men_ 05.05.02, 17:38 Ciekawy temat na nowe forum ????? Porady: - sercowe; - romantyczne; - tłumaczenie z polskiego na polski; - COŚ JESZCZE ??? . . . . . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: MARIO-TEKA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 22:26 jeszcze porady dla niezdecydowanych, a testosteronem sterowanych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: MARIO-TEKA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 07:23 Ty, moze w Slodowego sie pobawisz - i bedziesz dawal porady nt. "Zrob to sam" Wlasnorecznie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MARIO-TEKA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 07:26 po co własnoręcznie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: MARIO-TEKA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 07:34 a jak inaczej? Mozesz podac przyklady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MARIO-TEKA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 07:37 to se lepiej poczytaj książki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: MARIO-TEKA !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 07:42 Wszystkie z serii "poczytaj mi mamo" dalem Tobie. Mam nadzieje, ze sa mila lektura! Tylko nie pokoloruj wszystkiego, bo chcialbym je dac mojej corce! Odpowiedz Link Zgłoś