Dodaj do ulubionych

SZUKAM OKULARNICZKI

IP: *.ppc.net.ua / 193.111.188.* 02.11.04, 09:50
Cześć!
Tytuł moze dziwny, ale tak jest... bardzo pociągają mnie dziewczyny w
okularach, zwłaszcza te w mocnych szkłach... Zatem jeśli tylko jest tu jakaś
okularniczka, proszę o odzew !
Obserwuj wątek
    • Gość: k_na Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 18:04
      Jezyku , mam na nosku okularki i co z tego?
      • Gość: eliza Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.classcom.pl / 195.150.77.* 02.11.04, 20:06
        nie bardzo rozumiem twojej fascynacji??? czym jest ona spowowodana???? nosiłeś
        kiedyś okulary??
        • Gość: prafda Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 08:49
          przez te okulary o grubych szklach jego mały nie jest mały. Ot!
          • Gość: jeżyk Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.ppc.net.ua / 193.111.188.* 03.11.04, 10:21
            Akurat lubie kobiety w silnych minusach, a takie szkła raczej pomniejszają.
            A poważnie to uwielbiam to bezradne spojrzenie gdy zdejmuja szkła... maja takie
            sliczne oczy....
            • madziapoznan Re: SZUKAM OKULARNICZKI 03.11.04, 11:24
              jakie to piekne :)
              ja nosze soczewki :) zeby jeszcze lepiej bylo widac moje piekne oczy :)
              • Gość: jeżyk Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.ppc.net.ua / 193.111.188.* 04.11.04, 09:29
                ..ale fajnie! jakbys tak jeszcze zdradziła jak mocne masz soczewki....
                • madziapoznan Re: SZUKAM OKULARNICZKI 04.11.04, 10:52
                  hehehheh :) szkla w okularach mam po -2 na kazde oko i po 0,5 dioptrii,
                  poniewaz mam astygmatyzm :) a soczewki po -2,25 :)
                  hehehhe
                  na prawde cie to kreci?
                • Gość: zizi Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 19:11
                  Jeżyku co cię kręci w okuralniczkach? co?????
    • Gość: Freud diagnoza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 04.11.04, 20:12
      Jego kręci bezradność i ślepota kobiety, bo mamusia wszysto widziała.:)
      • Gość: zizi Re: diagnoza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:40
        To bardzo sie myli co do kobiet, które noszą okulary!!one nie są ślepe!!!!
        wszystko widzą doskonale!!!!!
        • Gość: eliza Re: diagnoza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 08.11.04, 19:16
          dokładnie.... przez swoje wady dostrzegamy wiecej szczegółów niż inni, więc
          uważajcie bo my okularniczki mocno wysilamy swoje oczka... :)
    • Gość: Yeti Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.03.05, 16:04
      Hej, witam cieplo !
      Popieram jezyka :) Osobiscie uwielbiam dziewczyny w okularkach. Ladne dobrane
      okularki dodaja uroku i tajemniczosci, a oczka ukryte za mocnymi minusowymi
      szkielkami wygladaja naprawde intrygujaca. W skrytosci ducha marze o nocy
      spedzonej ze zmyslowa ciemnowlosa dziewczyna, ktora ma na nosku mocne minusiki.
      Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: Nicole Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.05, 17:16
        Ja tez mam okularki!!! - 2:):) podaj numer gg :))
        • Gość: Yeti Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.03.05, 20:29
          Hej :)
          skrobnij do mnie na piotr_mucha@wp.pl to chetnie podesle moj gg w poniedzialek
          rankiem.
          Pozdrawiam :)
    • Gość: goya Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:04
      :((( czyli nie duze "+"-y odpadaja ??? a juz robilam sobie nadzieje na weekend
      za (bez?) szklem :)))
      g
      • Gość: spawaczKA Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.osk.enformatic.pl 04.03.05, 18:06
        mam bardzo interesujące okulary, po pracy czerwone kółka wokół oczy, czy jestem
        interes-ująca?
        • Gość: >>><<< Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 19:07
          Podejrzewam, że jeżyk jest mało interesującym jeżykiem i liczy jedynie na to,
          że okularnice, nie dostrzegą tego.
          • Gość: spawaCZka Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.osk.enformatic.pl 04.03.05, 19:25
            co ze mną ? ? czy jezdem intersujaca?
        • Gość: >>><<< Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 19:32
          Na pewno jesteś bardzo seksowna, w okularach.
          • Gość: cami Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 23:30
            to jest jakies wariactwo!!! noszę okulary (-2,5 w obu)ale nie uwazam się ani za
            bardziej tajemniczą ani za bardziej seksowną od dziewczyn czy kobiet nie
            noszących okularów! A bezradna tez nie jestem:p
            • Gość: Jeżyk Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:41
              Może i wariactwo :)
              ale może nie takie złe....?
              • Gość: cami Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:40
                nie twierdzę ,że złe tylko...DZIWNE!!!
                ale spoko- jedni wolą blondynki, inni okularniczki,
                a jeszcze inni...
                • Gość: Jeżyk Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:16
                  Chwała Ci za to że przemilczałas co.... ;)
    • Gość: isa Re: SZUKAM OKULARNICZKI IP: *.net / *.sarocom.net 04.03.05, 20:40
      Oczka mam chore noszę okluarki - żle widzę, ale za to mam bardzo dobry słuch.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka