Dodaj do ulubionych

status spoleczny

21.01.05, 09:32
Czym jest dla przecietnego polaka status spoleczny?
Co sie najbardziej liczy dla kobiet,przy wyborze partnera?
Czy kobiety wola pieknych i niezaradnych, czy glupich i forsiastych, czy moze
brzydkich i u wladzy?
Obserwuj wątek
    • emilka222 Re: status spoleczny 21.01.05, 16:28
      profesor8 napisała:

> Czym jest dla przecietnego polaka status spoleczny?
      > Co sie najbardziej liczy dla kobiet,przy wyborze partnera?
      > Czy kobiety wola pieknych i niezaradnych, czy glupich i forsiastych, czy moze
      > brzydkich i u wladzy?
      Bardzo dociekliwy jesteś profesorze. Mam pytanie: czy piszesz jakąś pracę
      naukową? Zakładasz różne wątki i czytasz tylko? Zobaczymy, czy ktoś odpowie Ci
      na powyższe pytania. Oczekujesz szczerości? Tutaj? Czy to tylko jeu d`esprit?
    • inna-bajka Re: status spoleczny 21.01.05, 16:54
      Ma być : duży, łysy, poważny, mieć czarne BMW i złoty łańcuch.
      • Gość: buzresf Re: status spoleczny IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.05, 16:56
        albo z ogonkiem -z tylu
        • inna-bajka Re: status spoleczny 21.01.05, 17:03
          Niiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee eeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!
          Czeski pilkarz odpada.
    • Gość: xy2 Re: status spoleczny IP: .48.242.* / 80.51.176.* 21.01.05, 17:00
      status społeczny powiem ci tak: wiele lat sie uczyłam, IQ OK, jestem wrazliwa i
      szczera. uważam że coś mi sie należy, że powinnam miec dobra prace która
      pozwoli mi w miarę szczesliwie i wygodnie żyć. w dzieciństwie nie bylo niestety
      szcesliwie ale wygodnie i do tego przywykłam. a wiec kojarzy mi sie z wygodą i
      pewnym poziomem wiec jak mam mniej ciekawie jestem maksymalnie sfrustrowana

co najbardziej sie liczy- ani piekny niezaradny ani glupi forsiasty. chyba
      podobne wartości i umiejętność komunikacji. mnie sie podoba u mężczyzny
      dystans, opanowanie, wiedza, ciepło, nie wiem coś co sprawia ze ucieka ze mnie
      wszystko co złe, czego nie lubie. nie da sie odpowiedziec na to pytanie

• kotek_mru Re: status spoleczny 21.01.05, 17:09
      >Czym jest dla przecietnego polaka status spoleczny?
      .."pułapka"demokracji...

> Co sie najbardziej liczy dla kobiet,przy wyborze partnera?
      ...madrosc i czułosc...

> Czy kobiety wola pieknych i niezaradnych, czy glupich i forsiastych, czy moze
      > brzydkich i u wladzy?
      pieknych...forsiastych...u władzy:D
      • inna-bajka Re: status spoleczny 21.01.05, 17:10
        I z dużym .... domem.
        • Gość: xy2 i z czym jeszcze IP: .48.242.* / 80.51.176.* 21.01.05, 17:16
    • Gość: kukurydziany inżyn Re: status spoleczny IP: 80.53.160.* 21.01.05, 18:38
      Z własnego doswiadczenia wiem że wiele kobiet w dzisiejszych czasach zwraca
      szczególna uwagę na ststut społeczny kandydata a wie z jakiego domu pochodzi
      czy jest majętny czy ma mieszkanie dobra pracę wykształcenie. Mał uwagi
      poświęca sie wyglądzie zewnętrznemu czy wychowaniu moze troszke zwraca sie
      uwagę na wykształcenie(ale tylko troszke)
      • Gość: xy2 Re: status spoleczny IP: .48.242.* / 80.51.176.* 21.01.05, 18:52
        głupoty gadasz. bo jak ktos ci sie podoba (np. ma taką fajną buzie, slodką i
        wogóle i wyadaje sie tak dobrze wychowany, wie co mówi i jest taki inny, i nie
        mozesz oczu oderwać i serducho ci mocniej bije i jak go widzisz w garniturze to
        boisz sie ze zemdlejesz i ma taki ciepły głos i długie rzęsy i błysk w oczach i
        ze jest boski) to nie myślisz ile ma kasy i jaka skonczył uczelnie
        • Gość: kukurydziany inżyn Re: status spoleczny IP: 80.53.160.* 21.01.05, 19:10
          Ten o kim Pani pisze to chyba książe z bajki bez żadnej skazy - chodzący
          ideal.Gorzej jak po pewnym czasie okarze sie ze jest biedny jak przysłowiowa
          mysz kościelna wówczas jego wdzięki szybko pójdą w zapomnienie jeśli będziesz
          chodzić głodna z takim typem Znam wiele takich kobiet raz dwa przejechały sie
          na takim księciu mial dwie lewr ręce do roboty za to przystojniakm pelną parą
          nic dodac nic ując urodą flaków nie zapełnisz
          • Gość: xy2 Re: status spoleczny IP: .48.242.* / 80.51.176.* 21.01.05, 19:20
            co ty opowiadasz czy ja mówie ze to ksiaze z bajki? nie wiem czy miał skaze czy
            nie, co to ma za znaczenie.
            był zniewalający, miał takie mądre oczy i na jego buzce było widac myśli, a
            mówił niewiele. miał na sobie koszule i jeansy które mu bardzo delikatnie
            wisiały na tyłku:))
    • libressa Re: status spoleczny 21.01.05, 20:17
      Najlepiej zapytac o to przeciętnego Polaka ;)
      Kto w Twoim mniemaniu jest przecietnym Polakiem ?
      Inteligentnych!!! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka