carol-jordan 12.09.15, 14:12 Dawno nie było wątku o aktualnie czytanych, oglądanych, ew. planowanych dobrociach. No więc co tam w repertuarze u Szanownych Państwa? :) (Tdf, "Na dobre" się nie liczy..... :P))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Odchamiamy się..... ;) 12.09.15, 15:21 muzycznie ..Kortez...www.youtube.com/watch?v=xwcbiveQ6FA filmowo ..Broadchurch... Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Odchamiamy się..... ;) 12.09.15, 15:32 Kiełbasa wyborcza w telewizji. Jak nie obniżka wieku emerytalnego, to likwidacja zusu i enefzetu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cambria1.2 Re: Odchamiamy się..... ;) 12.09.15, 17:06 Bezpowrotnie utracona leworęczność Pilcha. Do tego Blackfield w tle. I deszcz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Odchamiamy się..... ;) 12.09.15, 19:36 Hmm... no to się pochwalę, że jest zarezerwowany bilet do teatru, ale dopiero na połową października :) W najbliższym czasie jest też w planach koncert orkiestry kameralnej z moim ulubionym dyrygentem na czele :D Chcę też do kina jak mi się kogoś uda namówić na film "Do utraty sił" (oczywiście jak będą wyświetlać na mej prowincji, co nie jest takie oczywiste). No i czyta się, czyta. Aktualnie to nudny podręcznik + "Dziewczyna, która sięgnęła nieba" i "Terapia" Davida Lodge (uwielbiam tego pisarza). Także nie pogadasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Odchamiamy się..... ;) 13.09.15, 21:29 Rolnik szuka zony :DD Teraz, może być? ;)) Kekekeke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Odchamiamy się..... ;) 13.09.15, 21:44 Czytam jakieś durnoty do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 14.09.15, 12:53 nic tylko projekt dziergam :-/ żadnych tam czytanych ani oglądanych dobroci :( no ale na rolnika przerwę zrobiłam dla resetu sasasa :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Odchamiamy się..... ;) 14.09.15, 17:47 Nooooooooo dla rolnika to musowo! :D A zdradź Kamo, który w twym typie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 10:57 puszysta... ;) ojjj.. a rolnicy bogaci, grzeczni... dziewczyny ładne, zgrabne, powabne... kilka ze wschodu.. jedna ta co z kapelutkiem sobie pląsała... najbrzydszego se wybrała, mogła napisać do przystojniejszego. ciekawe, czemu do niego? może myśli, że będzie go łatwiej oszukać :> takiej to bym się bał brać, co ona robiła wcześniej w tej polszy, bo niby teraz jako księgowa pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 11:10 no na pewno nie w Twojej lidze gra Tadeuszu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 11:15 nie zaufałbym takiej. a jak sobie pomyślę, jaka miła musiała być w czasie zaraz po przyjeździe, żeby się tu jakoś wkręcić... po prostu nie zniósłbym tego. wschodnie 'karierowiczki' Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 11:34 aaa rolniczka... nie ta liga, za bogata. sprawia wrażenie mądrej, przynajmniej po tych paru kwestiach i zdystansowanych reakcjach. ale no jasne, nie wszedłbym tam w tę rodzinę. ty widziałaś tę posiadłość z lotu drona? tę bramę jak się otwierała i ile od bramy do hacjendy? przez resztę rodziny byłbym uważany za pariasa i dawali to do zrozumienia na każdym kroku i próbowaliby ze mnie zrobić parobka a ja bym się nie dał, więc to by się rozwiało prędzej niż by się zaczęło. niech se ją bierze ten ściemniacz od synka i byłej żony w usa ;] od razu widać, że leci na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 11:36 no chyba zaiskrzyło (u niej) :) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 11:39 a niech jej tam szczęście sprzyja, bo bogate to nie mają go w miłości. ciekawe tylko czemu poprzedni odszedł... pewnie go tam gnoili. tylko mogłaby tochę luźniejszy dół nosić, a nie takie białe, obciskające spodnie jak dysko-polo. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 11:44 chyba wydaje mi się, że ona wpadła i próbowali razem, ale on pił (chyba, coś mi się kojarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 11:54 mnie to ten stary dziadek wkurza. z tym uśmiechem wygląda jak kandydat na prezydenta usa ;/ no a najbardziej to lubię tego, co ma krowy i to kółeczko z ich cyklem. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 11:58 no najsympatyczniejszy jest ten z krowami, taki się wydaje szczery i niewinny :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 12:02 muszę jednak kupić ten telewizor...tyle ciekawych rzeczy mnie omija :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 12:04 No i to by było na tyle jeśli chodzi o wątek o polecaniu wysublimowanej literatury :D Rolnik szuka żony wygrał:). Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 12:05 no cóż my lubimy schodzić na manowce...;) i seks tez lubimy :P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:09 A nigdzie nie było, że wysublimowana ma być. :> Dobra. Tak było. A dobre to co się komu podoba..... Mnie rolnik rozwala i oglądam z wielką rozkoszą..... ludzki ekshibicjonizm zawsze mnie poruszał..... :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:13 mnie tez zawsze zastanawia, co ludzi popycha do tego.... choć jakby tak popatrzeć...forumowanie to też czasem pełen ekshibicjonizm:P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:17 No nie porównywałabym tego......... do łóżka nikomu nie zaglądasz..... chyba że? :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:21 chyba, że ?:>:> czasem odkrywa się tu więcej niż łózko..;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 12:10 też nie masz? czy się popsuł? na vod chyba można oglądać, ale to już nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 12:26 padł.... ....a takie odgrzewane kotlety to już nie to samo... o Tys na pewno znawca..na co się teraz patrzy przy wyborze? Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 12:34 telewizora? ja nie znoszę wybierać nowych rzeczy, zazwyczaj dziedziczę po szwagrze, on kiedyś wybierał dobrze, drogo... ;) aktualnie mam 42 calowy lcd sony, wzięty z 5 lat temu od nich za 500zł, a oni go ponad 10 lat temu kupili za ponad 10k. w jego miejsce wstawili jeszcze większy, led (5 lat temu to było wielkie wow) znów za ponad 10k ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 12:50 reasumując: jak zawsze - na rozmiar i kolor. musisz wybrać, jaka wielkość ci pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:13 rozmiar owszem ma znaczenie....ale jeszcze pare innych rzeczy sie liczy....;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 12:04 i właśnie dlatego wybrała go ta białorusinka; myśli, że będzie łatwo go robić w bambuko :D wiesz.. ta loczki, zwiewna sukienusia i kapelutek. księgowa chyba mówiła. na bank ją wybierze, no chyba że rodzinka uprzedzona do zabugowców. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:07 Scenariusz napisałeś czy co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:12 niestety, myślę, że ten od krów nieco stracił głowę jak zobaczył "podaż". ja uważam, że on musi się obejrzeć za szarą myszką, cichą i miłą dziewczyną. A on niestety trochę się ślini do tych no ... miłych inaczej :-P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:14 kama265 napisała: > niestety, myślę, że ten od krów nieco stracił głowę jak zobaczył "podaż". ja uw > ażam, że on musi się obejrzeć za szarą myszką, cichą i miłą dziewczyną. A on ni > estety trochę się ślini do tych no ... miłych inaczej :-P no typowy facet:P a potem płacz i łzy...bo to niedobra kobieta była... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:19 Ukradłaś mi kwestię.... :D Mnie zaś ciekawi ten Grzegorz (chyba) co to o ślubie ciągle gada..... czy rzeczywiście taki chętny, czy to znowu taka zgrywa jak w I serii.... Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:23 no pfff... ale nie odmawiajmy prawa do miłości ładnym dziewczynom. że ładna to od razu cwana. tym bardziej jak w tej edycji mało jest kiepskich. tyle że te zza buga jakoś najładniejsze. ale nie wziąłbym takiej, no nie ;/ już nie wspomnę o swoich obawach na temat przeszłości takiej, ale nawet mój pragmatyzm - żonka powinna mieć zaplecze, czyli rodzinę, któej można dzieciaka podrzucić, i w inny sposób pomoże. a tak to co? ciągnąć rodzinę do polski? pytanie retoryczne. no a panowie cóż... znów wybierają te najładniejsze. no ale co? ma wybierać po pięknych słówkach w liście? no musi się kobita takiemu podobać - bierze ładną, bierze zwiększone ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:27 Sam sobie przeczysz. :> Weź przeczytaj początek i koniec..... czyli wyszło Ci jednak, że ładna to cwana. :D Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:30 to ty nie wiesz, że ja jestem taki salomon? i ogólnie mawiają mi tu i w realu, że mógłbym być politykiem? nie przeczę sobie tylko przedstawiam złożoność sytuacji, to nie takie proste. owszem ładna = cwana ale czy nie lepiej mieć ładną i mądrą niż brzydką i głupią? tym bardziej, że zazwyczaj uroda idzie w parze z inteligencją - dobre geny idą we wszystkie aspekty. po prostu trzeba być jeszcze cwańszym (to też podstawa, żeby facet był mądrzejszy od kobity) i nie dać się zrobić w bambuko. Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:34 Tadek, umyka Ci, że cwana to nie jest synonim mądrej to jedno. po drugie - chwalić się, że wszyscy uważają, że powinieneś być politykiem? w Polsce? well, to ani mądre, ani cwane :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:40 zwłaszcza, że to, że uważają...nie oznacza, że to jakiś komplement........... Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:56 no więc właśnie :D zwłaszcza w Polsce :D Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 16:02 a czyja się chwalę? ktoś zwrócił uwagę na niespójność moich wypowiedzi, to się przyznałem, że coś może w tym być :) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:35 nie wspomnę, że związek to nie gra strategiczna kto kogo zrobi w bambuko :> Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 16:01 Mimo, że czasem wygląda trochę podobnie :P;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 16.09.15, 10:19 ale serio? nie wydaje mi się, że warto, jeśli tak to wygląda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Odchamiamy się..... ;) 15.09.15, 15:28 no więc krótko mówiąc prawda stara jak świat - jak sobie pościelisz tak się wyśpisz :-P wiesz, trzeba jednak mieć świadomość, że gdyby nie ten program to w życiu by taka dziewczyna się za nim nawet nie obejrzała. I mając tą świadomość oraz wiedzę, ze ten program się kiedyś skończy przecież no i próbując chociaż wyciągać wnioski z błędów poprzedników z pierwszej serii - no powinien wybierać inaczej. Tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Odchamiamy się..... ;) 16.09.15, 20:41 Czegoście nie gadali, że do rolniczki góral przyjechał? :> Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan O ja pier......... 16.09.15, 20:52 Mam włączony tvn i aż sobie sprawdziłam, jak nazywa się ten program......... Kto poślubi mojego syna? I komentarz mój jak w temacie........ a myślałam, że widziałam już wszystko..... :D Rolnik przy tym czymś to naprawdę rozrywka najwyższych lotów..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: O ja pier......... 17.09.15, 09:21 no, też wczoraj odrobinę musnęłam ... matko, aż zaniemówiłam i w stuporze spać poszłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś