Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:36
DAJCIE ZNAC
MISIEK2422422o2.pl
Obserwuj wątek
    • madziapoznan Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. 15.01.05, 19:50
      a jak któraś rozochocona nie umie pisać mejli??? ;)
      • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:54
        niech wysle gołębia, a może znaki dymne?
        Ps: wszelki duch...co tu robisz w sobotę o tej porze?
        Dla wtajemiczonych :nie rozmawiam sam z sobą
        • Gość: xy2 Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.01.05, 20:06
          nie, ze swoim bratem blizniakiem:))))
          • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:13
            mam siostrę i to starszą:)
            • Gość: xy2 Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.01.05, 20:16
              a ja jestem jedynaczka
              • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:18
                nie da sie ukryć:))
                • Gość: xy2 Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.01.05, 20:22
                  to wcale nie jest takie fajne:(
                  ale mam kuzyna:(
                  • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:33
                    cos mi się przypomniało..swojego czasu pisałaś o swoim bracie w kontekscie
                    dawania kasy przez tatę..coś kręcisz:)
                    • Gość: xy2 Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.01.05, 20:37
                      ja nie pisałam o bracie tylko o synu żony mojego ojca
                      • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:40
                        to praktycznie brat:) zwracam honor:)
                        • Gość: xy2 Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.01.05, 20:42
                          fakt ze bardzo go lubie, jego zone i dzieciaki uwielbiam, ale ja tego tak nie
                          czuje
        • madziapoznan Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. 15.01.05, 20:48
          do mojego alterego:
          bywam :))))
          ale kochane alterego, nie lubię kiedy ktoś się czepia ciebie jak rzep psiego
          ogona... cóż, czyżby brak zajęć?? ;)
          jak ci się moje alterego podobało
          wczoraj?? :)))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:14
            no tak postawiłem w dzisiaj pomimo że to sobota odpocząc no ale nie był to
            dobry pomysł..a co za tym idzie trafiłaś w sedno -brak zajęć:))
            Ps: no baaardzo:)
            • madziapoznan Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. 15.01.05, 22:13
              Grzesiu :) mówiłam o nadmiarze czasu twojego cienia :) hehehehehhe
              mnie też się bardzo podobało :))))))))))))))))))))))))))) parkiet był nasz ;)
              aż się ruszać nie mogłam :))) BOŻE JAK JA KOCHAM TAK
              TAŃCZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
              chcę jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! kiedy
              powtórka?? :))))))))))))))))))))))
              • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:22
                :))))))))))))))
                Ach te życiowe pasje:))
                A gdzie tam powtórka ...to raczej ciąg dalszy:))
                Ps: sorry a ja ciągle o sobie:)
                • madziapoznan Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. 15.01.05, 22:27
                  :)))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))
                  ok to kiedy ciąg
                  dalszy????? :)))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))
                  )))))
                  Grzesiu, jesteśmy jednością przecież, jeśli o sobie to i o mnie ;))))))))))))))
                  ALEŻ MI SIĘ CHCE BRYKAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :)
                  - tygrysek ;)
                  • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:33
                    :))
                    Dzikusek z Ciebie:)))Jak to kiedy ? ZARAZ!
                    • madziapoznan Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. 15.01.05, 22:37
                      ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                      robię przecież za słodką idiotkę ;))))))))))))))))) hehehehhe
                      teraz mówisz?? :>>>>>>>>>
                      • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:40
                        nie mów że za późno???:)
                        przecież umawialismy się:))
                        • madziapoznan Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. 15.01.05, 22:54
                          Grzesiu :)))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))) a skądże, pewnie że
                          nie za późno!! :))) z resztą :) z tobą?? :))))))))))))
                          pobrykamy razem?? :>
                          • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:57
                            a z kim jak nie ze mną?:))
                            pobrykamu i wytarzamy sie -to takie dekadenckie:))
                            • madziapoznan Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. 15.01.05, 22:58
                              buahahahahhahahahahahahahahahah :) z największą
                              przyjemnością :)))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))
                              )))))))))
                              a winko tudzież szampana masz?? :)
                              • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:03
                                bedziemy pławić sie w winku:))i bitej smietanie:)
                                • Gość: Aniołek Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 23:25
                                  zatem robaczku czekam na niebieskim tle, w niebieskim otoczeniu :)) co by ci
                                  było jak w niebie :)))))))
    • Gość: ewma Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:16
      No jasne ,że tak . Co za pytanie?
      • Gość: jedna_kobieta Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 21:36
        Dziewczyny w różnym wieku zawsze mają chęć na seks, tylko nie zawsze mają z kim
        lub panowie nie zawsze mogą lub panowie nie zawsze im po prostu odpowiadają
        • Gość: grześ Re: DZIEWCZYNY MACIE OCHOTE NA SEX.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:38
          za dużo tego "lub":))najwazniejsze zeby chcieć w tym samym czasie:)i miejscu..
    • walnientynka MACIE 15.01.05, 22:22
      ale nie z byle miskiem
      • Gość: jedna_kobieta Re: MACIE IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 22:25
        I w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz, to chciałes powiedzieć?
        • walnientynka Re: MACIE 15.01.05, 22:26
          nie
        • Gość: grześ Re: MACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:32
          powiedzieć to mało..zrobić!:)
          • walnientynka Re: MACIE 15.01.05, 22:34
            jak juz to z gregorym,
            a nie z jakims pitolacym sie grzesiem,
            • Gość: jedna_kobieta Re: MACIE IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 22:36
              Grzesiu, no to już raz..dwa..trzy..
              • Gość: jedna_kobieta Re: MACIE IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 22:37
                zapomniaam dodać uprawiamy seks!
              • Gość: grześ Re: MACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:42
                tylko trzy??:)przeciez cała noc przed nami!:)
            • Gość: grześ Re: MACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:41
              wypraszam sobie ..ja sie nie pitole!:)
              • Gość: jrdna_kobieta Re: MACIE IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 22:50
                Sorry nie wiem ile razy możesz,ja już nie pamietam niestety kiedy "tylko
                trzy"razy w jedną noc.
                • Gość: grześ Re: MACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:55
                  pamiec trzeba stymulować:))wtedy działa własciwie:)
                  • madziapoznan Re: MACIE 15.01.05, 22:56
                    stymulować??? :)))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))
                    ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))
                    • walnientynka Re: MACIE 15.01.05, 22:57
                      grzesiu onazitorek,
                      stymuluje sie paluszkami,
                      • Gość: grześ Re: MACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:59
                        do stymulacji można uzywać wszystkim członków i narządów..no ale najwaznijeszy
                        jest mózg:)
                      • madziapoznan Re: MACIE 15.01.05, 23:00
                        kochanie, Grzesiu rączek używa do innych celów, wiem z autopsji, w końcu
                        jesteśmy jednością.
                        cóż, może nie każdy potrzebuje paluszków do
                        przyjemności??? :)))))))))))))))))))))))))
                        walnientynko, opowiesz nam o swoich doświadczeniach w tej materii?? ;)
                        pozdrawiam
                  • Gość: jedna_kobieta Re: MACIE IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 22:59
                    A Ty stymulujesz pamięć?Poza tym po wielu latach korzystania z tej przyjemności
                    życiowej doszłam do wniosku(pewnie nie ja jedyna)że nie liczy sie ilość tylko
                    jakość..
                    • Gość: jedna_kobieta Re: MACIE IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 23:01
                      Myślę grzesiu,że tak niechcący zrobił się mały tłumek wielbicielek!
                      • Gość: grześ Re: MACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:06
                        nigdy nie lubiłem tłoku..no ale jak sie okazuje i tłok bywa przyjemny:)
                    • Gość: grześ Re: MACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:01
                      Jakość w każdej dziedzinie życia jest bardzo wazna..
                      Ps: co do pamieci to jem orzechy to pomaga:))
                    • madziapoznan Re: MACIE 15.01.05, 23:02
                      kobietko... to ty tego nie wiedziałaś od początku???
                      szkoda, że my kobiety stawiamy na jakość, mężczyźni (generalizując) na ilość...
                      eeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh
                      ;)
                      • Gość: grześ Re: MACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:04
                        ilośc i jakość to jest coś!:)
                        Ps: do usług:))
                      • Gość: jedna_kobieta Re: MACIE IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 23:08
                        20lat temu to był temat tabu, uczyliśmy się po prostu i już.Grzesiu nie martw
                        sie o mój mózg, ma sie mimo wszystko nieźle
                        • Gość: grześ Re: MACIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:11
                          Ja się nie martwie a pisałem o sobie:)
                          Zawsze są jakieś tematy tabu tzw pruderia ale po co to komu(?)
                          • Gość: jedna_kobieta Re: MACIE IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 23:21
                            Do pewnych stwierdzeń trzeba dojrzeć, do bezpruderyjności także.
                            • emilka222 Re: MACIE 15.01.05, 23:40
                              a miało być o seksie...hmmmmmmmmmm
                              • Gość: Steven Re: MACIE IP: 83.238.19.* 16.01.05, 00:39
                                Moge Cie pocieszyc , a sugestii malej dodaj , tylko .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka