10.05.02, 12:31
victor sierra
variant 3
podano
Obserwuj wątek
    • charlie_t Re: . 10.05.02, 12:33
      charlie tango
      negat
      brak mozliwosci realizacji wariantu
      pod koordynant
      • victor_s Re: . 10.05.02, 12:38
        victor sierra
        koordynaty do odbioru GMT-5
        kody w/g zulu 12.23.11
        • charlie_t Re: . 10.05.02, 12:42
          charlie tango
          kontakt wg wskazowek
          podac variant
          koordynaty sprawdzone
          • charlie_t Re: . 10.05.02, 12:48
            charlie tango
            Zulu 13.33.43
            kod dostepu bledny
            synchronizacja 30%
            wieczor kawalerski wg PSB
            • victor_s Re: . 10.05.02, 12:51
              victor sierra
              kod dostepu potwierdzenie
              wieczor kawalerski potwierdzenie
              przesylka gotowa potwierdzenie
    • saqqara tu brzoza, tu brzoza 10.05.02, 13:03
      slyszy mnie ktos?
      • Gość: oona Re: tu brzoza, tu brzoza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:03
        chyba nie te fale
        • saqqara tu zulus charlie tango cza cza 10.05.02, 13:06
          moze teraz????
          • Gość: oona Re: tu zulus charlie tango cza cza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:10
            nic:(
            trzeba jeszcze nad tym popracować
            • saqqara tu rozgrzana kotka na dachu;) 10.05.02, 13:12
              moze to facety i to ich ruszy?:))

ps.
              oona, co sie dzis na forum dzieje? jest jakis pogrzeb o ktorym ja nic nie wiem?
              • Gość: oona Re: tu rozgrzana kotka na dachu;) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:22
                pogrzebowa atmosfera ostatnio staje sie tu normą,
                nie wiem czy zauwazyłas?

aaaa,nic ich nie rusza,tych agentów:((
                • saqqara parzy mnie w stopki, o jak parzy, zulus, zulus;)) 10.05.02, 13:42
                  moze agenci to kobiety? ale one nie sa takie gluche;))

zauwazylam, cicoho jak w kostnicy, to moze urzadzimy forumowy pogrzeb? trzeba
                  tylko jakis zezwlok znalezc;)
                  • Gość: oona Re: parzy mnie w stopki, o jak parzy, zulus, zulus;)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 13:51
                    a jesli sie nie uda znalezc to hmmmmm trzebaby się
                    o te z(e)włoki postarać...:))
                    • saqqara zulus!! goraco! mam sie rozebrac??:))) 10.05.02, 14:01
                      aha, masz kogos szczegolnego na oku? ;))w kwestii tych zezwlokow;))

ps. jesli nie, to sie zrobi nasz pogrzeb, chyba przyjda nie?;))
                      • Gość: oona Re: zulus!! goraco! mam sie rozebrac??:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:08
                        hehe,miałabym pare kandydatur:))

musiałybysmy sie chyba nago w tych trumnach połozyc,
                        zeby sie to towarzystwo ruszyło,a i tu mam watpliwosci:))
                        • saqqara tu chicago bullsss, rozpinam bluzke;) 10.05.02, 14:19
                          aha, pare pogrzebow by sie nam udalo zorganizowac;))u mnie chyba trzeba hurtem,
                          lista dluga;)

nago nie wystarczy;) pewnie trzeba by jeszcze jakis program rozrywkowy
                          zaplanowac, jakies wystepy ze spiewem i tancem;)
                        • charlie_t . 10.05.02, 14:21
                          charlie tango
                          potwierdzenie odbioru przesylki
                          dalsze komunikaty wg procedury delta
                          • Gość: oona ha,wystarczyło rozpiąc bluzkę!:)). IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:23
                            to jednak faceci:))
                            • saqqara Re: ha,wystarczyło rozpiąc bluzkę!:)). 10.05.02, 14:27
                              faceci!!:)) to moze jednak lezenie nago cos da? kladziemy sie do trumienek czy
                              szukamy innych nudystow?;))
                            • victor_s . 10.05.02, 14:28
                              victor sierra
                              potwierdzam brak mozliwosci dotarcia do punktu G
                              • saqqara od razu do punktu G??? 10.05.02, 14:30
                                no nie wiem, ja nie jestem przekonana;)
                                • charlie_t . 10.05.02, 14:34
                                  charlie tango
                                  negatywny
                                  procedura wejscia konieczna
                                  zastosowac wariant krzyzowy
                                  • Gość: oona zwiewamy??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:36
                                    czy czekamy na rozwój wypadków?:))
                                    • saqqara poczekamy 10.05.02, 14:38
                                      beda cos robic krzyzowo, a ja wscibska jestem:))
                                      jakby cos to zamykamy wieczka od trumienek i po sprawie;) na wdechu sie jakos
                                      wytrzyma;))
                                      • Gość: oona krzyzowo IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:40
                                        to mi sie z ogniem pytan kojarzy-
                                        od razu wszystkiemu zaprzeczam-
                                        my porzadne kobiety jestesmy,panowie!:))
                                        • victor_s . 10.05.02, 14:43
                                          victor sierra
                                          negatywny
                                          utrudniony przeplyw danych
                                          potwierdzenie. prezent dla szwagra gotowy
                                          • saqqara i jeszcze szwagier??? 10.05.02, 14:46
                                            ja nic nie wiem o szwagrze!! nie przyznaje sie do winy!!
                                            bylam grzeczna;)
                                            • Gość: oona w zasadzie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 14:53
                                              ja tez byłam,
                                              chociaz...no ale czemu on nie miał obrączki ???:))
                                              • charlie_t . 10.05.02, 14:56
                                                charlie tango
                                                zlikwidowac
                                                potwierdzam
                                                • saqqara Jezu, oona 10.05.02, 14:57
                                                  to nie byl krzyzowy ogien pytan, likwidowac beda, znaczy chodzilo o kalacha?!!!
                                                  nie widzialas sladu po obraczce???;)
                                                  • Gość: oona ale dlaczego??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 15:02
                                                    powód,podajcie chociaz powód!:(

mnie za szwagra ale Ciebie ??
                                                    a może też cos masz na sumieniu,co??:))
                                                  • saqqara ja nie chce!!! nie!!! mloda jeszcze!! jestem.... 10.05.02, 15:05
                                                    ja nie mam sumienia, moze dlatego??:)

• Gość: oona a może na ten wieczór kawalerski IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 15:10
                                                    zgłosimy sie na ochotnika
                                                    to ich jakos udobruchamy??:))

• saqqara ok, oni beda tanczyc i sie rozbierac 10.05.02, 15:30
                                                    a my sobie popatrzymy, to ich udobrucha na 100% :))
                                                  • victor_s . 10.05.02, 15:32
                                                    victor sierra
                                                    potwierdzam
                                                    kanal 3
                                                  • saqqara no to Panowie, do roboty, tylko ruszac sie ladnie 10.05.02, 15:34
                                                    zebysmy nie posnely!!;))

i zaden kanal, chcemy tu reality show:))
                                                  • Gość: oona ja też teraz słucham trójki:))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 15:35
                                                    coś nas łączy,moze oszczedzicie mnie?:))
                                                  • saqqara wkupujesz sie??? w łaski?:) 10.05.02, 15:44
                                                    afe!!:)) znaczy ja na glowne tortury mam isc?
                                                  • charlie_t . 10.05.02, 15:47
                                                    charlie tango
                                                    potwierdzenie procedury likwidowania swiadkow
                                                    potwierdz przelew gotowki za saggare
                                                  • Gość: oona bo ładna pogoda ma być w weekend:(( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 15:47
                                                    i chciałabym sobie pożyc jeszcze chociaz przez te dwa dni,
                                                    słoneczko,itd
                                                    a potem się dobrowolnie doprowadzę na miejsce każni,obiecuje!:))
                                                  • victor_s . 10.05.02, 15:48
                                                    victor sierra
                                                    potwierdzam
                                                    gotowka bedzie wyslana faksem
                                                  • Gość: oona ejże!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 15:50
                                                  • Gość: oona a co z mną??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 15:50
                                                  • saqqara moge miec jakies ostatnie zyczenie???;)) 10.05.02, 15:52
                                                    aha, i tanio sie nie dam! nie wiem czy Was stac!::))
                                                  • charlie_t . 10.05.02, 15:59
                                                    charlie tango
                                                    podaj koordynanty
                                                    podaj termin
                                                    potwierdz procedure
                                                  • saqqara wlasnie, podaj termin 10.05.02, 16:02
                                                    reszta to betka;)

oona, chcesz sie zamienic? moge zaczac sluchac 3:))
                                                  • victor_s . 10.05.02, 16:04
                                                    victor sierra
                                                    procedura KWAS 7
                                                    koordynanty Zulu 12.23.32
                                                    Termin GMT - 10
                                                  • saqqara to miala byc przyjemna smierc a nie meczarnie!! 10.05.02, 16:11
                                                    i zaden kwas, oczy mam ladne!!
                                                    termin prosze uscislic, bogate plany zyciowe mam:)
                                                  • victor_s . 10.05.02, 16:16
                                                    victor sierra
                                                    obiekt prosi o zmiane procedury
                                                    potwierdzenie
                                                  • Gość: oona cicho siedzę IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 16:18
                                                    to o mnie zapomnieli:)))
                                                  • saqqara teraz sobie przypomna:)) 10.05.02, 16:20
                                                    bo ja juz uciekam:))
                                                    I ZADEN "OBIEKT"!!!! :))
                                                  • charlie_t . 10.05.02, 16:23
                                                    charlie tango
                                                    potwierdzenie zmiany procedury
                                                    wariant kapiel w cemencie
                                                  • Gość: oona jezzu??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 16:26
                                                    to mnie czeka???
                                                    negocjujmy!może jakis okupik?:)
                                                  • victor_s . 10.05.02, 16:28
                                                    victor sierra
                                                    potwierdz procedure likwidacji obiektu nr 2
                                                    termin podano
                                                    koordynanty podano
                                                  • Gość: oona tyle kłopotu rodzina bedzie miała:(( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 16:30
                                                    pogrzeb,sprawy spadkowe,itd
                                                    miejcie litosc chociaz dla nich:(
                                                  • Gość: oona a nie mówiłam-jest pięknie!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 10:06
                                                    na dworze:))
                                                    nawet ewentualna kąpiel w cemencie mi nie straszna
                                                    przy takim słoneczku jak dzis:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka