Dodaj do ulubionych

PARAPETOWA 3-CI RAZ:))) 28-06-2002

17.06.02, 16:15
No to jesli ci, ktorzy kcieli a nie mogli nie dotarli - zapodajem trzeci i
ostateczny termin parapetowy jak wyzej. Na pocztem zapodawac resztem, a co!
poniewaz liga zjezdza prawie cala, takze bojacych proszem o odrobineodwagi, nie
bojacych siem zas o powtorne przybycie:)))
Niech przychodzi, kto chce!!!
czort
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta tym razem nie odpuszcze! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 16:16
      a co,bedem!:)
      • jasmina_tdi Re: tym razem nie odpuszcze! 17.06.02, 16:17
        hura dla samanty!!!!!!!!!!!!!!! ja tez bede i poprosze jakies fajne miesko bo crimen sie wykreca na konto laeili :((((((
        • Gość: Crimen Re: tym razem nie odpuszcze! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:20
          To nie ja się wykręcam, tylko Ty mnie sprzedałaś;)
          • jasmina_tdi Re: tym razem nie odpuszcze! 17.06.02, 16:25
            Taaaaaaaaaaaaaaaak????? to po co chciales wyciagnac ode mnie jej nr telefonu???? :)))

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> To nie ja się wykręcam, tylko Ty mnie sprzedałaś;)

• Gość: Crimen Re: tym razem nie odpuszcze! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:38
              Nie zrozumiałaś.To o Twój numer chodziło:)))
              • jasmina_tdi Re: tym razem nie odpuszcze! 17.06.02, 16:41
                Dobrze zrozumialam - moj numer masz aniolku i czasami nawet udaje Ci sie go wykrecic ;)))))

> Nie zrozumiałaś.To o Twój numer chodziło:)))

• Gość: Crimen Re: tym razem nie odpuszcze! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 16:46
                  Chciałem tylko sprawdzić czy dobrze kręcę;)
                  • jasmina_tdi Re: tym razem nie odpuszcze! 17.06.02, 16:57
                    no calkiem niezle krecisz! na parkiecie tez :))

> Chciałem tylko sprawdzić czy dobrze kręcę;)

• Gość: Crimen Re: tym razem nie odpuszcze! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 17:00
                      To dlaczego nie chciałaś się ze mną kręcić? ;)
                      • jasmina_tdi Re: tym razem nie odpuszcze! 17.06.02, 17:11
                        Bo trzezwa nigdy nie tancze :))))

> To dlaczego nie chciałaś się ze mną kręcić? ;)

• Gość: Crimen Re: tym razem nie odpuszcze! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 17.06.02, 17:27
                          Ja też, ale Ty wspomniałaś że dogoniłaś czołówkę imprezy:)))
                          • jasmina_tdi Re: tym razem nie odpuszcze! 17.06.02, 18:25
                            Ty faktycznie mozesz tego nie pamietac :)))) ale tak wlasnie bylo:) I to w jakim stylu!!!!

> Ja też, ale Ty wspomniałaś że dogoniłaś czołówkę imprezy:)))

• onlyania Re: PARAPETOWA 3-CI RAZ:))) 28-06-2002 17.06.02, 16:17
      maneta????
      :))))
      • emperor a 4 raz bedzie 05/07/02? 17.06.02, 16:21
        bo wtedy jestem w W-wie.
        • onlyania Re: a 4 raz bedzie 05/07/02? 17.06.02, 16:28
          rownie dobrze mozna i dzisiaj, bo ja dzis jestem w wawie...:))))
          • emperor Re: a 4 raz bedzie 05/07/02? 17.06.02, 16:31
            niekoniecznie sie to musi parapetowa nazywac,
            moze to byc cos zupelnie o innym charakterze:))))
            • onlyania Re: a 4 raz bedzie 05/07/02? 17.06.02, 16:35
              no to morze zrobimy impreske na Dworcu Centralny,..:)))
              • emperor Re: a 4 raz bedzie 05/07/02? 17.06.02, 16:39
                to juz lepiej u ciebie na chacie!!!:)))
                • onlyania Re: a 4 raz bedzie 05/07/02? 17.06.02, 16:40
                  no przeca mowie ze na centralnym....:))))
                  • emperor Re: a 4 raz bedzie 05/07/02? 17.06.02, 16:41
                    a moge wziazc Rycha ze soba? :))))
                    • onlyania Re: a 4 raz bedzie 05/07/02? 17.06.02, 16:44
                      bierz i Rycha i Maryche, oby duzo...:))))
                      • rychu_ jo tyz, jo tyz !!!!! 17.06.02, 16:48
                        dzienki szefowo!
                        jo gumioki sciongom jak w goscine jade!
                        aaaaa, jeszcze przeca musze do szwagra gumioki polic po gonsior! przeca bez
                        bimbru mnie tam nima!

onlyania napisał(a):

> bierz i Rycha i Maryche, oby duzo...:))))

• onlyania Re: jo tyz, jo tyz !!!!! 17.06.02, 16:51
                          a krasuli nie zapominaj oby....:))))
                          ino pilnuj coby w cos nie wstapnela zanim do stolycy przyjedzie....:))))
                          • rychu_ Re: jo tyz, jo tyz !!!!! 17.06.02, 16:58
                            to tam tyz to mocie? to dobrze! bo my z krasulom siem na tym slizgomy po
                            bimbrze!
                            jo i powiem niech kopyta zbiero i dupe w traktor i do stolycy ze mna bydla
                            narobic!
                            ino uprzedzom, nie ciong i za ogon!
                            • onlyania Re: jo tyz, jo tyz !!!!! 17.06.02, 17:02
                              a co, jak ciongnie siem za ogon to talary z dupy sie sypia????
                              :))))
        • Gość: Aroska Re: a 4 raz bedzie 05/07/02? IP: 195.116.92.* 18.06.02, 15:31
          ...ja wtedy też:))))))))))))...
    • Gość: Pom Re: PARAPETOWA 3-CI RAZ:))) 28-06-2002 IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 23:50
      Czorcie, sprawa jezd... kiedy mogem siem odezwac do Ciem foniczniem???
      • Gość: czort Re: PARAPETOWA 3-CI RAZ:))) 28-06-2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 08:17
        zawsze, pom, zawsze - o kazdej porze dnia i nocy:)))
        • motor Re: PARAPETOWA 3-CI RAZ:))) 28-06-2002 18.06.02, 08:29
          pozdrawiam piekielne czeluście
          • laelia OBWIESZCZAM :))) 28-06-2002 18.06.02, 11:48
            gadałam już z Czortem, będę miała wolną chatę 28-go, można przenieść imprezę do
            mnie (miejsca jest zdecydowanie więcej), a od Czorta to bardzo niedaleko :)
            Mogę też bez problemu przenocować gości spoza Warszawy, a i ze stolicy też,
            gdyby nagle się okazało, że nogi odmawiają posłuszeństwa :))))
            Przynieść należy wyłącznie jedzonko i trunki, no i zapał do tańców, hulanek,
            swawoli :)
            Co Wy na to, drodzy Państwo?
            • motor Re: OBWIESZCZAM :))) 28-06-2002 18.06.02, 14:13
              Ja tam lubę podróżować
              • saqqara Re: OBWIESZCZAM :))) 28-06-2002 18.06.02, 14:15
                to tutaj mam zaswiadczac ze nie zgwalcilam czy jak?:))

ps. ja bede i zaswiadczam ze nie bede wkladala raczek pod kolderke:))swoja...
                • laelia Re: OBWIESZCZAM :))) 28-06-2002 18.06.02, 14:40
                  Po takim oświadczeniu goście będą się pchali drzwiami i oknami :)
                  Motor, czy to znaczy, że masz ochotę odbyć podróż do mnie? :)
                  • motor Re: OBWIESZCZAM :))) 28-06-2002 18.06.02, 15:01
                    Czemu nie?
                    Podróże kształcą
                    • laelia Re: OBWIESZCZAM :))) 28-06-2002 18.06.02, 15:10
                      można i tak to ująć :)
                      • Gość: leziox Re: Bandytyzm,sadyzmy,bestialstwa IP: *.arcor-ip.net 18.06.02, 15:17
                        Bo tak!Wypchajcie się ze swoją jebaną parapetówą,bando porypanych
                        zwyrodnialców.Kurwa,nie można było przenieść imprezy na 13-go lipca
                        powiedzmy,albo co?Ale nieeeeeeeeee!najlepiej zrobić wtedy,kiedy mnie nie będzie
                        i chociaż wszyscy o tym wiedzą,to chuj kładą na wiedzę.
                        I znowu będą półmózgi relacjonować:
                        -och kurwa jak było fajnie
                        -ojejku,ten się od razu spił
                        -jak świetnie,balanga była na 102

A ja będę siedział i się oblizywał jak chuj złamany.No to wepchnijcie sobie
                        waszą parapetówę w dupę.Dziękuję za uwagę.
                        • laelia Re: Bandytyzm,sadyzmy,bestialstwa 18.06.02, 15:24
                          Leziu, jak będziesz w Warszawie zrobimy imprezkę specjalnie na cześć Twoją :)
                          Poza tym jeszcze ponad tydzień, zbieraj się i przyjeżdżaj, nawet Cię
                          przenocować mogę :)))
                          A tekst pt. "było fajnie i wspaniale" wszyscy sobie już z góry przygotowali
                          • Gość: leziox Re: Bandytyzm,sadyzmy,bestialstwa IP: *.arcor-ip.net 18.06.02, 15:27
                            Osoby zainteresowane wiedzą doskonale że przed 13-tym lipca sie nie
                            zjawię.Uprzedzałem paru ciołków i prosiłem o możliwość przeniesienia
                            imprezy,lecz jak widać,było to wołanie na puszczy.To kuwa co,mam być zadowolony?
                            • saqqara Re: Bandytyzm,sadyzmy,bestialstwa 18.06.02, 15:28
                              a jak ugryze to sie ucieszysz??? bedzie z ssaniem, promise:))))
                              • laelia Re: Bandytyzm,sadyzmy,bestialstwa 18.06.02, 15:36
                                Zupełnie nie rozumiem w czym problem, ja mogę chodzić na imprezy co tydzień, 13-
                                go też :)
                                zajrzyj do skrzynki, dobrze?
                                • onlyania Re: Bandytyzm,sadyzmy,bestialstwa 18.06.02, 16:44
                                  a skrzynka pusta, bo ociec dopiero wstal, a caly browar ze skrzynki wychlal
                                  wczoraj....:))))
                                  • onlyania Re: Bandytyzm,sadyzmy,bestialstwa 18.06.02, 16:44
                                    no dobra, oszukuje, sama wychlalam.....:))))
                            • czort Re: Bandytyzm,sadyzmy,bestialstwa MENELU!!! 18.06.02, 20:45
                              DO JASNEJ KU RWY!!! A jo to co??? Niby jezdem zainteresowana czy nie???? Nie
                              rzucaj miesem przy damach:))) (jesli nie wiesz, ze dama eta ja!!!)
                              nie martw siem, powtorzymy jeszcze nie raz!!! A przeca miales niby przyjechac,
                              jak nie mozesz, to twoja strata:(((((
                              czort
                              • kitek1 a ja z kolesiem leziem, sie solidaryzuje.......... 18.06.02, 20:56
                                bo wybieracie, takie popieprzone terminy,
                                ze normalnym ludziom, to nie pasuje:(((
                                • czort Re: a ja z kolesiem leziem, sie solidaryzuje.......... 18.06.02, 21:16
                                  te, normalny kitus, ty tyz duopem w troki i przyjezdzaj w koncu!!!

AHA Samcia - zona moja kce u mnie, takze lelijo, sorki, ale czortowa niemstety
                                  bydzie raz jeszcze:))))
                                • Gość: leziox Re: a ja z kolesiem leziem, sie solidaryzuje.......... IP: *.arcor-ip.net 18.06.02, 21:17
                                  W związku z otrzymaniem kilku emalii z pogróżkami oraz wyzwiskami,jak też
                                  poczty zawierającej wirusy i tylko wirusy,oraz dziwne kwadraciki szarej
                                  substancji z wystającymi drucikami i budzikiem,chciałem w tym miejscu
                                  oświadczyć,że wasza balanga jak najbardziej mi się podoba i to co poprzednio
                                  powiedziałem,było pomyłką.
                                  Widać to wszystko przez silne słońce dzisiejsze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka