Dodaj do ulubionych

Pomocy!!!!!!!

IP: 212.33.74.* 28.08.01, 09:18
Czy ktos wie co się dzieje jak w odtwarzaczu cd piosenki przeskakują sobie z pierwszej na
dziewiątą etc.? Słuchałam Nosowskiej i wyglądało to mniej więcej tak : <mam na imię Kasia
dla przyjaciół Agnes bo zawsze się bałam robaków>!
Obserwuj wątek
    • woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 09:33
      najwyra�niej smarowała� płytki za grubš warstwš dżemu... ;)))
      • Gość: Anka Re: Pomocy!!!!!!! IP: 212.33.74.* 28.08.01, 09:37
        No cos Ty dżemem to ja smaruję podkładki pod kufelki z piwem bo mi się z wafelkami mylą!
        Cha, cha!
        • woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 09:44
          ach, znaczy się prawdziwa blondynka, taka jakiej szukam... ;))
          • Gość: Anka Re: Pomocy!!!!!!! IP: 212.33.74.* 28.08.01, 09:46
            pudło mój drogi :)))))))! mam niezdecydowany kolor włosów! cos w rodzaju szatyn.
            • woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 09:53
              szatyki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki.... ;)))
              • Gość: anka Re: Pomocy!!!!!!! IP: 212.33.74.* 28.08.01, 09:57
                Ja nie jestem żadną tyką tym bardziej szatyką:))))))!
                • woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 10:03
                  przoszęmituniewytykaćbłedówbojaksięwkurzętosięPaniodechcecotonibymiałoznaczyćżadnštakšjaknieszatykatocomożeszatynka ???? ;)))
                  • Gość: anka Re: Pomocy!!!!!!! IP: 212.33.74.* 28.08.01, 10:06
                    ale ja lubię łapać... za słówka ma się rozumieć:))))))))))))).
                    • Gość: thomas Re: Pomocy!!!!!!! IP: *.*.*.* 28.08.01, 10:08
                      laser ci sie pobrudził (kup sobie ustrojstwo do czyszczenia) albo plyta
                      porysowala (kup sobie nową płyte) albo laser sie popsol (kup sobie nowy
                      odtwarzacz). tak czy siak bez kosztów nie przejdzie :(

pozdrowienia :))))
                      • Gość: anka Re: Pomocy!!!!!!! do Thomasa IP: 212.33.74.* 28.08.01, 10:13
                        płyta czyszcząca nie pomogła nawet jak szczoteczkę spirytusem 98% posmarowałam. dzięki za
                        radę. chociaż mnie nie pocieszyłes;)))))))
                        • Gość: thomas Re: Pomocy!!!!!!! do Thomasa IP: *.*.*.* 28.08.01, 10:16
                          wiesz, moze jeszcze byc tak, ze ten laser sie "rozstroił" - od wstrzasów moze
                          mu sie poprzestawiac ogniskowa czy cus takiego, ale to sie daje naprawiac
                          (niestety, tez kosztowne, no chyba ze masz gwarancje)
                        • Gość: woland? Re: Pomocy!!!!!!! do Thomasa IP: *.scm.de 28.08.01, 10:20
                          no to spróbuj tym dżemem... przynajmniej go�ć w serwisie będzie miał �wietnš zabawę. ;))
                          czyszczenie w serwisie kosztuje 100,- <Wawa> Je�li sprzęt jest tani to o wymianie ''lasera'' zapomnij, je�li drogi to trzym się za kieszeń.

• woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 10:10
                      a co miał� na my�li, mówišc że tylko za sówka ???
                      < "ł" domy�lne>
                      • Gość: anka Re: Pomocy!!!!!!! IP: 212.33.74.* 28.08.01, 10:16
                        nic nie miałam na mysli szatanie;))))))))cha, cha.!
                        • Gość: drwal Re: Pomocy!!!!!!! IP: *.scm.de 28.08.01, 10:25
                          no, tylko bez takich mi tu! - "szatanie" za tego złego to ja tu robię, tak ma być i basta,
                          kurde, no, jeszcze chwila i człowiek bez pracy zostanie..., co za czasy...
                          drwal
                          • Gość: Anka Re: Pomocy!!!!!!! Do Drwala IP: 212.33.74.* 28.08.01, 10:55
                            Szatan to było do Wolanda!;))))))
                            • woland? Re: Pomocy!!!!!!! Do Drwala 28.08.01, 11:05
                              Czy ten Szatan, to komplement, czy nie bardzo ???
                              Woland
                              PS wybaczcie drwalowi, jak się naršbie, to głupoty gada.
                              • Gość: Anka Re: Pomocy!!!!!!! IP: 212.33.74.* 28.08.01, 11:08
                                Woland to moja ulubiona osoba ( jesli można Go tak nazwać) z Mistrza i Małgorzaty;)))))))) Zaraz
                                po Behemocie!!!!!!!
                                • woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 11:24
                                  Zgadzam się, że Woland był nietuzinkowy. Mistrz był nieco na uboczu i <ten rozbiegany wzrok>, a Małgorzata tak niesamowita, że aż nierealna.
                                  Co do Behemota, no cóż każdy ma swojego błazna.
                                  Woland
                                  PS A Piłat, czyż Piłat nie był godzien Twej uwagi ???
                                  • Gość: Anka Re: Pomocy!!!!!!! IP: 212.33.74.* 28.08.01, 11:47
                                    Jak najbardziej mój drogi:))))))))! Ciekawe czy kiedys Go poznam to był fascynujący mężczyzna!
                                    • woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 11:55
                                      wštpię, on zdaje się nie miał maila...
                                      Woland
                                      • Gość: Anka Re: Pomocy!!!!!!! IP: 212.33.74.* 28.08.01, 12:03
                                        Jako przedstawiciel sił nadprzyrodzonych mógłbys cos zrobić w tej sprawie:)))))))
                                        Porozmawiałabym też z Gedem, Gandalfem i Eowiną.
                                        • woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 12:18
                                          możesz mi przesłać, ja mu przekażę wiadomo�ć od Ciebie. jest pod opiekš moich kolegów po fachu.
                                          Woland
                                  • Gość: 2001 Re: Pomocy!!!!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 12:14
                                    Pilat mial globusa i tak jak ja przewleklego.

• Gość: Anka Re: Pomocy!!!!!!! Do 2001 IP: 212.33.74.* 28.08.01, 12:18
                                      Piłat nie wyglądał na histeryka. A Ty masz cokolwiek shrekowe usposobienie:)))))))))).
                                      • Gość: 2001 Re: Pomocy!!!!!!! Do 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 12:20
                                        A co to jest shrekowe usposobienie?
                                        • woland? Re: Pomocy!!!!!!! Do 2001 28.08.01, 12:24
                                          to zależy, czy przed wyprawš na zamek, czy w trakcie powrotu z niej. przed to malkontenctwo, je�li dobrze pamiętam...
                                    • woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 12:19
                                      ale nie przypominam sobie, by moczył głowę w kraterze ???
                                      • Gość: 2001 Re: Pomocy!!!!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 12:32
                                        O ile dobrze pamietam, zalalo mu kogos w Pompejach i od tego czasu mial uraz
                                        do... kraterow.
                                        • woland? Re: Pomocy!!!!!!! 28.08.01, 13:24
                                          ależ to było jakie� 46 lat pó�niej, koleżanko !
                                          http://www.geo.mtu.edu/~boris/VESUVIO_79.html

Gość portalu: 2001 napisał(a):

> O ile dobrze pamietam, zalalo mu kogos w Pompejach i od tego czasu mial uraz
                                          > do... kraterow.

• Gość: Anka Re: Pomocy!!!!!!! Do Wolanda IP: 212.33.74.* 28.08.01, 12:35
                                        Myslisz, że 2001 jest taka po kąpieli w gorącej lawie?:)))))))))
                                        A Woland znasz jakiegos smoka? też bym sobie z nim porozmawiała smoki są bardzo mądre!
                                        • woland? Re: Pomocy!!!!!!! Do Wolanda 28.08.01, 13:22
                                          Nie wiem po czym jest 2001, może po paru głebszych ???
                                          Smoka ?
                                          "Je�li nie chcesz mojej zguby, to ze smokiem przybšd� luby... ????"
                                          Woland
                                          • Gość: 2001 Re: Pomocy!!!!!!! Do Anki i Wolanda IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 13:59
                                            Co dziennie upijam sie czerwonym winem, o zgrozo marki Dragon. Zwyklismy go
                                            nazywac nasz przyjaciel: Dragoni. Na dodatek pelno tu pijanych szczurow, co to im
                                            najpierw chlesterol podnosza, a potem upijaja oczywiscie czerwonym winem. I
                                            wszystko co pisze to prawda, tak jak z tym kraterem. Dlaczego nikt mi tu nie
                                            wierzy?
                                            Pomocy!!!!

• woland? Re: Pomocy!!!!!!! Do Anki i Wolanda 28.08.01, 15:18
                                              ja Ci wierzę, naprawdę, a czerwone wytrawne na cholesterol ... całkiem, całkiem no oczywi�cie sš też inne sposoby, ale mi o nich rozprawiać nie przystoi.
                                              I tak co dzień sama do lustra ???
                                              Woland

Gość portalu: 2001 napisał(a):

> Co dziennie upijam sie czerwonym winem, o zgrozo marki Dragon. Zwyklismy go
                                              > nazywac nasz przyjaciel: Dragoni. Na dodatek pelno tu pijanych szczurow, co to
                                              > im
                                              > najpierw chlesterol podnosza, a potem upijaja oczywiscie czerwonym winem. I
                                              > wszystko co pisze to prawda, tak jak z tym kraterem. Dlaczego nikt mi tu nie
                                              > wierzy?
                                              > Pomocy!!!!
                                              >
                                              >
                                              >

• Gość: Anka Re: Pomocy!!!!!!! Do Wolanda IP: 212.33.74.* 28.08.01, 14:08
                                            Ja chciałabym tylko porozmawiać ze smokiem i nie miałam nic innego na mysli! A teraz mój
                                            luby :)))))) muszę Cię pożegnać do jutra. Technika mnie najwyraźniej nie lubi już 4 raz
                                            pzreładowuję to złosliwe bydlę zwane komputerem ( tfu! jeszcze się na mnie obrazi. odpukać!).
                                            W dodatku zaczyna się burza i nasz serwer pewnie znowu zacznie szaleć! Gdybym się nie
                                            odzywała dłużej znaczy, że mamy awarię. Pozdrawiam i miłego dnia!
                                            • woland? Re: Pomocy!!!!!!! Do Wolanda 28.08.01, 15:12
                                              Dobra, dobra, każda tak mówi na poczštku. A pó�niej to i smok jej nie wystarcza.;))
                                              Pozdrawiam,
                                              Woland

Gość portalu: Anka napisał(a):

> Ja chciałabym tylko porozmawiać ze smokiem i nie miałam nic innego na
                                              > mysli! A teraz mój
                                              > luby :)))))) muszę Cię pożegnać do jutra. Technika mnie najwyraźniej
                                              > nie lubi już 4 raz
                                              > pzreładowuję to złosliwe bydlę zwane komputerem ( tfu! jeszcze się na
                                              > mnie obrazi. odpukać!).
                                              > W dodatku zaczyna się burza i nasz serwer pewnie znowu zacznie szale
                                              > ć! Gdybym się nie
                                              > odzywała dłużej znaczy, że mamy awarię. Pozdrawiam i miłego dnia!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka