kazzol Re: z kim jest Jarosińska? 24.03.05, 18:23 ewosia napisała: > kim jest bladz? > nie zgrywaj się :D a Jarosińska wielką aktorką jest ;) i nie próbujcie polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: z kim jest Jarosińska? 26.04.05, 13:29 I jeszcze wielką piosenkarką też...szkoda że Ivan ją wyprzedził,to spiewałaby na Eurowizji Odpowiedz Link Zgłoś
ktoktosktosiek Re: z kim jest Jarosińska? 26.04.05, 13:25 widze slownictwo bardzo na poziomie... szkoda, ze ponizej zera.. a z kim jest... a co to Cie obchodzi... jej sprawa chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: z kim jest Jarosińska? 26.04.05, 13:26 fassssssssssssssscynujące.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: z kim jest Jarosińska? 26.04.05, 13:30 chyba tak.... ja nie mam pojęcia kim jest jarosińska ale dyskusja bardzo mnie wciągnęła ten poziom i polot ogólny... i woooooooooogóle... chyba przedawkowałem dzisiaj czopki... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: z kim jest Jarosińska? 26.04.05, 13:31 to było do ktosktosieka czy jak tam Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: z kim jest Jarosińska? 26.04.05, 13:31 ej cóś dzisiaj stan podkurwienia ciut za duży i niepotrzebny. A co do słownictwa to 'bladż' cudnym okresleniem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: z kim jest Jarosińska? 26.04.05, 13:33 Do niej mi pasuje... Zastanawiam sie z jakiej to okazji robią z niej gwiazdę, sexbombę?? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: z kim jest Jarosińska? 26.04.05, 13:35 słuchajcie to watek załozony miesiąc temu, akurat była dyskusja o Jarosińskiej, jaka to bladziuwa i nie moglismy sie nadziwić jej lanserce, a domniemany facet owej jawił sie niemalze kosmicznym byc stworem NO! Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Do Invicty 26.04.05, 13:37 Jednej rzeczy nie lubię. Obrażania ludzi, których się nie zna.... I proszę powstrzymaj się od takich komentarzy dobrze?? Dziekuję bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Do Invicty 26.04.05, 13:38 daj spokój ma taki styl i bladziuwa to dobre okreslenie-obrażania tu nie ma ot co Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Do Invicty 26.04.05, 13:43 Ja po prostu grzecznie proszę żebyś powstrzymała się od takich komentarzy... a określenie bladź nie jest określeniem miłym........ na pewno nie chciałabyś żeby Ciebie tak okreslano Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Do Invicty 26.04.05, 13:45 no uwaga, bo sie obraże jak panna na wydaniu na narzeczonego a tym tropem, to mozna całe to forum zlikwidować Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Do Invicty 26.04.05, 13:47 Poszukaj dobrze... ile znajdziesz wpisów gdzie się kogoś od kurew wyzywa?? Ile znajdziesz jedno?? dwie?? trzy?? więcej nie będzie.... ja jestem w stanie zrozumieć nazwanie gogoś głupim, pustym, czy brzydkim, ale wyzywanie kogoś od kurwiszonów to lekkie przegięcie. Za którymś razem byś się wpieniła gwarantuje. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Do Invicty 26.04.05, 13:49 niech Ci będzie ale do bladzi sa też łagodniejsze polskie odpowiedniki- i te na mysli miałam Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Do Invicty 26.04.05, 13:49 no oczywiście że są - kobieta lekkich obyczajów... co prowadzi tylko do jednegosłowa Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: z kim jest Jarosińska? 26.04.05, 13:44 www.foksal.com.pl/new/fot-9026-259-165-1-1.php czy o tę Artystkę chodzi ? jeśli tak to ona moją kumpelą nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
mojave forum uczy 27.04.05, 10:59 wyobraźcie sobie, że słowa bladź nie znalam (!) i nawet sie zdziwilam, czemu sie tak Ojciec Dyrektor oburzył póki nie doczytałam jego wyjasnienia odnośnie tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Mojave 27.04.05, 11:01 bladź ma kilka znaczeń jak np włoskie "putana" bodajże dym sie zrobił, bo nie dopisałam, że wyglad ma tej bladziówy, a nie ogólnie-chociaz kto wie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Mojave 27.04.05, 23:13 Pierwszy raz słyszę takie słowo! Rany, jaki ja nieuświadomiony jestem... To co to w końcu znaczy? 'Kobita letkich obyczajów' tak? Odpowiedz Link Zgłoś