kawa123 01.03.05, 17:55 ZAKOCHAŁAM SIĘ W MŁODSZYM O 7 LAT FACECIE , CZY TO NIE JEST CHORE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aola Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:32 To nie jest chore, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gibarian Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 01.03.05, 20:02 Nie jest, ale pod warunkiem, że sama nie masz na przykład 14 lat. Tak poważniej, to chore jak chore, ale często bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
klauz2 Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 01.03.05, 20:05 no i zawsze czegoś ciekawego możesz go nauczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.sympatico.ca 02.03.05, 05:40 jak masz z 85 to jest ok. faceci , krocej zyja.? Odpowiedz Link Zgłoś
renata661 Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 02.03.05, 10:26 a jak ma mniej to powinna sobie darować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.client.comcast.net 02.03.05, 09:17 to ze jest mlodszy nie ma znaczenia o ile wam to nie przeszkadza,zakochal sie we mnie chlopak o 11 lat mlodszy, i ciagle mi powtarzal ze to nie nasza wina ze ze on urodzil sie za pozno a ja za wczesnie,wiec jak wam dobrze to nie patrz na nic i nie sluchaj nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemoti Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.retsat1.com.pl 02.03.05, 09:34 Kochanie, to nie choroba to SZCZĘŚCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:58 nie, to nie jest chore to jest piękne :) alez Ci zazdroszczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała:) Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: 195.136.143.* 02.03.05, 10:00 kochaj i szalej i nie pytaj co dalej...... super...tak dalej trzymam za Was kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gibarian Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 02.03.05, 11:37 A przepraszam, ale ile Twój młodszy kochanek ma lat? Pytam, bo wbrew zachwytom wielu osób to może mieć znaczenie dla sensowności trwania tej relacji. P.S.: Mam nadzieję, że 123 przy Twoim nicku to nie wiek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
koni00 Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 02.03.05, 11:52 Ach te nasze stereotypy jak facet ma kobietę 10 lat młodsza to nie ma problemu...mówimy ale laseczkę wyrwał. A ty sie przejmujesz...Jeśli sobie odpowiadacie to ok. Życzę szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
dru8 Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 02.03.05, 12:09 POWINNAŚ SIE CIESZYĆ BO NADAL JESTEŚ ATRAKCYJNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 12:46 a miłość jakim stanem jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 02.03.05, 13:13 7 lat?. Gorzej gdyby 27. Bogaty chociaz? No..walorow milosci szukam. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.ipee.pwr.wroc.pl 02.03.05, 13:33 do mathias_sammer:Widze , ze lubisz strony z kochankami. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 02.03.05, 13:39 Strony???? Ja mam je w sieci na peczki. Spojrz na bulterierke :o)))))) Czy to moja wina? Net to net, a zycie jest gdzie indziej :D M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: 193.24.24.* 02.03.05, 14:29 może i chore może i nie... ja też się zakochałam w młodszym... fajnie było dopóki nie okazało się, że był ze mną tylko dla mojej kasy... teraz czuję się jak szmata a on śmieje mi się w twarz... nie życzę ci tego... Odpowiedz Link Zgłoś
renata661 Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 02.03.05, 15:52 nie należy generalizować, starszy mężczyzna tez może być z kobietą dla kasy. To zalezy od człowieka a nie od wieku Miałaś pecha Odpowiedz Link Zgłoś
tojajacek Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 03.03.05, 15:36 ja nie mam nic przeciwko mnie bardzo podobają sie starsze dziewczyny i kobiety a co do tej kobiety którą chciał dla sary koleś to wspołczuje i chętnie puknąłbym go w oko niestety nie można wykluczyć jakiegoś pierdz.... fajfusa nie przejmuj sie nie jest ich aż tak dużo jest wielu fajnych chłopaków którzy znaja sie na zeczy i potrafią odwzajemnić uczucie pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: 193.24.24.* 03.03.05, 15:40 mogę ci dać jego adres to go pukniesz... z pozdrowieniami ode mnie... a tak powaznie to powiedz mi gdzie znaleźć tych fajnych? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajacek Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 04.03.05, 12:37 wiesz ze znalezieniem tego odpowiedniego jest trudno ale nie jest to nie mozliwe trzeba mieć tylko troche cierpliwości.jesli masz chęć to możęsz napisać mi coś o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querthin Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.dbln.cable.ntl.com 03.03.05, 13:30 Dokladnie taka sama sytuacja z drugiej strony, Ja(27) zakochalem sie w kobiecie 34-letniej. I nie uwazam zeby to bylo chore Odpowiedz Link Zgłoś
renata661 Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 02.03.05, 15:53 i bardzo dobrze :) żyj i bądź szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
cfiatushek Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 02.03.05, 23:20 No nie!! Szczerze: uważam, że Twoje pytanie jest chore! Zresztą to tylko dowód na to, jak wąskie horyzonty roztaczają się nad tą naszą marną polską miedzą :( Człowieku, jeśli facet jest starszy o 30 lat i to jest ok, dlaczego więc sobie odmawiasz prawa do szczęscia?! Bo jesteś "tylko" KOBIETĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.acn.waw.pl 03.03.05, 00:16 Chore??? A dlaczego ma być chore??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołota Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.03.05, 08:40 Moim skromnym zdaniem: Nie widzę w tym nic złego!!! Ani Ty nie jesteś jakaś mega wiekowa ani on nie jest jakiś małolat... Jest OK. Pozdrawiam i miłej konsumpcji życzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 03.03.05, 08:46 kawa123 napisała: > ZAKOCHAŁAM SIĘ W MŁODSZYM O 7 LAT FACECIE , CZY TO NIE JEST CHORE? Stara jesteś,a takie głupie pytania zadajesz:))Obracaj ile się da,jak za darmo Ci daje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: MŁODSZY KOCHANEK ? IP: *.abhsia.telus.net 04.03.05, 05:20 Ja zakochalam sie z wzajemnoscia w mezczyznie mlodszym od siebie o 15 lat, ja nie posiadam nic, on nie posiada nic a razem mamy tak wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
nickita13 Re: MŁODSZY KOCHANEK ? 04.03.05, 13:19 to nie jest chore..:-) niepopularne, niepraktyczne, w większości przypadków bez sensu i bez przyszłości. Ale jako dorosła kobieta zapewne to wiesz i mimo miłosnego zawrotu głowy powinnaś umieć ocenić jakie szanse i na co ma wasz związek :-). Życzę powodzenia i nie martw się jak ktos powie że to chore: taki mamy stereotyp od lat, że facet powinien być starszy. Pamiętaj, że każda kobieta która ci powie, że to chore...po prostu będzie ci zazdrościć..;-), a każdy facet, który tak powie będzie wkurzony że na młodszego poleciałaś a nie na niego..:-). Odpowiedz Link Zgłoś