22.11.15, 19:59
To jaka ma być ta wymarzona partnerka? Lelija, mimoza to nie? Bo oglądając się wokół, wrażenie mam, że gadacie co innego, a robicie inaczej. Te lelije to się okazuje, wzięcie mają. A te niby ciekawe, indywidualistki, samodzielne, nie mylić z babo chłopem, niespecjalnie. :> Niby panowie mówią, że kobieta bluszcz to zasadzka dla głowy i portfela, ale biorą i się opiekują i wysłuchują jaki to on cudowny misiu pysiu. :P To o to tak naprawdę chodzi? :>
Obserwuj wątek
    • witrood Re: Panowie 22.11.15, 20:11
      Bądź elastyczna i dostosowuj ofertę pod konkretny przypadek. Trzeba szeroko obowiązuje oferta szyta na miarę. Taki to już trend w marketingu. ;)
      • carol-jordan Re: Panowie 22.11.15, 20:46
        Hłe hłe nie kce mnie siem..... :P
        • witrood Re: Panowie 22.11.15, 20:55
          To jak chcesz tego chłopa łapać? :O
          • maruda2 Re: Panowie 22.11.15, 20:57
            a toż on, ten chłop, nie mógłby łapać :->
            • carol-jordan Re: Panowie 22.11.15, 21:09
              Jak to kobieta kobietę zrozumie a facet ni hu hu.... :P
            • marek-1002 Re: Panowie 22.11.15, 22:37
              maruda2 napisała:

> a toż on, ten chłop, nie mógłby łapać :->

Ale dlaczego miałby łapać te nieatrakcyjne? Przecież jak sama wątkodajka zauważa są takie, co wzięcie jednak mają :)
              • maruda2 Re: Panowie 22.11.15, 22:40
                a kto mu każe nieatrakcyjne łapać ?
                • marek-1002 Re: Panowie 22.11.15, 22:58
                  Nie właśnie nikt. I stąd ten ból :)
              • carol-jordan Re: Panowie 23.11.15, 08:31
                Wiem, że kobiecie nie przystoi tak pisać, bo zapewne albo zadufana w sobie, albo jest właśnie na odwrót, ale.... No właśnie widzisz Marku, ja jestem postrzegana jako ta atrakcyjna wizualnie, że się tak wyrażę, kobieta. Umiem też podyskutować na wiele tematów i nie stronię od towarzystwa. Dość długo to ja czułam się nieatrakcyjna, ale zainteresowanie płci przeciwnej przekonało mnie, że po 40 coś musiało się zmienić na lepsze... ;) A więc Twoja teoria o uli brzyduli w moim przypadku odpada. :) To koniec autoreklamy. A napisałam o tym jedynie, by zaznaczyć, że kompletnie nie o to chodziło "wątkodajce". Nomen omen cudownie kojarzące się określenie. :>
    • z-e-u-s Re: Panowie 22.11.15, 22:34
      Ciekawe, samodzielne intelektualistki mają wysokie wymagania. Wiele wymagają od życia i od faceta: wrażeń, poziomu życia, inteligencji, oczytania, pozycji towarzyskiej. Dlatego często pozostają same - takich facetów jest niewielu.
      Zależne i uwiązane do faceta dają mu poczucie bycia prawdziwym mężczyzną, czego nie musi bez przerwy udowadniać. No i mniej wymagają, często godząc się na pierwszego "przyzwoitego gościa" z którym dobrze się czują.
      • carol-jordan Re: Panowie 23.11.15, 08:34
        Zeusie, dzięki. Jak zwykle logicznie i bezstronnie. Bez podziału na te dobre i złe oraz nieatrakcyjne. Cieszę się, kiedy czytam takie głosy w dyskusji. Bo cieszy samo wirtualne obcowanie z mądrym facetem. :)
    • marek-1002 Re: Panowie 22.11.15, 22:46
      carol-jordan napisała:
      > A te niby ciekawe, indywidualistki, samodzielne, nie mylić
      > z babo chłopem, niespecjalnie.

Sama sobie odpowiedziałaś, bo sama o tym dobrze wiesz, tylko ciężko to nawet, a raczej zwłaszcza, przed samą sobą przyznać. Skoro są "niby ciekawe", to nic dziwnego, że odpowiedzią na marną ofertę jest słabe zainteresowanie. A to jest z kolei prawdziwy powód bycia tą indywidualistką i taką samodzielną. To nie zalety. To konieczność :)
      • maruda2 Re: Panowie 22.11.15, 22:51
        łapiesz za słówka :-> znacznie bardziej przemawia do mnie tłumaczenie Zeusa ;-)
        • marek-1002 Re: Panowie 22.11.15, 23:09
          maruda2 napisała:

> łapiesz za słówka :->

Raczej tak jak już pisałem "ciężko to nawet, a raczej zwłaszcza, przed samą sobą przyznać" :)

> znacznie bardziej przemawia do mnie tłumaczenie Zeusa

Tłumaczenie Zeusa
          ma skraść Ci causa :)

Sam czasami, w celach taktycznych, opowiadam takie rzeczy :)
          • witamina_b12 Re: Panowie 22.11.15, 23:15
            Ukradl jej całusa
            Ona mu zegarek ;)
          • maruda2 Re: Panowie 22.11.15, 23:18
            czyli miły, albo choć niezłośliwy bywasz tylko z wyrachowania ? :->
            • witamina_b12 Re: Panowie 22.11.15, 23:22
              Ale Marecki ma racje samodzielna jest sie czesto z koniecznosci.
              Ale ta koniecznosc to czesto z wyboru lepiej pobyc samodzielna niz użerać sie z baranem ;)
              • marek-1002 Re: Panowie 22.11.15, 23:25
                Albo z głupią krową :) Zresztą żeby napić się mleka nie trzeba... :)
                • witamina_b12 Re: Panowie 22.11.15, 23:27
                  Zwierzeta odpadaja ;)
                  • marek-1002 Re: Panowie 22.11.15, 23:56
                    I kto to mówi? Doświadczona życiowo kobieta, która radzi, żeby następnym razem brać dużego psa, bo taki to śpi do 10 i głowy nie zawraca :)
                    • witamina_b12 Re: Panowie 23.11.15, 07:40
                      No proszę Cię... Jestem przekonana, że taki wytrawny Casanova, który psychologicznie podchodzi do tematu podrywu, zrozumiał moją wypowiedz i właściwie umieścił ją w kontekście...
                      Bo przyjdzie mi myśleć, że te fanki to piszczą z bezsilności a całują z rozpaczy :>
            • marek-1002 Re: Panowie 22.11.15, 23:47
              maruda2 napisała:
              > czyli miły, albo choć niezłośliwy bywasz tylko z wyrachowania ? :->

Miły jestem nie z wyrachowania, tylko z dobrego wychowania. I z dobrego serca. Bo wiesz, one są często takie zblokowane tymi swoimi wydumanymi teoryjami. Na początek dobrze więc jest się dostroić na płaszczyźnie intelektualnej, żeby skraść tego pierwszego całusa. Potem to już kontrolę przejmuje biologia, a one piszczą z zadowolenia i nie wiedzą w co jeszcze mnie całować :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka