carol-jordan 09.01.15, 11:16 Zmierzyć dorosłość, Szefowo? :) Metryka nie zawsze idzie w parze z zachowaniem. ;) Mnie się czasem wydaje, że mam dużo z dziecka. Wygłupy się mnie trzymają, całkiem niepoważna bywam. ;) Niedojrzałość to...........? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: A jak? 09.01.15, 13:13 czyli lepiej być stetryczałym młodym ?;) młodzi jej nie mierzą tylko korzystają i żyją.... starsi czasem o tym zapominają...i zaczynają wegetować;) ja lubię wygłupy...a czy to niedojrzałość...niech każdy sobie sam odpowie;) ps. wolę onyksie...nie szefowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: A jak? 09.01.15, 14:52 Wygłupy dopuszczalne. Cieszę sie, Onyksie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: A jak? 09.01.15, 18:16 jestem za wygłupami, inaczej człowiek by zwariował Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: A jak? 09.01.15, 22:56 to to to...... chociaż i w robocie czasem trzeba odreagować, żeby nie zwariować;) Odpowiedz Link Zgłoś
beja_81 Re: A jak? 09.01.15, 23:00 nie, no jasne, ale to też w sprawdzonym gronie... do każdego z tym samym tekstem nie uderzysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś