buziiiaczek12002 27.01.22, 15:20 imiona i nazwiska dwóch osób związanych z Polską, które miały swój wkład w rozwój teorii gier i tego nurtu badań w matematyce i ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marco_5 Re: ekonomia i matematyka 30.01.22, 13:36 Boguslaw Bagsik i Andrzej Gasiorowski.... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: ekonomia i matematyka 02.02.22, 07:58 Ale oni to chyba mało w matematyke poszli Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: ekonomia i matematyka 02.02.22, 14:59 wystarczajaco, aby taki majstersztyk wyrychtowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
birn Re: ekonomia i matematyka 02.02.22, 17:51 byli nędzni to oszusci i niech ich diabli smaża olejem na wolnym ogniu Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: ekonomia i matematyka 02.02.22, 19:56 najpierw trzeba smazyc tych, ktorzy zarabiajac z nimi pozwalali na oszustwa ! w bialy dzien dawali sie przez dlugi okres czasu bez skrupulow w ch... robic ! i to oficjalnie... tak zawsze bylo, jest i bedzie ! w kazdym kraju.... Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: ekonomia i matematyka 02.02.22, 20:08 jesli w gre wchodza duze pieniadze ...to wiadoma sprawa. gorzej, jesli ludzie za pare groszy daja sie sprzedac...wypowiadajac brednie w TV ! bez swiadomosci czym to smierdzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: ekonomia i matematyka 06.02.22, 12:35 Bardziej w ekonomie. Swoją drogą nie wiem jak na zdrowy rozum mógł ten działać oscylator Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: ekonomia i matematyka 06.02.22, 13:31 wystarczy, ze oni tylko wiedzieli :) a co poniektorzy tylko patrzeli jak szpak w pi*de ! zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
hillkenerice187 Re: ekonomia i matematyka 15.03.22, 15:53 h_i_l_l_k_e_n_e_r_i_c_e_1_8_7_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m Moja droga, Pozdrowienia z hillkenerice, jak się masz? Proszę o kontakt na mój e-mail ( hillkenerice187@gmail.com) Chętnie Cię poznam, Poza tym mam coś bardzo ważnego do ujawnienia, to jest wróżenie dla mnie, ale znalazłem Trudno się tutaj wyrazić, więc proszę o kontakt na mój e-mail, abym mógł wysłać Ci moje zdjęcia i opowiedzieć więcej o sobie. Dziękuję mój identyfikator e-mail ( hillkenerice187@gmail.com ) Odpowiedz Link Zgłoś