mathildae 28.05.02, 17:59 dzisiejszy deszcz zalal metro w godzinach popoludniowych - uscislam i w zwiazku z tym rodzi sie pytanie; wynajac zaglowke czy kupic pianke pletwonurka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: a mi podobno IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 28.05.02, 18:02 mozna by sie jeszcze dogadac z jakims rekinem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a mi podobno 28.05.02, 18:05 jezeli finansjery - to odpada jezeli zarlacz czy inny podobny - to nie zamierzam byc kolacja;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a myslisz, babciu........... 28.05.02, 18:16 ze jakis rekin, jeszcze by Ciebie ruszyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a mi podobno 28.05.02, 18:07 czyli - yellow pages, ups! submarine znaczy sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: a mi podobno 28.05.02, 18:13 Nie przejmuj się, za to tutaj jest sucho... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: a mi podobno 28.05.02, 18:23 Nie, nie w Australii dupeńko, ale TU, moja Ty blondyneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a mi podobno 28.05.02, 18:26 coz, smutny zwisie, dupenki to Ty chyba dawno nie miales;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: a mi podobno 28.05.02, 18:34 Takiej jak Ty na pewno, ale po co mi taka? Wolę poczytać gazetę... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a mi podobno 28.05.02, 18:52 dupenka nie Wybiorcza wymaga wiecej zachodu;) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: a mi podobno 28.05.02, 18:29 .. jezeli koniecznie musisz wracac zalanym metrem to sa male jedno lub dwuosobowe lodzie podwodne :)) .. inaczej polecam motolotnie !!! pozdrowienia Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: a mi podobno 28.05.02, 18:32 i to jest konstruktywna uwaga dzieki, Enancjo:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: a mi podobno 28.05.02, 18:43 mathildae napisał(a): > i to jest konstruktywna uwaga > dzieki, Enancjo:) .. konstruktywnie myslac ( hehe ) sadze ze WODA odplynie nim ...!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a mi podobno 28.05.02, 18:46 oj zalalo zalalo.... tluklam sie dzis taksowka pol dnia po Wawie - horror! Trasa Ursynow - Bielany czasowo rowna sie trasie Wawa - Gdansk! A metro chyba juz dziala.... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: a mi podobno 28.05.02, 18:53 jasmina_tdi napisał(a): > oj zalalo zalalo.... tluklam sie dzis taksowka pol dnia po Wawie - horror! Tra > sa Ursynow - Bielany czasowo rowna sie trasie > Wawa - Gdansk! A metro chyba juz dziala.... .. to jestes zmokly kwiatek .. a nad morzem swieci sloneczko .. jeszcze.. .. bo widac nowe churzyska .... .. pozdrowienia Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a mi podobno 28.05.02, 18:57 Jestem juz prawie suchy kwiatek :) Tylko teraz boje sie wyjsc bo pioruny wala itd itd i tdi :) Slonce nad morzem - MARZE o tym!!! Na co czekasz - przeganiaj chmurzyska! pozdr Jasminka > .. to jestes zmokly kwiatek .. a nad morzem swieci sloneczko .. jeszcze.. > .. bo widac nowe churzyska .... > .. pozdrowienia > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: a mi podobno 28.05.02, 19:00 .. od woch tygodni swieci z jedna noca na deszczowa i jednym dniem deszczowym .. to moze popadac .. ale tylko jedna noc .. nie bede musial podlewac trawnikow ... .. pioruny .. hmm w suchy kwiatek .. rozmarzylem sie :)) .. znikam poki co .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi pioruny 28.05.02, 19:05 A u nas sloneczko bedzie dopiero / podobno / taka mamy nadzieje - w piatek.... :((( Oj - na mokro czy na sucho - lepiej zeby mnie nie trzaskalo!!! Brzydko wygladam z piana na ustach :) Kolorowych snow uciekam do kina :) J. enancjo napisał(a): > .. od woch tygodni swieci z jedna noca na deszczowa i jednym dniem > deszczowym .. to moze popadac .. ale tylko jedna noc .. nie bede > musial podlewac trawnikow ... > .. pioruny .. hmm w suchy kwiatek .. rozmarzylem sie :)) > .. znikam poki co .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś