Dodaj do ulubionych

odwazna Torunianka

IP: *.proxy.lucent.com 05.10.04, 13:14
witam odwazne torunianki. mam jutrzejszy wieczor wolny. czy znajdzie sie
chetna. ktora zechce spedzic go w moim towarzystwie??
bedzie interesujaco, mozliwe drobne prezenty:-)))

pozdrawiam, dorosly.

ps. na razie prosze o wypowiedzi zdecydowanych Pań z torunia i okolic na forum
Obserwuj wątek
    • Gość: yolka Re: odwazna Torunianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:27
      ...a decydować się trzeba na co??
      • Gość: dorosly Re: odwazna Torunianka IP: *.proxy.lucent.com 05.10.04, 15:20
        decydowac sie trzeba na wieczori byc moze noc w moim towarzystwie :-)
        jestes zainteresowana?
        • Gość: krzyżaczka Re: odwazna Torunianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:26

W razie nadmiaru chętnych, czy przewidziane sa jakies zawody np.....w kisielu
          w celu wyłonienia tych naj, naj ?
          • Gość: dorosly Re: odwazna Torunianka IP: *.proxy.lucent.com 05.10.04, 15:29
            krzyzaczka. nie zartuj. moja propozycja jest powazna i skierowana do
            zdecydowanych kobiet.
            a ty jestes taka?
            • Gość: krzyzaczka Re: odwazna Torunianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:34
              Gość portalu: dorosly napisał(a):

> krzyzaczka. nie zartuj. moja propozycja jest powazna i skierowana do
              > zdecydowanych kobiet.
              > a ty jestes taka?

własnie stad moje pytanie
              poniewaz Torunianki to kobiety w większości ładne, zgrabne, madre, więc na
              pewno miałbys problem z wyborem, jesli zglosi sie większa ilośc kobiet, co nie
              jest niemozliwe przecież
              :-)
              • Gość: dorosly Re: odwazna Torunianka IP: *.proxy.lucent.com 05.10.04, 15:40
                zgadzam sie z toba,z e torunianki to ladne, odwazne i ciekawe kobiety, ale jak
                na razie zainteresowanie minimalne. moze jednak sa nieufne w stosunku do obcego
                faceta??
                jak myslisz?
                hm...jezeli chcesz ,to mozemy o toruniankach porozmawiac jutro wieczorem przy
                piwku:-)
                lub winku:-)
                • Gość: krzyżaczka Re: odwazna Torunianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 17:07

> zgadzam sie z toba,z e torunianki to ladne, odwazne i ciekawe kobiety, ale
                  jak
                  > na razie zainteresowanie minimalne. moze jednak sa nieufne w stosunku do
                  obcego
                  >
                  > faceta??
                  > jak myslisz?
                  > hm...jezeli chcesz ,to mozemy o toruniankach porozmawiac jutro wieczorem przy
                  > piwku:-)
                  > lub winku:-)

sęk w tym, że ja nie jestem odważna:)

• Gość: dorosly Re: odwazna Torunianka IP: *.proxy.lucent.com 06.10.04, 09:01
                    nic nie szkodzi, ze nie jestes odwazna. wazne zebys byla atrrakcyjna:-)) (nie
                    zrozum mnie zle, atrakcyjnosc kobiety to bardzo szerokie zagadnienie)
                    wiec jak spotykamy sie, np o 20.00 w grocie?
                    • Gość: yolka Re: odwazna Torunianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:47
                      i to jest właśnie problem...wiekszość z nas nie jest odważna
                    • Gość: yolka Re: odwazna Torunianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:48
                      i ja jeszcze w kwestii atrakcyjności. Co to dla ciebie oznacza???
                      • madziapoznan Re: odwazna Torunianka 06.10.04, 10:59
                        a poza tym to czemu torun? wybierz sie do poznania :) tu kobiety sa
                        najpiekniejsze w polsce i do tego odwazne :)
                        pozdrawiam
                        • Gość: dorosly Re: odwazna Torunianka IP: *.proxy.lucent.com 06.10.04, 11:56
                          najpiekniejsze kobiety sa w toruniu, tylko jakos malo odwazne niestety:-(((
                          moze faktycznie powinienem wybrac sie do poznania???
                          myslisz ze warto?
                          poczekam jeszcze, moze jednak jest gdziej atrakcyjna torunianka, ktora dzisiaj
                          poswieci mi chwilke w jakiejs fajnej knajpce
                      • Gość: dorosly Re: odwazna Torunianka IP: *.proxy.lucent.com 06.10.04, 11:54
                        szkoda, ze brakuje wam odwagi moje Panie. ja nie gryze, jestem normalnym
                        facetem szukajacym przygody, adrenaliny, a NA POCZATEK KOBIETY Z KTORA MOGLBYM
                        MILO SPEDZIC WIECZOR.

atrakcyjna kobieta, yolka, to taka, ktora zwraca nasiebie uwage innych mezczyzn
                        nie tylko uroda:-))

ps. szerzej na ten temat moglbym opowiedziec ci przy piwku:-)
                        • Gość: yolka Re: odwazna Torunianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:03
                          tylko, że ja nie lubię piwa:(
                          • Gość: dorosly Re: odwazna Torunianka IP: *.proxy.lucent.com 06.10.04, 14:51
                            to zaproponuje Ci wino lub inny ulubiony przez ciebie alkohol :-))
                            to nie jest problem, jesli naprawde masz ochote mnie poznac
                            • Gość: krzyżaczka Re: odwazna Torunianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:24

> to zaproponuje Ci wino lub inny ulubiony przez ciebie alkohol :-))
                              > to nie jest problem, jesli naprawde masz ochote mnie poznac

no, ale jakoś bliżej wypadałoby sie zaprezentować...:)
                              1.Czy jestes Torunianinem?
                              2.Jakie masz zainteresowania?
                              3.Zawód wyuczony i wykonywany itd, itp...:))))

ochota z czegoś się musi wziąć:)

• Gość: dorosly Re: odwazna Torunianka IP: *.proxy.lucent.com 06.10.04, 15:25
                                podaj mi maila prosze, to odpowiem na kazde Twoje pytanie. na forum wolalbym
                                pozostac anonimowy jednak.
                                powiem tylko ,ze jestem torunianinem
                                • Gość: krzyżaczka Re: odwazna Torunianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:12

> podaj mi maila prosze, to odpowiem na kazde Twoje pytanie. na forum wolalbym
                                  > pozostac anonimowy jednak.
                                  > powiem tylko ,ze jestem torunianinem

etam zaraz maila, musiałaby kazda kandydatka zaraz adres podawać i w ogole:)
                                  dałes ogloszenie, trzeba bylo podac warunki
                                  zreszta masz tylko jeden wieczor wolny więc perpektywy żadne, zbyt duża
                                  konkurencja:))

• Gość: dorosly Re: odwazna Torunianka IP: *.proxy.lucent.com 06.10.04, 15:44
                                no coz moje drogie torunianki. dzien pracy sie konczy, zaraz wracam do domku.
                                niesety wieczor spedze sam przy piwku, robiac jakas pozyteczna prace. szkoda,
                                ze zadna z was nie podjela ryzyczka i nie umowila sie ze mna.
                                moze innym razem.
                                trzymajcie sie cieplutko i milego wieczoru wam zycze.
                                • saqqara Re: odwazna Torunianka 06.10.04, 15:54
                                  nie znam za dobrze tego forum ale tu chyba wielu Pan z Torunia nie ma i stad
                                  male zainteresowanie.
                                  proponuje przeniesc sie na forum lokalne.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=71
                                  i zycze powodzenia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka