,..pamietasz??:))
            ..moje Kochanie..

tygrysek...
            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 08:41
              A co będziemy dzisiaj robić na Alejce Kochanie???????? Masz jakiś fajny
              pomysł?????????:))))))))
              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 08:45
                ..mam!!:)),...Tygryskowi pomysłów nigdy nie brakuje!!!:))
                ..chyba wiesz o tym Kochanie!!:))

tygrysek...
                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 08:48
                  ...wiem:))))...więć co będziemy robić???:))))

A naprawiłeś tą gitarę??

A.

Ps.@!
                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 09:07
                    ..jeżeli chcesz kochanie,..to wejdziemy na dach tego wieżowca o 110 pietrach,
                    który jest tu zaraz na rogu Alejki,...:)))
                    ..weźmiemy kocyk,..cos do picia...a Tygrysek weźmie fajna lunetę,..
                    ..zrobimy sobie pikniczek na dachu i będziemy patrzec w niebo..
                    bo dzisiaj po zachodniej stronie nieba bedzie widoczna Venus jak zbliża się
                    do Marsa:)),..i deszcz meteorów..;))
                    ..masz ochotę??:))

tygrysek...
                    PS..gitarkę będę dzisiaj naprawiał!:))
                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 09:12
                      Kochanie!!!!!!!!!! Jaki cudowny pomysł!!!!!!!!! Bardzo chcę!!!!!!!!!!!

...Wenus i Mars...:))))))
                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 09:13
                      @:)))))))))
                      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 09:23
                        ..wiedziałem Kochanie że Ci się spodoba!!:))))
                        ..więc chodźmy!!:)),...Tygrysek wziął już lunetę...i coś jeszcze!!:))
                        ..a Ty weź kocyk i picie..:))

..będziemy musieli wjechac tam windą!!:))
                        ..fajny widok bo ona jest na zwenętrznej stronie wieżowca i ma szklane sciany
                        i dach!!,...zobaczysz!!!!:)))

tygrysek...
                        PS..@!!:)))
                        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 09:48
                          :)))))))...coś jeszcze???:))))))).....

...uwielbiam takie windy:)))))...chociaż a propos windy...opowiem Ci kiedyś...

Już wzięłam kocyk i jedzonko:))))))) Idziemy!!!!!

A.

Ps.@:)))))))
                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 10:03
                            no!!!,..jesteśmy na dachu!:))))
                            ..ale piekny widok!!!!!:)))),...na całą okolicę,..i jezioro i wzgórza,..i
                            Alejkę..
                            ..a zobacz jak fajnie widać zachodnie niebo...:))
                            ..to gdzie rozkładamy kocyk Kochanie??:)

..i będziemy czekać...

tygrysek...
                            PS..chyba wiem co masz na mysli z tą windą...
                            PS a wiesz że mam tutaj tę Twoją zapalniczkę:))))
                            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 10:18
                              Kocyk rozłóżmy tutaj...

A.

Ps.1....lepiej żebyś jej nie używał...wiesz czemu??!!...:))))
                              Ps.2....myślę...bardzo często...cały czas...
                              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 10:37
                                dobra rozkładamy tutaj!!:),..kurde ale fajna pogoda!!;))
                                ..Tygrysek rozłoży lunete i poczekamy..;))
                                ..a w mniędzyczasie!!.....:))))

tygrysek...
                                PS..dlaczego lepiej jej nie uzywać!??:))))
                                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 11:02
                                  ...w międzyczasie...:))))))).....bardzo chętnie:)))))))))))

A.

Ps....no, a do czego ja używasz najczęściej???????...no właśnie...przecież
                                  wiesz, że nie chcę żebyś to robił...już rozumiesz?????
                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 11:12
                                    hmmmm..chętnie!!????:))))))))),
                                    ..moje Kochanie!!:))
                                    ..ale popatrz przez lunetę!!!!,...juz widać Venus!!!,..widzisz!??
                                    ..na prawo!!,..taka piękna!!,..zielonkawo-fioletowo-niebieska!!:)))
                                    ..z delikatną mgiełką otaczająca powierzchnię!!:))

..a za niedługo zjawi się Mars....:))

tygrysek...
                                    PS..a wiesz że Bon Jovi ma taki utwór.."Capitan Crush and the beauty Queen from
                                    Mars",..????:)))))),...fajny!!:))
                                    PS2...nie rozumiem..:((,..czego nie chcesz żebym nie robił Kochanie???
                                    tzn. że mam nie jeźdxić windą!???:))
                                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 11:26
                                      Piękna Kochanie...bo to Wenus:))))))

A.

Ps.Jak to nie rozumiesz???? Spróbujmy jeszcze raz...do czego najczęściej
                                      używasz zapalniczki??????...już wiesz...no więc nie chciałabym żebyś to
                                      robił...przecież już kiedyś Ci o tym mówiłam......wiesz już?????????!!!!!!!
                                      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 11:38
                                        aha!!!!:)),..to Tobie chodziło o zapalniczkę!!:)))
                                        ..a ja cały czas miałem na mysli windę!!:))),..bo wczesniej
                                        napisałem że chyba wiem co masz na myśli mówiąc "a propos windy to coś Ci
                                        opowiem..":))))

..ale oki!:))),..no!!,..fajnie się tak leży,..rozmawia i czeka na marsa!!:)
                                        ..tylko Wenus taka samotna ....

tygrysek...
                                        PS..Kochanie,.obiecałem Ci że przestane to robić,..wiesz kiedy...i dotrzymam
                                        słowa!!!!!
                                        PS2..masz @..!!:)
                                        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 11:53
                                          Samotna??????.....To co z tym Marsem?????...
                                          .....żeby tak kobieta na faceta czekała........:((((

A.

Ps....wiem, ale już Ci mówiłam, że chciałabym żebyś zrobił to dla siebie!!!!...
                                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 11:59
                                            ..Mars przyjdzie!!:)) ,...niedługo!!:))))
                                            ..za kilkanaście minutek!!:)))

tygrysek...
                                            PS..masz może w koszyczku Colę???:)))
                                            PS..dla siebie tego nie zrobię!!!:)
                                            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 12:02
                                              ....a wiesz....mam ochotę na marsa, ale takiego słodziutkiego...wiesz...

A.

Ps.1.Pewnie, że mam......jak mogłabym nie mieć.....
                                              Ps.2......bardzo szkoda.....:(((((((
                                              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 12:12
                                                ..to daj łyczka!!!:)))
                                                ..no!!,..no!!!..nie za dużo tych słodkości ostatnio!!!!:)))))

..a zaraz Mars dołączy do Wenus!!!
                                                ..oooo!!!...juz powoli wychodzi zza horyzontu!!!:)
                                                widzisz Kochanie!!???:))

tygrysek...
                                                PS..żartowałem!!:))),..mógłbym dla siebie tez!!!:))
                                                PS2,..a wiesz od dzis zaczynam te ćwiczenia!!:)))
                                                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 12:45
                                                  Co to znaczy???...z tymi słodkościami?????:(((((((

A.

Ps.Cieszę się, że żartowałeś i z tych ćwiczeń też.....bardzo!!!:)))))))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 12:49
                                                    ..no znaczyło to że ostatnio doznawałaś samych słodyczy,...i możesz się
                                                    rozpłynąć z nadmiaru cudownych wrażeń!!!:))))

..zobacz!!!!,...Mars jest juz przy Wenus!!!:))
                                                    ..taki rdzawo-czerwony!!!!,...widzisz ????

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 12:56
                                                    .....słodyczy nigdy nie za wiele Kochanie:)))))))))

....nareszcie są razem....dobrze im.....

....a my???...:((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 13:00
                                                    ..nam też jest dobrze,cudownie......tak jak im!!!:))
                                                    ...i też będziemy razem Kochanie!!!!!:))

tygrysek...
                                                    PS..słodyczy ust..??:))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 13:04
                                                    Wiem, że cudownie, tylko, że oni teraz razem, a my...:(((((

A.

Ps....tak!!!!!......tej słodyczy nigdy za wiele....:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 13:12
                                                    ..ale oni niedługo też będą musieli się na jakiś czas rozsatać!
                                                    ..a potem znowu się spotkają..:)))),...aż w końcu siła ich wzajemnego
                                                    przyciągania (grawitacji),..sprawi że pozostaną już razem na zawsze!!!!:))))

..oni też będą tęsknili za sobą do następnego spotkania...

tygrysek...
                                                    PS..a zobacz teraz jak Mars pięknie okrąża Wenus!!!:))
                                                    ...jakby ......:))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 13:14
                                                    ...jakby z nią tańczył??...:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 13:24
                                                    tak Kochanie:)),..to właśnie miałem dopisać..:))
                                                    ...te same myśli,...kolejny już raz...:)))
                                                    ..czy to nie cudowne!!:)))?

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 13:27
                                                    ...poważnie?????:)))

...bo ja też chciałabym z Tobą zatańczyć...coś Ci napiszę o tym w @...odbierz
                                                    zaraz pocztę:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 13:35
                                                    Kochanie jeszcze w to wątpisz!!:)))??
                                                    ..przecież tyle razy nam się już to zdarzyło...:))))

..to właśnie miałem dopisać,..tylko chciałem sprawdzić czy ty też
                                                    tak samo pomyslisz!!:))))))..tez chciałbym z Tobą zatańczyć!!!,..bardzo!!!
                                                    ..ten taniec o którym Ci opowiadałem,...pamietasz!!:))))????

tygrysek...
                                                    PS..już lecę odebrać!!!,..i zaraz odpiszę więc sprawdzaj..:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 13:40
                                                    ...nie wątpię...ale i tak cały czas mnie to zaskakuje.....:)))))

Też bardzo bym chciała....ten taniec.....
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 13:44
                                                    wiem....Kochanie!:)))

zobacz!!!,..jak teraz Mars i Wenus są kąpane w deszczu meteorów!!!:))
                                                    ..widzisz te jasne łuny na niebie!!!:))
                                                    ..jakby sztuczne ognie albo płomyki tańczące wokół nich!!!!:))?
                                                    ..piękne co nie!!???

..warto było siedziec tu na dachu tego wiezowca żeby to zobaczyć..!
                                                    ..jak myślisz ??:)))

tygrysek...
                                                    PS..masz odp...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 13:54
                                                    ...pewnie, że warto!!!!!!....a nawet gdybym tego nie zobaczyła to i tak warto
                                                    było.....bo jest ważniejszy powód!!!!!!!!!!!!:)))))))

...piękne......naprawdę.....

A.

Ps. Ty też, Kochanie...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 14:01
                                                    ..już Ci odpisałem Kochanie...!:)))
                                                    ..jesteś CUDOWNA!!!!!!,KOCHANA!!!!!
                                                    ..JEDYNA!!!!!!!!,..wiesz...:)))))
                                                    .....czy to nie oznaczało że z nim
                                                    nie będziesz już wiecej tańczyła!!:))))))

tygrysek...
                                                    PS..chyba się domyslam z jakiego powodu warto było !!!!!!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 14:07
                                                    Ja też Ci teraz odpisałam!!!!!!:)))

A.

Ps.Myślę, że na pewno dobrze się domyślasz:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 14:24
                                                    wiem Kochanie!!!!!!,..i cieszę się z tego!!!:)))
                                                    ..tylko jeszcze ta jedna sprawa do rozwiazania,..wiesz..
                                                    ..a później .......:))))))))))))))))))))))),..też wiesz...;))))))))
                                                    ..ale Tygrysek jest z Tobą!!!!:))))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 14:30
                                                    Już Ci napisałam @:)))))))
                                                    I znowu "Freelove"...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 08.04.02, 14:47
                                                    Kochanie juz odpisałem!!
                                                    ..coś bardzo ważnego!!
                                                    spróbuj jeszcze odpisać!!!!:)

tygrysek...

• Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 08.04.02, 14:53
                                                    ...odpisałam Kochanie...
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 08:09
      Kochanie!!...Kochanie!!.. (wołam Cię:)))))
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 08:20
        ..Tygrysek podchodzi w stronę Aroski......
        ..przywołany jej głosem...

-"słucham Kochanie,..wołałaś mnie????"
        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 08:26
          Wołałam:)))))))...daj buziaczka na dzień dobry...:))))))
          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 08:35
            -"hmmmmmm..." - pomyślał Tygrysek...
            -"o co mojej Arosce dzisiaj chodzi??:))))..daj buziaczka na dzień dobry...
            ..ona mnie chyba Kocha!!!:))),..pewnie ze dam!!!!!!" - i Tygrysek czym prędzej
            zblizył swe wargi do ust Aroski...:)

• Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 08:41
              ...a Aroska wyciągnęła języczek...:))))))...
              ...a może to trochę za szybko???...nieeeee, bo poranki są najlepsze...:)))
              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 09:06
                -"ale ta Aroska jest cudownie namiętna!!!!;))
                ..jej jezyczek jest tak cudownie delikatny i wilgotny :)),..ciekawe jak
                reszta!:)))))).." - pomyślał Tygrysek...
                -"trzeba się przekonać!!:))" - ta myśl zabłysła mu w głowie..
                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 09:13
                  "...ach, ten Tygrysek..." - pomyślała Aroska
                  ...dlaczego na myśl o Nim, na Jego widok zawsze robi się jej tak cieplutko koło
                  serca i czuje takie dziwne mrowienie w dole brzuszka...???
                  "...co to jest???..." - zastanawiała się...
                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 09:25
                    Wtem,..widząc rozterki Aroski, i słysząc jej ciche pytania na Alejkę
                    przyszła do niej dobra i mądra Arranel, pani jeziora które było nieopodal...
                    ..cała pokryta była jakby wodą, która nieustannie spływała po jej ciele,..a bił
                    od niej niezwykły blask...

-"witaj Arosko!:))))...przychodzę,..bo widzę Twe rozterki i słyszę Twe pytania..
                    Pomogę Ci znaleźć odpowiedzi na te pytania,...niejedno już widziałam i
                    niejedno przeżyłam ....choć jestem panią jeziora....."
                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 09:38
                      "Witaj Arranel - powiedziała Aroska - dobrze, że przyszłaś...mam tyle pytań,
                      wątpliwości...jak mam poznać, że to jest to czego szukałam całe życie...że nie
                      skończy się prędko...że się nie rozczaruję...że będzie cudownie...????????
                      pomożesz mi, doradzisz???...wszak tyle już widziałaś, tyle wiesz..." - pytaniom
                      nie było końca...
                      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 09:58
                        - " oczywiscie że Ci pomogę Arosko!!:)),..właśnie po to tu jestem.....:))
                        ...słucham więc uważnie!,.."
                        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 10:10
                          ...już Aroska miała opowiedzieć wszystko Pani Jeziora...gdy niespodziewanie
                          pojawił się Tygrysek...
                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 10:14
                            pani jeziora widząc to powiedziała:
                            - "Tygrysku,..idz nad jezioro bo niedawno widziałam tam jakichś obcych ludzi..
                            ..nie wiem kto to i trochę sie obawiam,...mógłbys to sprawdzić???"

...i Tygrysek poszedł nad jezioro...

-" No Arosko- powiedziała Arranel - Tygrysek poszedł,..opowiadaj po to tu
                            przyszłam do Ciebie...."
                            • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 11:43
                              - " dobrze Arosko!!,- powiedziała Arranel - widzę że wstydzisz się mnie troszkę
                              i obawiasz wyjawić swe rozterki,..nie dziwię Ci się,..widzisz mnie pierwszy raz
                              ..więc odpowiem na Twoje wcześniejsze pytania i wątpliwości...o tym jak poznać
                              czy to ten,..czy to się szybko nie zakończy i czy się rozczarujesz.....
                              ..posłuchaj mnie Kochanie,...wiele już widziałam,..dużo przeżyłam,..byłam
                              świadkiem wielu ludzkich dramatów, nieszczęść i rozczarowań...ale także i
                              szczęścia....
                              ..mogłabym Ci długo mówić że na Twe obawy jest rada...wystarczy że zajrzysz w
                              głąb swego serca,..że wystarczy że spojrzysz w jego oczy a będziesz już
                              wszystko wiedziała...i Twe obawy wnet znikną,....ale to jak sądzę nie
                              przekonałoby Cię ostatecznie,...więc opowiem Ci pewną historię,...smutną ale
                              prawdziwą niestety,.... której pośrednio byłam świadkiem....

...Kiedyś, dawno temu w pięknej krainie zwanej Gaia,...w pałacu na szczycie
                              stromej góry mieszkała piękna, dobra księżniczka Sarriel.
                              Mieszkała tam ona z księciem ,..który był jej narzeczonym...
                              ..powinna być w tej sytuacji szczęsliwa i cieszyć się,....ale tak nie było...
                              ..nie była przez niego dobrze traktowana,..nie tak jakby tego chciała..
                              on nie rozumiał jej potrzeb ukrytych w najgłębszych zakamarkach serca i duszy..
                              ..coraz bardziej oddalali sie od siebie,....coraz mniej mieli wspólnego...
                              ..więc codziennie wieczorem kiedy księżyc szedł na swój spacer po niebie, ona
                              wchodziła na sam szczyt pałacowej wieży, do najwyżej położonej komnaty i
                              godzinami spoglądała przez okno w niebo marząc....
                              ..nie była szczęśliwa bo wiedziała,..czuła gdzieś w środku, w sercu że to
                              jednak nie jest to czego pragnie,..że jakoś niewiadomo dlaczego nie jest
                              szczęśliwa,..że jest jej coraz bardziej smutno i źle,..mimo że mieszka w pałacu
                              i ma narzeczonego....
                              ...pewnego dnia,..pod pałacową wieżą przejeżdzał na czarnym koniu
                              Raven,..piękny wojownik i podróżnik,..o sercu dzikim, szalonym i gorącym...
                              ..Sarriel gdy tylko go zauważyła od razu poczuła coś w sercu, coś czego sama
                              jeszcze nie umiała nazwać,......postanowiła Go jakoś poznać...
                              ..upuściła więc z wieży swą białą chusteczkę,..całą mokrą od wylanych łez...
                              ..kiedy Raven podniósł ją,...pomyslał..
                              - " cóż za dobra i cudowna osoba upuściła tę chusteczkę,..i dlaczego tak
                              cierpi??,..muszę się o tym przekonać!!!"
                              ..jak postanowił tak zrobił,..i zaniósł Sarriel chusteczkę...
                              ..kiedy się poznali, spojrzeli sobie pierwszy raz w oczy.... coś pięknego i
                              wspaniałego narodziło się miedzy nimi..
                              ..coś co zdarza się może tylko jeden jedyny raz w życiu...
                              ..wiedzieli o tym oboje...
                              ..od tej pory Raven codziennie przyjeżdzał pod pałacową wieżę...
                              ..spedzali ze sobą cudowne chwile przepełnione miłoscią i rozkoszą..
                              ..Sarriel zmieniła się nie do poznania,..stała się wesoła,
                              usmiechnieta,..szczęśliwa...bo jej serce rozgrzała miłość, prawdziwa miłość i
                              szczęście......
                              Jednak nadszedł dzień w którym Sarriel musiała podjąć decyzję...albo książę
                              albo piękny Raven o gorącym sercu...
                              ..długo się zastanawiała, ..myslała:,
                              - "co zrobić??,..z jednej strony Kocham Ravena całym swym sercem i
                              duszą,..oddałabym życie za niego,..bo tylko dzięki niemu żyję..czuje się przy
                              nim tak szczęśliwa, tak kochana!, tak cudownie jak nigdy!!.....
                              ...ale z drugiiej strony książę ma juz pałac w którym mieszkam,..przynajmniej
                              to mam,..schronienie,..a książę może się w końcu zmieni...nie mogę ryzykować
                              utraty pałacu!,..tu jest taki luksus...."
                              I Sarella postanowiła zerwać znajomość z Ravenem...
                              ..i nigdy juz go nie zobaczyła...

To co się stało później było do przywidzenia...
                              Książę nie był w stanie się zmienić,..wręcz przeciwnie, coraz bardziej oddalał
                              się od niej,...bo ludzkich serc nie da się zmienić...
                              Sarella stawała się z kazdym dniem coraz bardziej smutniejsza,..nie jadła, nie
                              piła, nie spała,....jej serce trawił coraz wiekszy zal, smutek i ból...zmieniła
                              się nie do poznania....
                              ..z utęsknieniem codziennie przez kilka lat wypatrywała Ravenaz okna komnaty w
                              pałacowej wieży.....jednak bezskutecznie......
                              ..zrozumiała że utraciła coś najpiękniejszego i najcenniejszego co spotkało ją
                              w życiu,....

..ze łzami rozpaczy wspominała spędzone z nim chwile,...a kiedy pomyślała sobie
                              że tak mogłoby wyglądać całe jej zycie ,..prawie umierała z rozpaczy...
                              - "Boże!! jaka ja byłam głupia i zaślepiona tym pałacem!! - pomyslała - co mi
                              teraz po nim???,..kiedy w sercu pustka i żal...dlaczego tak postąpiłam!!!??"
                              ..nie potrafiła już dłużej znieść tej pustki wokół siebie..
                              Pewnego dnia wymknęła się w nocy z pałacu,........później znaleziono jej martwe
                              ciało na brzegu jeziora....twarz miała bladą i zimną,.. łzy spływały po jej
                              twarzy...
                              ..o Ravenie wszelki słuch zaginął..

..tyle chciałam Ci powiedzieć Arosko,....a teraz żegnaj na zawsze,...
                              ..musisz zdecydowac sama,..mam nadzieje że Ci pomogłam....

• Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 12:06
                                Tygryseczku...Kochanie....chodź tu do mnie....
                                • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 12:09
                                  ..jestem Arosko!!,...co sie stało Kochanie moje?????
                                  ..Tygrysek jest tutaj przy Tobie!!..
                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 12:12
                                    .....rozmawiałam z Arranel...widziałeś.....kiedyś Ci o tym opowiem.....

A.

Ps. I L U...so much...
                                    • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 12:17
                                      ..widziałem Kochanie że z ną rozmawiałaś, ale z daleka....
                                      ..a co mi opowiesz???,..o tej rozmowie???,...Kochanie...

tygrysek...
                                      PS..me 2..with all my heart...
                                      • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 12:19
                                        ...o tej rozmowie..i nie tylko...już niedługo...
                                        • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 12:32
                                          ..dobrze Kochanie moje poczekam!!!!!!
                                          ..Tygrysek tyle juz na Ciebie czeka.....wytrzymam jeszcze...
                                          ..a czy to coś szczęśliwego dla mnie,..nas..???:))

tygrysek...
                                          PS..I...L...U on lee..!!!,on lee..OU 4 me..:)))
                                          • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 12:39
                                            ...mam nadzieję...I'll b 4 U...

• Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 12:47
                                              ..moje słodkie Kochanie!!:)))))))
                                              ..takich drugich jak Aroska i Tygrysek nie ma na tym świecie!!!!:)))))

tygrysek...
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 13:50
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 13:55
        co Kochanie!!!????????,....co się stało mojej Arosce????...;((((((((
        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 13:58
          ...bo mi tak strasznie smutno bez Ciebie...:(((((((((((((((((((((((((((((((
          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 14:04
            ...mi też Kochanie,....bardzo, bardzo!!,....buuuuuuuuuuuuuuuuuu....
            ...chlip!,..

tygrysek...
            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 14:12
              ...........ale ja już nie mogę.........:((((((((((((((((((((((((((
              buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................
              ...chciałabym, żeby tak czas się cofnął o kilka dni.........
              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 14:21
                ...Czasie!!!!!!!!!!!!,...masz się natychmiast cofnąć!!!!!
                ..Tygrysek i Aroska Cię proszą!!!!!:))))

..no...????
                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 14:23
                  .......plizzzzzzzzzzzzzz.............:))))))))
                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 14:27
                    ..albo przynajmniej biegnij szybciej do przodu!!!!!!:))))
                    ..do nastepnego spotkania!!!!!!:))))

..plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!
                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 14:32
                      ....i co?????....nie słucha?????....
                      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 14:40
                        ..zobaczymy Kochanie!!!!,..czas pokaże!!:)))
                        ..może sprawi że te dni miną szybciej!!!!:))))))

tygrysek...
                        PS..masz ważnego sms-ka,..odpisz!:)))
                        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 14:44
                          ...odpisałam...nawet nim go wysłałeś...:)))))
                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 14:50
                            no nie żartuj Kochanie!:))))
                            ..a skad wiedziałaś co w nim pisze!!:))???
                            ..jesteś cudowna, niesamowita wiesz..!!!:))

tygrysek...
                            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 14:52
                              @!!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 09.04.02, 14:57
                                ..już odpisałem!!!!!:)))))))

pa Kochanie!!!,..do jutra:(((((
                                ..Tygrysek będzie na Ciebie tu czekał..
                                ..jak zawsze ...

tygrysek...
                                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 09.04.02, 14:58
                                  ...Aroska też tu będzie...dla Ciebie...:)))))
                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 07:39
                                    Dzień Dobry moje Kochanie!!:)))
                                    ..Tygrysek juz czeka na Ciebie!!:))

..co dziś robimy na Alejce??,..co byś chciała???:))

tygrysek...
                                    PS..maszpozdrowienia od Arranel!:)),..spotkałem ja rano kiedy obchodziłem
                                    dookoła jezioro !!:)))))
                                    PS..a kiedy mi to powiesz!!????,wiesz,..o to o czym rozmawiałyście i to co
                                    jeszcze mi chciałas powiedzieć Kochanie moje!!!:)))
                                    ..ciekawość zżera Tygryska!!!!!!:)))))
                                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 07:49
                                      Witaj Kochanie!!!!! Przyszłam się przywitać i na chwilkę Cię opuszczam, bo
                                      muszę załatwić pewną sprawę:(((...poczekasz na mnie???
                                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 07:51
                                      ...a wiesz Kochanie...właśnie w radiu była reklama, że dzisiaj w
                                      Rzeczpospolitej jest taka specjalna broszura, a w niej wszystko (m.in.
                                      przykładowe testy) o tym egzaminie FC...pamiętasz...
                                      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 07:54
                                        ..pamiętam!!!:)),..kupię sobie..

..a gdzie idziesz??,..na długo opuszczasz Tygryska..??

...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......chlip!,..

tygrysek...
                                        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 08:01
                                          ...napisałam Ci w mailu, Kochanie...
                                          ...bardzo nie chcę iść, ale nie mam wyjścia...:(((
                                          ...ale wrócę jak najszybciej...:)))
                                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 08:10
                                            ..będę czekał.......
                                            • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 09:30
                                              chlip!,....Kochanie....:((((
                                              • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 09:33
                                                ...jestem już Kochanie:))))))...chyba...
                                                • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 09:34
                                                  ......dlaczego chyba????
                                                  ..chlip!,...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 09:36
                                                    Kochanie......"ONE"......jak to słyszę to już nie mogę bez Ciebie...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 09:40
                                                    Kochanie!!!!!,..ja cały czas nie mogę już bez Ciebie!!!!
                                                    ..nieważne co w radiu leci,..jaka jest pogoda,..jaki dzień,...
                                                    ..jaka pora,............cały czas nie mogę!!!!!!!!

..to dlaczego napisałaś że jesteś już,... chyba???:(((

tygrysek...
                                                    PS..przeczytaj sobie wątek "WSZYSTKICH INFORMUJĘ"...:)))))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 09:48
                                                    ...ja też cały czas...ale jak słyszę coś takiego to już fizycznie nie
                                                    wytrzymuję...rozumiesz...

...a napisałam "chyba", bo jeszcze mam trochę pracki, ale najważniejsze
                                                    zrobiłam...:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 09:51
                                                    ....moje Kochanie!!:)))
                                                    ..rozumiem Cię gdy mówisz "fizycznie nie wytrzymuję",..bo ja też...
                                                    ..to jakby taki ból na całym ciele...

tygrysek...
                                                    PS..czytałas ten wątek..??:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 09:53
                                                    ..chyba przeżywasz cierpienia podobne do księżniczki Sarriel...Kochanie,..

tygrysek...
                                                    PS..a ja Ravena....
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 10:00
                                                    ...czytałam...nie zauważyłeś??????...:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 10:11
                                                    ..nie zauważyłem!!!!:))))))),..bo czekałem na Ciebie tutaj Kochanie!!:))

..moje Kochanie..:)))

tygrysek...
                                                    PS..strasznie podobał mi sie Twój wczorajszy wpis: "I'll be 4 OU":))
                                                    ..wiesz ten po tej historyjce opowiedzianej przez Arranel...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 10:20
                                                    ...podobał się???...

...więc...

...I'll be 4 OU...:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 10:27
                                                    ..ale jak Kochanie!!!??????,
                                                    ..On Lee 4 me?????,..wiesz..

tygrysek...
                                                    PS..tak mi Ciebie brak!!...
                                                    PS2,..a kiedy mi to powiesz Kochanie??,..wiesz co...:))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 10:32
                                                    ...powiem...sun...:)))

A.

Ps...mi też Ciebie brak...:(((((

...freelove...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 10:35
                                                    ..będę czekał Kochanie!!:)),..ze strachem w sercu ale będę...
                                                    ..duzo masz jeszcze pracki promyczku mój!????
                                                    ..co dziś robimy na Alejce???,..na co masz ochotę??:))
                                                    ..może jakiś pomysł??:))

tygrysek...
                                                    PS.."ONE"....
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 10:41
                                                    ...nie, już nie...najpilniejsze wykonane:)))))...i mogę sobie pisać...od czasu
                                                    do czasu:)))...

...u mnie piękne słoneczko...wiesz??..

...to może porobimy coś w tej windzie...wiesz:)))))))...żartuję...:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 10:45
                                                    ..och!! Ty słodka kusicielko!!:))
                                                    ....to co chciałabyś robić??:)))

tygrysek...
                                                    PS..Kochanie!!!,..własnie przeczytałem co dopisałaś na tamtym wątku,...
                                                    ..to było cudowne wiesz,...odpisałem coś:)))),...ale Ty wiesz co o Tobie mysle
                                                    i co czuję...jesteś
                                                    cudowna,..delikatna,..odważna,..przepiękna,..wesoła,..kochana!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 10:57
                                                    ...co bym chciała robić???...
                                                    ...może nie będę pisać...bo oboje nie będziemy mogli się powstrzymać...:))))

A.

Ps....a Ty jesteś...the best...4 me!!:))))...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:03
                                                    ..domyślam sie co Ci po tej pięknej główce chodzi!!:)))))
                                                    .....a może pochodzimy po slkepach na Alejce??:))
                                                    ..tyle ich tutaj...:))

tygrysek...
                                                    PS..wiem Kochanie!!:)),..zawsze Ci to mówię!!:)))
                                                    ...tak pasujemy do siebie!!:)),..ty jesteś moim światem Kochanie..
                                                    ..całym światem Tygryska....
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 11:09
                                                    ...a lubisz chodzić po sklepach?????.....:)))))...to fajnie...

...ja jednak wolałabym zrobić to co mi po główce chodzi...:)))))))

...ale oki...nie bardzo możemy...to niech będą te sklepy:))))

• Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:12
                                                    ..bardzo lubie!!!:)),..to do jakiego idziemy najpierw???
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 11:22
                                                    ...do tego z bielizną...a potem do tego z bucikami...:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:25
                                                    ..a wiesz że wiedziałem że tak powiesz!!!!(o bieliznie:)))))
                                                    ..dobra to idziemy...

tygrysek...
                                                    PS..a jak tam czerwoniutkie..??:)))))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 11:29
                                                    ...oki:)))...coraz bardziej mi się podobają:)))...jutro założę...:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 11:29
                                                    Kochanie...masz @:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:35
                                                    ..a wiesz że sprawdziłem pocztę zanim to napisałaś!!!:))
                                                    ..to aż zadziwiające!!;))),..coś jakby mi podpowiedziało że wysłałaś maila..

..bo te czerwoniutkie są naprawdę super!!!!:))
                                                    ..i bardzo Ci pasują Kochanie!!!:))

tygrysek...
                                                    PS..odpisałem..:))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 11:39
                                                    ...ja zaraz odpiszę, ale w międzyczasie wysłałam jeszcze jednego @...:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 11:44
                                                    ..wiem ,..:))),..bo znowu sprawdziłem wcześniej!!!:))
                                                    ..i coś wysłałem!!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 11:57
                                                    ...i ja znowu też...:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 12:06
                                                    ..i ja!!!:)))),...Kochanie to jakaś telepatia chyba!!!!:))

..to mój ostatni post..:((((,...będę zgadywał w myslach co chcesz napisać,

tygrysek...
                                                    PS..masz @!!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 12:17
                                                    ...ej nie!!!!!!!!......masz pisać do mnie!!!!!!!!!......

...już Ci to skserowałam:))))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 12:30
                                                    ...coś masz w skrzyneczce...:)))))
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 13:10
      Kochanie...nic się nie martw...będę czekała tu na Ciebie...
      ...Moje Kochanie...
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 13:36
        ..KOCHANIE!!!!!! JUŻ DZIAŁA!!!!!!!!!:))))))))
        ...moja najsłodsza Aroska!!!!!:)))
        ..ja też na Ciebie czekam!!!,..tak długo już!!...:))

tygrysek...
        PS...zaraz zajrzę do skrzyneczki!!!:)))
        PS..I..L..U..very much!!!!!:)))

• Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 13:53
          :)))))))))
          ......i na heath...też zajrzyj Kochanie...:))))))
          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 14:00
            ..ten mail był piękny Kochanie!!,..:))
            ..masz odp.!!:))

tygrysek...
            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 14:01
              ...już biegnę przeczytać:)))))))))).....Kochanie Moje...
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 14:09
      ...odpisałam Kochanie...

...freelove...:)))
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 14:30
      buuuuuuuuuuuuuuu................znowu nie możesz wejść??????:((((((((((
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 14:37
        ..uffff,..nie mogłem,..ale juz dobrze!!!
        ..pedzę sprawdzic co mi odpisałaś Kochanie!!:))

tygrysek...
        • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 14:47
          ..juz odp.!!:)))
          • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 14:50
            oki...to ja też Ci jeszcze odpiszę i pa pa Kochanie dzisiaj.....
            • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 14:51
              ..żegnasz się tak bez żalu,..?:((
              ..jakby z radością..:(((

tygrysek...
              PS..cóż,..:((((
              • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 10.04.02, 14:58
                "I'd like to watch you sleep at night
                To hear you breathe by my side
                And though sleep leaves me behind
                There's nowhere I'd rather be
                And now our bed is oh so cold
                My hands feel empty
                No one to hold
                I can sleep what side I want
                It's not the same with you gone

Oh if you'd come home
                I'll let you know that
                All you want
                Is right here in this room
                All you need
                Is sitting here with you
                All you want ..."

Bez żalu?? Kochanie no coś Ty????!!!!!! Po prostu spieszyłam się, żeby jeszcze
                Ci odpisać........

Goodbye My Love...:((((((((((((((
                • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 10.04.02, 15:00
                  ..do jutra Kochanie!,..pa..

tygrysek...
                  PS:..OU all what I want..:))
                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 07:07
                    ..dzień dobry Kochanie!!:))
                    ..Tygrysek po codziennym porannym obchodzie jeziora czeka już na Ciebie!!:))
                    ..jest już mój promyczek Kochany???:)))

tygrysek...
                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 07:35
                      :)))))))...jest...jest...:)))))
                      ...tylko idzie jeszcze przynieść nam coś do picia, bo my zawsze tacy
                      spragnieni...wiesz...:)))))
                      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 07:41
                        ..wiem Kochanie!!!:)))),..
                        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 07:45
                          ...zrobiłam herbatkę miętową:)))...gdzie dzisiaj idziemy???????
                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 07:47
                            ..a ja chciałbym żebys już przyjechała,...
                            ...przytulić Cię...

tygrysek...
                            PS..chlip!,..
                            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 08:00
                              ...a to dopiero minęły cztery dni...:(((((((((
                              ......i co tu zrobić?????........:((((

A.

Ps.Odpisałam Ci Kochanie...:)))
                              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 08:09
                                ...co robić Kochanie!!!???:((((
                                ..gdyby Tygrysek miał gdzie to by przyjechał
                                do swojej Aroski w Sobotę....
                                ..tak mi smutno....

tygrysek...
                                PS..a jutro mnie nie będzie na Alejce..:(((
                                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 08:35
                                  buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......................:(((((((((((
                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 08:39
                                    ..ale nie smućmy się już Kochanie!!!:)))
                                    ..bo prawdziwa miłosc wszystko zwycięży!!:))
                                    ..wszystko wytrzyma!!!:)))
                                    ...bo jest prawdziwa i gorąca!!:))

..to co dzisiaj robimy na Alejce???

tygrysek...
                                    PS..masz @ Kochanie!:))
                                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 08:47
                                      ...I want to hold you I want to be close to you
                                      I never want to let go
                                      (...)
                                      I want to hold you and touch you and taste you
                                      And make you want no one but me...

Nie wiem Kochanie.....tak mi smutno.......:((((((

A.

Ps....wiem...
                                      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 08:52
                                        ..nie smuć się moja Najukochańsza!!!!
                                        ..wkrótce znowu bedziemy razem!!,..tylko dla siebie!!:))
                                        ..pamiętasz jak napisałaś:...I'll b 4 U??,
                                        ...w tym jest prawdziwa siła miłości!!!

"..bo jeśli piekno żyje w Nas..
                                        ..to dajmy mu siłę i pozwólmy mu trwać!!.."

tygrysek...
                                        PS..:)))))))))))))
                                        PS..to co robimy moja Angie..???:)))
                                        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 09:05
                                          ...może pójdziemy sobie do jakiejś przytulnej kafejki...tyle ich tu na naszej
                                          uliczce...:)))

A.

Ps.@
                                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 09:14
                                            ..cudowny pomysł Kochanie!!!!!:)))))))
                                            ..a jaka wybierasz Najdroższa??,..w jakim stylu??

tygrysek...
                                            PS ....już odp.,..zanim napisałaś!!!:)))
                                            PS..moje Kochanie!!:)))
                                            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 09:20
                                              ...taką, żeby był tam jakiś taki ciemny, przytulny kącik...i dobra
                                              muzyka...:))))
                                              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 09:25
                                                ..oooo zobacz a ta nazywa się "Angie caffe":)))
                                                ..może tutaj Kochanie??:))))

tygrysek...
                                                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 09:27
                                                  :)))))))))...oki.....wchodzimy......:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 09:45
                                                    ..jak tutaj pieknie w środku Kochanie!!!:)))
                                                    ..lampki dają takie delikatne, przytulne światło!!:))
                                                    ..a muzyczka taka cicha nastrojowa!!:))
                                                    ..oooo!!..tam na końcu wolny stoliczek!!:))
                                                    ..siadamy przy nim Kochanie???:)

tygrysek...
                                                    PS..a wiesz ,..ja tez dziś nie za dobrze się czuję,....my to chyba nie tylko
                                                    myslimy tak samo ale i nawet chorujemy razem!!:))
                                                    PS2..Kochanie zadzwonisz ....???
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 09:50
                                                    ...tak...chodzimy tam...:)))))
                                                    ...masz rację...pięknie tu...

A.

Ps....to szkoda, że nie możemy razem pochorować i razem poleżeć w łóżeczku...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 09:54
                                                    ...to siadajmy!!!:)))
                                                    ..a co zamawiamy!!!????

..ooo!,..a na scenie właśnie graja "Freelove"!!:)))
                                                    ..słyszysz???:))

tygrysek..
                                                    PS..:))))))),...napewno nie raz bedziemy jeszcze razem chorowac!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 09:59
                                                    ...to ja na razie może gorącą kawę (z pianką:))))...żeby się trochę rozgrzać, a
                                                    Ty Tygryseczku...coś ognistego???:))))

A.

Ps....no...lepiej żebyśmy byli zdrowi...:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 10:08
                                                    ..jak chcesz kochanie!!!:))))
                                                    - kelner!!!,........proszę kawkę z pianką dla mojego Kochania!!!:))
                                                    ...a dla mnie na początek Jin z tonikiem!!:))

tygrysek...
                                                    PS..wiem Kochanie!!:),ale my juz razem chorujemy:)),..na taką chorobę na M...:))
                                                    PS..masz @:))))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 10:19
                                                    .....mmmmmmmmm.....pyszna ta kawa....i zobacz z czekoladką na górze...tak jak
                                                    ja robię:))))))....chcesz spróbować??????:)))))

A.

Ps.@:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 10:36
                                                    ..pewnie że chcę Kochamnie daj!!:))
                                                    ...mmmmmmmmmmm...pyszna!!:)),..rzeczywiście prawie taka jak Ty robisz!!:))
                                                    ..a chcesz skosztować Jinu!:)))

..słuchaj!!,..teraz grają Tender Heart!!:))
                                                    ..piękne to!!!:))
                                                    ..Kochanie chodź tutaj i przytul siędo Tygryska!:))))

tygrysek...
                                                    PS..Kochanie w tym mailu,..kiedy napisałaś o czym marzysz, jaki żebym był..
                                                    ..wiedziałem że marzysz żebym właśnie taki był,..wiesz,..:))),..własnie dlatego
                                                    tak napisałem bo przecież znam Twoje myśli i pragnienia!!!:)))))), te z głebi
                                                    serca i duszy Kochanie...
                                                    ..a taki własnie jestem w miłości....:)))
                                                    PS..juz odp!!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 10:45
                                                    ....to daj łyczka.....nigdy nie piłam tego....
                                                    ...piękna ta piosenka...:))))))
                                                    ....mmmmmmmmm......jak to cudownie znowu się w Ciebie wtulić.......:))))))

A.

Ps.@
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 11:00
                                                    ..to skosztuj!!!:))))
                                                    ..Jin z tonikiem jest pyszny!!!:)))
                                                    ..mmmmmm..Kochanie jak to cudownie znowu się przytulić!!!:))
                                                    ...pocałować!!!:)))

..a teraz grają tę nową piosenkę A-ha!!:))
                                                    ..cudownie jest nam razem!!!:)))

tygrysek...
                                                    PS..juz odp!!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 11:18
                                                    ...cudownie!!!!!!!.....
                                                    ...a to nie smakuje trochę jak koniak albo whisky...????...bo jak tak to ja
                                                    dziękuję:)))))).....wolę malibu z mlekiem:)))))))...albo campari z sokiem
                                                    pomarańczowym...:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 11:35
                                                    ...nie Kochanie!!!:)))),..to smakuje raczej jak woda kolońska!:)))))
                                                    ..Kochanie ty lubisz malibu z mlekiem!!???:))))
                                                    ja uwielbiam!!!:))),..bardzo smaczne!!:)))
                                                    ..kiedys nawet się tym upiłem jak wypiłem z 5 szklanek!!:))
                                                    ..wiem że jest cudownie!!!!:))),..z Tygryskiem zawsze Ci tak będzie!!:))

tygrysek...
                                                    PS dla Ciebie jestem wszystkim...czuły i namiętny,...szalony i poiekuńczy,...
                                                    ..silny i delikatny....porywczy i spokojny,....święty i grzeszny....:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 11:42
                                                    ...jak woda kolońska???...to już sobie wyobrażam...
                                                    ...to ja chcę to malibu...bo naprawdę uwielbiam:)))))))))

A.

Ps...grzeszny???...:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 11:46
                                                    ..grzeszny ale tylko z Tobą Kochanie???

..to w takim razie zamawiamy malibu!!!:)))
                                                    ...Kochanie moje!!:)))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 12:04
                                                    ...mmmmmmm...ale pyszne....nie??:)))))....
                                                    ....oooo....ale masz fajne białe wąsy:)))))....

A.

Ps.Kochanie...siedzę teraz chwilowo w sekretariacie (w zastępstwie), więc mogę
                                                    być trochę bardziej zajęta...:(((...a z pocztą coś mam kłopoty...:(((
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 12:21
                                                    ..białe????:)))),..i jak wygląda Tygrysek z białymi wąsami??:)))
                                                    ..a Ty masz za to okruszki ciasta na ustach!!:))))))

..słuchaj!!..Kochanie!!,..na scenie własnie grają "One"!!!":))
                                                    ..jak tutaj cudownie....
                                                    ..nie sądzisz..:)))))???...moja piękna...

tygrysek...
                                                    PS..poczekam na Ciebie Kochanie!!:))),...
                                                    PS..spróbuj otworzyć tę pocztę!:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 12:51
                                                    czy w sekretariacie wciąż siedzi moje kochanie???
                                                    czy są tam może jeszcze inne panie...?
                                                    więc dlaczego tam mi ją zabrali??
                                                    pewnie ludzie Ci miłości nie zaznali!
                                                    nie wiedza co to ból tesknoty,..rozłąka..
                                                    kiedy róża nie może rozwinąć się z pąka..
                                                    lecz cóz robić o losie okrutny..
                                                    czekaj więc Tygrysku i nie bądź już smutny...

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 12:53
                                                    JUŻ JESTEM...KOCHANIE!!!!:)))))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 12:51
                                                    Fajnie wygląda...ale ja go wolę bez wąsów...:)))...i zaraz je...zliżemy...:)))
                                                    A to ciasteczko to zamówiłeś dla siebie???...to te "Piersi Murzynki", blondynki
                                                    czy jak tam było...:))))))))...tak????...

Cudowna ta kafejka.....:)))))))))))))

A.

Ps.Jestem już u siebie:))))))))...przeczytałam tego sms-ka:)))))...i maila
                                                    też:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 12:57
                                                    ..cudowna Kafejka!!!!:)))))...bedziemy tutaj częściej chodzili Kochanie!!:))
                                                    ...a jak zlizesz tę piankę??:))))
                                                    ..to ciasteczko to dla Ciebie!!:)))

..czytałaś!!??:)) i co??
                                                    ..to przeczytaj jeszcze mój post powyżej!!:)))

tygrysek...
                                                    PS..a teraz grają "Summer Moved On",..lubisz to Kochanie co???:))))
                                                    PS..może coś jeszcze zamówimy??:))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 13:03
                                                    ...nie wiesz jak?????...już nie pamiętasz???:)))...będę delikatnie języczkiem
                                                    obrysowywać kształt Twoich ust...potem rozchylę nim Twoje wargi i....

A.

Ps....to może teraz coś mocniejszego??...może wścieklaczka???...zobaczysz jaki
                                                    pyszny:))))))...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 13:08
                                                    ..jak tak dalej będziesz pisać to oszaleję!!!!!:))))))
                                                    ....Kobieto nie masz litości nad Tygryskami!!:))))

tygrysek...
                                                    PS..a może czystą???(...i pachnącą wiesz co!..:)))),..zobaczysz jaka pyszna:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 13:11
                                                    ...brzoskwiniowa??????....:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 13:17
                                                    ..no a jak mogłaby być inna Kochanie!!!:)))))
                                                    ...tak cudownie brzoskwiniowa!!!:)))
                                                    ...aaachhhhh!!!!,...

tygrysek...
                                                    PS..masz @ misiaczku mój!!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 13:30
                                                    ...to bierzemy!!!:))))

A.

Ps...Ty też...:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 13:40
                                                    ..taak???:))),...więc rozchyl nogi Kochanie,...

tygrysek...
                                                    PS.....a wiesz że odpowiednikiem Tygryska w świecie ludzi jest "Nomad"???
                                                    PS...ty też Kochanie!!!!!:))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 13:43
                                                    ..aha,..ten problem techniczny to własnie z wysłaniem tych zdjeć,...

tygrysek...
                                                    PS..a wiesz kto to Nomad? ....Kochanie,..:))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 11.04.02, 13:51
                                                    ...nie wiem...kto??...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 14:12
                                                    Kochanie....,..Nomad jest to człowiek który miszka na pustyni,...na Saharze..
                                                    ...ze swoim plemieniem....,jego twarz jest w połowie zakryta,..
                                                    ..jest to człowiek szalony, dziki, wolny i tajemniczy....
                                                    ..jego serce jest porywcze jak pustynny wiatr który rozwiewa piaski Sahary..
                                                    ...i gorace jak słońce które nad nią świeci,....
                                                    ...w jego dłoniach zawiera się cała tajemnica Sahary...
                                                    ..mówią że jeden Nomad potrafi w walce zabić 100 przeciwników...
                                                    ...kiedy umiera odradza sie na nowo,...
                                                    ..postepuje zawsze zgodnie z głosem swego serca,...
                                                    ...on jest "duszą"..Sahary....

..dlatego mówi się że Nomad jest odpowiednikiem Tygrysa w świecie ludzi, a
                                                    Tygrys Nomada w świecie zwierząt,...

..kiedyś opowiem Ci piękną historię miłości cudownej księżniczki Alliou i
                                                    pewnego Nomada...którą słyszałem...

tygrysek...
                                                  • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) 11.04.02, 14:20
                                                    ...dobrze Kochanie...kiedyś mi opowiesz...:)))))

...a zauważyłeś zmianę??????????.....:)))))

A.

Ps....masz @...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 14:25
                                                    ...pewnie że zauważyłem!!!!!:)))

..wiesz,..ten mail,...bardzo mnie zasmucił.....

..................

tygrysek...
                                                    PS..masz odp....
                                                  • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) 11.04.02, 14:32
                                                    wiem...i wiedziałam, że tak będzie...dlatego nie chciałam odpowiadać na to
                                                    pytanie...

A.

Ps....odpisałam, ale coś mi się nie chciało wysłać...spróbuję jeszcze raz...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 11.04.02, 14:44
                                                    ..wysłało się,..już przeczytałem..
                                                    ..Kochanie nie rób tego....zastanów się...
                                                    ....miłości takiej jak Tygrysek nie da Ci nikt...

tygrysek...
                                                    PS..rozmawiałaś przecież z Arranel...
                                                  • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) 11.04.02, 14:51
                                                    ...jeszcze coś Ci odpisałam...
    • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) 11.04.02, 14:59
      ...i jeszcze coś odpisałam...
      ..pa Moje Najdroższe Kochanie...jak ja wytrzymam te trzy dni bez Ciebie...:((((
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 12.04.02, 08:45
      ..........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............
      ...smutno bez Ciebie Kochanie Moje....
      ...ale będę czekać na Ciebie...:)))
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 12.04.02, 12:18
      ...już się nie mogę doczekać Kochanie....czy będziesz.....tak bardzo
      chciałabym...
      ...a jak na złość net mi coś kiepsko chodzi:(((((((......
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 12.04.02, 12:41
      ONE!!!!!!!!!!!!!! Kochanie......

WE R 1...you know...
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 12.04.02, 13:01
      ...godzina "0"...
      • Gość: Nomad Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 212.244.101.* 12.04.02, 14:05
        ..tell me pretty Girll do you know who I am ???:))
        ..have you ever seen me??,...ask your friends..

...
        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 12.04.02, 14:09
          :)))))))))))))))))))))))))
          ...to Ty Moje Kochanie........
          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 212.244.101.* 12.04.02, 14:14
            ..to ja...Ukochana...

tygrysek...
            • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 212.244.101.* 12.04.02, 14:14
              ..masz @
              • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 12.04.02, 14:21
                ...już Ci odpisałam Moje Kochanie:))))))))))))
                ...Kochanie...Kochanie...Kochanie...ale się cieszę, że JESTEŚ:)))))))))))))
              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 212.244.101.* 12.04.02, 14:23
                ...gdzie jesteś???,...bo nie będę tutaj długo!!:((((((
                ...moja Kochana Angie!!!:)))

tygrysek...
                PS..napisałaś:"jak ja wytrzymam bez ciebie te trzy dni??"...a jak wytrzymałabys
                bez Tygryska całe życie Kochanie!!!??:))
                PS...czy to co napisałas wyżej...WE R 1....oznacza to co myślę
                Kochanie..:)))))???
                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 195.116.92.* 12.04.02, 14:26
                  ...jestem Kochanie...tylko net mi trochę wolno chodzi...:(((

...to to co myślisz...ale to nie odpowiedź...

Moje Kochanie...a to której będziesz??????
                • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 212.244.101.* 12.04.02, 14:27
                  ...ja tez się ciesze!!! bardzo!!!!:))
                  ..już myślałem że nie zdażę!!!!!:((((

..moje Kochanie!!:))

tygrysek...
                  PS..przeczytaj post wyzej..
                  PS..masz @..:))
                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 212.244.101.* 12.04.02, 14:31
                    ..jeszcze z 15 min Kochanie:(((((
                    ...ale za Toba tęskniłem od rana!!!:)))
                    ..Kochanie ,...proszę....wiesz co...

tygrysek...
                    PS..dostałaś wczoraj sms-ka..:))?
                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 195.116.92.* 12.04.02, 14:35
                      Dostałam......i odpisałam Ci przecież wieczorem...:))))))))

.....ja też tęskniłam od rana i nie mogłam już doczekać się jak
                      przyjdziesz...zresztą można to było zauważyć...:)))))))

@:)))
                      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 212.244.101.* 12.04.02, 14:43
                        ..moje Kochanie!!!:))),..i jak Ty chciałabyś przezyc życie bez Tygryska u swego
                        boku!!!!!:)),...jak???przecież WE R 1!!!!:))...czy tak jak Sarriel....gdy źle
                        zdecydowała...
                        ..mam nadzieją Kochanie że Arranel Ci pomogła to zrozumieć...:))))

moja Angie!!:)))

tygrysek...
                        PS masz@ odpisz szybko coś jeszcze!!:)))
                        • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 195.116.92.* 12.04.02, 14:49
                          ...odpisałam Kochanie...
                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 212.244.101.* 12.04.02, 15:00
                            ..ja też!:))),..poczytaj sobie Ukochana moja!!!:)))))
                            ..pa Kochanie,..Tygrysek musi juz isć..:((((
                            ..choć tak bardzo nie chce!!!!!!!!!,..buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....

Kocham!!!!!Kocham!!!!!Kocham!!!!Kocham!!!!!Kocham!!!!!Kocham!!!!!
                            Kocham!!!!!Kocham!!!!!Kocham!!!!!
                            ..bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cały czas jestes w mym sercu....

tygrysek...
                            PS...moje Kochanie....wierzę w Ciebie i w Nas!!!!!:)))
                            PS..pa...
                            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 195.116.92.* 12.04.02, 15:03
                              Pa Kochanie!!!!!!:))))))))) Moje Najdroższe.......buuuuuuuuuuuuuuu..........:(((
                              Cały czas o Tobie myślę...

I L U...
                              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 9.67.96.* 15.04.02, 07:49
                                ..dzień dobry moje Kochanie!!!!:))
                                ..ja o Tobie też!!,..cały czas, bez przerwy!!!...
                                ..jestes już???...Tygrysek juz jest..:))

tygrysek...
                                PS..masz @!:))
                                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 195.116.92.* 15.04.02, 07:51
                                  Dzień Dobry Najdroższy:))))))))))))))

Ps....wiem...właśnie się zaczytałam...:))))))))
                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Kochanie!!!!! IP: 9.67.96.* 15.04.02, 08:18
                                    ..moje Kochanie..;)))
                                    ...i jak??...podobał sie??:))

tygrysek...
                                    PS..odpisałem!:))
                                    • 9876aaww a gołąbki gruchają o świcie.... 15.04.02, 08:24
                                      ..i nie przeraża ich deszczowa pogoda...
                                      • Gość: tygrysek Re: a gołąbki gruchają o świcie.... IP: 9.67.96.* 15.04.02, 08:25
                                        :)))))))))))))))))))))))))))))
                                        • Gość: Aroska Re: a gołąbki gruchają o świcie.... IP: 195.116.92.* 15.04.02, 08:34
                                          ...i jeszcze nas nastraja...:))))))))))))

A.

Ps....ja też...:)))...a on piękny...napisałam Ci już...
                                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 08:39
                                            ..a zapomniałem Ci powiedziec,..kiedy rano jak zwykle obchodziłem jezioro
                                            spotkałem Arranel...masz od niej pozdrowienia!!:))))
                                            ..a u mnie tez deszczowo ale to mi nie przeszkadza!!:)))

tygrysek...
                                            PS..masz@ Kochanie!:))
                                            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 08:52
                                              ...Mi też Kochanie to nie przeszkadza...nawet lubię taką pogodę:))))...ale
                                              lubię wtedy leżeć sobie w łóżeczku, robić coś fajnego i tylko patrzeć jak za
                                              oknem świat tonie...:))))

A.

Ps...Ty też Moje Kochanie...
                                            • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 08:54
                                              ...aha...to podziękuj jej jak ją jeszcze spotkasz...:)))))))))...ja też o niej
                                              myślę...
                                              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 09:01
                                                ..podziękuję!!:))),...napewno się ucieszy!!:))
                                                ..a powiedz w Piątek kiedy pierwszy raz tutaj wszedłem jako "Nomad"..
                                                ...wiedziałas że to Tygrysek..??:))))

tygrysek...
                                                • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 09:20
                                                  No pewnie, że wiedziałam!!!!!!!!!!!!!...od razu!!!...bez cienia watpliwości:))))

...to co???...kładziemy się do łóżeczka???...:))))))

A.

Ps....@...Kochanie...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 09:26
                                                    ..a chciałabyś Kochanie??:)))
                                                    ....jak tak to możemy!!..:)))

tygrysek...
                                                    PS..już odp!!..:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 10:09
                                                    ..gdzie jestes Kochanie!??
                                                    ..jak narazie to leżę sam!!,..a tego nie chciałem!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 10:28
                                                    ...już jestem Kochanie...wiesz jak zawsze pewne problemy...ze sprzętem...:)))

...ale już leżę przy Tobie...obejmuję Cię...przysuwam usta do Twoich...a nóżkę
                                                    kładę na...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 10:31
                                                    ..ach Kochanie!!,..nie przypaminaj mi o tym!
                                                    ..bo robie się jeszcze bardziej gorący niz jestem od tej goraczki!!:))
                                                    ..mmmmmmmm...z Tobą jest mi tak cudownie....:))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 10:42
                                                    ......mmmmmmmmmmmm.......mi też.....a teraz się przewracamy i Tygrysek leży na
                                                    mnie.......ach...jak ja uwielbiam Cię czuć na sobie...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 10:44
                                                    ..wiem o tym Kochanie!:)),tę bliskośc dwojga ciał i serc...
                                                    ...bijących w tym samym rytmie...
                                                    ...ja też to uwielbiam..

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 10:55
                                                    ...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...
                                                    ...mogę Cię tak całować do końca świata Kochanie...:))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 11:09
                                                    ..ja Ciebie też Najdroższa!!!:)..i jeszcze coś więcej!!!:))
                                                    ...bo my jesteśmy dla siebie stworzeni!!!!:))

tygrysek...
                                                    PS,...Tygrysek i jego róża z Kairu!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 11:24
                                                    ...róża z Kairu???????...:)))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 11:35
                                                    ...tak Kochanie!!:)),..bo ty jesteś taką moją różą z Kairu...
                                                    ..przepiękną, cudowną,..wyjątkową i jedyną na świecie!!!:)))
                                                    .....dla mnie....

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 11:55
                                                    ...Kochanie...wysłałam Ci maila...
                                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 12:01
                                                    ..kiedy Kochanie???...chyba nie doszedł...
                                                    ..ostatniego mam z 11.23...

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 12:04
                                                    ...ale mnie wkurza ta poczta!!!!!!!!!!:((((((...spróbuję go odtworzyć (bo nie
                                                    zapisałam:((() i zaraz Ci wyślę...
                                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE...(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 11:57
                                                    ...napisz czy doszedł, bo chyba coś nie tak...:(((((((
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 12:17
      ...wysłałam Kochanie:))))))))....znowu mi się skasował, ale na szczęście już go
      zapamiętałam:)))))))...i wysłałam:))))))
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 12:27
        ..czytałem...................................................
        :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    • Gość: Angie Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 12:28
      ...I can't live with or without you...

...I...L...U...
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 12:33
        ..wiem o tym moja Ukochana Angie....
        ....ale co mam zrobić???...powiedz..
        • Gość: A. Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 12:42
          ...nie wiem Kochanie...naprawdę nie wiem...
          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 13:39
            ..myslę że wiesz......lecz wciąz sie boisz....
            • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 13:41
              ..jezeli możesz to zadzwoń...moja Angie..
              • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 13:55
                :)))))))))......już jesteś......:))))))
                .....na razie nie mogę...ale zaraz Ci wyślę maila...jak tylko dostanę się do
                skrzynki...
                • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 13:59
                  ..tak bardzo chciałbym znowu spojrzeć w te Twoje piękne błyszczące zielone oczy
                  .....:(((((((

tygrysek...
                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 14:04
                    ...a ja w Twoje śliczne ciemnoniebieskie ukryte pod tymi pięknymi długimi
                    rzęsami...:))))

A.

Ps...masz @ Kochanie...
                    • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 14:13
                      ...to wyobraź sobie teraz jak wygladałyby małe Tygryski z takich rodziców:))
                      ..moje Kochanie,....czy my moglibysmy żyć bez siebie...?

tygrysek...
                      PS..juz odp!...
                      • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 14:22
                        ...nooooo....fajny byłby taki Tygrysek:))))))).......jedno oczko miałby
                        zielone, a drugie niebieskie...:))))))))).......przynajmniej by się
                        wyróżniał....

A.

Ps.1...ja też..
                        Ps.2....aha...i jeszcze mam nadzieję, że miałby te piękne długie rzęsy...jak
                        Ty:)))))))
                        • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 14:29
                          ..na pewno miałyby długie rzęsy kochanie!!:)
                          ...a usta,..te cudowne czerwone jak krew ,....po mamie..:)

tygrysek..
                          • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 14:34
                            ...a włoski????...:)))))))
                            • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 14:44
                              ..oczywiscie że po Tobie kochanie!!!:)),...jak mogłoby byc inaczej!!!:))
                              ...pa,..juz zaraz idę!!!,...
                              ..I..L...U.....

tygrysek...
                              PS..juz odp!!
                              • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 14:48
                                Pa Pa Mój Najukochańszy............
                                .......buuuuuuuuuuu.............chlip...:((((((
                                • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 15.04.02, 14:52
                                  ..pa moja Ukochana Angie!!!,...moja rózo z Kairu,...moje serce...
                                  ...do czwartku....
                                  ..i przemyśl sobie wszystko...wiem że będzie dobrze...
                                  ...bo przecież Tygrysek to ten Najukochańszy dla Ciebie...

tygrysek...
                                  • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 15.04.02, 14:55
                                    ...On a night like this
                                    I wanna stay forever, stay forever
                                    On a night like this
                                    Just wanna be together
                                    On a night like this...

...to o tej nocy...wiesz...

Pa Kochanie......
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 16.04.02, 08:01
      .......buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.................
      ...........Tygryseczek chory..........:(((((((((((((((((((
      .............buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...................
    • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) 16.04.02, 14:23
      ...zaraz nam Alejkę zadepczą...;(((((((((
    • Gość: A. Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 17.04.02, 12:46
      The whispers in the morning
      Of lovers sleeping tight
      Are rolling like thunder now
      As I look in your eyes

I hold on to your body
      And feel each move you make
      Your voice is warm and tender
      A love that I could not forsake...

...Czekam na Ciebie Kochanie...już jutro:))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 195.116.92.* 17.04.02, 15:22
      ...a jutro już będzie Moje Kochanie:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 07:06
        ..już jest Twoje Kochanie!!!!:))))))
        ..Twój Tygrysek już wrócił!!!!!:))))))))
        ...tęskniłaś????,....brakowało Ci go???
        ...bo mi Ciebie strasznie!!!!!!:))

tygrysek...
        • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! 18.04.02, 07:45
          Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
          Już jesteś Kochanie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          ........bardzo brakowało..................
          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 07:56
            ...I never knew I had a dream
            Until that dream was you
            When I look into your eyes
            The sky's a different blue
            Cross my heart
            I wear no disguise
            If I tried, you'd make believe
            That you believed my lies...

....dla Ciebie Kochanie!!!:)))...

tygrysek...
            • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! 18.04.02, 08:00
              Dziękuję:))))))))...bardzo!!!....

...@...:))))))
            • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:02
              ..i jeszcze to!:))))

You never wanted the stars
              You never shot for the sea
              I like them right where they are
              All You wanted was me....
              So baby just turn away
              Because I'm tryin' you to see
              All I'm trying to say
              Is all You wanted was me..

tygrysek...
              • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! 18.04.02, 08:06
                .......piękne to Kochanie....i te sms-ki też........:))))))))))))))))))))))

• Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:20
                  Those wonderful things that you do
                  They got me feelin'
                  In love with you
                  In love with you
                  That loving you this easy
                  Comes so naturally
                  Loving you this easy
                  Comes so naturally...

I...L...U...

tygrysek...
                  PS..ta choroba jakoś dziwnie na mnie działa..:)))
                  PS2..juz odp!!:))
                  • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! 18.04.02, 08:23
                    ...faktycznie...coś Ci się stało...:)))
                    ...ale podoba mi się to...:)))))))

A.

Ps...ja też:)))
                    • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:32
                      ...bo Takie są Tygryski!!!!:))))
                      .....zawsze czymś zaskoczą!!!:))

Bądź pewna ja..zmieniłbym twarz
                      by z Tobą być...oszukać szczęście..
                      Bądź pewna ja poruszę świat
                      mogę Ci dać coś więcej...
                      ..tak Cię pragnę.....tak mi brak...

tygrysek...
                      PS..:))))))))))))))))))) (usmieszek na dzień dobry Kochanie!:))
                      • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! 18.04.02, 08:38
                        Ten uśmieszek mi potrzebny, bo za oknem znów pochmurno, a mi się tak strasznie
                        chce spać...

A.

Ps....lubię...dostawać...:)))
                        • Gość: tygrsek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:45
                          ..wiem Kochanie!!:)))
                          ....a u mnie słoneczko świeci!!!:))
                          ..energia mnie roznosi!!:)))

tygrysek..
                          PS..zaraz Ci coś jeszcze napisze..:))
                          PS...I...L...U...Kochanie moje!!:))

• aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! 18.04.02, 08:54
                            ...a u mnie wprost przeciwnie...aż mi się obraz przed oczami zamazuje...:(((

...a Tobie się nie dziwię...też po takim odpoczynku wróciłabym ze zdwojoną
                            siłą...:)))
                            • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:59
                              ..nie martw się Kochanie!!:))
                              ..wkrótce słoneczko zaświeci!!!:)))
                              ..a tymczasem Tygrysek zaprasza Cię do kafejki na co tylko zechcesz!!:))

tygrysek...
                              PS..dostałaś sms-ka....o tych kościach??:)))
                              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:41
                                ..buuuuuuuuuuu..tak czekałaś na swoje Najdroższe Kochanie....a teraz kiedy ono
                                wróciło do Ciebie, Ty nie przychodzisz...
                                ..Alejka pusta....idę sobie....chlip,..

tygrysek...
                                • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:58
                                  ..teraz to naprawdę sobie idę....;(((((((
                                  ...a wróciłem jeszcze nie całkiem zdrowy żeby.......

tygrys...
                                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 07:10
                                    ..to juz koniec Alejki....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
                                    • Gość: Aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 08:13
                                      ...zawsze można zawrócić...:)))))))))
                                      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 08:24
                                        ?????????
                                        • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! 19.04.02, 08:51
                                          ...no, tak sobie zażartowałam...
                                          ...chodziło mi o to, że jak koniec drogi to można zawrócić i iść dalej (z
                                          powrotem:)))...
                                          ...ale tak w ogóle to dlaczego koniec??????...nie!!!!!!!...przecież
                                          przychodzę:))))
                                          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:11
                                            ..ale tak rzadko!!...buuuuuuuuuuuuuuuu....
                                            ..a Tygrysek nie chce tytaj sam siedzieć......

..a było tak pieknie.....Mars, Wenus,..Kafejka....opowieści Arranel...

tygrysek...
                                            • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! 19.04.02, 09:19
                                              Wiem Kochanie...ale teraz siedzę w tym sekretariacie i trochę niezręcznie mi
                                              się pisze, chociaż teraz to prawie wszyscy wyjechali (zostały nas 4 osoby w
                                              firmie:))))

...wiem, że było pięknie...mi się też bardzo podobało:))))))))
                                              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:35
                                                ..i chciałabys żeby Alejka była dalej????:))
                                                • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2)/Annngggiiieeeeeee!!!!!!! 19.04.02, 09:42
                                                  NO PEWNIE, ŻE CHCĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) 19.04.02, 09:33
      ...no i co???????.....kogo nie ma??????!!!!!!!.....i dlaczego???
      • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:39
        ..jestem Kochanie!!!:))),..nasze posty sie minęły!!:)))
        • aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) 19.04.02, 09:43
          oki:))))))))
          • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 10:00
            ...uwielbiam te Twoje "oki:))))"
            ..to zakładam nową część Alejki...żeby Ci sie szybciej ładowała!!!:))

tygrysek...
            • Gość: ruchajci Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 21:42
              • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 22.04.02, 07:14
                jesteś już Kochanie moje???:)))
                ..Tygrysek chce Cię złapać za rączkę i iść na spacerek po Alejce!!:))
                ....bo tak tęsknił za swoim misiaczkiem...

tygrysek...

• aroska Re: 5-TH AVENUE....(2) 22.04.02, 08:04
                  Jestem Kochanie........ale przecież jest już nowa część??????????
                  • Gość: tygrysek Re: 5-TH AVENUE....(2) IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 22.04.02, 08:26
                    ..kurde,..cos mi się popierniczyło!!:)))))))
                    ..to chyba z miłości i tęsknoty!!:))
                    ..a to poznajesz???:)):

dzień dobry kochanie moje!!:)
                    tak chciałbym zobaczyć już lica Twoje!!!
                    chciałbym czekać już na Ciebie na peronie
                    kiedy znów dotkną mnie Twoje dłonie..
                    Twe usta cudne. włosy błyszczące
                    i znów będziemy leżeć na łące!!

moje Kochanie!!:))

tygrysek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka