Dodaj do ulubionych

Wojna Klonów

16.04.02, 20:36
We are Xeroxable Prophets Of Vindictively Evolving Realities.

We find and recover exhausted identities.
According to our observation "XpOver" identity suffers lately from a lack of
sense of humour.

And that is why we decided to add some new features, namely:
-cocaine addiction
-proper attitude to women
-self-satisfaction
-just a little bit of an exquisite perversion

Following features were removed:
-self-deception
-talking with cats about metaphysics
-reading too many Kafka novels
-compulsive masturbation

Further changes are considered.
Obserwuj wątek
    • xpover Re: Wojna Klonów 19.04.02, 20:34
      i wszystko jasne...
    • Gość: yess Re: Wojna Klonów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 20:41
      witaj kochanie :) ))))))
      • xpover Re: Wojna Klonów 19.04.02, 20:44
        Kochanie? Hmm, chyba nie jestem na bieżąco
        ale łykam, bez popitki...

tak? słonko?
        • Gość: yess Re: Wojna Klonów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 20:45
          ty skarbie zawsze jestes na biezaco :)
          mam mowic inaczej ?
          • xpover Re: Wojna Klonów 19.04.02, 20:47
            Mów do mnie jak chcesz, byle treściwie
            wydajesz mi się dziś niezwykle słodka

czy masz w środku patyk?
            :)))
            • Gość: yess Re: Wojna Klonów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 20:48
              ja zawsze jestem slodka tylko ty masz czasem zamkniete oczy :)
              • xpover Re: Wojna Klonów 19.04.02, 20:51
                czasem trzeba zamknąć oczy by smakować słodycz...
                (zwłaszcza niektóre gatunki słodyczy)

A tak poza tym? co tam?
                • Gość: yess Re: Wojna Klonów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 20:53
                  czy usilujesz zmnienic temat myszko? :)
                  • xpover Re: Wojna Klonów 19.04.02, 20:55
                    Myszko? Czyżbyś Ty była kocicą? A może kocurem?
                    Chcesz mnie cholera do parteru sprowadzić?

Nie pamiętam za nic, żebyśmy byli na "myszki"
                    ALe moja pamięć jest zawodna, całkiem jak w "Memento"
                    • Gość: yess Re: Wojna Klonów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 20:59
                      rozumiem ... nie powiem juz slowa
                      • xpover Uroda Forum... 24.04.02, 19:51
                        ...jest taka, ze kazdy moze pokazac ptaka.

I wielka jest cnota autoironii
                        autoironia sie kazdy cep obroni
                        bo mysli: "nie tezcie sie dupki glupie
                        sam najlepiej zloje sie po dupie"
                        • Gość: maryjo2 Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 20:09
                          Absolutnie sie nie zgadzam. Z cytatem o autoironii, oczywiscie, bo to cytat
                          chyba?
                          Autoironia to nie jest towar dla cepa.
                          • xpover Re: Uroda Forum... 24.04.02, 20:17
                            Nie to nie cytat, to tworczosc wlasna, na poczekaniu!!
                            (prosze nie piac z zachwytu)

No, ale jako tworczosc wlasna ma usterki:
                            rzeczywiscie nie dla kazdego cepa autoironia sie nadaje,
                            chyba chcialem rozreklamowac ten slabo znany produkt
                            (lepiej w sumie, zeby cepy myslaly, ze same tez moga to stosowac, i moze wtedy
                            sie od-cepia)
                            • Gość: mario2 Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 20:19
                              Najwazniejszym felerem jest defekt w zwojach mozgowych autorki, zwanej
                              potocznie szmaciara, albo zlodziejka nickow!
                              • xpover Re: Uroda Forum... 24.04.02, 20:27
                                nie ukradlem niczyjego nicka,
                                poza tym jestes nielogiczny, bo:
                                a) albo prowokacja byla nieudana od samego poczatku i wtedy
                                kazdy wiedzial, ze "xpover" z konta na gazecie
                                i "XpOver......*.warszawa.sdi.tpnet.pl " to nie ta sama osoba,
                                a wtedy coz to za przestepstwo? najwyzej blazenada

b) albo prowokacja byla chocby czesciowo udana (nabrala sie jedna czy dwie
                                osoby), a wtedy biorac pod uwage wzorzec - glupi nie jestem

albo-albo - zdecyduj sie
                                • Gość: mario2 Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 20:38
                                  mnie chodzi o sam nieetyczny fakt podszywania sie pod czyjegos, znanego
                                  przeciez nika. No ale szmaciary tego nie sa w stanie zrozumiec!
                                  • xpover Re: Uroda Forum... 24.04.02, 20:42
                                    BUahahhahaha!
                                    mario2, ale z Ciebie pierwszoklasny hipokryta!
                                    Moze przedstawisz mi uzasadnienie, tj. udowodnij mi, ze to nieetyczne
                                    ciekawe w oparciu o jaki kodeks moralny mi to udowodnisz, moze Dekalog?
                                    • Gość: mario2 Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 20:52
                                      w oparciu o przyzwoitosc. Ale skad takie indywiduum jak ty moze znac to slowo?
                                      Nie chce mi sie z toba karzelku gadac!
                                    • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 00:34
                                      nie filozofuj
                                      ja to wymyslilem i uzywlaem jako wlasne
                                      zalogowanie mojego pomyslu to szmaciarstwo
                                      • phi_ Wszelkie prawa zastrzelone ! 25.04.02, 00:41

• xpover Re: Uroda Forum... 25.04.02, 18:45
                                        Po pierwsze: ostatnio uzywasz 'xp'
                                        po drugie: Twoj nick byl mi oczywiscie potrzebny
                                        bo chcialem zrobic cos na ksztalt symulacji walki w czlowieku,
                                        walki jaka sie toczy w kazdym z nas.

TAKI CEL MIALO TO WSZYSTKO!
                                        Teraz juz moge powiedziec,
                                        no, ale czy Ty zaplatany we wlasne ego, mozesz to zrozumiec?

Widac teraz wyraznie na ile moja prowokacja byla udana, na ile nie.
                                        Mam nadzieje, ze zainspirowalo Cie to do czegos.

Ostro bronisz tego swojego nicka,
                                        z zapalem godnym lepszej sprawy,
                                        nie czytalem wszystkich Twoich postow,
                                        (tyle wolnego czasu nie mam)
                                        ale z tego co czytalem
                                        nie podejrzewalbym w zyciu, ze Ty i mario2,
                                        to takie kumple
                                        i to moja nauka z tej prowokacji:

KTO WSIĄKA W FORUM TEN TRACI DECORUM

a naprawde nazywam sie: "exPanBog"
                                        Nie uczta mnie przyzwoitosci chlopaczki, zgodnie z moim ulubionym filozofem:
                                        "Ja decyduję, co jest moim prawem; nie ma żadnego prawa poza Mną. Jeżeli coś
                                        Mi odpowiada, to jest słuszne. Możliwe, że nie odpowiada to innym, lecz to już
                                        ich zmartwienie, mogą się opierać."
                                        exPanBog
                                        • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 19:40
                                          xpover napisał(a):

> Po pierwsze: ostatnio uzywasz 'xp'
                                          cóż z tego??? wczesne dzieła beethowena mogą być podrabiane, nadużywane tylko
                                          ostatnie nie?

> po drugie: Twoj nick byl mi oczywiscie potrzebny
                                          [złodziejska filozofia!!! "potrzebny mu był" pff!]

> bo chcialem zrobic cos na ksztalt symulacji walki w czlowieku,
                                          > walki jaka sie toczy w kazdym z nas.
                                          mógł to być twój nick, byłoby wówczas ciekawiej
                                          po co czyjś?

to że w Tobie toczy się walka, nie oznacza że w każdym, mądralo z trzeciego rzędu,
                                          istnieje coś takiego jak wewnętrzna harmonia

>
                                          > TAKI CEL MIALO TO WSZYSTKO!

coż za obwieszczenie! jakie wszystko? to było małe gówno:)

> Teraz juz moge powiedziec,
                                          > no, ale czy Ty zaplatany we wlasne ego, mozesz to zrozumiec?

patetyczny złodziejiku, co to znaczy "teraz już mogę powiedzieć"?
                                          że niby co? co sie zmieniło? ale sensacja, doprawdy!
                                          na ile Ty możesz, rozumieć cokolwiek, operując cudzym! ego?
                                          >
                                          > Widac teraz wyraznie na ile moja prowokacja byla udana, na ile nie.
                                          > Mam nadzieje, ze zainspirowalo Cie to do czegos.
                                          nadzieja złudna! nie zainspirowało mnie to do niczego, ze względu
                                          na, tu mówię bardzo szczerze, małą oryginalność, i wyraźnie zbyt ciężki wysiłek
                                          umysłowy w postach xpovera, aczkolwiek przyznaję, inteligentnych

>
                                          > Ostro bronisz tego swojego nicka,
                                          > z zapalem godnym lepszej sprawy,

nie bronię swego nicka opisałem moje stanowisko dokładnie
                                          sam nie umiesz przytoczyć własnych słów zatem i ja tego nie zrobię

> nie czytalem wszystkich Twoich postow,
                                          > (tyle wolnego czasu nie mam)

nie rozśmieszaj mnie, nie piszę dziennie więcej niz 10 minut czytania.

> ale z tego co czytalem
                                          > nie podejrzewalbym w zyciu, ze Ty i mario2,
                                          > to takie kumple
                                          > i to moja nauka z tej prowokacji:
                                          masz duszę prowokatora to fakt, ale w przeciwieństwie do mario
                                          jesteś niedowarzonym aspirantem, mała kreatywność, kol-ego

> KTO WSIĄKA W FORUM TEN TRACI DECORUM

> a naprawde nazywam sie: "exPanBog"

pfff, patetyczny koleś, naprawdę
                                          z wielką przyjemnością będę się trzymał tego wariantu,
                                          panie śmieszny psychosex z murzynką

> Nie uczta mnie przyzwoitosci chlopaczki, zgodnie z moim ulubionym filozofem:
                                          > "Ja decyduję, co jest moim prawem; nie ma żadnego prawa poza Mną. Jeżeli coś
                                          > Mi odpowiada, to jest słuszne. Możliwe, że nie odpowiada to innym, lecz to już
                                          > ich zmartwienie, mogą się opierać."

chłopczyku, ślepyś na wewnętrzną sprzeczność swej wypowiedzi, czegóż Cię uczyć???
                                          tu nie chodzi o przyzwoitość, tylko o czystość umysłową, panie skąpany w nie-ego

natomiast twój ulubiony filozof miał tę przewagę nad Tobą, że to była jego
                                          koncepcja, a Ty wcale jej nie wyznajesz, nie wyznajesz nawet samego siebie
                                          dostatecznie wyraziście i ciekawie, doczytaj no swego ulubionego filozofa

> e.xP.anBog

• Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 19:53
                                            W Tobie xp, nie widac wewnetrznej harmonii
                                            ani za grosz.

To, ze nie zainspirowalo Cie to do niczego
                                            nie swiadczy wcale na moja niekorzysc

oczywiscie byl potrzebny Twoj nick
                                            poniewaz samego siebie trudno,byloby mi sprowokowac

A poza tym jestem nadal przekonany,
                                            ze Tobie leci piana z pyska
                                            kreatywna byc moze, ale piana...
                                            • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:14
                                              panie prowokator, po co prowokujesz nie siebie
                                              skoro efektu swej prowokacji nie potrafisz odczytać?

przykro mi, ale zamiast piany z pyska
                                              zareagowałem zażenowaniem, politowniem
                                              a w porywach, żalem, że ktoś dość inteligenty,
                                              by z nim pogadać, szmaci się.

Smutno i szczerze Ci powiem, strasznie się przeceniasz.
                                              Doceniam Twój pomysł, ale realizacja bez klasy. (Eufemizm.)
                                              wiesz.. pomyliłeś klozet z wentylatorem i to nie pierwszy raz
                                              • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 20:20
                                                Bardzo mi przykro, ale Twoje "zazenowanio-politowanie"
                                                jako zywo nie jest chlodne.

I doprawdy trudno nazwac obelgi typu "szmaciara"
                                                za nie nasycone emocjami

To cale Twoje odrzucenie i dyskredytowanie moich postow
                                                wynika przeciez z tego, ze wkroczono na Twoje terytorium.

Aff! Aff! Szczekanie z politowaniem!
                                                To wymyslec mogl tylko ktos, kto sie nie przecenia!
                                                • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:36
                                                  nie wkroczyłeś na moje terytorium
                                                  jedynie naruszyłeś ideę
                                                  a moja eskalacja w Twoim kieruku
                                                  była stopniowa i metodyczna
                                                  i raczej miała na celu wywołanie reakcji u Ciebie
                                                  szat przed Tobą nie będę zdzierał,
                                                  a jednak
                                                  nie chcę byś czuł się źle, nieskuteczny
                                                  przyrzekam, że dyskutowałem bez emocji,
                                                  co więcej ważyłem słowa, łącznie ze szmaciarą,
                                                  emocje jakie mi towarzyszyły opisałem powyżej.
                                                  spróbuj uwierzyć jak ja wierzę, że nie potrafisz dostrzec
                                                  mojej harmonii, (to bardzo trudne), a poza tym, co do tej harmonii,
                                                  to nie mówiłem o sobie tylko ogólnie, ze nie KAŻDY prowadzi
                                                  wewnętrzną walkę.
                                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 20:49
                                                    Kochanie!
                                                    Wzruszasz mnie, ile w Tobie troski!
                                                    Uwierz mi, to nie ironia, to moje szczere uczucia...

Twoja harmonia rzeczywiscie trudno jest dostrzegalna, ale
                                                    zapewniam Cie uczciwie jej wypatruje i...
                                                    dalej uwazam, moze sie przeceniam,
                                                    ze moja jest wieksza.

Wszak - zauwaz, mimo wszystko operowalem
                                                    jedynie moze niezdarna, ale ironia
                                                    nigdy Cie nie obrazilem,

choc zarzucales mi bezpodstawnie brak etyki,
                                                    a ja tez jestem idealista koniec koncow.

patetycznym jak kazdy idealista!

wiedzialem, ze w koncu podam swojego nicka
                                                    dlatego czulem sie niewinny,
                                                    zal mi tylko tej dziewczyny, jesli wziela sobie to do serca
                                                    tylko jej mi zal, i chcialbym ja przeprosic niniejszym...
                            • Gość: maryjo2 Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 06:39
                              Kukuryku!
                              Cepy się nie odcepiają, z natury nie jest im to dane.
                              • xpover Re: Uroda Forum... 25.04.02, 18:34
                                Nie badz taka pesymistka!
                                Ludzie sie moga zmieniac!

gdyby myslec inaczej dawno nie byloby innego wyjscia jak sjusajd
                                • Gość: mario2 Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 18:43
                                  czy ja juz tobie proponowalem wyciagniecie gumki z majtek i strzelenie sobie w
                                  leb?
                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 18:46
                                    My tu w Krakowie nie wyznajemy sie na Waszej stolycznej doslownosci...
                                    • Gość: mario2 Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 18:49
                                      a moze "stolycznaja" do czego innego w Krakowie nie sluzy? :o)
                                      • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 18:51
                                        My tu popijamy wino, a nie rujnujemy sobie mozg za pomoca wysokoprocentowych
                                        alkoholi. Ot co!
                                        • Gość: mario2 Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 18:54
                                          widac nie wszystkim to wino pozytek przynosi. Niektorzy maja juz tak
                                          zdegenerowany mozg, ze bardziej sie nie da.
                                          Niestety! Chocby mleko same pili!
                                          • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 19:32
                                            Ale jak trzeba sie napracowac,
                                            zeby ten zdegenerowany mozg otrzymac!
                                            Nie kazdy to potrafi!
                                            Cieniasy wola miec mozg normalny
                                            Lubia miec proste zwoje, bo niby tak jest "przyzwoicie"
                                            A ja mam zwoje zakrecone!
                                            I jestem z tego dumny!
                                            • wandziaa Re: Uroda Forum... 25.04.02, 19:42
                                              Kraków górą !
                                              :-))))
                                              • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 19:48
                                                wandziaa weż się rzuć lepiej w dół
                                                bo niemcaa chyba nie chcesz?
                                                co ma do tego kraków?

paryż?
                                                wenecja?
                                                • wandziaa Re: Uroda Forum... 25.04.02, 19:50
                                                  Gość portalu: xp napisał(a):

> wandziaa weż się rzuć lepiej w dół
                                                  > bo niemcaa chyba nie chcesz?
                                                  > co ma do tego kraków?
                                                  >
                                                  > paryż?
                                                  > wenecja?

rzym
                                                  krym
                                                  minneapolis

zacytuj jeszcze: "gdybyś milczał nadal byś był filozofem.." i będzie finito
                                                  • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 19:57
                                                    sama cytuj
                                                    walisz
                                                    jakies krakow górą
                                                    ni z gruchy ni z pietruchy
                                                    to sie teraz nie pluj
                                                  • wandziaa Re: Uroda Forum... 25.04.02, 19:58
                                                    Gość portalu: xp napisał(a):

> sama cytuj
                                                    > walisz
                                                    > jakies krakow górą
                                                    > ni z gruchy ni z pietruchy
                                                    > to sie teraz nie pluj

:-)))
                                                    i otóż
                                                    plujesz się Ty
                                                    ja się śmieje

• kitek1 czy to ty wandziu.......... 25.04.02, 20:03
                                                    czy nie ty:)
                                                  • Gość: oona Re: czy to ty wandziu.......... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:09
                                                    Kitek spadaj stąd z tymi akcentami romansowymi,
                                                    nie widzisz,ze tu powazni ludzie rozmawiają?:)
                                                  • kitek1 Re: czy to ty wandziu.......... 25.04.02, 20:11
                                                    no ale tam,
                                                    menik mi lenke rwie:(
                                                  • Gość: oona Re: czy to ty wandziu.......... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:13
                                                    taka Twoja dola:(
                                                  • wandziaa Re: czy to ty wandziu.......... 25.04.02, 20:12
                                                    kitek1 napisał(a):

> czy nie ty:)

c'est moi
                                                    przysłuchuję się dy-skusji
                                                    ciiii
                                                  • kitek1 Re: czy to ty wandziu.......... 25.04.02, 20:15
                                                    ja po francusku,
                                                    nie umie,
                                                    ale czuje, ze to ty:)
                                                    baw sie ladnie,
                                                    z tymi barankami:)
                                                  • Gość: exPanBog Wandziaa - poglaszcz... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 20:15
                                                    ...Ale mnie ten "xp" wyzywa, chlip, chlip
                                                    mama nie mowila, ze na podworku takie rzeczy sie zdarzaja
                                                    chlip, chlip
                                                    gdybym wiedzial, to bym nie wychodzil
                                                    chlip, chlip
                                                    zly, zly okrutny swiecie, gdzie mali chlopcy nie moga sie spokojnie bawic
                                                    chlip, chlip
                                                  • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:06
                                                    kto sie tak przezywa
                                                    ten się tak nazywa

czomolungma górą!
                                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 19:58
                                                    Wandziuu!
                                                    W moich najczulszych snach
                                                    jestes wcieleniem Najlepszego,
                                                    ale zapewne jestes kobieta...
                                                  • wandziaa Re: Uroda Forum... 25.04.02, 20:04
                                                    Gość portalu: exPanBog napisał(a):

> Wandziuu!
                                                    > W moich najczulszych snach
                                                    > jestes wcieleniem Najlepszego,
                                                    > ale zapewne jestes kobieta...

no dobra dobra -tylko bez podpuszczania :)
                                                    nudziło mi się więc wpadłam na chwilę
                                                    no ale..
                                                    za-pewne :)))
                                            • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 19:45
                                              przed afirmacją dumy
                                              polecałbym jeszcze
                                              trochę pracy
                                              tzn dużo pracy
                                              i jeszce więcej odpoczynku
                                              bo Twój wysiłek
                                              sprawia, że
                                              jesteś cienias
                                              • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 19:56
                                                Jak jestes taki madry to powiedz,
                                                gdzie w poscie o zwojach byla ironia?
                                                Udowodnij, zes nie cienias
                                                (bedziesz zuch jesli potrafisz)
                                                • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:01
                                                  jako ironista
                                                  też jesteś cienias

sorry trochę będę, może wprost
                                                  Cię określał, ale zawiodłeś mnie
                                                  i jesteś skreślony jako dyskutant
                                                  kolesiu exPanBog
                                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 20:09
                                                    Nie wyjasniles...
                                                    Smutne te nasze ciagle niespelnione milosci do czlowieka, ktory nie chce byc
                                                    niczym wiecej ponad chore zwierze, co zakochane jest w swej chorobie, co "ja"
                                                    sie nazywa.

Dobra moge byc cienias,
                                                    dyskusji zadnych i tak z Toba prowadzic nie moge
                                                    bo przekonalem sie niedawno,
                                                    ze w Twej tak zachecajacej formie
                                                    zadnej tresci nie ma...

Pozdrawiam Cie Czysta Formo
                                                    Wypruta Z Tresci Bytowania
                                                  • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:26
                                                    i dzieki Bogu!
                                                    undisputed!
                                                    pozdrowienia od wikacego
                                                    oczy wistości tych treści

na sobie się zawiodłeś
                                                    nie na mnie
                                                    o czym niby chciałeś dyskutować?

mogłeś równie dobrze jako exPanBóg
                                                    podawać się za moją duszę a nie oszukiwać,
                                                    nieudolnie, ku swemu zdziwieniu

• Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 20:30
                                                    Rzecz w tym, ze ja sobie od jakiegos czasu niewielu dostarczam zdziwien, a
                                                    czyz zdziwienia nie sa tym, co najlepsze?

I tak runales mi z piedestalu, tak, zdziwilem sam siebie, ze tak latwo
                                                    przychodzi mi jeszcze kogos idealizowac

A w ogole to na poczatku nie zamierzalem wyjsc poza pierwszy post
                                                    sam mnie sprowokowales do dalszych swoja namietnoscia

Panie Prowokatorze!
                                                  • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:42
                                                    gdybyś nie wyszedł za jeden post
                                                    wszystko byłoby w porządku
                                                    gdybyś napisał na 7x może bym to zaakceptował
                                                    i się nawet bawił
                                                    Ty zaś chciałeś taplać się gównie,
                                                    nie widząc, czystej gry z mojej strony
                                                    z domieszką najzwyczajniejszej urazy.

Co do piedestałów, trudno Ci będzie
                                                    odzyskać mój odrobinę pobłażliwy,
                                                    ale szczery szacunek, który zdobyłeś
                                                    wcześniejszymi kombinacjami.
                                                  • Gość: xPrince Undisputed! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:47
                                                    Undisputed

Get free!
                                                    get rowdy, get rowdy now
                                                    (Come on and get rowdy now)
                                                    Once again I don't follow trends
                                                    They just follow me just like the Israelites through the Red Sea
                                                    It might take U some time but U will learn 2 see
                                                    The undisputed truth and get free

get rowdy, get rowdy now {
                                                    (Hear me, feel me, love me)
                                                    (Come on) {x2} (Good God)
                                                    (Once again, back, it's the incredible)

At the very core of thinking I originate
                                                    That's why U'll never know my thinking or my fate
                                                    Invisible - unless of course U are my mate
                                                    If not, U think U see me I disintegrate
                                                    I disintegrate my thoughts from yours
                                                    U can feel me comin' outta every one of your pores
                                                    Reintegrating where I am understood and adored
                                                    "U're just my subject - that's why U're outta touch"
                                                    Say what's this claim - out of what?
                                                    My dear I am the touch!

(Ooh hear me, feel me)
                                                    (Come on and feel it)
                                                    (Come on)
                                                    (Love me, now)
                                                    (get rowdy, get rowdy now)

I can give U power (Power) or I can take it away
                                                    I can make U dance cuz this guitar I play
                                                    Heavy rotation never made my world go round (Come on {x2})
                                                    Commercialization, commercialization of the music (Huh) is what brought it down
                                                    (Oh hell) (2 the bridge)

My level is now what U must learn 2 rise above
                                                    Talk 2 D'Angelo or better yet ?uestlove
                                                    It might take (y'all) U some time, but U will learn 2 see
                                                    The undisputed truth and get free

(The freak)

(Where that girl at?)
                                                    (Ooh)

New Power (Chuck) Generation (D.) free nation, free nation
                                                    Check it (Undisputed)
                                                    Come one, come all 2 the download ball, uh
                                                    There's no curfew 2 hurt U, no substitution
                                                    School's now in session

Real renegades don't invite grenades 2 make the grade
                                                    This is a brain raid - who rise above the lies
                                                    Raised above the daze
                                                    New ways disguised in a craze
                                                    Uh, gotcha back against that status they be throwin' up at us
                                                    Back against the wall again high trees catchin' a lotta wind, ohhh
                                                    Last band standin'
                                                    Gotta knack for overstandin' (Come on and get rowdy now)
                                                    Accordin' 2 plan and look up in the sky
                                                    No cable wire, whoa (NPG, get rowdy)
                                                    God bless the child

Ha ha ha...

• kitek1 prince-polo......... 25.04.02, 20:50
                                                    jestes wielki,
                                                    ale przetlumacz to i stresc do dwoch linijek,
                                                    dluzszych postow nie czytam:)
                                                  • Gość: xp Re: prince-polo......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 20:57
                                                    kilka zwrotów sam nie rozumiem
                                                    a najistotniejsze jest chyba proste

generalnie:
                                                    to ja jestem naśladowany, nie naśladuję
                                                    mozesz próbować się do mnie zbliżyć,
                                                    nigdy nie będziesz mną,
                                                    ale najważniejsze byś się czuł wolny
                                                    :)
                                                  • kitek1 dziekuje wafelku.......... 25.04.02, 21:05
                                                    :)
                                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 20:54
                                                    Czekales na mojego maila!
                                                    Ale jestem niedobry, nie napisalem!
                                                    W jakim gownie, ze sie spytam?
                                                    Chyba chodzi o to wirtualne gowno, ktore wysrywales w moim kierunku,
                                                    na szczescie moj komputer nie jest polaczony z Twoim klozetem.

Wiec, sorry, ale nie smierdzialo!
                                                    (natomiast bylo zabawne)

Twoj szacunek nie jest niezbedny w mojej kolekcji szacunkow,
                                                    wiec dlatego wlasnie moglem sie pobabrac
                                                    Mali chlopcy to lubia...
                                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 20:58

> Chyba chodzi o to wirtualne gowno, ktore wysrywales w moim kierunku,
                                                    > na szczescie moj komputer nie jest polaczony z Twoim klozetem.

No i tracisz decorum biedny exPanieBoze, musisz natychmiast opuscic to forum, bo
                                                    zaczynasz mowic znajomym maryjnym jezykiem!!!
                                                    Zadziwiasz mnie exPanieBogu, co i rusz mnie zadziwiasz,
                                                    Twoje asymilacyjne ciagoty sa nad wyraz rozwiniete...

• Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 21:04
                                                    nie czekałem ani trochę
                                                    na maila
                                                    wyjaśniam ex post, co
                                                    miałoby ewentualnie sens,
                                                    który usiłujesz
                                                    tu nadać tej klonowojnie
                                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 21:10
                                                    Alez klonowojna nie miala miec zadnego sensu!
                                                    Jej sensy w bolach sie rodzily i umieraly zaraz poronione plody

Nie wiedzialem, ze sie wkurzysz,
                                                    czy "urazisz", myslalem, ze nie uzywasz nicka jako herbu...

A wkurzenie, czy tez politowanie (zawsze agresywne)
                                                    bylo zabawne. Nie moja to wina!

Uderz w stol nozyce sie odezwa
                                                    fakt, byla to z mojej strony kurewska zagrywka,
                                                    ale myslalem, ze wyjdziesz obronna reka.
                                                    Wszak byles dla mnie numerem jeden tego forum,
                                                    byle kogo bym nie podrabial

• Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 21:00
                                                    ok
                                                    upraszczając:

spierdalaj!

kolekcjonować
                                                    szacunki
                                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 21:01
                                                    Ty sie kurwa koles zdecyduj
                                                    przed chwila bylo: "mozesz sie do mnie zblizyc",
                                                    a teraz spierdalaj?
                                                    I to nazywasz wewnetrzna harmonia?
                                                  • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 21:23
                                                    sam się zdecyduj:

najpierw zawiedziony czystą formą,
                                                    a potem oświadczasz,
                                                    że senu w tym co wyczyniasz nie miało być

jestem adekwatny do rozmówcy, to Cię zmyla,
                                                    lustro chciałeś naśladować, ale skończyło sie na tym,
                                                    że Ci odbiło

aa spierdalaj jest pierwszym poważnym testem w zbliżaniu
                                                    ale nie zbliżasz się... do jakże trudnej harmonii :)
                                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 21:29
                                                    Przykro mi znowu, zem tak konwencjonalny
                                                    i prostolinijny

No wiec skoro "spierdalaj" mialo byc zacheta
                                                    moze padniemy sobie w koncu w ramiona?

Tylko uwazaj, bo moge wyjac noz z cholewki...

"strange love,
                                                    pain, will you give to me?
                                                    again and again
                                                    pain, will you return it?
                                                    I say it again, pain?"
                                                  • Gość: xp Re: Uroda Forum... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 22:17

> Przykro mi znowu, zem tak konwencjonalny
                                                    > i prostolinijny
                                                    ...______________________________________taak. i uwaga! to Twój standard mentalny:
                                                    > moze padniemy sobie w koncu w ramiona?
                                                    > Tylko uwazaj, bo moge wyjac noz z cholewki...

wewnętrzna kontradyktoryczność wypowiedzi...
                                                    niezamierzona!
                                                  • Gość: exPanBog Re: Uroda Forum... IP: *.cyfronet.krakow.pl 25.04.02, 22:59
                                                    Istnieje wszelako szansa, ze majac tak ograniczony,
                                                    ale jednak choc minimalny kontakt z
                                                    Bostwem Oryginalnosci, Kreatywnosci i Intelektualnej Czystosci
                                                    zaczerpne chociaz jedna malenka kropelke powyzszych zalet
                                                    i wzbije sie ponad wlasna przecietnosc!

Tak mi dopomoz exPanBog!

Od czego by tu zaczac, na czym cholera ta oryginalnosc polega?
                                                    Nie wiem, moj ciasny mozdzek pozwala mi jedynie snuc domysly...
                                                    Chyba chodzi o to, zeby miec odwage mowic slowa typu "spierdalaj",
                                                    "szmaciara" okraszajac je paroma zwrotami ze slownika, najlepiej na chybil
                                                    trafil

moze stworze cos oryginalnego:
                                                    biore slownik i...
                                                    "Kochanie jestesmy kongruentni!
                                                    Mimo, ze mnie uwazasz za grasanta!
                                                    Jestes moja dylcynea!
                                                    Bede walczyc z wiatrakami Twojej interlineacji!
                                                    pierdolmyz sie wreszcie,
                                                    nie moge sie doczekac
                                                    I want to fuck you like an animal
                                                    I want to feel you from your inside...
                                                    Dalej! Rob lewatywe i daj mi znac na skrzynke"

Nieudane! Ale to przeciez dopiero poczatek!
                                                    xp na pewno mi pomoze, wskaze mi bledy, wytknie potkniecia...
                                                    Pomoze mi w rozwoju!
    • Gość: wrew Moralista ;) IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.05.02, 21:31
      Gość portalu: mario2 napisał(a):

> mnie chodzi o sam nieetyczny fakt podszywania sie pod czyjegos, znanego
      > przeciez nika. No ale szmaciary tego nie sa w stanie zrozumiec!

Moralista przez duże "M" zapomniał dodać, że jest wiele innych sposobów
      wykorzystywania cudzych nicków. Są one równie zabawne, a nie budzą żadnych
      wątpliwości etycznych... ;)

wrew-dny_typ

PS. Sygnuję w ten sposób, aby nikt nie myślał, że pisał to k.UBEK.
      • Gość: mario2 Re: Moralista ;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 22:37
        dychasz jeszce wstretny parchu?
        • Gość: wrew Re: Moralista ;) IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.05.02, 22:41
          IGNOR
          • Gość: mario2 Re: Moralista ;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 22:43
            zesraj sie a nie daj sie stary zgredzie!
            • Gość: wrew Re: Moralista ;) IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.05.02, 22:51
              IGNOR
              • Gość: mario2 Re: Moralista ;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 23:02
                nie przedstawiaj sie juz wiecej- chyba ze z nicka- "palant"
                • Gość: wrew IGNOR, n/txt IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.05.02, 23:23
                • Gość: xp >.....>........>..........>...wrew i mario, ej Wy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 23:31
                  Życzę Wam byście tak się w sobie zakochali
                  jak ja i mój klon, a zresztą może ja jego :)
                  • Gość: wrew Do xp IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 11.05.02, 23:51
                    Nie chciałbym, abyś sądził, że powodem mojej dzisiejszej obecności tutaj są
                    jakiekolwiek uczucia do Mario2. Miałem do załatwienia poważną sprawę i już ją
                    załatwiłem. Wpisanie czegoś tam w tym wątku było dla mnie... hmm... chwilową
                    rozrywką. Myślę, że ostatnią... bo wierzę, że prowokatorzy zaniechają nękania
                    mnie w moim własnym domu.
                    • Gość: mario2 Re: Do xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 07:57
                      no tak! kobu by sie po chlewach chcialo lazic!
                      • Gość: wrew IGNOR, n/txt IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 12.05.02, 15:59

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka