witamina_b12 17.03.15, 21:03 i skąd się tacy biorą co?? i jak z nimi sobie radzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: pieniacze 17.03.15, 21:18 uciekać...omijać z daleka.... zamęczą..zanudzą.........spokój zabiorą... Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: pieniacze 18.03.15, 08:46 U mnie sprawdza się spokój, uśmiech i okazanie zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: pieniacze 18.03.15, 08:49 ja z takimi krótko i na temat rozmawiam jak muszę, nie daję szansy na rozkręcenie się ;) jak nie muszę z takim gadać, omijam szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: pieniacze 18.03.15, 10:19 miałam na myśli takiego prawdziwego pieniacza, który wytacza sprawy sądowe o błahe sprawy i ma chorobliwą skłonność do dochodzenia swoich urojonych krzywd... trudno pozew sądowy zbyć uśmiechem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: pieniacze 18.03.15, 10:28 Na takiego nie wiele poradzisz, w sądzie stawic się musisz, wsólczuć należy sędziom, którzy muszą się zajmowac takimi głupotami. Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: pieniacze 18.03.15, 10:29 Nie trafiłam na takiego jeszcze. Aktualnie mam sąsiada, któremu wszystko przeszkadza, łącznie z tym jak wchodzi moje dziecko po schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: pieniacze 18.03.15, 13:08 wow... skąd Ci się ulągł taki ktoś? Coś przeskrobała? somsiad Cię po sądach ciąga za krzyki w nocy?:D Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: pieniacze 18.03.15, 14:24 robert.83 napisał: > wow... skąd Ci się ulągł taki ktoś? Coś przeskrobała? > somsiad Cię po sądach ciąga za krzyki w nocy?:D Jeszcze nie ciąga, ale co chwilę mnie łapie na schodach i ma postulaty. Starszy człowiek, samotny, nie ma zajęcia to sobie organizuje atrakcje. Ostatnio kolega podwiózł mnie pod klatkę wieczorem i chwile rozmawialiśmy w samochodzie zanim wysiadłam. Staliśmy w takim przejściu pod blokiem, w bramie, i sąsiad zwracał uwage, ze tarasujemy je. Dwie minuty, nikoguśko w pobliżu po to po 22.00 było, a on z psem akurat szedł. Odważny jest bo mógł zaczepić kogoś agresywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: pieniacze 18.03.15, 14:52 > somsiad Cię po sądach ciąga za krzyki w nocy?:D :> mnie jeszcze nie ciąga... ale kilka osób oraz instytucji i owszem... Odpowiedz Link Zgłoś