Gość: radosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:51 kolejny wieczór samotny, ale co tam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecona.ona Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:17 ...no nie takie co tam, skoro tu napisalas... ... a swoja droga- ja tak dla odmiany od samotnosci harlequina lzawego polknelam.... :):):): ehhh czasem warto chociaz bajke poczytac,zeby od rzeczywistosci sie oderwac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:21 ja sobie tablice matematyczne przeglądam Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:24 .... no tez dobra lektura, zeby zajac czyms mysli niepukladane:):) Odpowiedz Link Zgłoś
heart-man Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:24 Naucz się na blachę wszystkich mnożników. To się może przydać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:27 najgorsze jest to... że nie ma czegoś takiego jak mnoznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna 2 Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:33 Ja również jestem radosna, a facet śpi za ścianą, a jutro spotkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:36 teraz czytam o odcinkach dwóch stycznych poprowadzonych do okręgu... naprawde chcesz wiedzieć? Nie wierzę... Mam ochotę pogadać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:36 eeee radosna- jednak procz tablic moze jeszcze jakis podrecznik wez? mnozniki sa, a jakze:) Mnożenie – jedno z działań w strukturach algebraicznych takich jak pierścień czy ciało, a także między elementami ciała i przestrzeni liniowej nad tym ciałem. [Edytuj] Aksjomaty mnożenia We wspomnianych wyżej strukturach algebraicznych mnożenie spełnia aksjomaty przemienności, łączności a także rozdzielności względem dodawania. [Edytuj] Oznaczenia Mnożenie oznacza się na ogół symbolem "·" (kropka): 2 · 2 = 4, czasami w miejsce kropki używa się znaku "×": 3×4 = 12, a w zapisach związanych z informatyką przyjęło się używanie symbolu "*" (gwiazdka): a:=b*c. Jeśli nie prowadzi to do nieporozumień, symbol mnożenia w ogóle się pomija, pisząc w miejsce a·b po prostu ab . Iloczyn wielu czynników często zapisuje się korzystając z uproszczonej notacji: zamiast a1 · a2 · a3 · ... · an używamy symbolu ∏ (duża grecka litera "pi") i piszemy [Edytuj] Element neutralny Mnożenie może mieć element neutralny – oznaczany zazwyczaj symbolem 1 i nazywany jedynką mnożenia – czyli taki, że 1 · a = a · 1 = a dla dowolnego elementu a. Jeżeli a jest elementem zbioru ze zdefiniowanym działaniem mnożenia, to element b taki, że a · b = 1 nazywa się elementem odwrotnym i oznacza symbolem a-1. Własność zbioru polegającą na tym, że dla każdego elementu różnego od zera istnieje element odwrotny nazywamy istnieniem dzielenia. Dzielenie istnieje na przykład w ciele. Zobacz też: podstawowe zagadnienia z zakresu matematyki, dodawanie, odejmowanie, dzielenie podalam zgodnie z tym co zapodaje: pl.wikipedia.org/wiki/Mno%C5%BCnik_% 28matematyka%29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:38 mnożenie, ok.... ale nie mnożniki, Misiu..... Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:42 Misiu.... a to nie jest ta cyfra badz liczba, przez ktora mnozysz???? No jak ja chodzilam do podstawowki, to tak bylo:):):) HM mial piekny podtekst, do tych mnoznikow- moze sie jednak nady tym warto roztrzasac, a nie nad zawartoscia tych twoich tablic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:45 ok, nie roztrząsajmy się- w tym przyznaję rację... a te liczby przez które mnozymy do czynniki:) to moja działka niestety:) a mnoznikowe podteksty? mhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-man Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:44 A co to jest mnożnik? Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:46 nie sadze by Cie H-M nagle wylogowalo..... czy to naprawde na tymm forum plaga by tak sobie nicki krasc? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:46 wywołał Pan burzliwą dyskusje na temat mnoznika:) gratuluje:) mnożnik? no na pewno nie jest to pojecie matematyczne, ale co tam... możemy pofantazjować Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:47 :) no spierac sie nie bede:) a podstawowka daaaaaawno byla- moze wtedy i definicja byla?:):):) co nie zmienia faktu, ze... kolejny wieczor... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:49 włąśnie... może wiśnie w rumie? Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:50 taaaaaa polane czekolada i podane z lodami smietankowymi..... mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:51 miałam na mysli taka herbatę... co mozna zjeśc fusy:) ale te twoje, tez dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:54 hehe z herbatek i wisni, to japonska wisnia do mnie najbardziej przemawia:):) i carcade:) i faktycznie kiepsko to z czekolada i lodami wspolgra:) wracajac do tablic: ty tak z przyjemnosci je przegladasz, czy w ramach przygotowan do czegos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:56 a jednak tablice... tez kojarza mi się z czekoladą:) taką dużą tabliczką... Przygotowuje maturzystów do maturki:), a przglądam, bo jeden mi takie nowe zostawił:) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: kolejny wieczór 20.03.05, 23:59 :) mi sie kojarza jak najbardziej z czekolada....:) ... i zobacz heart-man uciekl- a jaka szkoda... ... ja tez juz dobranoc powiem:) milej nocy:) i smacznej herbatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:01 pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
heart-man Re: kolejny wieczór 21.03.05, 00:07 Wylogowało mnie do wanny.:) Idę spać bo jeszcze nam PKB zacznie logarytmicznie rosnąć, a dług netto wykładniczo:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:18 no wiesz... ale mi Pan dołozył... Odpowiedz Link Zgłoś
heart-man Re: kolejny wieczór 21.03.05, 00:20 A taki uśmieszek tam postawiłem :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-women Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:41 Ależ w Tobie energii (:(:(: - z ta wiosna jeszcze Ci chyba przybyło heartman! I tak ją rozdajesz, tym co kolejny wieczór....jest smutno... Ciepłej, wiosennej WIOSNY życzę.....ale ONA (:już jest!!!!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
heart-man Re: kolejny wieczór 21.03.05, 22:51 A kto ty jesteś, tajemnicza kobieto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:43 faktycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-women Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:46 i wszystko sie budzi... cała eksplozja zycia, dużo słonca, ptaków, zieleni(:(: sama radość. Dobranoc Ci "Radosna"(:hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:50 dlaczego masz smutną minke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart-women Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:54 nie ):hm, ale (:hm! - To nie jest napewno smutna minka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:55 faktycznie... wybacz niedopatrzenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:23 znowu???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Re: kolejny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:39 haaaaaalooooooo Odpowiedz Link Zgłoś