Dodaj do ulubionych

Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30

IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 09:16
Chetnie sobie pogadam z kobietami z okolic Wielkopolski ale niekoniecznie.
Moze byc przez GG albo Czat ......
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 09:29
      Mam dzis na deser brzoskwinię, podzielić sie z Tobą?
      • Gość: Quorton Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 09:43
        Bardzo dziekuję .....
        Lubie brzoskwinki i ich smak
        • mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 09:52
          Mają aksamitną skórkę, są soczyste i słodkie
          • Gość: Quorton Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 10:00
            Jak Ty......
            • mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 10:05
              ???
              Skąd wiesz?
              • Gość: Quorton Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 10:17
                domyślam sie brzoskwinko.......ze tak wlasnie jest
                • mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 10:24
                  Ale ja jestem mag_nolia.
                  • Gość: Quorton Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 10:34
                    To nie szkodzi....lubie kwiaty mam ich cale biuro
                    • mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 10:36
                      Ale z pewnością nie masz magnoli, ona czuje się dobrze tylko w specjalnych
                      warunkach.
                      • Gość: Quorton Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 10:38
                        Ale4 chcialbym ja mieć.....i stworzyc jej dobre warunki
                        • mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 10:39
                          Ale ona nie lubi, np. zamkniętych pomieszczeń.
                          • Gość: Quorton Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 10:44
                            Wiec bedzie miala duzow wolnej przestrzeni
                            • mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 10:46
                              Ale ona potrzebuje jeszcze solidnego podłoża, wiele słońca, lubi być
                              pielęgnowana i często bywa spragniona.
                              • Gość: max khm khm ... IP: *.cezar.pl 29.08.01, 10:48
                                o chcesz cole?;)
                              • Gość: Quorton Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 10:49
                                to wszytsko nic nie szkodzi trzeba dobrze poznać potrzeby roslinki a pozniej
                                spelniac jej oczekiwania tak zeby nalezycie sie rozwiajala
    • mag_nolia Re: khm khm ... 29.08.01, 10:50
      pepsi z pianką
    • mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 10:53
      Tak, wówczas bywa piękna w każdym calu.
      A teraz musi popracować, bo pieniążków też potrzebuje...
      PA!
      • Gość: awa Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 11:15
        czy moge zastapic te,ktora poszła zarabiac pieniazki ?
        • Gość: maxi Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.easynet.pl 29.08.01, 11:22
          Gość portalu: awa napisał(a):

> czy moge zastapic te,ktora poszła zarabiac pieniazki ?

a jesteś roślinką?

• mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 11:23
          Cześć Awa, próbowałam zaostrzyć apetyt Qortona i pewno faktycznie zgłodniał i
          wyszedł na 2 śniadanie
          • Gość: awa Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 11:29
            O,wróciłaś ?TO ZNACZY,ZE JUZ NIE JESTEM POTRZEBNA JAKO NASTEPCZYNI?SZKODA.BO
            TAK SIE SKŁADA,ZE JESTEM ROSLINKĄ
            • mag_nolia Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 29.08.01, 11:33
              szkoda, że mówisz szkoda, że wpadłam jeszcze na chwilę, nie wiem czy jesteś
              roślinką, ale wygląda na to, że z Wrocławia
              a zatem pozdrawiam Cię krajanko!
              • Gość: AWA Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 11:38
                alez ja sie ciesze,ze wrociłaś i rowniez cie pozdrawiam z pochmurnego Wrocławia
        • Gość: Quorton do Awy IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 12:25
          oczywiscie ze mozesz ja zastapic wszak nie ma ludzi nie zastapionych
          • mag_nolia Re: do Awy 29.08.01, 12:39
            Dzięki Qorton!
            Wspaniałe ochłodzenie!
            A zatem miłycg flirtów!
            • Gość: Quorton Re: MAGNOLII IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 13:02
              Jakie ochlodznie ? Kwiatków na swiecie jest duzo i trzeba o wszytskie dbać
              • mag_nolia Re: MAGNOLII 29.08.01, 13:05
                Pozdrowienia dla Ogrodnika Qortona.
                Ponieważ mam już godne zastępstwo - ustępuję miejsca!
            • Gość: awa Re: do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:06
              tak,tak-nie ma ludzi niezastapionych-np.cmentarze pełne sa
              ludzi "niezastapionych"/czego oczywiscie nie zycze mag noli/
              • mag_nolia Re: do Qortona 29.08.01, 13:09
                a fe!
                brzydko to zabrzmiało
                to zastępstwo chyba jednak nie jest takie godne
                • Gość: awa Re: do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:17
                  przepraszam,nie chciałam,zeby to zabrzmiało tak nieładnie-postaram sie
                  zrehabilitowac.Czy przyjmujecie przeprosiny ?Na swoje usprawiedliwienie dodam,ze
                  to moj absolutny debiut na forum internetowym.Moze sie w przyszlosci rozwine-jak
                  na roslinki przystalo
                  • Gość: Quorton Re: do Qortona IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 13:19
                    mozna też dbać o dwie roslinki jednoczesnie, jak narazie niestety Awa nie
                    zastapila magnolii bo nie znam jaka to roslinka
                    • Gość: awa Re: do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:29
                      Poniewaz jestem na etapie wkupywania sie w twoje łaski/i ewent.wygryzania
                      konkurencji/wiec odpowiem:bede taka roslinka jaka zechcesz mnie widziec,co ty na
                      to ?

• oxygen Re: do Qortona 29.08.01, 13:38
                        Hmmm brzmi interesująco wrocławianko....prosze o szczegóły dotyczące roslinki
                        • oxygen Re: do Awy 29.08.01, 13:41
                          A Oxygen to faktycznie Quorton
                          • Gość: awa Re: do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 13:48
                            Ale tak jak mówiłam-ty puszczasz wodze marzeń i wyobrazni a ja tym sie staje
                            • oxygen Re: do Qortona 29.08.01, 14:05
                              KIM JESTEŚ AWA ?
                              • Gość: awa Re: do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 14:15
                                Tym,kogo szukałes.../ale przypominam,ze wciaz jestesmy na etapie wkupywania sie
                                w łaski-czyli innymi słowy"wazelina-show"/
                                • Gość: awa Re: do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 14:22
                                  Ups, to "wazelina-show" nie zabrzmiało zbyt ładnie.Mam nadzieje, ze cie to nie
                                  zrazi
                                  • Gość: Quorton Re: do Qortona IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 15:10
                                    To moze przejdziemy na GG albo na inna forme komunikacji....
                                    • Gość: Quorton Awa IP: *.pde.philips.com 29.08.01, 15:23
                                      Daj znak zycia
                                    • Gość: awa Re: do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 15:26
                                      To moje poczatki-moze nie w internecie,ale w dziedzinie komunikowania sie przez
                                      internet ,wiec wolalabym pozostac na razie prz tym,czego sie nauczyłam
                                      • Gość: Quorton do Awy IP: *.pde.philips.com 30.08.01, 07:11
                                        Szkoda bo mógłbym Cie nauczyc innych form komunikacji
                                        • Gość: awa do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 07:30
                                          Alez ja jestem otwarta na propozycje.
                                          • Gość: Quorton Re: do Qortona IP: *.pde.philips.com 30.08.01, 08:12
                                            Podaj mi swój @
    • Gość: piegus Re: Czy poflirtuje ze mną jakaś fajna dziewczyna w wieku 25-30 IP: *.syberia.pl 29.08.01, 15:48
      z Poznania to i jestem, ale żeby tak od razu flirtować tylko z tego powodu ...
    • Gość: awa Re: do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 09:43
      Wedle życzenia:magga1@poland.com
      /czyt.magga jeden/
      • Gość: awa Re: do Qortona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 11:05
        Hej,gdzie jesteś?Stęskniłam się za tobą,czy coś...
        • Gość: Quorton Re: do Qortona IP: *.pde.philips.com 30.08.01, 12:46
          Juz jestem mialem spotkanie dluzsze.....
          Dzieki za @
    • oxygen Awa 31.08.01, 11:35
      Hej Awa gdzie jesteś
      • Gość: awa Re: Oxygen IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 12:04
        Jak to gdzie?W twojej skrzynce odb.,ale mogę wrócić tutaj
        • Gość: awa Re: Oxygen IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 12:29
          czyżbyś już rozpoczął weekend ?
          • oxygen Re: Oxygen 31.08.01, 13:02
            Gość portalu: awa napisał(a):

> czyżbyś już rozpoczął weekend ?

moja skrzynka swieci pustkami nie wiedzac czemu ....

• Gość: awa Re: Oxygen IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 13:08
              a gdzie się podziała moja odpowiedż z godz.10.40 ???Postaram się ją wysłać
              ponownie.
              • oxygen Re: Oxygen 31.08.01, 13:27
                tez chcialbym to wiedziec
                • Gość: awa Re: Oxygen IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 13:38
                  Doszło?Spróbowałam ponownie.A mówiłam,że jestem początkująca...OdpOwiedż
                  zaczyna się od słów "Napisałeś,że..."Daj znak,czy jest.
                  • Gość: awa Re: Oxygen IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 14:24
                    No nie mów,że moja odpowiedż na Twojego ostatniego maila też nie doszła ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka