Dodaj do ulubionych

Liczba partnerów seksualnych

08.01.05, 11:16

;-)

a ja ponad 30 i co?

hehe

Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.bbtec.net 10.01.05, 14:00
      no i nic, musisz być bardzo szczęśliwy, nie?
    • diabel.tasmanski burdele górą 10.01.05, 14:45
      ciekawe dlacego starsi faceci mają najwięcej partnerek ? Moim zdaniem to chyba z
      powodu burdeli :) Przy cenach 60-100 złotych za numerek to nic trudnego :)
      • nive79 Re: burdele górą 10.01.05, 15:00
        diabel, gdzie Ty mieszkasz ze juz za 60 pln mozna panne nabyc na czas
        okreslony?? z tego co mi wiadomo ceny sa od 100 pln w gore- zalezy
        od "udziwnien"
        • diabel.tasmanski Re: burdele górą 10.01.05, 15:07
          www.odloty.pl/cd/product_info.php/cPath//products_id/456?osCsid=c326d4ac2ae88838efa61afcb38a4dcd
          www.odloty.pl/cd/product_info.php/products_id/412/cPath//manufacturers_id/
          Jak widac to możliwe.
          Jak sie o tych cenach dowiedzaiłem to zaczynam sie zastanawiać czy warto wydawać
          tyle kasy na stroje , kosmetyki , taksówki , drinki , bilety itd
        • diabel.tasmanski Re: burdele górą 10.01.05, 15:09
          Widac konkurencja wymusza obniżenie cen :) I dobrze zawsze uważałem ze nie ma
          to jak wolny rynek.
          • key.to.success DIABEL, tez jestem zwolennikiem wolnego rynku, ale 25.01.05, 15:35
            HONOR mezczyzny nakazuje mi NIEWLICZANIE liczby panienek platnych,
            do liczby "przelecianych".

"Przeleciane" i wliczane do rachunku to sa dla mnie tylko te, ktore ida bez
            brania kasy (moga byc z czystej sympatii jakies prezenty, ale tez tylko potem,
            nie przedtem).
    • Gość: witek Re: Liczba partnerów seksualnych IP: 212.160.138.* 12.01.05, 16:26
      A ja miałem więcej kobiet niż 3 Wietnamczyków łącznie. I co wy na to?
      • Gość: Spoko Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:34
        A my na to jak na lato:)
      • Gość: fu Re: Liczba partnerów seksualnych IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.01.05, 23:28
        O ku..
      • inga29 Re: Liczba partnerów seksualnych 01.02.05, 12:58
        a tak to zdrowy jestes?
        pozdrawiam
    • 1500as Re: Liczba partnerów seksualnych 13.01.05, 09:58
      diabeł gdzie ty sie szlajasz? placic za sex to brak szacunku dla siebie wkladac
      go byle gdzie? ja szanuje swego czlona nie wtykam go gdzie popadnie! breee
      fuuuuu ehhh! te panienki mialy wiecej czlonow w sobie niz ty widelcow w
      gebie !!! jara was to ze wkladasz nie wiadomo po kim? rozni faceci tam bywaja !
      • Gość: ? Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.aster.pl 13.01.05, 18:47
        Widać nie wszystkim to przeszkadza, a niektórzy nawet sie tym szczycą. Smutne to.
    • Gość: as Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:45
      wole sobie zwalic !!!
    • malinka48 Re: Liczba partnerów seksualnych 14.01.05, 23:51
      monster1972 napisał:

>
      > ;-)
      >
      > a ja ponad 30 i co?
      >
      > jajco
      >
    • Gość: Danielka Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:46
      hmm ...wieksza liczba nie zawsze znaczy lepiej. Kazdy robi to co lubi, moze
      eksperymentowac az rafi na takiego partnera który spelni wszelkie jego
      oczekiwanai , tylko problem w tym że w Polsce w przypafdku męzczyzn mówi sie o
      doświadczeniu, a kobiete nazywa się Kurwą..Pozdrawiam odważnych
    • Gość: Macho Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:36
      Macho ma zawsze jedną i jedyną.Innych nie było.Gdy miałeś 30 to znaczy,że nie
      miałes żadnej.Mieć kobietę to coś wiecej niż ją zseksić.Tylko prawdziwy macho
      to rozróżnia.
      • Gość: studentka Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:17
        popiream Twoje zdanie. prawdziwy facet w oczach kobiety nie obnosi sie swoimi
        podbojami. zwlaszcza, jezeli przelecial 30 panienek. szybki sex to tylko zwykla
        czynnosc. ale jesli na kims nam zalezy, staramy sie zaspokoic jego potrzeby, a
        nie patrzymy na liczbe na liczniku stosunkow. jesli 30 to liczba imponujaca dla
        kogos, to jest niedojrzaly, albo stanowi brakujace ogniwo w ewolucji czlowieka.
        jak zwierzatko kopuluje, jak mu sie zachce... ciekawi mnie tylko, z iloma autor
        pierwszego postu byl na dluzej niz stosunek, hmmm??
        • Gość: Mach Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 01:57
          Macho nie obnosi się przed nikim.Ale ONA to widzi w jego oczach.Tę jego
          cholerną tajemnicę do której nigdy nikt nie dotrze a w ktorej i ONA jest.I za
          to będzie z nim zawsze nawet wtedy kiedy nie będzie jego albo jej.
    • Gość: Zosia Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:04
      A ja ponad 60 + tych co nie zapisuje <lol>
      • Gość: znawca Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 02:08
        Zosia ma łatwiej.Nie sposób z Nią wygrać.A my albo vigra albo nitrogliceryna.
        Pasuje.Nie ścigam się z Zosią.A może pogadamy Zocha?
    • Gość: xxl Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:49
      co ty zoska, to ty z malej kapelusik- zrobila ale kreci!
    • kristy23 Re: Liczba partnerów seksualnych 24.01.05, 22:47
      1.....:-)))))
    • Gość: hahaha Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:20
      monster1972, hehe, rusz troche mozgiem...ale nie tym w spodniach, ale tym
      zardzewialym w glowie... Juz uzyles go??
      to teraz przeczytaj swoj text...
      beznadzieja, co nie??
      • profesor8 Prywatna wojna Marphiego,czyki sex bez tajemnic 25.01.05, 09:56
        Oszukam -byly w moim zyciu 3 kobiety.
        A naprawde bylo ich setki,czego sie wstydze.
        Teraz szukam tylko najlepsze,pod kazdym wzgledem,nawet gdybym dostal odmowe.
        Stalem sie monogamiczny,ale z kobietami sie cos stalo,one szaleja i sa
        poligamiczne... .
        Co ja zrobilem ? Rozbudzilem zadze w setkach niewiast i to w potedze trzeciej
        kwadratu silni wrocilo do mnie po latach.
        Badzmy ostrozniejsi,w zbyt ostrym sexie mozna sobie zwichnac lub zatrzec "ptaszka"
        a wtedy kto nam przyzna grupe inwalidzka na takie cos?
        Sexizm moze tez odbierac chec do dzialania i uczenia sie!
        • Gość: profesorowa Re: Prywatna wojna profesor8 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:33
          ZAcznij profesorku pisać bajki.Bo opowiadasz takie bzdury w co nawet dzieci nie
          uwierza.Ta krowa która dużo ryczy to malutko mleczka daje.Tak jest i z toba.
    • Gość: Słodki brutal Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:21
      > a ja ponad 30 i co?
      To nie sztuka mieć 30 kobiet ale sztuka mieć z jedną 30 razy dziennie
      codziennie.
      • Gość: bidula Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.osk.enformatic.pl 27.01.05, 00:09
        ilość ? liczy się jakość
        znam przypadki, spotkany po latacha natychmiast mówił tylko o tym, jak było
        mniam i .....
        • Gość: ka....... Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.eia.pl 31.01.05, 16:06
          Dokladnie, masz racje Bidula. Liczy sie jakosc, a nie ilosc, bo naprawde nie
          sztuka miec wiele partnerow. Sztuka jest miec z jednym udany seks. Kochac sie i
          cieszyc sie soba kazdego ranka, kazdego popoludnia,z kazdej wspolnej nocy.
          Sztuka jest rozumiec siebie i wspierac. A wtedy i seks bedzie baaaaaaaaaardzo
          udany. Ja wiem cos o tym, bo sama jestem w takim zwiazku juz zgola 9 lat. Mamy
          dziecko i po urodzeniu nic sie nie zmienilo w naszym seksie, bo sztuka jest
          wzajemne zrozumienie.
          • mikser73 Zgadzam sie ale powiedz to drugiej stronie 26.04.05, 10:40
            Jesli ktos nie chce z toba rozmawiac to co masz zrobic!
    • Gość: mARo Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:10
      A czy to ważne ile się ma partnerów? ważne jakich się ma,i jakie wspomnienia
      pozostają, ja nie uważam ze liczby potrafią odzwierciedlić jakość....

Pozdraiwam
      mARo_LDZ
    • Gość: Gujak123 Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:31
      Są różni ludzie i różne rozrywki,ja tam sex preferuje ale raczej w dłuższym
      związku.Jestem normalny hehehehee
    • Gość: Marcin_25 Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 09:19
      Moja "Liczba partnerow seksualnych to 0"
      i czekam na kobietę której "Liczba partnerów seksualnych" będzie taka sama,
      innej nie mogłbym pokochać! :)
      • Gość: Hani Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.02.05, 12:12
        a później ta dziewczyna, po 6-9 latach zwiazku będzie myśleć jak to jest z
        innym. I wiesz co, większość próbuje!
        Czego Ci nie życzę, natomiast życzę byś dorosnał do tego, że ilość (o ile nie
        jest kosmiczna ma niewielkie znaczenie). Ba, śmiem twierdzić, że madra kobieta
        wtedy bardziej doceni seks z mężem i nie będzie szukać gdzie indziej!

Ja miałam 7 (6+1) i mój facet (i ja!) nie zamieni tego co nas łączy na żaden
        przypadkowy i inny seksik :-)
    • Gość: ulu Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 15:29
    • Gość: ulu Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 15:34
      moja liczba 9 + 1 ten ostatni już od 12 lat ten sam i ciągle odkrywamy coś
      nowego.
      bylo różnie a nawet bylo blisko by doszedł kolejny ale pomyślałam czy warto
      zniszczyć to co jest dobre dla może niczego nie cikawego. po iluś tam latach
      zaczyanmy wiedzieć dokładnie czego chcemy
    • Gość: jo Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:13
      ehh kto ich zliczy..:|
      • wegorz-rasta Re: Liczba partnerów seksualnych 15.02.05, 17:58
        czy to wazne ile masz chec to sie kochasz to jest normalne , liczenie nie jest
        normalne chyba ze ktos ma potrzebe udowadniania sobie swojej meskosci lub
        kobiecosci ale sobie anie innym chwalac sie robisz to dla innych nie dla
        siebie.a jak znajdziesz ta jedyna to tez niema znaczenia ilu miala przed toba
        wtedy liczy sie cos innego milosc . sex jest wspanialy i naturalny i tylko
        czlowiek ma z nim ciagle jakies problemu jednak muslenie nie sprzyja kazdej
        sweze zycia.taki jest moje zdanie.jak cos robisz to rub to dla siebie a nie dla
        innych co wcale nie wyklucza bycia uczynnym i dobrym ale to juz inna
        sprawa.zycie jest proste tylko czlowiek je sobie utrudnia masz ochote na sex to
        go uprawiasz nie masz to nie ale to musi byc szczere anie wymuszone lub
        zduszone pod presja innych .BADZ WOLNY JAK TYLKO POTRAFISZ!jak cos to pisz
        wegorz-rasta@o2.pl
    • Gość: jacek Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.02.05, 23:37
      i dziwkarz
    • Gość: yu a co z wiekiem?!! IP: *.rakowiec.waw.pl / *.crowley.pl 22.02.05, 23:31
      nalezaloby zestawic to z wiekiem osob ankietowanych, badz podawac te liczby w
      przedzialach wiekowych... bo skoro az 10% odpowiada "jeszcze nie wspolzyje" to
      chyba duzo dzieci bylo branych pod uwage i zanizaja one wyniki ankiety...

w takiej postaci te wyniki sa niemal bezwartosciowe...
      • Gość: Kobieta Ilu ich było? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:14
        Chyba za duzo... ale od paru lat jest ten jeden, ukochany i wspanialy, kiedys
        szalalam....
        • majeczka84 Re: Ilu ich było? 24.02.05, 15:28
          Ja mam 21 lat i za sobą 10 facetów... nigdy bym nie przypuszczala ze tak wiele
          ich bedzie... teraz to sie az boje pomyslec co bedzie za 5 lat... Chyba
          powinnam znalezc kogos na stale (??)
          • Gość: ... Re: Ilu ich było? IP: 212.191.74.* 24.02.05, 15:34
            Tak szybko uciekają od Ciebie?
    • umathurman Re: Liczba partnerów seksualnych 24.02.05, 00:29
      nie wazna jest ilosc tylko jakosc

Uma [ 23 ;) ]
      • Gość: JA Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:10
        Uma a jak twoja ciaza? Bo ostatnio to pisalas na forum "ciaza i porod".
        Mam nadzieje, ze nie pozbylas sie dzieciaczka?
        • umathurman Re: Liczba partnerów seksualnych 25.02.05, 13:45
          wiec wejdz na to forum i przeczytaj. po co zaczynac ten sam watek na nie
          przeznaczonym do tego forum.
          • Gość: Monia Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 14:17
            O Boze usunelas to dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Wiesz co, nie bzykaj sie juz nigdy wiecej, bo jestes nieodpowiedzialna!!! I
            brzydze sie takimi ludzmi jak ty, ...."zlepek komorek" to jest twoj mozg,
            wiesz????
            • Gość: pie.ny monogamista Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.pk.edu.pl 15.03.05, 10:42
              do wszystkich pan ktore sie p...ja z byle kim i byle gdzie
              To zaden zaszczyt chwalic sie liczba partnerow ,raczej / i to do panow
              rowniez / powinnyscie/iscie sie zastanowic nad tym co robicie. a jesli to dla
              was zaszczyt to jest taki zawod ktory mozecie w wolnych chwilach uprawiac i tam
              sie pochwalic ilu to zostalo zbadanych przez was .... i zobaczycie jak was
              potraktoja ...dostana to co chca i do kosza... macie wielkie szczescie jesli
              wasz partner wiedzac o waszych podbojach chce was jeszcze dotykac nie mowie ze
              cos wiecej ... wszystkim poligamista cz jak tam was zwac mowie dzisiaj hi!!!!
            • nick3 kabotynizm 28.04.05, 00:13
              Kabotynizm dewotów budzi we mnie niesmak.
    • Gość: jasio Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:25
      a te 30 to były kurki i krówki w na gospodarce?
    • Gość: Bob Re: Liczba partnerów seksualnych IP: *.ew.pl 25.02.05, 10:41
      No i co z tego? A teraz masz jednego.. HIVa?
      ;-)
      • acid33 Re: Liczba partnerów seksualnych 15.03.05, 11:07
        trochę bzdur tu widzę opowiadacie. Istotnie nie takie to ważne, ilu partnerów
        się miało. Istotne w sumie, ilu się ma. I nie piszcie bzdur o tym, że z dziwką
        to tragedia, bo wielu miała i brzydzić się powinno. Gó.. prawda. Poznajesz
        dziewczynę i nie wiesz ilu miała. Przecież nie pytasz. Wspomni o jakiejś
        miłości i myślisz, że pewnie jednego miała, albo ze dwóch, bo i na studniówce
        coś się przytrafiło, a rzeczywistość może być inna. Może była dziwką przez parę
        lat? Nie wiesz bracie. "TO" nie mydło, nie wymydli się a i licznika w "NIEJ"
        nie ma. Nie ważna jest ilość. Z tą jakością to też bym nie przesadzał. Nie są
        to mistrzostwa świata. Można dać sobie spokój więc. Powodzenia w podbojach. Nie
        piszę ile ich było, bo i po co?
        • nick3 dziwki i dziwkarze 28.04.05, 00:24
          Gdyby faceci tacy jak ty nie ukrywali się ze swoimi opiniami przy kobietach, to
          by im pozostał seks wyłącznie z dziewicami. Czego ci życzę.
          • acid33 Re: dziwki i dziwkarze 29.04.05, 19:01
            hej nick3 - może jaśniej, bo nie wiem w czym rzecz. Dlaczego z dziewicami
            tylko? i dlaczego dziewica - to w Twoim mniemaniu to coś gorszego? Parę słów
            więcej może?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka