seseczka 14.03.05, 12:49 czy może mi ktos powiedzieć co było? czy Dusia przespała się z tym kolega- instruktorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianni_vonsacze Re: wczorajszy Pensjonat 14.03.05, 12:52 było gejowsko - ukrywanie przed rodzicami związku z mężczyzną przez jednego z bohaterów i szopka z niby 'narzeczoną' - koleżanka, która udawała przed rodzicielami chłopaczka jego dziewuchę... Całkiem git odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: wczorajszy Pensjonat 14.03.05, 12:59 Nie nie przespała się... Siedziała zamknięta w kiblu ale zgadzam się z Dżianim, odcinek fajoski, czekam na kontynuację w czwartek.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: wczorajszy Pensjonat 14.03.05, 13:00 a ten, który zdekonspirował 'pedała' przed jego rodzicielami to znany mi jest wizualnie, ale za grosz nie potrafię go zalogować do jakiejś roli... pomożecie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: wczorajszy Pensjonat 14.03.05, 13:09 cholera jasna przez NBA na zywo nie moge oglądać swoich seriali!!! buuuuuuu potrzebny drugi tv!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: wczorajszy Pensjonat 14.03.05, 13:10 seseczka napisała: > cholera jasna przez NBA na zywo nie moge oglądać swoich seriali!!! buuuuuuu > potrzebny drugi tv!!! NBA na zywo???? Jesteś połowicą oczy_jak_cebule??? Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: wczorajszy Pensjonat 14.03.05, 13:49 haha dobre ale jestem połowicą Tomaszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: wczorajszy Pensjonat 14.03.05, 13:10 kurna też się zastanawiałm i nie mogę nazwiska sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś