Gość: mackie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 03:12 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: SAMOTNI POTRZYDZIESTOLETNI LACZCIE SIE! IP: 212.33.74.* 04.09.01, 08:20 Mackie ja bym się "połączyła" , ale znów oberwę za to, że mnie za dużo na forum :)))))). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: SAMOTNI POTRZYDZIESTOLETNI LACZCIE SIE! IP: 195.94.206.* 04.09.01, 09:13 Ja bym się połączyła, ale nie zupełnie trzydziestoparoletnia, może być? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? do kropki! 04.09.01, 09:17 wystarczy poczekać parę dni ... :)))) hi, hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: do wolanda IP: 195.94.206.* 04.09.01, 09:23 jasne, pomarzyć zawsze mozna :))) woland? napisał(a): > wystarczy poczekać parę dni ... :)))) > hi, hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: do wolanda 04.09.01, 09:25 Ja (niestety) z czystym sumieniem moge sie polaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: SAMOTNI POTRZYDZIESTOLETNI LACZCIE SIE! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 09:40 .. a bezpański pies , ktorego nawet rano nie wypuszca moze byc .. jeszcze dycham i potrafie sie LACZYC / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SAMOTNI POTRZYDZIESTOLETNI LACZCIE SIE! IP: 212.33.74.* 04.09.01, 09:50 Bezdomny? a twoja pani ciągle Cię szuka! ( znów za dużo gadam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: SAMOTNI POTRZYDZIESTOLETNI LACZCIE SIE - do Anka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 10:19 .. ja juz sie raz znalazlem, .... hmm no i chyba za szybko bo za malo tesknila, wiec moze znow szuka, ponadto czego to nie obiecywala, a tu figa, nawet golej kosci nie dostalem. Dla chcacego nic trudnego i jakby chciala to by znalazla, zreszta postawilem jej ultimatum za takie traktowanie i moje pieskie zycie. Zaapeluj o lepsze traktowanie takich zwierzakow jak ja - bede wdzieczny. / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: SAMOTNI POTRZYDZIESTOLETNI LACZCIE SIE - do Anka IP: 195.94.206.* 04.09.01, 10:40 ja Ciebie chętnie przygarnę ! Gość portalu: Enancjo napisał(a): > .. ja juz sie raz znalazlem, .... hmm no i chyba za szybko bo za malo tesknila, > > wiec moze znow szuka, ponadto czego to nie obiecywala, a tu figa, nawet golej > kosci nie dostalem. Dla chcacego nic trudnego i jakby chciala to by znalazla, > zreszta postawilem jej ultimatum za takie traktowanie i moje pieskie zycie. > Zaapeluj o lepsze traktowanie takich zwierzakow jak ja - bede wdzieczny. / > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: SAMOTNI POTRZYDZIESTOLETNI LACZCIE SIE - do kropka! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 10:51 hmmm ... przy milczeniu mojej dotychczasowej Wlascicielki .. pewnie jeszcze spi i tyle ja jej zwierzak obchodzi jestem gotow rozwazyc Twoja propozycje. Ale wiedz ze jako krzyzowka labradora z dingo jetem dosyc trudny w prowadzeniu i dosyc .....hmm troche zle slowo .. ale wymagajacy, wiec mam prosbe uchyl troche rabka jakis warunkow brzegowych, obowiazkow, itd / Enancjo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Enancjo 04.09.01, 11:35 Zważywszy na fakt, iż jesteś przybłędą, a co za tym idzie masz wpojone pewne nawyki przez swoją poprzednią Panią, pozwolę sobie na wstepną tresurę w postaci:aportowanie, bezwarunkowe chodzenie przy nodze, na smyczy, początkowo także w kagańcu ( to tak dla bezpieczeństwa-licho nie śpi).Nastepnie przewiduję powolne oswajanie...oczywiscie po dobroci, ulubione potrawy, kości, głaskanie itp. Gość portalu: Enancjo napisał(a): > hmmm ... przy milczeniu mojej dotychczasowej Wlascicielki .. pewnie jeszcze spi > > i tyle ja jej zwierzak obchodzi jestem gotow rozwazyc Twoja propozycje. Ale > wiedz ze jako krzyzowka labradora z dingo jetem dosyc trudny w prowadzeniu i > dosyc .....hmm troche zle slowo .. ale wymagajacy, wiec mam prosbe uchyl troche > > rabka jakis warunkow brzegowych, obowiazkow, itd / Enancjo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do KROPKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 12:02 .. bezdomny, przybleda, oswajanie.. to juz mialem tylko ja sie zadnych ramkach nie mieszcze. Kaganiec ...brrr to dobre dla tych malointeligentnych zwierzakow. Predzej wybiore wolnsoc nim sie dam tak zakropkowac sry zakratkowac. Choc jakby dobrze to wszystko przeczytac / zinterpretowac tzn ze : - aportowanie = bedziesz gotowac a ja bede to nosil z kuchni, - chodzenie przy nodze = bedziesz mnie zazdrosnie pilnowac, - smycz = bedziesz wierna wlascicielka, - kagniec = troche problematyczne .." ale powiedzmy ze na zime dostane ciepla czapeczke i szaliczek", - dalsze oswajanie i tresura = " bajka " wole nie myslec . Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: do Enancjo IP: 195.94.206.* 04.09.01, 12:26 Interpretacja nr 2: AD.1 dodatkowo dochodzi noszenie produktów ze sklepu w pysku ad.2 będziesz mnie bronił na kazdym kroku ad.3 a Ty będziesz wiernym i oddanym psem obrońcą ad.4 ciepła czapeczka, szaliczek i oczywiście wełniany kubraczek, a w domu przytulne miejsce ad.5 w zalezności od postępów ma sie rozumieć Gość portalu: Enancjo napisał(a): > .. bezdomny, przybleda, oswajanie.. to juz mialem tylko ja sie zadnych ramkach > nie mieszcze. Kaganiec ...brrr to dobre dla tych malointeligentnych zwierzakow. > Predzej wybiore wolnsoc nim sie dam tak zakropkowac sry zakratkowac. > Choc jakby dobrze to wszystko przeczytac / zinterpretowac tzn ze : > - aportowanie = bedziesz gotowac a ja bede to nosil z kuchni, > - chodzenie przy nodze = bedziesz mnie zazdrosnie pilnowac, > - smycz = bedziesz wierna wlascicielka, > - kagniec = troche problematyczne .." ale powiedzmy ze na zime dostane ciepla > czapeczke i szaliczek", > - dalsze oswajanie i tresura = " bajka " wole nie myslec . > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do KROPKA - kandydatka na Wlascicielke IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 12:47 .... ad 1 / moze byc... ad 2+3/ sam widok kogos takiego jak ja wystarczy i to jest oczywiste, wiec nie martw sie konkurencji nie bedzie, ad 4 / czuje.. ze to nie wszystko wiec akceptuje, ad 5 / czyich postepow .. ? No prawie juz czuje sie jak w nowym domku... hmmm tylko .. / Enancjo Gość portalu: kropka! napisał(a): > Interpretacja nr 2: > AD.1 dodatkowo dochodzi noszenie produktów ze sklepu w pysku > ad.2 będziesz mnie bronił na kazdym kroku > ad.3 a Ty będziesz wiernym i oddanym psem obrońcą > ad.4 ciepła czapeczka, szaliczek i oczywiście wełniany kubraczek, a w domu > przytulne miejsce > ad.5 w zalezności od postępów ma sie rozumieć > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > .. bezdomny, przybleda, oswajanie.. to juz mialem tylko ja sie zadnych ram > kach > > nie mieszcze. Kaganiec ...brrr to dobre dla tych malointeligentnych zwierz > akow. > > Predzej wybiore wolnsoc nim sie dam tak zakropkowac sry zakratkowac. > > Choc jakby dobrze to wszystko przeczytac / zinterpretowac tzn ze : > > - aportowanie = bedziesz gotowac a ja bede to nosil z kuchni, > > - chodzenie przy nodze = bedziesz mnie zazdrosnie pilnowac, > > - smycz = bedziesz wierna wlascicielka, > > - kagniec = troche problematyczne .." ale powiedzmy ze na zime dostane cie > pla > > czapeczke i szaliczek", > > - dalsze oswajanie i tresura = " bajka " wole nie myslec . > > > > Enancjo > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Enancjo 04.09.01, 13:06 postepów jak najbardziej Twoich, mam tu na mysli przeistaczanie się groźnego psa w potulnego baranka :))) Masz jeszcze jakieś wątpliwości? Gość portalu: Enancjo napisał(a): > .... > ad 1 / moze byc... > ad 2+3/ sam widok kogos takiego jak ja wystarczy i to jest oczywiste, wiec nie > martw sie konkurencji nie bedzie, > ad 4 / czuje.. ze to nie wszystko wiec akceptuje, > ad 5 / czyich postepow .. ? > > No prawie juz czuje sie jak w nowym domku... hmmm tylko .. / Enancjo > > > Gość portalu: kropka! napisał(a): > > > Interpretacja nr 2: > > AD.1 dodatkowo dochodzi noszenie produktów ze sklepu w pysku > > ad.2 będziesz mnie bronił na kazdym kroku > > ad.3 a Ty będziesz wiernym i oddanym psem obrońcą > > ad.4 ciepła czapeczka, szaliczek i oczywiście wełniany kubraczek, a w dom > u > > przytulne miejsce > > ad.5 w zalezności od postępów ma sie rozumieć > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > > > .. bezdomny, przybleda, oswajanie.. to juz mialem tylko ja sie zadnyc > h ram > > kach > > > nie mieszcze. Kaganiec ...brrr to dobre dla tych malointeligentnych z > wierz > > akow. > > > Predzej wybiore wolnsoc nim sie dam tak zakropkowac sry zakratkowac. > > > > Choc jakby dobrze to wszystko przeczytac / zinterpretowac tzn ze : > > > - aportowanie = bedziesz gotowac a ja bede to nosil z kuchni, > > > - chodzenie przy nodze = bedziesz mnie zazdrosnie pilnowac, > > > - smycz = bedziesz wierna wlascicielka, > > > - kagniec = troche problematyczne .." ale powiedzmy ze na zime dostan > e cie > > pla > > > czapeczke i szaliczek", > > > - dalsze oswajanie i tresura = " bajka " wole nie myslec . > > > > > > Enancjo > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 14:10 ..... moze i jestes prawdziwa realna kropka nad " i ", ale prawdziwy zwierzak bedzie nim ( zwierzakiem ) zawsze,.. chocby byl nawet baranem. Wniosek.. mozna mnie poskromic,ale nigdy ujarzmic ....... / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: do Enancjo IP: 195.94.206.* 04.09.01, 14:21 a kto tu mówi o ujarzmianiu? Gość portalu: Enancjo napisał(a): > ..... moze i jestes prawdziwa realna kropka nad " i ", ale prawdziwy zwierzak > bedzie nim ( zwierzakiem ) zawsze,.. chocby byl nawet baranem. Wniosek.. mozna > mnie poskromic,ale nigdy ujarzmic ....... / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 14:57 - ufff... to idobrze. Cugle i hamulce to nic nowego - 90 procent swiatowych zwierzakow tak zyje nie bedac swiadomym, ale bedac zadowolonym .. wiec.... - choc musze przyznac ze w dosyc kobiecy sposob jako kandydatka zaprzeczasz sama sobie,ale jestem wyrozumialym zwierzakiem./ Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: do Kropka IP: 195.94.206.* 04.09.01, 15:17 ja też sie cieszę....mam litość nad zwierzętami...moje miękkie serce nie pozwoliłoby mi trzymać Cię na łańcuchu....i w ciemnej budzie... Gość portalu: Enancjo napisał(a): > - ufff... to idobrze. Cugle i hamulce to nic nowego - 90 procent swiatowych > zwierzakow tak zyje nie bedac swiadomym, ale bedac zadowolonym .. wiec.... > - choc musze przyznac ze w dosyc kobiecy sposob jako kandydatka zaprzeczasz > sama sobie,ale jestem wyrozumialym zwierzakiem./ Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 15:21 ... licze na to ... no nie powiem wiedzialem od pocztaku. / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 15:30 a co jesteś jasnowidzem? Gość portalu: Enancjo napisał(a): > ... licze na to ... no nie powiem wiedzialem od pocztaku. / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 15:33 .. jestem zwierzakiem z intuicja , ponadto ktos kto chce kogos przygarnac chocby nie wiem jak sie sadzil mial / ma dobry zamiar. / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 15:38 świetnie sie składa, spokojne zwierzę i na dodatek mądre, to jest to o czym zawsze marzyłam.... Gość portalu: Enancjo napisał(a): > .. jestem zwierzakiem z intuicja , ponadto ktos kto chce kogos przygarnac > chocby nie wiem jak sie sadzil mial / ma dobry zamiar. / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 15:41 .. no to gdzie ten nowy dom bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 15:45 w przepięknym ogrodzie...hen, hen daleko... Gość portalu: Enancjo napisał(a): > .. no to gdzie ten nowy dom bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 15:49 .. pachnie kraina odwiecznych ostepow... ale ciesze sie ze jest wybieg.. sam mam dosyc spory..... a hen hen to nie strach,.. bo mozna byc jeszcze dalej a byc blisko / Enancjo kropka! napisał(a): > w przepięknym ogrodzie...hen, hen daleko... > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > .. no to gdzie ten nowy dom bedzie ? > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 15:54 proponuję idź za węchem.... Gość portalu: Enancjo napisał(a): > .. pachnie kraina odwiecznych ostepow... ale ciesze sie ze jest wybieg.. sam ma > m > dosyc spory..... a hen hen to nie strach,.. bo mozna byc jeszcze dalej a byc > blisko / Enancjo > > kropka! napisał(a): > > > w przepięknym ogrodzie...hen, hen daleko... > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > > > .. no to gdzie ten nowy dom bedzie ? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 15:56 .. a ta zdrobniale "kropka" jak /czym pachnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 16:03 subtelnie..... Gość portalu: Enancjo napisał(a): > .. a ta zdrobniale "kropka" jak /czym pachnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:08 ... kazdy zwiezrak ma powonienie kilkunastokrotnie silniejsze od Twojego, wiec i duza w tym zakresie wyobraznie... a subtelnie.. brzmi jak zaslona ktora nic konkretnie nie wyraza poza tym ze jest subtelna. kropka! napisał(a): > subtelnie..... > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > .. a ta zdrobniale "kropka" jak /czym pachnie ? > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 16:12 ok, np.Aqua Frais, Cool Water Woman.... Gość portalu: Enancjo napisał(a): > ... kazdy zwiezrak ma powonienie kilkunastokrotnie silniejsze od Twojego, wiec > i > duza w tym zakresie wyobraznie... a subtelnie.. brzmi jak zaslona ktora nic > konkretnie nie wyraza poza tym ze jest subtelna. > > > kropka! napisał(a): > > > subtelnie..... > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > > > .. a ta zdrobniale "kropka" jak /czym pachnie ? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:24 ... Cool water.. lubie ....., ale i tak troche zbywasz mnie do budy, wiec sie ulatniam na jakis czas do po 1800.. papa / Enancjo kropka! napisał(a): > ok, np.Aqua Frais, Cool Water Woman.... > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > ... kazdy zwiezrak ma powonienie kilkunastokrotnie silniejsze od Twojego, > wiec > > i > > duza w tym zakresie wyobraznie... a subtelnie.. brzmi jak zaslona ktora ni > c > > konkretnie nie wyraza poza tym ze jest subtelna. > > > > > > kropka! napisał(a): > > > > > subtelnie..... > > > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > > > > > .. a ta zdrobniale "kropka" jak /czym pachnie ? > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 16:31 WIESZ, JAK TO JEST ZE ZWIERZETAMI, TRZEBA NAJPIERW NABRAĆ DO NICH ZAUFANIA, NIEPRAWDAŻ?A NÓŻ OKAŻE SIĘ, ŻE JAK PODEJDĘ, WYCIĄGNĘ DO CIEBIE DŁOŃ, TY MNIE UGRYZIESZ... Gość portalu: Enancjo napisał(a): > ... Cool water.. lubie ....., ale i tak troche zbywasz mnie do budy, wiec sie > ulatniam na jakis czas do po 1800.. papa / Enancjo > > kropka! napisał(a): > > > ok, np.Aqua Frais, Cool Water Woman.... > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > > > ... kazdy zwiezrak ma powonienie kilkunastokrotnie silniejsze od Twoj > ego, > > wiec > > > i > > > duza w tym zakresie wyobraznie... a subtelnie.. brzmi jak zaslona kto > ra ni > > c > > > konkretnie nie wyraza poza tym ze jest subtelna. > > > > > > > > > kropka! napisał(a): > > > > > > > subtelnie..... > > > > > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a): > > > > > > > > > .. a ta zdrobniale "kropka" jak /czym pachnie ? > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:38 .. slabo sie znasz na zwierzakach.. musze to wziasc pod uwage. To tylko ludzie potrafia sie boksowac / zadawac bol /podejrzewac dla samego sportu. Zwierze nie jest z natury falszywe ... tylko robiac to co robi realizuje swoje potrzeby i np gryzie gdy sie boi lub gdy jest glodne. Pewnie Ciebie mam sie bac albo Ty myslisz ze moge byc glodny, tymczasem pargnienia moga byc zupelnie inne .... "subtelnie" inne.../ Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 16:41 dzieki, że rozwiałeś moje watpliwości. Gość portalu: Enancjo napisał(a): > .. slabo sie znasz na zwierzakach.. musze to wziasc pod uwage. To tylko ludzie > potrafia sie boksowac / zadawac bol /podejrzewac dla samego sportu. Zwierze nie > > jest z natury falszywe ... tylko robiac to co robi realizuje swoje potrzeby i > np gryzie gdy sie boi lub gdy jest glodne. Pewnie Ciebie mam sie bac albo Ty > myslisz ze moge byc glodny, tymczasem pargnienia moga byc zupelnie > inne .... "subtelnie" inne.../ Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:43 .. brutalne ale prawdziwe... prawdziwy test na wlascicielke.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 16:53 i jak wypadł? oblałam? Gość portalu: Enancjo napisał(a): > .. brutalne ale prawdziwe... prawdziwy test na wlascicielke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:55 .. slaba stara trojka/.. zabraklo zaangazowania... choc czasami dalas sie pobudzic, a czasami brakowalo odwagi .../ Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 16:35 zapomniałam dodać: uciekam o 17 i pojawie sie dopiero jutro rano. buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:41 ... to wytrzymam Ci do 1700 ...a za buziaki dziekuje. Bo jutro do popludnia jestem bardzo zajety... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropka 04.09.01, 16:45 bardzo proszę Gość portalu: Enancjo napisał(a): > ... to wytrzymam Ci do 1700 ...a za buziaki dziekuje. Bo jutro do popludnia > jestem bardzo zajety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: do Kropka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 16:52 ... milo bylo.choc powiem ze temat wymeczony zostal chyba prawie do konca..szczegolnie zaslona sztucznych zapachow.. czyli posadzeniem adwersarza o proznosc... coz zadrza sie... milego popoludnia Ci zycze / Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackie po 43 wypowiedziach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:58 a moze bysmy przeprowadzili test na post rzydziestolatka???samo stwierdzenie nie wystarczy :))) np . odpowiedz na pytania - co bylo w sklepach spozywczych na poczatku stanu wojennego? - co to bylo "szariki '' i dlaczego? - jakiego koloru byla okladka pierwszego wydania "gry w klasy" - co to byla ksiazeczka walutowa? a moze jakies inne.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: po 43 wypowiedziach TEST IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 08:55 KONTYNUUJAC watek TEST : .. co to byly " praktyki robotnicze "? .. od ktorej do ktorej byla "godzina policyjna" w stanie wojennym ? .. co to byla za efemeryda : POP i EGZEKUTYWA ? .. ile paczek papierosow i ile wodki przyslugiwalo na kartki miesiecznie ? .. co to jest wyrob "czekoladopodobny "? .. co to bylo o nazwie "DODONI" ( generalnie w puszkach - podpowiedz )? .. ( watek lat 70-tych - czyl tzw podpowiedz ).. kiedy slodzilo sie landrynkami ? ........itd itd Enancjo Gość portalu: mackie napisał(a): > a moze bysmy przeprowadzili test na post rzydziestolatka??? samo stwierdzenie > nie wystarczy :))) np . odpowiedz na pytania > - co bylo w sklepach spozywczych na poczatku stanu wojennego? > - co to bylo "szariki '''' i dlaczego? > - jakiego koloru byla okladka pierwszego wydania "gry w klasy" > - co to byla ksiazeczka walutowa? > a moze jakies inne.... > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: po 43 wypowiedziach TEST IP: 212.33.74.* 05.09.01, 12:41 odpowiem na niektóre pyt. bo ich dużo . np. dodoni to coś w rodzaju soku pomarańczowego, w sklepach był ocet, a jak były grzyby w lasach to nie było nawet octu, wyrób czekoladopodobny to jak sama nazwa wskazuje coś co leżało obok czekolady i przypominało ją tylko wyglądem itd. ufff! zaliczyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: po 43 wypowiedziach TEST 05.09.01, 12:44 a co sie dzialo o godzinie 13? kto to byli Jacek i Agatka? jaki kolor etykietek miala wodka czysta? ile kosztowal kilogram cukru? ................... ....................? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: po 43 wypowiedziach TEST - do Anka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:18 .. prawie.. a jakie byly rodzaje dodoni ? ( podpowiedz dwa .. jeden to niemal koncentrat ktory sie wlewalo do nadpitej 1 lub 2 pollitrowek ) Pozdrowienia/ Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: po 43 wypowiedziach TEST - do Enancjo IP: 212.33.74.* 05.09.01, 14:43 eee nie pamiętam. mama mówiła, że nie będzie nam tego kupować, bo mamy domowe soki... pozdrawiam także! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: po 43 wypowiedziach TEST IP: *.kap.citynet.pl 06.09.01, 17:05 ja poprosze o "test wyboru" , bo wtedy jeszcze nie pilam ani nie palilam , wiec powinnam miec latwiejszy test no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: po 43 wypowiedziach TEST IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 17:57 ... to pewnie nieprzejdziesz test... ale nie mnie oceniac!!! Enancjo Gość portalu: frania napisał(a): > ja poprosze o "test wyboru" , bo wtedy jeszcze nie pilam ani nie palilam , wiec > > powinnam miec latwiejszy test no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: po 43 wypowiedziach TEST IP: *.kap.citynet.pl 06.09.01, 18:35 Gość portalu: Enancjo napisał(a): > ... to pewnie nieprzejdziesz test... ale nie mnie oceniac!!! > Enancjo No co Ty! Testy wyboru zawsze zaliczam. A czego nie pamietam to wymysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: po 43 wypowiedziach TEST IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 18:56 Frania .. ale wyczuwam brak praktyki... teoria to nie wszystko trzeba bylo to przezyc, doswiadzcyzc i byc swiadomym tego... Wiem tu nie wystarczy/ Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: SAMOTNI POTRZYDZIESTOLETNI LACZCIE SIE! 08.09.01, 18:53 Się łączę. Ale wątpię, czy się połączę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: SAMOTNI POTRZYDZIESTOLETNI LACZCIE SIE! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 19:00 pomeranka napisał(a): > Się łączę. Ale wątpię, czy się połączę. Hej! co jest? od razu watpisz? Troche optymizmu zyciowego, no chyba ze Ci chodzi o problemy na łaczach , ale jak widac skutecznie sie juz polaczylas. Wiec jak? spelniasz kryteria ? bo tu egzaminuja na wstepie z "leciwosci " . Pamietasz jak po chlebus stalo sie z numerkami? Odpowiedz Link Zgłoś