12.04.05, 13:55
dzisiaj sobie ogladnelam, jakis powtorkowy odcinek...

dotyczyl slusarzy...

dodatkowa atrakcja oprocz babci, ktora nie mogla dostac sie do mieszkania,
byl wnuczek mieszkajacy pietro wyzej, ktory zleciał na dol w formie pomocy w
samym reczniku kapielowy...

ogolnie usmialam sie coniemiara, do momentu, jak sie okazalo, ze "spece" byli
z krakowa
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Usterka 12.04.05, 14:00
      ja też ostatnio załapalam się na jakiś chyba powórkowy odcinek,gdzie pan od
      glazury był tak miły,że załatwił przez telefon właścicielowi mieszkania
      panienkę;)uczciwy był-uprzedzał,że niektóre są ładne,ale niektóre to smoki:)
      penie też z krakowa;)
      • domcia81 Re: Usterka 12.04.05, 14:04
        o, to tez niezle :-)))

jeden slusarz rozwiercajac zamek ( co oczywiscie nei bylo koniecznoscia) zrobil
        tak umiejetnie, ze wiertlo z wiertarka mu sie jakos w drzwiach zaklinowalo...
        koniec koncow cale drzwi byly do wymiany
        • lezka_z_posen Re: Usterka 12.04.05, 14:08
          ci fachowcy to chyba szkolili się u "sąsiadów" z tej czeskiej bajki-ci to
          koncertowo zawsze wszystko spieprzą;)
          • invicta1 Re: Usterka 12.04.05, 14:08
            weźcie mnie nie straszcie-mam remont w chacie aktualnie-mąż pilnuje:), zeby mu
            nie wydzwonili jakiejś "panienki" cholera:)
            • lezka_z_posen Re: Usterka 12.04.05, 14:11
              invicta1 napisała:

> weźcie mnie nie straszcie-mam remont w chacie aktualnie-mąż pilnuje:), zeby mu
              > nie wydzwonili jakiejś "panienki" cholera:)

byś zobaczyła tę pannę,to by Ci obawy minęły w sekundę;)machę miała zamzaną,ale
              całe reszta do wymiany.no i lepiej,żeby się nie odzywała:)
              • tw_muza Re: Usterka 12.04.05, 14:12
                przecież one nie na konwersację przyjeżdżają.....
                • lezka_z_posen Re: Usterka 12.04.05, 14:13
                  tw_muza napisała:

> przecież one nie na konwersację przyjeżdżają.....

ale ta byłą gadatliwa-tematy psychologiczne poruszała;)
                  • tw_muza Re: Usterka 12.04.05, 14:32
                    No proszę. W warunkach wysokiej konkurencyjności to taka przyjezdna panienka
                    nie może swiadczyć jedynie wiadomej usługi, ale i w promocji błyskotliwą
                    pogawędkę na temay psychologiczne (na ten przykład) odbędzie...
                    • invicta1 Re: Usterka 12.04.05, 14:42
                      u Drzyzgi prostytutki tez mówiły, ze klyjencie to głównie chcą pogadać, bo zony
                      mają za głupie na to, to idą do diwy:), bo one som kształcone i wyrozumiałe nad
                      wyraz
                      • tw_muza Re: Usterka 12.04.05, 14:50
                        ciekawe gdzie tych kurwów tak wszechstronnie kształcą? Co by takie wyrozumiałe
                        bynajmniej były...
                        • invicta1 Re: Usterka 12.04.05, 14:53
                          też nie wiem, ale one na koniec rozmowy miały ocenić "fachowo" sprawność
                          seksualną klientów w skali od 1-10 i wystawiły 3:)
                          • lezka_z_posen Re: Usterka 12.04.05, 14:55
                            bo spora częśc klienteli to sfrustrowani biznessmeni,to im nie dryga;)
                            stad pewnie takie wyniki nikczemne;)
                            • tw_muza Re: Usterka 12.04.05, 14:58
                              Wyniki nikczemne to moim zdaniem stąd, że tam relacja usługodawca -
                              usługobiorca zachodzi, oni się wykazywać nie zamierzają. Płacą i wymagają.
                        • lezka_z_posen Re: Usterka 12.04.05, 14:53
                          no to w sumie fajna fucha taka córa koryntu-pogada sobie i nawet się nie
                          obejrzy,a juz fajrant;)
                          • tw_muza Re: Usterka 12.04.05, 14:55
                            lezka_z_posen napisała:

> no to w sumie fajna fucha taka córa koryntu-pogada sobie i nawet się nie
                            > obejrzy,a juz fajrant;)

I JESZCZE PODATKÓW NIE MUSI PŁACIĆ!!!!

• domcia81 Re: Usterka 12.04.05, 14:15
              ciesz sie, ze kogos masz w domu, bo chyba tylko 2 slusarze, wczesniej zrobili
              wywiad, czy aby to na pewno mieszkanie babci, a reszta brala sie do pracy,
              nawet bez prob wylegitymowania
        • gianni_vonsacze Re: Usterka 12.04.05, 14:08
          USTERKA była świetna - zawsze bardzo lubiłem to oglądać. Miszczami byli kiedyś
          ci 'hydraulicy' z warszawskiej Pragi, co to akcentwali typowo po warszawasku i
          nawet stare piosenki praskie jeden śpiewał sobie :) + nieodłączne ćmiki palone
          w łazience :)
          Kiedyś też jeden gostek zanim coś tam zrobił to chyba z 7 browarów 'pod robotę'
          walnął :)
          • taskussani Re: Usterka 12.04.05, 14:11
            lepsi byli dwaj spece od dezinsekcji chyba. bez maski, rękawiczek czy czegokolwiek dzielnie insekty tępili, tak że na koniec sami byli lekko otępiali.
            • feber Re: Usterka 12.04.05, 14:15
              dobry byl tez odcinek z tapetowaniem
              gdybym zobaczyla swoj przedpokoj tak wytapetowany, bym pogonila i psem
              poszczula :)
      • laurra Re: Usterka 12.04.05, 15:04
        też to widziałam, nie mogłam z tego...hahaha ludzie to jednak są...dziwni..;P
    • domcia81 Re: Usterka 12.04.05, 14:12
      jeszcze pamietam naprawe piecykow gazowych - koniec koncow jeden chyba spadl..
      wczesniej ciut wybuchajac

oraz rozdzkazy, ktorzy wyszukiwali miejsca na dzialce pod studnie.
      • jaginger Re: Usterka 12.04.05, 14:16
        Pamiętam jakiegoś bioenergoterapeutę,który zakasował za sesję 450 zeta chyba.A
        jaki był uchachany jak gościa zdemaskowali.Podziękował im za reklamę w
        telewizorni:))
        • feber Re: Usterka 12.04.05, 14:18
          nie wiem czy to bylo w tym samym odcinku, czy innym ale tematycznie podobnym -
          byla kobieta, ktora swieczka czyscila aure domu czy cus, i spiewala, mowila, ze
          jest druga Barbara Streisand :)
          • jaginger Re: Usterka 12.04.05, 14:21
            Możliwe,bo tam różne cuda się działy...
      • pomme Re: Usterka 12.04.05, 14:16
        Ja pamietam jak wstawiali drzy antywłamaniowe. Drzwi wygladały na solidne ale
        jak je zamontowali to bez wiekszego wysiłku z futryna leciały...
        • tw_muza Re: Usterka 12.04.05, 14:26
          a czy oni tych drzwi przypakiem na taką piankę nie próbowali zamocować?
          • invicta1 Re: Usterka 12.04.05, 14:30
            tak na piankę i się smiali za plecami tej właścicielki, że jak odejdą to
            wszystko pierdo..nie
            • tw_muza Re: Usterka 12.04.05, 14:41
              ta cała "Usterka" to mnie w sumie naprawdę przeraziła... Bo tak naprawdę jak
              zobaczysz tych "fachowców" w akcji, to potem strach kogokolwiek wezwać...
              • pomme Re: Usterka 12.04.05, 14:43
                no akcje mieli niezłe
                pamietam jeszcze jak komuś sedes naprawiali. tak sie starali ze go potłukli. I
                raz jak ściane malowali we 3. I jeden z nich chciał porządnie to zrtobić to
                tamci 2 mało go nie pobili:-)
              • domcia81 Re: Usterka 12.04.05, 14:51
                tw_muza napisała:

> ta cała "Usterka" to mnie w sumie naprawdę przeraziła... Bo tak naprawdę jak
                > zobaczysz tych "fachowców" w akcji, to potem strach kogokolwiek wezwać...

jesli chodzi o slusarzy, to tylko z katowic - przetestowali chyba 3 i kazdy
                zrobil sprawe dobrze (no oprocz identyfikacji czy osoba jest mieszka w lokalu,
                to zrobil chyba jeden)
                • mojave Re: Usterka 13.04.05, 09:40
                  odcinek z płytkarzami był rewelka:)))choc wlaściwie to nie wiadomo czy sie
                  smiać czy płakać...
    • rydzykfizyk Re: Usterka 13.04.05, 10:33
      a ten odcinek kiedy Krzys niby se zatrzasnal kluczyki w karze i przychodzili
      rozni spece o zlotych recach, az jeden najlepszy rozwalil mu kamieniem chyba
      szybe bo se nie umial dac rady. a tak wogole to to auto dosc zmasakrowane bylo
      na koncu buahaha
      • amadea_22 Re: Usterka 13.04.05, 16:18
        heheh, pamietam, ale to był młotek nie kamień ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka