ariwederczi 01.03.05, 17:29 Kto pamięta inne seriale, których producentem był Aaron Spelling? Dynastia Dallas Beverly Hills 90210 Merlose Place Savannah Sunset Beach 7th Heaven Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santa_esmeralda Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 17:36 ja pamiętam jego córeczkę, Tori. wpychał ją gdzie się dało :>, jak producentem filmu był Spelling, to wiadomo było, że córcia gdzieś tam przemknie :> Tori zresztą z każdą operacją plastyczną wygląda lepiej i lepiej ;) (tak, tak, przylejcie mi-jestem taaaka małostkowa :>) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 18:07 ja też pamiętam prześliczną tori i do tej pory zlewam jak sobie numer z BH przypomnę jak to jechali chyba na jakiś bal i torcia upiła się na zabój chyba kielichem czy też dwoma szampana:))))a tu w brukach pisali akurat jakie "numerki" odwalają prywatnie bohaterowie tegoż serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 18:38 to smieszne ale jak zobaczylam ten watek to pomyslalam sobie - a ja pamietam tylko tori spelling ;) - wchodze tu i widze ze to prawie odruch (bez?)warunkowy taka reakcja na jego nazwisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
john.doe Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 18:42 a potem zaczal jeszcze synalka upychac... brrr... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrowane.guziczki Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 17:50 bodajże Aniołki Charliego:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 23:39 Lukrowane guziczki, no ja nie mogę, cudo!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 23:40 o nick mi chodzi a nie o aniołki :) Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 19:11 I jeszcze więcej klasycznych cudności, część w czasach jaskiniowych jeszcze kręcona: THE MOD SQUAD S.W.A.T. STARSKY & HUTCH STATEK MIŁOŚCI (THE LOVE BOAT) HART TO HART T.J. HOOKER HOTEL ŻONY HOLLYWOODU (THE HOLLYWOOD WIVES) (he he, tam sam Anthony Hopkins się wycierał za ciężkich swoich czasów :) ) THE COLBYS THE HEIGHTS (w Stanach krótkotrwałe szaleństwo, do nas na szczęście chyba toto nie dotarło :) ) PRAWO BURKE'A (BURKE'S LAW) MODELKI (MODELS, INC.) SZPITAL UNIWERSYTECKI (UNIVERSITY HOSPITAL) PACIFIC PALISADES MALIBU SHORES MALIBU ROAD 2000 WIĘZY KRWI (KINDRED: THE EMBRACED) BUDDY FARO STRAŻACY (RESCUE 77) CZARODZIEJKI (CHARMED) BEZPIECZNA PRZYSTAŃ (SAFE HAVEN) A ciągle powstają nowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
frygija Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 23:25 o chyba prawo burke'a ogladalam burke to byl taki siwy z lekko kreconymi wlosami? i na koniec zawsze jakims moralem rzucal? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 23:38 Rzucał, rzucał, miał fryz siwy i równie siwego hawajskiego kierowcę :) Gwoli ścisłości, Polsat pokazał przed laty jeno drugie wydanie tego serialu, z 1994 roku. Pierwszy rzut pochodził z lat 1963-1966, kiedy to Gene Barry siwym jeszcze w żadnym wypadku nie był :) Odpowiedz Link Zgłoś
arivvederczi Re: Seriale Spellinga 01.03.05, 21:28 Strasznie głupie były, prawda? Nie wiem po co ktoś je ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Seriale Spellinga 02.03.05, 10:33 Wal się, trollu! Prawdziwy ariwederczi tylko przez "W", a nie "VV"! :P Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Seriale Spellinga 02.03.05, 09:27 ja przez pewien czas oglądałam Merlose Place:-) Glupie to nieziemsko i w tej glupocie wciagające. Chyba w wakacje 2 lata temu leciało wieczorami na TVN7, ja akurat wrcałam o tej porze cale wakacja z pracy i to było idealne dopelnienie koszmarnego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Seriale Spellinga 02.03.05, 09:37 tez ogladalam i podobalo mi sie do czasu az sie nie pojawila w nim Heather Locklear grajaca tam Amande... w Dynastii grala Sammy Joe... od tego momentu serial Melrose Place zaczal mnie wkurzac.... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Seriale Spellinga 02.03.05, 10:54 to ja chyba całosci nie widziałam, bo dla nmnie Amanda byla tam "od zawsze".. a pamietasz moze jak jej postac weszła do serialu?? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Seriale Spellinga 02.03.05, 11:14 owszem, jako kolezanka z pracy - rywalka, a potem szefowa tej calej Alison.... potem walczyly o Billego... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Seriale Spellinga 02.03.05, 09:38 a ja swego czasu Malbu Road 2000 namiętnie ogladałam, ale młoda bylam:) Noale dzieci Speeling ma udane, ciekawe po kim takie "śliczne"? czytalam gdześ, kiedyś, że Speelingowato byla sprzedawczynia w jakims butiku i tam ja Speeling wyhaczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Seriale Spellinga 02.03.05, 09:56 Nie wiem, po kim wygląda jej brat, ale Tori, jak się wydaje, facjatę odziedziczyła wyłącznie po tatusiu: www.imdb.com/name/nm0005455/photogallery Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Seriale Spellinga 02.03.05, 09:58 a braciszek grywal w takim badziewiu Sunset Beach... www.imdb.com/name/nm0005456/ Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: Seriale Spellinga 02.03.05, 11:38 Mnie to wciągnęło dopiero na wakacjach trzy lata temu- wcześniej jakoś nie oglądalam. Pamiętam że leciało właśnie na TVN7 jakoś w nocy a potem była powtórka rano, pamiętam jak ówczesny hasbend ze mnie zlewał bo na wyjeździe prosto z knajpy szłam do pokoju z TV na ranną powtórkę. Jeszcze pijana oglądałam Merlose Place a zaraz potem też powtórkę Brzyduli... Aż wstyd się przyznać! Odpowiedz Link Zgłoś