oldpiernik 24.01.05, 06:51 moje pragnienia roziskrzone płatkami śniegu opadają na parapety twych uśmiechów uchylasz okna przychylności i w cieple tej jedynej szansy spływają krople niespełnienia oldmalutki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: Zimowe... 27.01.05, 21:35 z nieba wciąż lecą gwiazdki białe... niczym życzenia ludzi na ziemi się układają i do wiosny czekają.... A czy Ty... masz już zimową z nieba gwiazdkę? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Zimowe... 31.01.05, 07:55 w zwodniczym cieple razem, blisko za oknem świat zamarza wtem drzwi otwarte między nami chłód na twarzach Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Zimowe... 31.01.05, 07:58 oldpiernik napisał: wtem drzwi otwarte > między nami > chłód na twarzach wiem,że to zimowo... ale jakoś tak smutno ...przy okazji ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Zimowe... 04.02.05, 11:21 bom smutny przy okazji szron osiadł i na serce albo na dziurę po nim uczucia w poniewierce... oldmalutki Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re:Smutku... 05.02.05, 10:10 "Jeśli przywiódł Cię tu przypadek - odejdź, nie pragnę odwiedzin. Jeśli przywiodła Cię ciekawość - zostań lub idź, lecz nie oczekuj pomocy. Jeśli wiesz gdzie jesteś i czego chcesz - na nic Ci moje powitania. Jeśli naprawdę tego potrzebujesz - odszukasz mnie." :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Zimowe... 03.02.05, 11:30 ..płatki śniegowe obkleiły drzewom głowę.. stoją teraz lukrowane.. śniegiem całe obsypane..:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Zimowe... 05.02.05, 13:36 "Czasem luty się zlituje, że człek niby wiosnę czuje; ale czasem tak się zżyma, że człek prawie nie wytrzyma!" Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: Zimowe... 25.02.05, 13:23 ... dzien dobry:) Śnieg sypie od samego rańca. I tak jakoś zimowo dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Zimowe... 25.02.05, 16:10 I kto dziś pamięta, co kiedyś znaczyło słowo raniec... gatta_zadumana Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Zimowe... 28.02.05, 07:57 dzbanek przedwiośnia w Twoim oknie zastygł w zadyszce starej zimy pod łzą policzek znowu moknie w zadymce smutku znów błądzimy oldjeszczemniejszy Odpowiedz Link Zgłoś