Dodaj do ulubionych

dowcipy Jacka Buraka

31.03.05, 08:13
- Wiesz co to jest NIC???
- pół litra na dwóch!

Jacek Burak - zaraz po Grzechu - staje się moją ulubioną postacią serialu!!!
Obserwuj wątek
    • ikarr GRZEŚ to rewelacja 31.03.05, 08:20
      Burak nic nie robi, tylko żre i gada, a Grześ to absolutna rewelacja i
      nareszcie to Beatka za nim lata! A jak wyszlachetniał przy Kindze. Dla mnie
      numer 1 wszystkich seriali, nawet po Rydżu.
      • gianni_vonsacze Re: GRZECHU nie GRZEŚ 31.03.05, 08:24
        To po pierwsze!!! Grześ to pasuje do jakiegoś cwela, a nie do naszego
        Grzecha ;))
        Burak faktycznie tylko żre i gada, ale coraz większą sympatią go darzę ;)
        Beatka natomiast fatalna, niech już Grzechu da jej tiket powrotny i da sobie
        spokój..
    • dzidzia_bojowa Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:25
      Gianni, jak ja żałuję, że nie wciągnął mnie ten serial. Obejrzałam dwa
      piewrwsze odcinki, z tego drugi ziewając, no i dałam sobie spokój. A teraz
      żałuję, bo chyba ciekawy , co? Pamiętam,że grupa znajomych z domu dziecka
      zamieszkuje w jednym domu na Wspólnej, no i kłócą się potem. I finito , nic
      więcej nie wiem. A da się fabułę jakoś streścić? Może skumam?
      • gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:27
        Streszczać 400 odcinków doprawdy byłoby trudno, więc lepiej rezerwuj sobie
        wieczory o 21 i jakoś się połapiesz...
        Co do wczoraj jeszcze - Kolosowe paróweczki były boskie, zresztą - powtarzam
        się znowu, ale trudno - Kolos od czasu gdy zamieszkał z Łapiduchem jakoś tak
        wyłagodniał i wyładniał :) I uczynny jaki się zrobił!!
        • dzidzia_bojowa Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:29
          dobra, będę oglądać, ufając wlasnej inteligencji i niebawem do dyskusji
          dołączę. howgh!
        • ikarr Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:31
          NO tak, Grzechu, a nie Grześ, parówki wyglądały jak glisty, Kolos wyładniał,
          ale KORCZ tragedia coraz większa, z odcinka na odcinek gorzej.Jakaś taka stara.
          I czy ona wzdycha znów do do tego drania, co ją wykołował?
          • gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:34
            Korczową jak zobaczyłem to nawet moje ulubione piwo mi się cofło!!! Masakra
            totalna...
            A Wiktoria Sztal to się okaże córą Szczęki???
            • lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:39
              gianni_vonsacze napisał:

> Korczową jak zobaczyłem to nawet moje ulubione piwo mi się cofło!!! Masakra
              > totalna...

ale utrzymałeś browar??czy strata była;)?
              • gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:41
                Utrzymałem, ale cięzko było. Bałem się w kimę udać, bo jakby pudel-Korczowa mi
                się przyśniła to masakra chyba gorsza niż Nalanego we śnie zobaczyć...
                • lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:45
                  gianni_vonsacze napisał:

> Utrzymałem, ale cięzko było. Bałem się w kimę udać, bo jakby pudel-Korczowa
                  mi
                  > się przyśniła to masakra chyba gorsza niż Nalanego we śnie zobaczyć...

jakby jeszcze na blondi się zrobiła,to juz całkiem ten pudel,co to w Koglu-
                  moglu grał by był;)
                  • feber Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:46
                    hihi
                    moja szefowa ma takiego pudla (takiego co w Koglu-moglu gral byl)
                    • lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:51
                      feber napisała:

> hihi
                      > moja szefowa ma takiego pudla (takiego co w Koglu-moglu gral byl)

ale na głowie??:)
                      • feber Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:52
                        nie na glowie
                        w sensie psa :) chociaz ja osobiscie personalnie nie nazwalabym tego psem :)
                      • romy_sznajder Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 21:38
                        > > moja szefowa ma takiego pudla (takiego co w Koglu-moglu gral byl)

Pusia:)
                  • gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:52
                    Miała kompleks Wiktorii Sztal i tyle... A Ewcia jak ma takie zdolności, to ten
                    jej salon sieć Bętrą powinna zamknąć - niech Hoffera Romana lepiej zabawia, a
                    nie biznesłumenkom na głowie kaszanę robi...
                    • lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:54
                      miejmy nadzieję,że stylistka z Bętrą zastosowała tylko papiloty,żeby taki
                      oszałamiający efekt osiągnąc;)bo jak to trwała,to korczowa przez poół roku z
                      chaty nie wyjdzie;)
                      • gianni_vonsacze Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:56
                        to trwałej nie da rady 'cofnąć'????
                        • lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 09:00
                          gianni_vonsacze napisał:

> to trwałej nie da rady 'cofnąć'????

kiedyś się nie dawało:)takie wypasione środki były:)wiem,bo w 3 liceum mnie
                          podkusiło i zrobilam trwała-wyglądałam jak Diana Ross i z tymi lokami sie
                          bujałam,aż mi włosy nie odrosły;)od tej traumy nie byłam u fryzjera;)teraz,
                          chyba na wszystko sa sposoby.czajki albo okiłła trzeba by zapytac;)
                          • scoutek Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 09:09
                            moze i pudel, ale za to Korcz miala wczoraj cudne, naprawde cudne okularki....
            • around_the_sun Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 10:17
              gianni_vonsacze napisał:

> Korczową jak zobaczyłem to nawet moje ulubione piwo mi się cofło!!! Masakra
              > totalna...
              > A Wiktoria Sztal to się okaże córą Szczęki???

Od początku obstawiałam ją jako córkę. Ciekawe co jeszcze zrobi sobie korczowa
              na głowie zanim ta (chyba prawda) wyjdzie na jaw.
              >
          • lezka_z_posen Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:34
            grzechu przy tym malowaniu nawet jakos na twarzy tak wysubtelniał.albo może się
            ogolił;)-w każdym razie dobrze,że na tę rusałkę z bagien ma olew;)przyłazi i
            dupe zawraca,do banku niech spada!
          • feber Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 08:38
            Korczowa wygladala wczoraj jak pudel
            • mason_verger Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 19:51
              Korcz absolutnie tragicznie. Są fryzy które kobietę postarzają ale ten to już
              chyba dał jej ze 20 lat w górę.
              Faktycznie, scenarzyści puszczają nam sygnały że Wiktoria Sztal (Stahl? Stall?)
              to chyba jednak córka. Mój ulubiony motyw to ten z podawaniem Oskarowi lekarstw
              wieczorem :)
              A Jacek Burak świetny. Typowy polski robol co zaczynał na PRL-owskich budowach.
              O takich się mówiło że serio pracowali tylko w środę, bo w poniedziałek-wtorek
              trza było po weekendzie odpocząć a w czwartek-piątek pracować się nie chciało
              bo tu przecież zaraz weekend...
              Grzechu ostatnio nam zaserwował "Heja!" (Heyah?) jak zawieszali szafkę z Kingą.
              Chyba po Avonie będziemy mieli kolejny product placement w NW :)
    • neurosis Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 19:56
      gianni_vonsacze napisał:

> - Wiesz co to jest NIC???
      > - pół litra na dwóch!
      >
      > Jacek Burak - zaraz po Grzechu - staje się moją ulubioną postacią serialu!!!

ej, wypraszam sobie, to akurat slyszalam/czytalam u Tischnera i jemu przypisuje
      te slowa!
      • kasikk2 Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 20:24
        Grzechu dziś cmoknie KIngusie! Już odliczam minuty do 21..
    • lahliq Re: dowcipy Jacka Buraka 31.03.05, 20:40
      Pytanie w stylu papugowym... :(
      Zdarza mi się widywać NW, mniej więcej wiem o kim się tu pisze, ale nie wiem
      kim jest Jacek???
      Jedyny znany mi Jacek to mąż Beaty (KLAN) - też burak. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka