kismajas 17.06.02, 21:37 Ukrywałem się ostatnio ale z powodu intensywnosci tego procesu zapomniałem przed czym jak sobie przypomnę ukryję sie ponownie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcel Re: Feedback - back IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 21:46 kismajas napisał(a): > Ukrywałem się ostatnio > ale z powodu intensywnosci tego procesu > zapomniałem przed czym Stanowczo. Uprość procedurę ukrywania. Kryj się za dnia. Kryj się w tym samym miejscu. Stwórz listę powodów dobrych do ukrycia i ukryj ją wraz z Sobą. ALE: za dnia. ALE: tym samym miejscu. Potem odliczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kismajas Re: Feedback - back 17.06.02, 21:55 Miałem spisaną listę powodów do ukrycia na kartce w kratkę po kolei raz, dwa, trzy to były moje tajemnice kartka zniknęła a z nią moje tajemnice jedyne co pamiętam to że nie potrafiłem ukryć, że wciąż przypalam mleko musze się napić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Feedback - back IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 22:05 i najbardziej rozsadne jest ostatnie zdanie;) twoje zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Feedback - back IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:07 kismajas napisał(a): > Miałem spisaną listę powodów do ukrycia > na kartce w kratkę > po kolei > raz, dwa, trzy > to były moje tajemnice > > kartka zniknęła > a z nią moje tajemnice > jedyne co pamiętam > to że nie potrafiłem > ukryć, że wciąż przypalam mleko > > musze się napić Jest rada. Fotografuj po kolej wszystko co przypalasz. To, że przypalasz mleko jest skutkiem wszystkiego, co jest przypalane przed mlekiem. Dobrze, że chociaż pamiętasz, że przypalasz. Niech te fotografie wrócą Ci pamięć. No przynajmniej wpół drogi. Tam ją odnajdziesz. Kompas ? Nie będzie Ci potrzebny w tej misji. Zaopatrz się jednak w Jaśka. On podpowie co przypalić, kiedy przyjdzie Ci ochota a pustkę w głowie wypełni mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
kismajas Re: Feedback - back 17.06.02, 22:12 czuje jakiś poślizg mam nadzieję, ze nie używasz palantyny do układania mysli w głowie w mojej lodówce nic się nie ukryje lepiej przynieś piwo i polej sobie też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Feedback - black? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:17 Tracę feedback - a o niego w końcu chodiło. Odpowiedz Link Zgłoś
kismajas Re: Feedback - black? 17.06.02, 22:20 Idę poszukac feed i wtedy moze back coś śmierdzi !!!!!!! a to tylko mleko się przypaliło Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Feedback - back 17.06.02, 22:20 jak to co podpalic????? podpala sie skreta i tyle, oby tylko dobra marycha byla...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Feedback - back IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:27 onlyania napisał(a): > jak to co podpalic????? > podpala sie skreta i tyle, oby tylko dobra marycha byla...:)))) Otóż wiele zabiegów czeka społeczeństwo i wszystkie powołane do tego instytucje, aby Marycha dobrą była. Zgoda - najważniejszą rolę do odegrania mają rodzice. Jednak rodzina nie jest zawieszona w próżni!!! ale ale !!!! a kto Ty jesteś! czekam licząc na feedback Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Feedback - back 17.06.02, 22:31 no, no, zgadzam sie a propos tych rodzicow..... caly czas sie na mnie odgrywajom, co to ja taka wyrodna niby..... a czy to moja wina ze nigdy nie osiagne sukcesow ojca w piciu kwachow, matki w posylaniu takich roznych kurfow i tego typu i jej sukcesow odnoszonych na autostradzie, ja sie w marysce specjalizuje, no przeca......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Feedback - back IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 17.06.02, 23:23 a moze ukrywales sie wlasnie, zeby sobie nie przypomniec, czyli zapomniec:) Odpowiedz Link Zgłoś