tadeusz_ski.51 09.04.15, 12:44 i daj Boże nie będzie żadnym TWA. Z założenia jest stworzone po to aby tu ścierały się różne poglądy. Nie toleruję zasady "mamo chwalą nas. A kto synu? No wy mnie a ja was!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria88 Re: To forum nie było 09.04.15, 17:59 Możesz napisać dokładniej o co Ci chodzi? Mogę przestać się wypowiadać bo poltykierką nigdy nie byłam a uważam,że moje takie czy inne poglądy nic i tak w tym świecie bałaganu nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: To forum nie było 09.04.15, 19:44 Po prostu chodzi o to aby sobie wzajemnie nie "kadzić". Chodzi o przedstawienie własnego punktu widzenia. Za to nikt nikomu głowy tu nie urwie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: To forum nie było 09.04.15, 20:10 Nie przyznaje się do "kadzenia" . Jeżeli mam takie same poglądy to może napisałam o tym, ale tez chyba nie. Postanawiam nie udzielać się na tym forum bo nie jestem z natury kłótliwa i agresywna. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Wiem Mario, wiem 09.04.15, 21:00 Ten wątek założyłem dla jasności, tak ogólnie. Aby ewentualni przyszli piszący nie liczyli na moje podlizywanie się im. Chce ktoś coś napisać - proszę bardzo, forum jest otwarte. A jak to mówią "papier wszystko przyjmie". Im bardziej kontrowersyjne poglądy, tym lepiej , moim zdaniem. Bo znam fora, na których wszyscy ze wszystkimi się zgadzają? Jak to możliwe? Nie wiem i nie chcę wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś