behemot.to.kot 29.10.04, 09:56 kto pamięta te dwa słowa: referendum i odnowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka demokratyczne referendum 29.10.04, 10:08 najważniejsze są: 1. umiejętne postawienie pytania 2. sprytnie obmyślone warianty odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: demokratyczne referendum 31.10.04, 01:29 W referendum byly 3 slowa - 3Xtak. Odnowa teraz jest biologiczna a onegdaj byla wynikiem podniesienia ceny kielbasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: demokratyczne referendum 31.10.04, 07:30 czasem odnowa, chcialbym zauwazyc, daje upust. zwlaszcza , gdy odnawia sie sklep z odzieza posezonowa. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: demokratyczne referendum 02.11.04, 09:13 miltonia napisała: > W referendum byly 3 slowa - 3Xtak. ale zapamiętać kazali dwa! i ja zapamiętałem! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: demokratyczne referendum 04.11.04, 00:13 2xtak. a podwojne potwierdzenie zaprzeczeniem jest, podobno. dobra, dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: demokratyczne referendum 04.11.04, 00:14 o kurcze. sama sobie przecze (podwojnie twierdzac) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: demokratyczne referendum 04.11.04, 10:17 ale zapamiętać kazali dwa! i ja zapamiętałem! To Ty taki posluszny jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: demokratyczne referendum 04.11.04, 12:22 miltonia napisała: > To Ty taki posluszny jestes? zzzawsze Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: demokratyczne referendum 04.11.04, 13:44 Tak!?!? W takim razie poznajmy sie moze blizej, bo juz sil do Karolaka nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: demokratyczne referendum 04.11.04, 14:55 ale ja bardzo nieśmiały jestem (nawet to że jestem przystojny i bogaty nie pomaga mi w przełamywaniu tej nieśmiałości mej) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: demokratyczne referendum 04.11.04, 16:39 Nie szkodzi. Za to ja jestem smiala, natomiast ani przystojna ani bogata, wiec sie swietnie uzupelniamy. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: demokratyczne referendum 04.11.04, 17:05 miltonia napisała: natomiast ani przystojna ani bogata, wiec > sie swietnie uzupelniamy. bym się zdziwił, bo przymiotnik przystojny to (jeżeli o kobiety biega) jeno w stosunku do byłej premier Hanny S. bym użył (poza tym to raczej mężczyzn przy jego pomocy opisowujem) nie jesteś Hanną S., are you? no nie jesteś, boś nieprzystojna. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: demokratyczne referendum 04.11.04, 22:03 Do Hanny Suchockiej na pewno nie jestem podobna, wiec i nieprzystojna. Chyba, ze masz slabosc do premierow, to trudno, bede sie meczyla dalej z Karolakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: demokratyczne referendum 05.11.04, 08:33 Twoim niepodobieństwem do Hanny S. czuję się rozczarowany, ale pozytywnie :) mam nadzieję, że nie jesteś też podobna do Leszka M i Józefa O Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: demokratyczne referendum 05.11.04, 17:12 Od Leszka M jestem wyzsza a od Jozefa O mam dluzsze wlosy. Poza tym dobrze gotuje, uwielbiam prasowac meskie koszule i nie przelaczam na serial w trakcie meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: demokratyczne referendum 09.11.04, 17:05 jeszcze dłuższe!? a ile piwa na raz potrafisz ze sklepu przynieść? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: demokratyczne referendum 09.11.04, 17:16 ja w sprawie sygnaty. wyobrazam sobie,ze ta inteligencja to mzoe tylko skompilkowac sprawy. (nie weim na pewno). Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: demokratyczne referendum 09.11.04, 17:22 wcale sobie nie muszę wyobrażać... Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: demokratyczne referendum 09.11.04, 18:05 glowa(ogon) do gory BTK. nos-nie. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: demokratyczne referendum 10.11.04, 13:08 czy sugerujesz, abym se jakąś operację plastyczną zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: demokratyczne referendum 10.11.04, 13:22 o kontrer. zebysmy sie napili kuantro. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot słowo - pytanie 05.11.04, 11:58 czy rektor uniwersytetu wirtualnego to e-rektor? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: słowo - pytanie 05.11.04, 14:13 myślę, że e-rektor jest bardziej... użyteczny Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: słowo - pytanie 05.11.04, 17:15 Szczegolnie jest uzyteczny w czasie e-lekcji. Ps. Przepraszam, ale nie nie wymawiam r. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dwa słowa 10.11.04, 10:23 w wyniku referendum będzie odnowa od nowa bałagan stare... i wciąż aktualne OLD Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka humor na dziś: 25.02.05, 10:43 zrupmy coś zanim będzie za późno (patrz drugie zdjęcie od góry) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: humor na dziś: 05.03.05, 17:53 a ja myślałem, że mój historyczny "kupek" jest nie do przebicia... w dawnych czasach, gdy na ulicach stały jeszcze saturatory, z których można było się napić wody gazowanej lub takowej z sokiem, jedna saturantka wywiesiła cennik: woda - 1 zł, woda z sokiem - ... zł, woda w kupku - 1,5 zł, (a gdyby komuś nie zgadzały się kalkulacje lub nie mógł uwierzyć w pisownię, dodano:) kupek - 50 gr muszę jednak zaznaczyć, że saturantki nie należy potępiać, bo w innych saturatorach wodę lub wodę z sokiem piło się ze szklanki używanej wielorzaowo i jednorazowych kupków nie podawano w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: humor na dziś: ps 05.03.05, 18:06 ceny podane przeze mnie nie mają najprawdopodobnie nic wspólnego z rzeczywistością. wielokropek przy cenie wody z sokiem jest moim autorskim dopiskiem. nazwisko i imię saturantki nie są znane redakcji. (mi też nie) Odpowiedz Link Zgłoś