monster1972 08.01.05, 11:16 ;-) a ja ponad 30 i co? hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.bbtec.net 10.01.05, 14:00 no i nic, musisz być bardzo szczęśliwy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski burdele górą 10.01.05, 14:45 ciekawe dlacego starsi faceci mają najwięcej partnerek ? Moim zdaniem to chyba z powodu burdeli :) Przy cenach 60-100 złotych za numerek to nic trudnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
nive79 Re: burdele górą 10.01.05, 15:00 diabel, gdzie Ty mieszkasz ze juz za 60 pln mozna panne nabyc na czas okreslony?? z tego co mi wiadomo ceny sa od 100 pln w gore- zalezy od "udziwnien" Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: burdele górą 10.01.05, 15:07 www.odloty.pl/cd/product_info.php/cPath//products_id/456?osCsid=c326d4ac2ae88838efa61afcb38a4dcd www.odloty.pl/cd/product_info.php/products_id/412/cPath//manufacturers_id/ Jak widac to możliwe. Jak sie o tych cenach dowiedzaiłem to zaczynam sie zastanawiać czy warto wydawać tyle kasy na stroje , kosmetyki , taksówki , drinki , bilety itd Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: burdele górą 10.01.05, 15:09 Widac konkurencja wymusza obniżenie cen :) I dobrze zawsze uważałem ze nie ma to jak wolny rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
key.to.success DIABEL, tez jestem zwolennikiem wolnego rynku, ale 25.01.05, 15:35 HONOR mezczyzny nakazuje mi NIEWLICZANIE liczby panienek platnych, do liczby "przelecianych". "Przeleciane" i wliczane do rachunku to sa dla mnie tylko te, ktore ida bez brania kasy (moga byc z czystej sympatii jakies prezenty, ale tez tylko potem, nie przedtem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Liczba partnerów seksualnych IP: 212.160.138.* 12.01.05, 16:26 A ja miałem więcej kobiet niż 3 Wietnamczyków łącznie. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:34 A my na to jak na lato:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fu Re: Liczba partnerów seksualnych IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.01.05, 23:28 O ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
inga29 Re: Liczba partnerów seksualnych 01.02.05, 12:58 a tak to zdrowy jestes? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1500as Re: Liczba partnerów seksualnych 13.01.05, 09:58 diabeł gdzie ty sie szlajasz? placic za sex to brak szacunku dla siebie wkladac go byle gdzie? ja szanuje swego czlona nie wtykam go gdzie popadnie! breee fuuuuu ehhh! te panienki mialy wiecej czlonow w sobie niz ty widelcow w gebie !!! jara was to ze wkladasz nie wiadomo po kim? rozni faceci tam bywaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.aster.pl 13.01.05, 18:47 Widać nie wszystkim to przeszkadza, a niektórzy nawet sie tym szczycą. Smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:45 wole sobie zwalic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Liczba partnerów seksualnych 14.01.05, 23:51 monster1972 napisał: > > ;-) > > a ja ponad 30 i co? > > jajco > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danielka Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:46 hmm ...wieksza liczba nie zawsze znaczy lepiej. Kazdy robi to co lubi, moze eksperymentowac az rafi na takiego partnera który spelni wszelkie jego oczekiwanai , tylko problem w tym że w Polsce w przypafdku męzczyzn mówi sie o doświadczeniu, a kobiete nazywa się Kurwą..Pozdrawiam odważnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macho Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:36 Macho ma zawsze jedną i jedyną.Innych nie było.Gdy miałeś 30 to znaczy,że nie miałes żadnej.Mieć kobietę to coś wiecej niż ją zseksić.Tylko prawdziwy macho to rozróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:17 popiream Twoje zdanie. prawdziwy facet w oczach kobiety nie obnosi sie swoimi podbojami. zwlaszcza, jezeli przelecial 30 panienek. szybki sex to tylko zwykla czynnosc. ale jesli na kims nam zalezy, staramy sie zaspokoic jego potrzeby, a nie patrzymy na liczbe na liczniku stosunkow. jesli 30 to liczba imponujaca dla kogos, to jest niedojrzaly, albo stanowi brakujace ogniwo w ewolucji czlowieka. jak zwierzatko kopuluje, jak mu sie zachce... ciekawi mnie tylko, z iloma autor pierwszego postu byl na dluzej niz stosunek, hmmm?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mach Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 01:57 Macho nie obnosi się przed nikim.Ale ONA to widzi w jego oczach.Tę jego cholerną tajemnicę do której nigdy nikt nie dotrze a w ktorej i ONA jest.I za to będzie z nim zawsze nawet wtedy kiedy nie będzie jego albo jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:04 A ja ponad 60 + tych co nie zapisuje <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 02:08 Zosia ma łatwiej.Nie sposób z Nią wygrać.A my albo vigra albo nitrogliceryna. Pasuje.Nie ścigam się z Zosią.A może pogadamy Zocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:49 co ty zoska, to ty z malej kapelusik- zrobila ale kreci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:20 monster1972, hehe, rusz troche mozgiem...ale nie tym w spodniach, ale tym zardzewialym w glowie... Juz uzyles go?? to teraz przeczytaj swoj text... beznadzieja, co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
profesor8 Prywatna wojna Marphiego,czyki sex bez tajemnic 25.01.05, 09:56 Oszukam -byly w moim zyciu 3 kobiety. A naprawde bylo ich setki,czego sie wstydze. Teraz szukam tylko najlepsze,pod kazdym wzgledem,nawet gdybym dostal odmowe. Stalem sie monogamiczny,ale z kobietami sie cos stalo,one szaleja i sa poligamiczne... . Co ja zrobilem ? Rozbudzilem zadze w setkach niewiast i to w potedze trzeciej kwadratu silni wrocilo do mnie po latach. Badzmy ostrozniejsi,w zbyt ostrym sexie mozna sobie zwichnac lub zatrzec "ptaszka" a wtedy kto nam przyzna grupe inwalidzka na takie cos? Sexizm moze tez odbierac chec do dzialania i uczenia sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesorowa Re: Prywatna wojna profesor8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:33 ZAcznij profesorku pisać bajki.Bo opowiadasz takie bzdury w co nawet dzieci nie uwierza.Ta krowa która dużo ryczy to malutko mleczka daje.Tak jest i z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słodki brutal Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:21 > a ja ponad 30 i co? To nie sztuka mieć 30 kobiet ale sztuka mieć z jedną 30 razy dziennie codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidula Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.osk.enformatic.pl 27.01.05, 00:09 ilość ? liczy się jakość znam przypadki, spotkany po latacha natychmiast mówił tylko o tym, jak było mniam i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka....... Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.eia.pl 31.01.05, 16:06 Dokladnie, masz racje Bidula. Liczy sie jakosc, a nie ilosc, bo naprawde nie sztuka miec wiele partnerow. Sztuka jest miec z jednym udany seks. Kochac sie i cieszyc sie soba kazdego ranka, kazdego popoludnia,z kazdej wspolnej nocy. Sztuka jest rozumiec siebie i wspierac. A wtedy i seks bedzie baaaaaaaaaardzo udany. Ja wiem cos o tym, bo sama jestem w takim zwiazku juz zgola 9 lat. Mamy dziecko i po urodzeniu nic sie nie zmienilo w naszym seksie, bo sztuka jest wzajemne zrozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikser73 Zgadzam sie ale powiedz to drugiej stronie 26.04.05, 10:40 Jesli ktos nie chce z toba rozmawiac to co masz zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mARo Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:10 A czy to ważne ile się ma partnerów? ważne jakich się ma,i jakie wspomnienia pozostają, ja nie uważam ze liczby potrafią odzwierciedlić jakość.... Pozdraiwam mARo_LDZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gujak123 Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:31 Są różni ludzie i różne rozrywki,ja tam sex preferuje ale raczej w dłuższym związku.Jestem normalny hehehehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_25 Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 09:19 Moja "Liczba partnerow seksualnych to 0" i czekam na kobietę której "Liczba partnerów seksualnych" będzie taka sama, innej nie mogłbym pokochać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hani Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.02.05, 12:12 a później ta dziewczyna, po 6-9 latach zwiazku będzie myśleć jak to jest z innym. I wiesz co, większość próbuje! Czego Ci nie życzę, natomiast życzę byś dorosnał do tego, że ilość (o ile nie jest kosmiczna ma niewielkie znaczenie). Ba, śmiem twierdzić, że madra kobieta wtedy bardziej doceni seks z mężem i nie będzie szukać gdzie indziej! Ja miałam 7 (6+1) i mój facet (i ja!) nie zamieni tego co nas łączy na żaden przypadkowy i inny seksik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulu Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 15:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulu Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 15:34 moja liczba 9 + 1 ten ostatni już od 12 lat ten sam i ciągle odkrywamy coś nowego. bylo różnie a nawet bylo blisko by doszedł kolejny ale pomyślałam czy warto zniszczyć to co jest dobre dla może niczego nie cikawego. po iluś tam latach zaczyanmy wiedzieć dokładnie czego chcemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:13 ehh kto ich zliczy..:| Odpowiedz Link Zgłoś
wegorz-rasta Re: Liczba partnerów seksualnych 15.02.05, 17:58 czy to wazne ile masz chec to sie kochasz to jest normalne , liczenie nie jest normalne chyba ze ktos ma potrzebe udowadniania sobie swojej meskosci lub kobiecosci ale sobie anie innym chwalac sie robisz to dla innych nie dla siebie.a jak znajdziesz ta jedyna to tez niema znaczenia ilu miala przed toba wtedy liczy sie cos innego milosc . sex jest wspanialy i naturalny i tylko czlowiek ma z nim ciagle jakies problemu jednak muslenie nie sprzyja kazdej sweze zycia.taki jest moje zdanie.jak cos robisz to rub to dla siebie a nie dla innych co wcale nie wyklucza bycia uczynnym i dobrym ale to juz inna sprawa.zycie jest proste tylko czlowiek je sobie utrudnia masz ochote na sex to go uprawiasz nie masz to nie ale to musi byc szczere anie wymuszone lub zduszone pod presja innych .BADZ WOLNY JAK TYLKO POTRAFISZ!jak cos to pisz wegorz-rasta@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.02.05, 23:37 i dziwkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu a co z wiekiem?!! IP: *.rakowiec.waw.pl / *.crowley.pl 22.02.05, 23:31 nalezaloby zestawic to z wiekiem osob ankietowanych, badz podawac te liczby w przedzialach wiekowych... bo skoro az 10% odpowiada "jeszcze nie wspolzyje" to chyba duzo dzieci bylo branych pod uwage i zanizaja one wyniki ankiety... w takiej postaci te wyniki sa niemal bezwartosciowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Ilu ich było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:14 Chyba za duzo... ale od paru lat jest ten jeden, ukochany i wspanialy, kiedys szalalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka84 Re: Ilu ich było? 24.02.05, 15:28 Ja mam 21 lat i za sobą 10 facetów... nigdy bym nie przypuszczala ze tak wiele ich bedzie... teraz to sie az boje pomyslec co bedzie za 5 lat... Chyba powinnam znalezc kogos na stale (??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ilu ich było? IP: 212.191.74.* 24.02.05, 15:34 Tak szybko uciekają od Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman Re: Liczba partnerów seksualnych 24.02.05, 00:29 nie wazna jest ilosc tylko jakosc Uma [ 23 ;) ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:10 Uma a jak twoja ciaza? Bo ostatnio to pisalas na forum "ciaza i porod". Mam nadzieje, ze nie pozbylas sie dzieciaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman Re: Liczba partnerów seksualnych 25.02.05, 13:45 wiec wejdz na to forum i przeczytaj. po co zaczynac ten sam watek na nie przeznaczonym do tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:17 O Boze usunelas to dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz co, nie bzykaj sie juz nigdy wiecej, bo jestes nieodpowiedzialna!!! I brzydze sie takimi ludzmi jak ty, ...."zlepek komorek" to jest twoj mozg, wiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pie.ny monogamista Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.pk.edu.pl 15.03.05, 10:42 do wszystkich pan ktore sie p...ja z byle kim i byle gdzie To zaden zaszczyt chwalic sie liczba partnerow ,raczej / i to do panow rowniez / powinnyscie/iscie sie zastanowic nad tym co robicie. a jesli to dla was zaszczyt to jest taki zawod ktory mozecie w wolnych chwilach uprawiac i tam sie pochwalic ilu to zostalo zbadanych przez was .... i zobaczycie jak was potraktoja ...dostana to co chca i do kosza... macie wielkie szczescie jesli wasz partner wiedzac o waszych podbojach chce was jeszcze dotykac nie mowie ze cos wiecej ... wszystkim poligamista cz jak tam was zwac mowie dzisiaj hi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:25 a te 30 to były kurki i krówki w na gospodarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.ew.pl 25.02.05, 10:41 No i co z tego? A teraz masz jednego.. HIVa? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: Liczba partnerów seksualnych 15.03.05, 11:07 trochę bzdur tu widzę opowiadacie. Istotnie nie takie to ważne, ilu partnerów się miało. Istotne w sumie, ilu się ma. I nie piszcie bzdur o tym, że z dziwką to tragedia, bo wielu miała i brzydzić się powinno. Gó.. prawda. Poznajesz dziewczynę i nie wiesz ilu miała. Przecież nie pytasz. Wspomni o jakiejś miłości i myślisz, że pewnie jednego miała, albo ze dwóch, bo i na studniówce coś się przytrafiło, a rzeczywistość może być inna. Może była dziwką przez parę lat? Nie wiesz bracie. "TO" nie mydło, nie wymydli się a i licznika w "NIEJ" nie ma. Nie ważna jest ilość. Z tą jakością to też bym nie przesadzał. Nie są to mistrzostwa świata. Można dać sobie spokój więc. Powodzenia w podbojach. Nie piszę ile ich było, bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 dziwki i dziwkarze 28.04.05, 00:24 Gdyby faceci tacy jak ty nie ukrywali się ze swoimi opiniami przy kobietach, to by im pozostał seks wyłącznie z dziewicami. Czego ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
acid33 Re: dziwki i dziwkarze 29.04.05, 19:01 hej nick3 - może jaśniej, bo nie wiem w czym rzecz. Dlaczego z dziewicami tylko? i dlaczego dziewica - to w Twoim mniemaniu to coś gorszego? Parę słów więcej może? Odpowiedz Link Zgłoś