a000000 11.03.05, 19:11 taka paskudna organizacja graficzna się pokazała? Ja protestuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzespelc Re: Czy u Was też? 11.03.05, 19:15 eee, tego, no ...ale o co chodzi?... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Czy u Was też? 11.03.05, 19:19 A no o to się "rozchodzi", że u mnie zmieniła się i czcionka, i rozkład i barwa (bez ingerencji w ustawieniach). Tak jakoś mało czytelne się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Czy u Was też? 11.03.05, 20:52 Nie podoba mi się nowa "szata graficzna". Pereopie, już tak kiedyś było, że część z nas miała wprowadzone zmiany, część nie (chodziło o likwidację opcji "cytuj"). Po kilku dniach się wyrównało. Tak więc Pereopie przygotuj sie na zmiany. Może piszesz z antypodów? A na pierwszy ogień poszło pomorskie, mazowieckie i śląskie? Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: Czy u Was też? 11.03.05, 22:38 z antypodów nie piszę - gwarantuję :)) teraz faktycznie zauważyłem brak opcji "cytuj" - nie przywiązuję do tego wagi - szczerze to nie bardzo wiedziałem o co ci chodzi i myślałem że to większa zmiana - ale teraz juz zrozumiałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Czy u Was też? 12.03.05, 10:05 Ale może to nie jest nowa szata graficzna? może się coś po prostu zepsuło? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Czy u Was też? 11.03.05, 21:49 U mnie wszystko OK... Ale na czym dokładnie polega problem? Czy głównie na wielkiej czcionce? Bo u mnie to się od dawna co jakiś czas na moment robi, ale potem wraca do normy... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_jagodka Re: Czy u Was też? 11.03.05, 22:36 A u mnie wszystko po staremu :-)))) Czasem robi mi się taka wielka, kanciasta trzcionka.... ale baaardzo rzadko (raz na 2-3 miesiące) i tylko na chwilkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Tak! 12.03.05, 10:03 Nawet chjciałam założyć wątek w tej kwestii. Czyli nie tylko u mnie. Mi się to nawet podoba, bo lubię duże litery:) Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: Czy u Was też? 14.03.05, 11:23 hehe - na win xp wszystko jest jak było a na win 98 faktycznie dziwacznie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Czy u Was też? 14.03.05, 11:36 Ja mam vin xp. U mnie w dalszym ciągu po staremu. Mniejsza czcionka, ale bardziej czytelnie zorganizowana strona. To poprzednie wyglądało jak tekst pisany na przedwojennej maszynie do pisania. Odpowiedz Link Zgłoś