Dodaj do ulubionych

O życiu...

12.05.18, 22:55
Facetowi jest łatwiej znaleźć kobietę, niż odwrotnie - uwarunkowania kulturowe.
Kobiecie zaraz przypną łatkę:
aaa.... agresywna
poluje, szuka
interesowna, chce kasy i wygodnego życia
potrzebuje zapłodnienia, bo chce dziecko

a nie pomyślą, że kobieta nie chce być samotna i potrzebuje towarzysza życia, żeby buzię do kogoś zwyczajnie otworzyć, mieć z kim wyjść na spacer czy do kina, wspólnie zjeść obiad i klepnąć po tyłku....

ale nie, to nie, bez miłości też można żyć....., na to się nie umiera
Obserwuj wątek
    • pawelpawelx Re: O życiu... 13.05.18, 10:44
      A jak już kobieta znajdzie tego jedynego nachodzi sie z nim do kina, zostanie zapłodniona, ustabilizuje się financowo to już jej facet nie jest potrzebny. Jest na codzień więc już nie kręci, a nawet zaczyna denerwować. Chce się przytulić ale ona przecież jest zmęczona. Co by facet nie zrobił jest źle i za mało. I tak to trwa latami.
      • izunia38 Re: O życiu... 13.05.18, 20:55
        Zwykłe wypalenie się związku....
        • pawelpawelx Re: O życiu... 13.05.18, 21:59
          Więc po co go budować, skoro i tak się wypali.
          Nie przejmuj się ludźmi, żyj to Twoje życie :)
          • tytus391 Re: O życiu... 13.05.18, 22:52
            Wszystko co się zaczyna kiedyś się kończy...
          • woodwitch Re: O życiu... 13.05.18, 23:46
            po kiego wstawać co rano z łóżka, jak i tak wieczorem lądujesz w wyrku ... - ciekawa logika ... :P
            • marco_9 Re: O życiu... 14.05.18, 16:44
              ano ciekawa logika :)
              aczkolwiek przerwa pomiedzy wstawaniem i ladowaniem ...moze byc bardziej ekscytujaca :) to zalezy...
              • woodwitch Re: O życiu... 14.05.18, 19:23
                aaaaaaaa... to zależy ... np. od tego czy się dobrze wyspałeś, a jak wiadomo ... każda noc jest inna i tak samo związki ... międzyludzkie ... stąd (s)twierdzenie, że nie warto jest próbować znowu ... jest bez sensu ... hough! ;P

www.youtube.com/watch?v=RpZ0bdTkwOI
                • marco_9 Re: O życiu... 14.05.18, 19:51
                  eee taaam...nie probowac znowu,... a gdzie ambit ? :)
                  kazdy dobry sportowiec po porazce odczuwa pragnienie sukcesu ..:))
                  wazna samokontrola emocjonalna ...wtedy jest fajna jazda ! :) czy jakos tak....
                  • woodwitch Re: O życiu... 14.05.18, 19:58
                    krótki sukces... to marny sukces ... ;)
                    samokontrola emocjonalna - ciekawe spoiwo związku ... ;)
                    • marco_9 Re: O życiu... 14.05.18, 20:24
                      sukcesyyy ...maja przeciez rozlegle horyzonty ! :)
                      zalezy, o jakim zwiazku mowa...bez zobowiazan ? :) samokontrola b.wazna.. polaczona z goraca namietnoscia :)))
                      ale, co ja sie taammm znam ..
                      • woodwitch Re: O życiu... 14.05.18, 20:30
                        hmmm ... samokontrola emocjonalna i gorąca namiętność nie chodzą w parze ... chyba ...
                        ale co ja tam się znam ... ;)
                      • izunia38 Re: O życiu... 14.05.18, 20:35
                        samokontrola brzmi zimno, takie wyrachowanie i wszystko obliczone, zyski... straty....inwestycje jak w handlu,
                        ja wolę żywioł, fajerwerki i wybuch.... i będzie co ma być, ogniem poparzę się? trudno, wypali się? trudno, ale jeżeli przeobrazi się w gorący żar..... zobaczymy.
                        • marco_9 Re: O życiu... 14.05.18, 20:52
                          mowa...o zwiazku bez zobowiazan :) !
                          konkretnie...po fajnym spotkaniu, trzeba umiec sobie powiedziec z usmiechem na twarzy ...do nastepnego fajnego :)
                          w przeciwnym razie wiadomo...traci sie glowe ! a tego nikt nie chce......chyba ze :)
                        • woodwitch Re: O życiu... 14.05.18, 21:13
                          marco jest sportowcem ... ;)
                          • marco_9 Re: O życiu... 14.05.18, 21:27
                            z wrodzonym talentem :)) !! jednak bez wielkich sukcesow...
                            bylem za uczciwy !...m.in.nie zazywalem srodkow dopingujacych !
                            mam jeszcze czas...tak mysle...
                            • woodwitch Re: O życiu... 14.05.18, 21:38
                              nie ilość lecz jakość jest najważniejsza ;)
                              • marco_9 Re: O życiu... 14.05.18, 21:59
                                a Ty ....moze myslisz..? ze ja te go....nie wiem ? :)
                                czy jak...khe khe
                                • woodwitch Re: O życiu... 14.05.18, 22:38
                                  o cholera Cię wie khe khe , dobrych snów i etc etc ... ;)
                            • siem3mam Re: O życiu... 16.05.18, 17:44
                              Marco zdobędziesz jeszcze niejedno trofeum, może niekoniecznie w sporcie ;)))
                              • marco_9 Re: O życiu... 16.05.18, 18:24
                                Serdeczne Dzieki ! za wiare we mnie ...postaram sie nie zawiesc :) no prosze, zostalem doceniony..
                                • siem3mam Re: O życiu... 16.05.18, 19:21
                                  Ależ proszę...dobre słowo nic nie kosztuje wszak, ale motywuje i jest czasami zwyczajnie po ludzku niezbędne od czasu do czasu off kozzz ;))))
                                  • izunia38 Re: O życiu... 16.05.18, 20:51
                                    beznadziejni...
                                    • siem3mam Re: O życiu... 16.05.18, 21:14
                                      Niezadowolenie często towarzyszy zazdrości...taki lajf izunia38; ))))
                                    • marco_9 Re: O życiu... 17.05.18, 18:51
                                      izunia38 - nie badz taka do przodu...krytykujac nic nie osiagniesz ! logiczne...
                                      moze lepiej zjesc z jakims facetem kolacje w fajnej restauracji ? o reszcie nie mowie ..:)
                                      • siem3mam Re: O życiu... 17.05.18, 22:01
                                        Marco po prostu Izunia zapomniała w przedmowie dodać że ma monopol na wypowiadajacych się tu Panów i nie toleruje płci damskiej innej poza swoją. .. ;))))

• marco_9 Re: O życiu... 18.05.18, 08:59
                                          tak mysle, ze Izunia nie jest zla kobieta..! moze jej cos brakuje....kto wie
                                          nalezy miec wyrozumienie ..dla bliznich :) takie moje zdanie ... moze odwdziecza sie ?
                                          oby nie ...jadem ! :)

• siem3mam Re: O życiu... 18.05.18, 13:21
                                            Generalnie..nie nam oceniać Marco. ..każdy z nas jest inny i niesie własny plecaczek , a w nim różne rzeczy o których filozofom się nie snilo...😉więc nie ma co deliberowac jaki kto jest ☺. Pozdrowienia ☺
                                            • siem3mam Re: O życiu... 18.05.18, 16:08
                                              Suplement....tak na marginesie nie jestem zainteresowana nawiązaniem znajomości z żadnym z tutejszych Panów...przekierowany mnie tu niespodziewanie strona cafe.pl którą odwiedziłam z sentymentu i ot po prostu włączyłam się do rozmowy....nic poza tym. Wszystkiego najlepszego. ...życie jest piękne :))))
                                              • woodwitch Re: O życiu... 18.05.18, 21:03
                                                życie jest piękne i szkoda nas pięknych duchem i ciałem na takie niepiękne miejsca, jak to ... chociaż sentyment do cafe.pl już do końca będzie w nas drzemał ... tak myślę ...
                                                • siem3mam Re: O życiu... 18.05.18, 21:58
                                                  Będzie. ..bo dzięki cafe.pl wydarzyły się cudne historie i to było niemal dekadę temu...piękne czasy, cudowne wspomnienia...a my zeglujwmy po oceanie czasu i z każdym dniem coraz bliżej do portu...pięknie i tyle 😊
                                                  • marco_9 Re: O życiu... 18.05.18, 23:22
                                                    searam - jestes tylko klepala ?..nie juz potrafisz wiecej, czy jak ? kobiece tyleczki oczekuja wiekszego zainteresowania .:)
                                                    ciagniecie wlosow..hmmm ... bardziej na masochistyczne tendencje zakrawa !!!
                                                    jakim idiotom na forum i co niby ma objawic ..Izunia ?
                                                    ciekawa historia...
    • tomaszxxx15 Re: O życiu... 13.05.18, 16:34
      super pozdrawiam
    • searam Re: O życiu... 18.05.18, 21:41
      Izunia...Klepnalbym cie w ten ksztaltny tylek przed obiadem i po...:) Zlapal za wlosy i powiedzial ,zebys idiotom na forum objawila czego kobieta potrzebuje...:)
      • izunia39 Re: O życiu... 19.05.18, 22:57
        Szkoda zachodu.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka