cover_wielki 28.12.04, 10:48 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2467106.html bardzo fajna sprawa, godna Krakowa, prawda ?! a Wy znacie jakies ciekawe sprawy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: Sprawy sądowe 28.12.04, 13:18 sądy rodzinne, spadkowe spory o majątki.. wzajemnie obrzucanie błotem najbliższych.. ciągle słychać o jakiś aferach rodzinnych.. czasem nawet o ogon koński..wojny się toczą... jak u Pawlaków..aaa? wróg?.. a jeśli nawet i wróg, to i tak na własnej piersi wyhodowany.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Sprawy sądowe 28.12.04, 21:51 Może ktoś się teraz po sam Wawel zgłosi? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Sprawy sądowe 30.12.04, 10:20 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,2469829.html a tutaj widać, że jak sie chce to można. Facet musi miec anielska cierpiwość do biurokracji chyba i musi być "bez nerw". Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Sprawy sądowe 04.01.05, 08:59 Są przykłady, że sądpwnictwo w Polszcze z dawien dawna miało ciekawe sprawy. Kocibrzuchu, potwierdzisz? ;)) OLD:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Sprawy sądowe 07.01.05, 08:28 www.bankier.pl/wiadomosci/article.html/Hakerzy-beda-chcieli-zarabiac-na-wirusach.html?article_id=1241604&type_id=1&order=time dużo zdrowia w Nowym Roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Sprawy sądowe 07.01.05, 17:33 A ja wiem o pewnym panu, ktory wytoczyl swojemmu sasiadowi proces, o to, ze ten grabkami wrzucil psia kupe do ogrodu. Wydarzenie zostalo skamerowane. Tasma jest dowodem. Wrzucenie kupki mialo byc zemsta za inna sprawe sadowa, kiedy to wynajety przez ww pana fotograf zrobil zdjecie pieskowi sasiada. Zdjecie przedstawialo pieska zalatwiajacego psia potrzebe na trawniku, co jest wykroczeniem, jesli wlasciciel nie posprzata. Sad nie byl w stanie ustalic, czy pozycja pieska jest do "siku", czy do "kupa" i powstal problem, "siku" pieskowi wolno, ale "kupa" juz nie. W sprawie powolano swiadkow, strona wynajela radce, wszystko sie przeciagalo. Konca nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Sprawy sądowe 08.01.05, 00:18 Tak samo śmieszne co ponure jeśli sobie uświadomimy za czyją kase Sąd sądzi i czym mógłby się zajmować a jak donoszą z kręgów zbliżonych do kręgów dobrze poinformowanych to wcale nie jest odosobniona sprawa i każdy Sąd ma co najmniej jedną pare oponentów "na etacie" , która to para sądzi sie wzajemnie od lat o takie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Sprawy sądowe 08.01.05, 09:12 Jeszcze psa skażą. Taki skażony pies, to dopiero problem. Może odkażanie właścicieli psów powinno być obligatoryjne. Przy okazji można by odkazić sąsiadów właścicieli. Nie naruszjąc praw konstytucyjnych, można by też zapytać innych obywateli (sąsiadów sąsiadów sąsiadów itd.), czy też chcą zostać odkażeni. Przecież i tak jesteśmy skazani na siebie. OLDSKAZANIEC ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Rekord !! 26.01.05, 12:20 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2512188.html No coments. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Rekord !! 26.01.05, 14:39 Nie lubię wiadomości. Pod ich wpływem doznaję radykalizacji poglądów. To z kolei wywołuje dyskomfort psychiczny. Nie chcę być rewolucjonistą. Pytanie tylko, jak długo wytrzymam. OLDNAWODZYUMIARU Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Sprawy sądowe 29.01.05, 11:26 lubicie sobie pobiegać..dla zdrowia?:) pamiętajcie o dresie!:))) info.onet.pl/1045183,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Sprawy sądowe 31.01.05, 07:51 swoją drogą, taki biegnący golas... to musi wyglądać śmiesznie OLD;0) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Sprawy sądowe 31.01.05, 07:55 oldpiernik napisał: > swoją drogą, taki biegnący golas... > to musi wyglądać śmiesznie To pewnie bardzo dynamiczne zjawisko ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Sprawy sądowe 31.01.05, 16:23 słyszałam dowcip na ten temat.. ale tak.. przy sprawach sądowych..raczej nie wypada:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Sprawy sądowe 31.01.05, 21:18 wysoki sądzie! (wysoki, póki nie siądzie) TEREFEREKUKU ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Sprawy sądowe 31.01.05, 22:00 no dobra napiszę ten dowcip.. u mężatki był kochanek.. na schodach słychać wracającego męża.. mężatka wygania kochanka przez okno na ulicę kochanek skarży się: przecież jestem nago i do tego deszcz pada jednak mężatka nieugięta.. wygoniła kochanka wyskoczył na ulicę.. grupkę biegaczy zobaczył..dołączył do nich i biegnie biegną.. biegną.. nagle jeden z biegaczy pyta - ty, a ty tak zawsze nago biegasz? - nooo..tak dla zdrowia.. biegam.. biegną.. biegną dalej.. po chwili jeden z biegaczy pyta: - i zawsze tak w prezerwatywie biegasz? - nie ..w prezerwatywie to tylko jak deszcz pada... Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Sprawy sądowe 31.01.05, 22:07 nooo Pani Urszulko ... za obrazę sądu... 10 przyzwoitych dowcipów ... marsz bez zawieszenia :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Sprawy sądowe 31.01.05, 22:21 he he he no to sie wątek rypnął hie hie... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Sprawy sądowe 31.01.05, 23:30 nie wiem czy nos pokazać.. zastanawiam się czy mnie czasem nie posadzą..za rypnięcie wątku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_curling Re: Sprawy sądowe 31.01.05, 23:42 za rypnięcie wątku to nie ma paragrafu, spoko. Wiem coś o tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Sprawy sądowe 01.02.05, 00:12 yoanna napisała: > nooo Pani Urszulko ... > za obrazę sądu... > 10 przyzwoitych dowcipów ... marsz > bez zawieszenia :)))))) to może spod paragrafu?:) afery.prx.pl/dowcipy.html Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Sprawy sądowe 04.02.05, 12:26 "wpopszek" sądy niezawisłe są tylko wtedy, gdy nikt nie wiesza sędziów OLDMARGINALNIE Odpowiedz Link Zgłoś