hrabia_dewalgo 09.03.05, 11:31 ja zjadlem bulke paryska z fasolka po bretonsku. Nastepnie ciasto francuskie z kremem angielskim popijajac kawa po tureceku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 09.03.05, 11:37 na sniadanie: barszcz ukrainski i pierogi ruskie Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 09.03.05, 12:02 na obiad placki po wegiersku z wlosczyzna i szkocka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: wlosZczyzna ntxt 09.03.05, 12:21 na kolacje do wyboru: ryba po grecku lub karp po zydowsku. do popicia żur slaski Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: wlosZczyzna ntxt 09.03.05, 16:25 Kolacje mam dzis skromna, tylko kolduny po litewsku, bo jajaka po chinsku jeszcze dochodza na dzialce u Karolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
rybkawanda Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 10.03.05, 08:22 Pumpernikiel z wędzonką krotoszyńską. Trzeba trzymać linię :-p A tutaj widzę same potrawy - że tak powiem - wysoko kaloryczne... Ale nie potępiam oczywiście. Każdy je to co lubi. A ja jestem leniuch do gotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 10.03.05, 10:21 Do czego jestes pracus w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
rybkawanda Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 10.03.05, 21:55 Dobrze się bzykam :-P Chcesz referencje? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 10.03.05, 23:08 Dobrze się bzykam :-P Chcesz referencje? Nie jestem, niestety, facetem ale i tak Ci wierze na slowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybkawanda Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 11.03.05, 09:17 Ależ ja piszę to świadomie. Jestem biseksem. KOcham kobiety :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 11.03.05, 09:38 z wzajemnoscia? Bo u siebie siakosc nie zauwazylam zadnych niepokojacych oznak, nie wiem jak pozostale tutaj kobitki. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 11.03.05, 15:07 Ależ ja piszę to świadomie. Jestem biseksem. KOcham kobiety :-) No to masz fajnie, ja niestey musze wybierac tylko z polowy ludzkosci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujo_mike Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 11.03.05, 15:23 nie chciałbym dodatkowo obniżać nastroju, ale tak się składa, że wybierasz z tej mniejszej z połów... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 10.03.05, 10:47 to teraz wedzonke krotoszynska w wersji supelajt robia? No no, swiat nie stoi w miejscu, Herr Kopernik mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
longshort Re: Napiszcie co zjedliscie na lunch. 10.03.05, 22:09 Wstrętnego kotleta :( Odpowiedz Link Zgłoś