21.12.04, 13:29
Hej, jestem szczęśliwą kobietką przed 30. Mam kochającego chłopaka, ciekawą
pracę i prosiątko, które kwiczy na mój widok;). Ale czasami są takie dni,
kiedy siedzę sobie sama w domu i .... nie mam z kim pogadać, tak.. Bo nie na
każdy temat da sie porozmawiać ze swoim facetem, prawda?
Kto z Was czuje to samo? Może spotkamy się i pogadamy o wszystkim i o niczym?
Obserwuj wątek
    • Gość: v1 Re: Pogadamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 13:32
      Wirtualnie?
    • Gość: molly Re: Pogadamy? IP: 195.245.222.* 21.12.04, 13:59
      Wiesz co..Chyba każdy ma czasem taki dzień kiedy czuje się samotny.Ale na
      szczęscie ktoś kiedyś stworzył forum:).Łatwiej mówi się do ludzi obcych w
      formie pisanej.Reasumując: masz smuty albo chandrę-pisz:)Pozdrowionka
      • agnes.g Re: Pogadamy? 21.12.04, 14:08
        Hmmm...wirtualne wygadanie się jest oki, ale tylko wtedy gdy komp jest w
        pobliżu. A u mnie to niestety nie zawsze możliwe:(. Łatwiej umówić sie na
        kawkę, piwko i pogadać:)
      • diabel.tasmanski Re: Pogadamy? 21.12.04, 15:48
        A jak nie mam smutów to też moge pisać ?
        • Gość: molly Re: Pogadamy? IP: 195.245.222.* 22.12.04, 09:53
          ja nie bronie Ci diable pisać-jak nie masz smutów to nawet dobrze;)
        • agnes.g Re: Pogadamy? 23.12.04, 12:42
          no diabełku? piszesz?
    • Gość: Katka Re: Pogadamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:12
      Ja podobnie jak ty mam kochającego męża,ciekawą pracę, co do prosiątka, to
      szczerze mówiąc nie załapałam o co chodzi;))
      No ale czasem brakuje mi babskiej pogaduchy, bo rzeczywiście nawet ukochany
      mężczyzna nie jest w stanie pojąć tego co się dzieje w kobiecej duszy.Ja się
      przeprowadziłam do innego miasta i stare koleżanki zostały dość daleko, a o
      nowe znajomości nie jest łatwo.Co do internetu, a raczej znajomości tu
      zawieranych to wydaje mi się, że łatwiej znaleźć tu przyszłego męża niż
      koleżankę (ja swojego poznałam przez internet).Ale jeśli zajrzy tu ktoś kto
      miałby ochotę pogadać ze mną to proszę o maila kkatka@poczta.onet.pl Dodam
      jeszcze, że mam 27 lat i jestem z Warszawy.
      • Gość: molly Re: Pogadamy? IP: 195.245.222.* 22.12.04, 09:55
        Poznałaś męża przez Internet-a to ciekawe...Ja mam strasznie złe zdanie o
        znajomościach w ten sposób zawieranych.Powiedz jak to było z Wami bo może ja
        mam nieodpowiedni tok myślenia...:)
        • Gość: Katka Re: Pogadamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 10:47
          Czysty przypadek........ Była kiedyś taka strona "Przyjaciele" (teraz z tego co
          wiem już jej nie ma).Zaczęło się od wymiany maili, było o czym pisać, więc po
          jakimś czasie to nie wystarczało, zaczęły się telefony.Pochodziliśmy z róznych
          miast, wiec gdy w końcu zapadła decyzja o naszym spotkaniu postanowiliśmy
          umówić sie na wspólny urlop w Zakopanem (gdyby okazało się to niewypałem każdy
          mógł spędzić sobie ten urlop oddzielnie).No i w ten oto sposób się zaczęło. W
          realu było nam nawet lepiej niż w necie;)))Po jakimś czasie przeprowadziłam się
          do Warszawy,zamieszkaliśmy razem, a dwa lata później wzięliśmy ślub. Może
          miałam szczęście, bo chyba nie łatwo trafić na takiego człowieka w internecie,
          ale mi się udało i z tego co wiem nie tylko mi.Choć na żywo nigdy nie poznałam
          takiej internetowej pary.
          • Gość: Piwnooka Re: Pogadamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 11:58
            Genialne! Ja w taki sam sposó poznałam mojego mężczyznę! Przed pierwszym
            spotkaniem rozmawialiśmy długo na gg i pewnwgo dnia poczułam, że po prostu
            musimy się spotkać. Na pierwszym spotkaniu nie zamykały nam się buzie,
            przegadaliśmy całą noc, jakbyśmy znali się od wieków. Okazało się, że mamy masę
            wspólnych tematów, podobne poglądy na życie, lubimy te same klimaty, filmy,
            mamy wspólne zainteresowania... Mam nadzieję, że jesteśmy dwiema połówkami
            pomarańczy lub jabłka lub czegoś tam jeszcze. Pozdrawiam i życzę wszystkim
            duuuużo miłości i ciepła.
    • agnes.g Pogadamy? 21.12.04, 14:20
      No właśnie, ja też wolę spotkać się w realu:). Więc jesli komuś brakuje czasem
      zwykłych pogaduszek - zapraszam:) mój adres: agnes.g@gazeta.pl. Może wspólnie
      coś wymyślimy?
    • Gość: Katka Re: Pogadamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:46
      i co nikt więcej tu nie zgląda?? Wydawac by się mogło, że mało na tym świecie
      ludzi chętnych do rozmowy:((( Ale jak się rozglądam po innych forach to
      gdzieniegdzie aż czarno od ludzi. Może i tu czasem ktos zajrzy i cos napisze:-)
      • dorjana Re: Pogadamy? 22.12.04, 10:03
        Zaglada ,zaglada,tylko trudno zakolegowac sie zkims nieznanym,nawet
        probowałam,napisalam mail do 3 osob,podalam nr gg ,odpowiedzi nie
        bylo...wiec..dalam sobie spokoj.Mysle ze to w danej chwili osoba poszukuje
        rozmowy...ja zawsze chetnie pogadam.
        • Gość: Katka Re: Pogadamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 10:57
          Może to wcale nie jest takie trudne.Trzeba tylko trafić na taką osobę, która ma
          ochotę pogadać i to nie tylko na forum publicznym, ale także prywatnie.A czy
          uda się zakolegować, to sie okazuje dopiero po jakimś czasie. Istnieje przecież
          ryzyko, że ta druga osoba jest z zupełnie innej bajki i po prostu brakuje
          tematów do rozmowy.Szkoda czasu, bo to męczy. Mi się udalo znaleźć już jedną
          koleżanke przez internet, niestety jedyny minus tej znajomości jest taki, że
          ona mieszka w Niemczech (Polka).Nawet przez jakiś czas prowadziłyśmy
          korespondencję tradycyjną (na papierze i za pośrednictwem poczty), więc totalny
          powrót do korzeni, ale jest bardzo miło i sympatycznie.
          • dorjana Re: Pogadamy? 22.12.04, 12:22
            Mnie tez sie udalo Katko,na innym forum..poznałam wspanialych ludzi,zktorymi
            utrzymuje realny kontakt..ba nawet zaprzyjaznilam sie z mezczyną:)/bez
            podteksow to tylko przyajżń/,chodzilo mi oto konkretnie forum..tu ludzie piszaą
            z,e potrzebuja rozmowy,pogadać...a w rzeczywistosci chyab jest jednak inaczej.
            A wiesz,ze ja pisywalam tam gdzie pzoanłas swoja polowę:)Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: Katka Re: Pogadamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:27
              A jakie to forum (to, na którym poznałaś fajnych ludzi), możesz mi zdradzić?
              • dorjana Re: Pogadamy? 22.12.04, 12:28
                Juz raz je tu zareklamowałam,napisze ci mail zaraz:)
                • dorjana Re: Pogadamy? 22.12.04, 12:50
                  Wysłałam mailika Katko:)
                  • Gość: Katka Re: Pogadamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:51
                    Już odebrałam i mailem Ci odpowiem
    • Gość: maliniak... Re: Pogadamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:28
      ja lubie o niczym, pasuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka