Dodaj do ulubionych

Myślę sobie, że.....

06.01.15, 11:29
ta zima kiedyś musi minąć. ;)

www.youtube.com/watch?v=e2XP5cc-AAQ
Witajcie przy niedzieli. :)
Obserwuj wątek
    • kama265 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 11:41
      hej :) witajcie przy kawie
    • silencjariusz Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 11:55
      Słońce, -4 -6*C, czas pobiegać. ;)
    • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 12:19
      Przy niedzieli?
      Właśnie się kapnęłam, co walnęłam.
      Ale z drugiej strony, skoro wczoraj była sobota, to dzisiaj musi być niedziela. ;)
    • to_ja_pisze Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 14:09
      jeszcze się nie zaczęła na dobre, ona dopiero pokaże co potrafi
      • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:08
        Nie strasz... :(
        Wybitnie ciepłolubna jestem.
    • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 14:11
      rosołek pożarty, jak w niedzielę :)
      w tv narty i skoki, jak w weekend ;)
      • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 14:21
        Zazdroszczę...
        • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:07
          Czego?
          • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:11
            może też lubi oglądać tv?
            mój ideał... ;)
            • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:16
              Kup Kobiecie telewizor jak nie ma. ;)
              Mój ideał.....
              • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:24
                Mam tv
                • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:32
                  A rosół? ;)
                  • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:39
                    Nie :p
                    • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:44
                      Czyli jednak czegoś Ci brak................
                      • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:51
                        Brak rosołu ;)
                        • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:57
                          a tv lubisz?
                          • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:00
                            TV jest dla nudziazy
                            • kama265 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:01
                              uuu no to by było na tyle ..
                              • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:06
                                Poczekaj z czarnowidztwem.
                                Może jakiś kompromis? :)
                                • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:08
                                  niieeee.. to nie to.
                                  • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:10
                                    Eeee... ludzie się zmieniają. ;)
                                    Mało oglądałam tv.
                                    A ostatnio zainteresowała mnie historia w "Na dobre...."
                                    Całkiem sprawnie nakręcony serial, stwierdzam.
                                    Od czasu do czasu to i kura pierdnie. ;)
                                    • kama265 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:12
                                      :D
                                      • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:15
                                        No co?
                                        że obciach taki serial?
                                        A guzik mnie to obchodzi!
                                        Oglądam sobie co sobie chcę. :D
                                        • kama265 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:19
                                          co Ty, też oglądam czasem :D
                                          chodziło mi o tą kurę, mega powiedzenie :D
                                          • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:21
                                            ;)
                                          • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:22
                                            nie słyszałaś? u mnie tak chłopki pod sklepem gadajo
                                            • kama265 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:49
                                              u mnie nie ma chłopków pod sklepem ;)
                                              • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:52
                                                Panie są?
                                                W końcu mamy równouprawnienie....... ;)
                                    • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:15
                                      nie, nie.. do ciebie też już się nie przekonam.. sporadyczne oglądanie 'na dobre i na złe' nie wystarczy...
                                      • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:18
                                        Wcale mi o to nie chodzi.
                                        Skąd takie myśli?
                                        Nie mam zamiaru nikogo do siebie przekonywać lub zniechęcać.
                                        O serialu napisałam w kontekście Twojej wcześniejszej wypowiedzi.
                                        • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:21
                                          ech... :( nie osiągnęłaś jeszcze w dyskusji mojego poziomu abstrakcji..
                                          to był taki żarcik, czaisz.
                                          • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:22
                                            Żarcik?
                                            Nie czaję. ;)
                                            • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:23
                                              brak ci tego flow :D
                                              • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:24
                                                A Ci mojej angielskiej flegmy. ;)
                                              • kama265 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:53
                                                co zżynasz :D
                            • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:04
                              zgadzam się.
                              ej w bibliotece pracujesz, a 'nudziaży' piszesz?:>
                              • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:11
                                Tak mi akurat podpowiada ten słownik w moim cudnum komputerze
                                • kama265 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:13
                                  no moja droga, nie można tak ufać bezdusznej maszynie w ciemno ... słabe wytłumaczenie ;)
                                  • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:16
                                    Hihihi lepsze niż żadne :)
                                  • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:16
                                    Ja bym coś powiedziała o bezdusznej maszynie.
                                    Na szczęście w porę ugryzłam się w język. ;)
                                    W palec.....
                                    • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:19
                                      Moja jest straszna
                                      • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:22
                                        mówisz, że się samo się tam w komputerze się?
                                        znaaaam to...
                                      • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:23
                                        A moja różowa. :D
            • silencjariusz Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:44
              I akwarystyką się interesuje.;)
              • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:49
                Tak Lubie rybki :)
                • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:57
                  a ja mam akwarium :D
                  • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:59

• taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 15:59
                    Tez mam rybki i się nie chwale ;p
                    • carol-jordan Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:04
                      Dwa razy napisałaś.
                      Too jednak trochę się chwalisz. ;)
                      • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:05
                        więcej niż ja.
                        • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:25

• taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:25
                          Trelemorele
                          • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:29
                            jaka ty napalona na to pisanie jesteś :D
                            • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:45
                              Boże wypraszam sobie nie jestem napalona
                            • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 20:35
                              Tadek podziwiam, podziwiam..... że dajesz radę :->
                              • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 20:41
                                jak nie ja to kto ma dać?
                                • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 20:50
                                  Chyba, że tak :-)
                                  Ja nie dałam. Myślisz, że to autentyk, czy kreacja ?
                                  • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 21:18
                                    autentyk. czego nie dałaś rady? przeczytać? czy dyskutować? ja i tak dziś musiałem przy tv czuwać i transmisje oglądać, to sobie dopełniałem komputerkiem.
                                    • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 21:28
                                      powiedzmy, że dyskutować
                                      • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 21:37
                                        nieufna jesteś.
                                        • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 21:44
                                          To nie jest kwestia nieufności. Jeśli za bardzo nie uwiera, to mogę sobie gadać z bytem li tylko wirtualnym. Ale głupota mnie drażni :->
                                          • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 21:50
                                            w sumie to ty napisałaś
                                            ale spójrz na wizytówkę... to jest możliwe ;)
                                          • czarny.onyks Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 21:52
                                            Maruda ...proszę....
                                            • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 21:56
                                              Tak jest szefostwo, już będę grzeczna:-)
                                              • czarny.onyks Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:25
                                                dziękuję...
                                                mam dość tego na innym forum...
                                                ktoś Wam nie odpowiada...nie piszcie....

proste;)
                                                • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:29
                                                  Zrozumiałam:-)
                                          • silencjariusz Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 21:58
                                            Masz ogromną łatwość w ocenianiu innych. I jesteś bardzo drażliwa. :P
                                            • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:00
                                              jaka jest, taka jest. ale jest! :D
                                              • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:21
                                                Czyli powinnam do moich postanowień na nowy rok dodać punkt - poprawić się
                                                • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:35
                                                  czujni bądźmy, ale nie dajmy się zwariować ;)
                                                  • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:43
                                                    Źle mnie zrozumieliście, ale nie będę prostować, bo obiecałam być grzeczna.
                                                  • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:47
                                                    ja zrozumiałem.
                                            • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:08
                                              Naprawdę tak uważasz? Odpowiesz mi szczerze ? Sądzisz tak na podstawie całokształtu, czy mojego ostatniego osądu ?
                                              • silencjariusz Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:10
                                                Mnie irytują polowania na czarownice.
                                                • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:16
                                                  Jesteś bardzo drażliwy :-P
                                                  • silencjariusz Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:20
                                                    No ba.:P Wszak stary kawaler jestem. To zobowiązuje.
                                                  • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:22
                                                    Mów sobie tak jeszcze to w końcu Ci się spełni ;-)
                                                  • silencjariusz Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:27
                                                    Już się spełniło.;)
                                          • a-g-l-a-j-a Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:04
                                            Może czegoś nie rozumiem... ale dlaczego mówicie o bytach wyłacznie wirtualnych? Przecież przy klawiaturze siedzi człowiek...
                                            I z tymi kreacjami, o których dzisiaj trochę poczytałam też nie rozumiem...
                                            • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:10
                                              można rozróżnić kilka rodzajów zaburzeń, ja słyszałem o takich, że np.
                                              ktoś tworzy jedną kreację i wkręca innych (w ekstremalnym przypadku to coś w stylu cześć jestem bartuś i też mam 11 lat ;))
                                              ktoś tworzy kilka kreacji i nadaje z wielu jednocześnie, ewentualnie uśmierca poprzednie :)

niech się inni wypowiedzą :D
                                              • a-g-l-a-j-a Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:20
                                                A nie przychodzi Wam do głowy, że możecie się mylić... że możecie kogoś tym skrzywdzić?
                                                Wiesz... nie tak dawno ktoś o mnie miał podejrzenia, że jestem kimś (nie wiem kim) mimo, że połowa ludzi mnie tu zna...

Aaa... i przez to ciagłe czytanie, że ktoś jest kimś innym... i ja przestałam tu ludziom (czy nickom) wierzyć...
                                                • to_ja_pisze Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:24
                                                  bo z przymrużeniem oka trzeba
                                                  jak rozrywkę potraktować i tyle
                                                  • tdf-888 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:28
                                                    true :D
                                                • maruda2 Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:29
                                                  Ale to funkcjonuje też w drugą stronę. I zupełnie abstrahując od Ciebie, to takie nicki udające kogoś innego mogą być groźniejsze . Chociażby " cześć jestem Bartek i też mam 11 lat"...
                                                  • czarny.onyks Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 22:49
                                                    być może...ale tego nie wiemy...

a ciągle dochodzenie ona Ci czy nie ona...i przy okazji obrażanie być może zupełnej zieleninki tylko nasila kwasy....
                                                    ...ileż można...
                                                    jeśli się da to się zweryfikuje......
                                                    jeśli nie.....to jak na drodze...zasada ograniczonego zaufania....
                                                • facet699 Re: Myślę sobie, że..... 07.01.15, 12:22
                                                  przecież można się mylić, nie?
                                                  I też nie lubię polowań.
                      • taka_pogoda_nata Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 16:24
                        Nie chwale
      • szarlotka_ja Re: Myślę sobie, że..... 06.01.15, 20:43
        Jesoo, całkiem jak u mnie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka