Dodaj do ulubionych

Wampek is back:)

18.04.02, 09:14
glodny jak cholera, poszukuje jakiejs zgrabnej szyjki;)a jak sie jakas szyjka
zglosi to proszona jest o automatyczne sciagniecie ciuszkow, przez ubranie nie
gryze;)

Obserwuj wątek
    • Gość: tygrysek Re: Wampek is back:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:16
      cześć Saqqarko!!!:)))
      ..Tygrysek tez właśnie wrócił po 2 dniowej chorobie...

tygrysek...
      • saqqara Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:17
        czesc Pregusie:)))
        jak samopoczucie? chodz utule :)
    • dzyt Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:17
      posil sie Saqqruś moją krewką co-byś dotrwała do czasu znalezienia odpowiedniej
      szyjki :)
      • saqqara Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:18
        dzieki Dzytka, na Ciebie zawsze moge liczyc:) mam juz dwoch stalych dawcow,
        chyba karty stalego pacjenta dostaniecie;)
        • dzyt Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:19
          po dziesieciu napitkach kulka w łeb gratis?
          • saqqara Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:27
            o czyim lbie mowa? moim?;)
            • dzyt Re: Wampek is back:) 18.04.02, 10:15
              tak mi się z tankowaniem na stacjach paliw skojarzyło...
              po 10 mycie auta gratis...
              :))))))))))))
              • saqqara Re: Wampek is back:) 18.04.02, 10:29
                :))
      • laelia Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:19
        cześć Saqqara, zajrzyj do skrzynki :)
        • saqqara Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:20
          juz gnam sprawdzac, zebym sie tylko na schodach nie zabila, szpilki mam;)

ps. dzieki Laelia:)) i jak spotkanie na romantice?
          • laelia Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:26
            inaczej
            • saqqara Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:28
              hm... ciekawe. moge liczyc na jakies sprawozdanie?;)
              • Gość: tygrysek Re: Wampek is back:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:29
                utulisz Tygryska..???:)))
                ..a szyjki nie nadgryziesz??:))
              • laelia Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:30
                może :)
                • saqqara Re: Wampek is back:) 18.04.02, 09:35
                  Tygrysek
                  utule bez gryzienia, chodz:))

Laelia
                  :)))
                  ps. mam pytanie, pisalas cos do mnie po poniedzialku? ktos mi sie wlamal do
                  skrzynki i nie wiem czy nie pokasowal maili.
                  • Gość: tygrysek Re: Wampek is back:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:43
                    ...to idę!!:)))...
                    ..mmmmmmmm.......

tygrysek...
                    • saqqara Re: Wampek is back:) 18.04.02, 10:10
                      jakos masz problemy z ... dojsciem;)))
                      • Gość: tygrysek Re: Wampek is back:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:15
                        ..chwilka!!...juz dochodzę!!!:)))
                        ..wiesz,..popiłem rano troszke:))))

tygrys...
                        • saqqara Re: Wampek is back:) 18.04.02, 10:19
                          alkohol obniza poziom mobilnosci Tygrysow?;)) ciekawe....
                • dzyt Re: Wampek is back:) 18.04.02, 10:17
                  ja też chcę *,)
    • emperor ahoy szakira! 18.04.02, 10:20
      • saqqara czesc Cycek:) 18.04.02, 10:26
        • Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:27
          ..co chcesz Dzytko!!???:))))))...czy tego....:))))
          • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 10:28
            Tygrysom tylko jedno w glowie?;)))
            • Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:36
              ..?????...dochodzenie???,..:)))
              • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 10:39
                dochodzenie... ciagle trwa:))
                • Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:40
                  ..jak to???? cały czas??...a czyje moje czy Twoje Saqqarko??:))))
                  • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 10:41
                    a nie moze byc together?;)))
                    • Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:46
                      ..no jasne!!!:))

..Let's come together
                      ..right now...ooo yeah..
                      ...in sweet harmony..:))

tygrys...
                      • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 10:51
                        fajnie Ci sie futerko prezy :))))
                        • Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:54
                          wiem!!:))),..ciekawe jak daleko zajdziemy!!:)))
                          • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 10:58
                            zebysmy tylko nie zaszli .... za daleko;))
                            • Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:01
                              ..no,....albo żebyś ty nie zaszła:)))))...hihi...
                              ..potem urodziłabyś coś puszystego i pasiastego:)))
                              ..ale za to milutkiego!!))
                              • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:03
                                ja wole unikac zachodzenia;) w cokolwiek....i darujmy sobie to rodzenie, sama
                                wizja mnie przeraza;))
                                lepiej idzmy dalej..;))

• emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:03
                                Tygrys, wykorzystaj ja i porzuc za mnie:))) bo sie narazila! :)

ps. glosik ma slodziutki:)
                                • Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:05
                                  ..spoko!!,...przy pierwszej okazji wykorzystam!!!
                                  ..bezdusznie,..bez serca,...bez wyrzutów!!;))

..ale na razie idziemy sobie!!:)),..co nie Saqqarko??:))
                                  • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:23
                                    Tygrysek,
                                    nie zwracaj na niego uwagi;)) nie zatrzymuj sie...;))

Emperor
                                    nie kus mnie :))

• Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:26
                                      ..no pewnie że nie zwracam!!:)),..przecież idziemy nim zajdziemy!!:))
                                      ..napisałem tylko ze wykorzystam jak drań!!!:))))

tygrysek...
                                      • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:27
                                        no do cholery, ja tu uwodze, a Ty mnie ciagle ze wykorzystasz jak dran.. chcesz
                                        mnie jeszcze bardziej zachecic??:) idz!

• emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:30
                                          bierz ja Tygrys, daje ci wolna reke bo ja na razie nie moge:(((
                                          napisz jakie wrazenia, bo jak bedzie dobra to sie moze skusze:))))
                                          • Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:33
                                            oka
                                          • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:33
                                            dajesz wolna reke? a co ja Twoja jestem czy co?;)

moze sie skusi, laskawca, phi!
                                            • emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:39
                                              :)))))

szakira napisał(a):

> dajesz wolna reke? a co ja Twoja jestem czy co?;)
                                              >
                                              > moze sie skusi, laskawca, phi!

• saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:44
                                                no i czego sie cieszy??:))
                                                • Gość: tygrysek Re: czesc Cycek:) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:46
                                                  ..idziesz ??? nie zostawaj w tyle bo nie zajdziemy!!:))
                                                  • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:48
                                                    to Ty stanales w miejscu nie ja;))
                                                  • emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:52
                                                    Tygrysek wiesz gdzie reka:))))
                                                  • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 11:54
                                                    czy ja mam zwidy czy jest Was dwoch??:)
                                                  • emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 12:10
                                                    gdzie tygrys nie moze, tam emperor przyjdzie:))))
                                                  • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 12:19
                                                    a wiec jednak nastal ten czas kiedy "moze sie skusisz"?:))
                                                  • emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 12:20
                                                    bo coraz bardziej smakowity kasek sie z ciebie robi:)))
                                                    a slinka mi cieknie:)))

saqqara napisał(a):

> a wiec jednak nastal ten czas kiedy "moze sie skusisz"?:))

• saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 12:22
                                                    uwazaj na klawiature:))

• emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 12:25
                                                    bo? :))))
                                                    moja wina ze taka jest prawda?

saqqara napisał(a):

> uwazaj na klawiature:))
                                                    >
                                                    >

• saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 12:58
                                                    a moja? :))
                                                  • emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 13:10

twoja, bo gdybys sie niewiasto inaczej zachowywala, to nie mial bym na ciebie
                                                    ...:)))

saqqara napisał(a):

> a moja? :))

• saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 13:15
                                                    hm, to ja robie mordke w ciup i opuszczam skromnie oczka, moze byc? ;)))

• emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 13:19
                                                    :))))) dziewicze zachowanie:)
                                                  • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 13:22
                                                    i tez Ci sie podoba :)
                                                  • emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 14:32
                                                    jasne ze sie podoba!!!!
                                                    takie niewinno-smaczne ze az sie chce do grzechu namawiac:)))))

bylem pierwszy raz na f. plazy, zeby cie w bikini zobaczyc:)))
                                                    widok nie zaciekawy:(
                                                    ciagne tam jakis romans brazylijski:)
                                                  • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 14:52
                                                    namawiaj, namawiaj, ja popatrze :))

• emperor Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 15:16
                                                    od czego chcesz zaczac?
                                                    tylko nozki razem i nie przebieraj:))))

saqqara napisał(a):

> namawiaj, namawiaj, ja popatrze :))
                                                    >
                                                    >

• saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 15:27
                                                    jako mezczyznie z miasta sexu i pieniedzy zostawiam wolna reke;))

nie bede przebierac, jak mnie nie bedziesz laskotal:)

• barthezz Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 15:41
                                                    poprawka - z miasta sexu i business'u !

jeszcze cie nie laskotam, ja nigdy nie laskotam (mam inne sposoby:)))
                                                    masz jakies urojenia, uwazaj zeby cos wiecej sie nie uroilo, bo wtedy nawet nie
                                                    zdaze cie wykorzystac:)))
                                                  • saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 15:51
                                                    o prosze o wybaczenie... cholera, co ja sie dzisiaj tak kajam? za lagodna
                                                    jestem...:)
                                                    jak na prawdziwa kobiete przystalo stwierdzam ze traktujesz mnie przedmiotowo:))

ps. co chciales? :))
                                                  • barthezz Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 15:59
                                                    bo jak juz bedziesz w moim posiadaniu.....

saqqara napisał(a):

> o prosze o wybaczenie... cholera, co ja sie dzisiaj tak kajam? za lagodna
                                                    > jestem...:)
                                                    > jak na prawdziwa kobiete przystalo stwierdzam ze traktujesz mnie przedmiotowo:)
                                                    > )
                                                    >
                                                    > ps. co chciales? :))

• saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 16:02
                                                    jak bedziesz mnie w koncu "posiadal" to sie dowiesz jak wygladalo pieklo opisywne
                                                    przez Dante'go:))
                                                  • barthezz Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 16:06
                                                    a jak cie "posiade", to dowiesz sie jak wyglada pieklo opisane przez
                                                    A.Crowley'a:)))

saqqara napisał(a):

> jak bedziesz mnie w koncu "posiadal" to sie dowiesz jak wygladalo pieklo opisyw
                                                    > ne
                                                    > przez Dante'go:))

• saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 16:07
                                                    wniosek jeden, pieklo nas czeka, tak czy siak:)
                                                  • barthezz Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 16:12
                                                    dlatego tylko posiade i spadam:))))

• saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 16:15
                                                    pomarzyc mozesz:)))
                                                  • barthezz Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 16:24
                                                    marzenia sie spelniaja, a to na pewno:)))
                                                    w koncu dziewczynka jestes i masz swoje pragnienia i pokusy, jak kazdy czlowiek
                                                    popelniasz bledy:)))
                                                    a ja moge to wykorzystac, nie? :)))

saqqara napisał(a):

> pomarzyc mozesz:)))

• saqqara Re: czesc Cycek:) 18.04.02, 16:29
                                                    zaczynam czuc sie jak zwierzyna lowna;)

papa, do jutra :))

• dzyt Tygrysku... 18.04.02, 11:10
      dzytka zawsze chce jak najwięcej... i jak najlepiej...
      :)
      • Gość: tygrysek Re: Tygrysku... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:12
        ..tak???:))),...a powiedz Tygryskowi czego chce i co może ofiarować???:))
        • dzyt Re: Tygrysku... 18.04.02, 11:34
          ociarować Cię... chrrr...
          :))))))))))
          • Gość: tygrysek Re: Tygrysku... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:38
            ..mmmmmmmmmmmmmm....Tygryski uwielbiają być ociarowywane Dzytko!!!:)))
            • dzyt Re: Tygrysku... 18.04.02, 11:40
              no to...
              a jesteś pewien, że chcesz...
              :)))))))))))
              • Gość: tygrysek Re: Tygrysku... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:46
                ..przeciez to nic złego,.....miło być ociarowywanym!!:)))
                • dzyt Re: Tygrysku... 18.04.02, 11:49
                  ...idę alejką księżycową w pięknym porannym powiewie wiatru...
                  słońce nieśmiało przebija się przez gęstwinę zielonych liści...
                  i nagle zobaczyłam Ciebie siedzącego na ławeczce przy końcu alejki...
                  mym ciałem wstrząsnął dreszcz rozkoszy...
                  och... przyszedł... czeka...
                  ach...
                  • Gość: tygrysek Re: Tygrysku... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 12:01
                    ..i wstaje z ławeczki...podchodzi do Ciebie,..przytula i mówi:
                    ..- witaj moja piękna!!,...tak długo czekałem...:)))))
                    • aroska Re: Tygrysku... 18.04.02, 12:03
                      ...............................
                    • dzyt Re: Tygrysku... 18.04.02, 12:07
                      ...mój Książę... jak dobrze, że jesteś...
                      tak bardzo tęskniłam...
                      juz zawsze chcę byc blisko...
                      Twoja... dla Ciebie...
                      • Gość: tygrysek Re: Tygrysku... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 12:10
                        ..dla mnie??? - mówi Książę (Tygrysków).....- nie wierzę w swoje szczęście!!!:))
                        • dzyt Re: Tygrysku... 18.04.02, 12:14
                          ...ukochany... tak bardzo Cię pragnę...
                          uszczęśliwić...
                          • Gość: tygrysek Re: Tygrysku... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 12:17
                            ..juz Ukochany??:)),....może sie najpierw lepiej poznamy??:))
                            ...chociaż.....:))))
                            • dzyt Re: Tygrysku... 18.04.02, 12:22
                              ...ni powstrzymuj tej fali uczuć...
                              nie dasz rady temu zapobiec...
                              jesteśmy dla siebie wszystkim...
                              ach... Miły... me usta...
                              • Gość: tygrysek Re: Tygrysku... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 12:25
                                ..jesteś przy mnie,..jesteś obok,..jestem Tobą...
                                ..Twoje usta,..nasze dłonie...

..czy tak???:))))

tygrysek...
                                • aroska Re: Tygrysku... 18.04.02, 12:32
                                  ...a ja Ci uwierzyłam...
                                • dzyt Re: Tygrysku... 18.04.02, 12:35
                                  trwajmy tak stale... w tym uniesieniu naszych wrażeń...
                                  ach... luby...
                                  • Gość: tygrysek Re: Tygrysku... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 12:41
                                    :(((((((((((((((((((((((((((((
                                    • aroska Re: Tygrysku... 18.04.02, 12:44
                                      ...nie...nie przestawajcie...świetnie wam idzie...
                                      • aroska Re: Tygrysku... 18.04.02, 12:57
                                        ...co??...zepsułam wam zabawę???..ach, przepraszam...to niechcący...
                                        • Gość: tygrysek Re: Tygrysku... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 13:07
                                          ...koniec tego wątku,....te żarty nie były zabawne...

tygrysek...
                                          PS....przepraszam Kochanie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka