26.06.02, 07:20
poszukuje kobiety, przyjaciółki – może kochanki, znudzonej swoim życiem
prywatnym, lubiącą dobry film, książkę, spacery i zaciszna kafejki.
mam 32 lata, jestem z woj. dolnośląskiego.
pzdr
ibico :)
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: poważnie 26.06.02, 08:33
      powodzenia!:)
    • fornarina Re: poważnie 26.06.02, 08:35
      a które miejsca preferujesz na te spacery?
      pozdrawiam

ibico napisał(a):

> poszukuje kobiety, przyjaciółki – może kochanki, znudzonej swoim życiem
      > prywatnym, lubiącą dobry film, książkę, spacery i zaciszna kafejki.
      > mam 32 lata, jestem z woj. dolnośląskiego.
      > pzdr
      > ibico :)

• kitek1 bunkry......... 26.06.02, 08:39
        w walimiu:)
      • laelia Re: poważnie 26.06.02, 08:40
        prawie wszystko mi się podoba, tylko dlaczego ma być znudzona swoim życiem?
        • lena8 Re: poważnie 26.06.02, 08:51
          ma być znudzona bo moze on jest nudny.
          • tassman Re: poważnie 26.06.02, 08:58
            klasyczny podryw na litość.Hehehehehe

tassman:)
            • Gość: Pom Re: poważnie IP: 2.4.STABLE* 26.06.02, 09:01
              heheheh, taki biedny żuczek, znudzony, nieszczęśliwy z nieznośnym bólem duszy,
              która umiera... a którą wskrzesi tylko nowe doznanie... hihihihi :))))
      • ibico Re: poważnie 26.06.02, 09:02
        fornarina napisał(a):

> a które miejsca preferujesz na te spacery?
        > pozdrawiam
        >
        z dala od ulicznego zgiełku i spalin :)
        • fornarina Re: poważnie 26.06.02, 09:04
          Szczytnicki?
          ibico napisał(a):

> fornarina napisał(a):
          >
          > > a które miejsca preferujesz na te spacery?
          > > pozdrawiam
          > >
          > z dala od ulicznego zgiełku i spalin :)

• ibico Re: poważnie 26.06.02, 09:05
            co szczytnicki :)
            • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 09:11
              ...Park...jakbyś nie wiedział...
              • ibico Re: poważnie 26.06.02, 09:25
                Gość portalu: Aroska napisał(a):

> ...Park...jakbyś nie wiedział...

nie wiedziałem ale teraz .......
                dzięki za info
                • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 09:29
                  ...nie ma sprawy:)))))
                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 09:33
                    raczej, została wyjaśniona - lecz nie do końca :)
                    • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 09:36
                      ...mówisz o miejscu spacerów czy o samej propozycji???...:)))
                      • iwusia Re: poważnie 26.06.02, 09:38
                        i jak rozumiem z Tobą życie prywatne to będzie jedna wielka sielanka?....;D
                        nie jestem znudzona swoim życiem prywatnym ale powiem szczerze zaintrygowałes
                        mnie:)))
                        • ibico Re: poważnie 26.06.02, 09:44
                          iwusia napisał(a):

> i jak rozumiem z Tobą życie prywatne to będzie jedna wielka sielanka?....;D
                          > nie jestem znudzona swoim życiem prywatnym ale powiem szczerze zaintrygowałes
                          > mnie:)))

Ciekawe czym tak mogłem zaintrygować
                          też nie jestem znudzony, jestem??? samarytaninem hi, hi - dobrym samarytaninem
                          • iwusia Re: poważnie 26.06.02, 09:48
                            no w podtekście Twojego posta można wyczytać że nudne życie wybranki już nim
                            nie będzie....więc ciekawam co takiego oferujesz.....ot czysta ciekawość:))
                            • ibico Re: poważnie 26.06.02, 09:55
                              w tym wypadku trudno mówić o precyzyjnej ofercie, wszystko zależy od wielu
                              czynników :)
                              • iwusia Re: poważnie 26.06.02, 10:19
                                czyli tzw element zaskoczenia....:)))))))
                                • ibico Re: poważnie 26.06.02, 10:22
                                  jak lubisz, to dlaczego nie :)
                      • ibico Re: poważnie 26.06.02, 09:41
                        o miejscu - park jest w każdym mieście i miasteczku a szczytnicki? powiedzmy,
                        że w co czwartym :)
                        co do propozycji to... to co tygrysek na to :)
                        • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 09:47
                          ...to było tylko pytanie...bo nie wiedziałam o co Ci chodzi...

...ja miałam na myśli park we Wrocławiu, a co inni to nie wiem...
                          • ibico Re: poważnie 26.06.02, 09:51
                            jak we Wrocławiu to mam całkiem blisko :)
                            PS
                            jadę dziś, lub jutro do ikei
                            • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 10:00
                              ...ja też, ale chyba w piątek:)))
                              • ibico Re: poważnie 26.06.02, 10:07
                                w zasadzie, jak dla mnie to bez różnicy w który dzień pojadę :)
                                jedziesz po coś konkretnego czy tak sobie, licząc na coś fajnego do kupienia :)
                                • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 10:13
                                  ...ta druga opcja:)))))))...
                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 10:18
                                    no - jest to jakaś forma "zabicia czasu" :)
                                    to... może ja też w piątek?:)
                                    • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 10:23
                                      ...nie lubię zabijać...:)))))))
                                      ...właśnie weszłam na stronę IKEI i...w Warszawie będą fajniejsze rzeczy:((((((
                                      • ibico Re: poważnie 26.06.02, 10:42
                                        u nas to już było
                                        to co jest w w-wie u nas zalega w koszach z przeceną :)
                                        Ty nie lubisz zabijać ale tygrysek..., a był taki słodki....... :)
                                        • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 10:45
                                          ...u nas to znaczy gdzie??????...
                                          ...ciekawe czy np. sofa mieści się w tym koszu...:)))

...Tygrysek lubi...:))))
                                          • ibico Re: poważnie 26.06.02, 10:50
                                            ups, prawie się wygadałem - miało być "u Ciebie we Wrocku":)
                                            a Tygrysek lubi, ale się tylko przechwalać... nawet ze służbowego tele boi się
                                            korzystać :)
                                            • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 10:55
                                              ...nie bardzo Ci to wyszło...

...jak nie rozumiesz pewnych postów to ich nie przytaczaj...a poza tym nie
                                              czyta się prywatnych wątków...nawet na forum...
                                              • ibico Re: poważnie 26.06.02, 10:59
                                                sorry nie wiedziałem, że tu są prywatne wątki :(
                                                • Gość: Aroska Re: poważnie IP: 195.116.92.* 26.06.02, 11:01
                                                  ...no i widzisz...Twoja wina...dowiedziałeś się w tak przykry sposób...
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:05
                                                    więcej niczego nie skomentuję - co sobie pomyślę to moje:)
                                                  • tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 11:07
                                                    gościu a może byś tak wyluzował troche co????
                                                    pierdolisz bez sensu że głowa boli..:)
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:10
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> gościu a może byś tak wyluzował troche co????
                                                    > pierdolisz bez sensu że głowa boli..:)

nie wiem czy szanowny Tygrys wie iż :
                                                    "jak nie rozumiesz pewnych postów to ich nie przytaczaj...a poza tym nie
                                                    czyta się prywatnych wątków...nawet na forum..."
                                                    a wiec ogon pod siebie i psik stąd kocurku

• aroska Re: poważnie 26.06.02, 11:13
                                                    ..tego Ci chyba Tygrysek nie podaruje...a i mnie uraziłeś...pa..
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:16
                                                    aroska napisał(a):

> ..tego Ci chyba Tygrysek nie podaruje...a i mnie uraziłeś...pa..

a czym Cię uraziłem
                                                  • tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 11:22
                                                    posłuchaj pacanie,..szkoda mi na ciebie czasu....
                                                    ..takich kretynów jak ty było juz tutaj wielu...
                                                    ...żaden długo nie wytrzymał....wiec nie podskakuj i ciesz się "życiem" na
                                                    Forum....
                                                    ...a jak nie potrafisz sam czegoś wymyśleć to nie pisz lepiej w ogóle a nie
                                                    posługuj się nie swoimi tekstami wale !!
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:29
                                                    uważaj! bo się zapowietrzysz i... chamie zbolały
                                                    w twoim poście brak mi czegoś? aaa - takich słówek jak q.., hu.., spier..., ja
                                                    ich... itp.
                                                    najnormalniej w świecie jesteś świrem – niskim grubawym palantem! a wszyscy
                                                    myślą, żeś jest Tygrys ha, ha :)
                                                  • tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 11:32
                                                    brak było tych słów ??? oj kurwa zapomniałem sie ....
                                                    ..ciekawe jak ty wyglądasz pedale???:))
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:34
                                                    no! jak to jak - jak pedał co szuka kobiety
                                                    oj głupi jesteś, głupi
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 11:33
                                                    ...właśnie tym:(((((
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:37
                                                    aroska napisał(a):

> ...właśnie tym:(((((

i znów sorry,
                                                    ale... nie będzie Tygrys pluł mi w twarz... i to obojętnie na jakim wątku !:)

• tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 11:40
                                                    pocieszam się że ty chyba bardziej!
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:43
                                                    pocieszaj się pocieszaj – tylko tyle ci zostało biedaczku
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 11:42
                                                    ...trzeba było do tego nie dopuścić, a nie przepraszać potem...
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:46
                                                    jak to było?
                                                    Polak zawsze jest mądry po szkodzie! :(
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 11:50
                                                    ...na drugi raz już powinieneś wiedzieć...:)))
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:52
                                                    to po co tu włazi? co?
                                                  • tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 11:51
                                                    danio zmienił sie w jakieś tam ibi co?? ,...żałosny jesteś...
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 11:54
                                                    co to danio? - może jaśniej się wyrażaj... co?
                                                  • tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 12:00
                                                    dano nie danio...."i" przypadkowo napisałem...
                                                    ..dano2...
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 12:02
                                                    nic a nic nie rozumiem - masz gorączkę czy co? bo bredzisz jak...
                                                  • tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 12:06
                                                    dobra,..ja wiem swoje ty swoje...
                                                    ..nie chce mi sie już z tobą gadać,..szkoda czasu..
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 12:08
                                                    nareszcie sierściuchu
                                                  • n0name Re: poważnie 26.06.02, 12:11
                                                    wygral zawodnik w niebieskich spodenkach.
                                                    (eee... przepraszam, jestem daltonista)
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 12:14
                                                    sędzia niech poda inicjały zwycięzcy :)
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 12:23
                                                    ...no i jesteście wreszcie zadowoleni???????...
                                                  • tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 12:25
                                                    ech! żałosny ludziku...:)
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 12:40
                                                    lepiej ludzik, niż sierściuch – prawda ?
                                                  • tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 12:48
                                                    wulcem sie urodziłeś i wulcem umrzesz....
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 12:50
                                                    nie wiem co to wulc, ale wiem, że cham będzie chamem na wieki wieków - amen :)
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 12:54
                                                    PRZESTANIECIE W KOŃCU?????????...bo już mnie to denerwuje (problemy w pracy, a
                                                    tu jeszcze Wy:((()...a rozdrażnionej kobiecie lepiej w drogę nie wchodzić...
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 12:57
                                                    w piątek w ikei? o której ?
                                                  • tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 12:55
                                                    wulec a nie wulc jełopie!!!:)))
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 12:58
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> wulec a nie wulc jełopie!!!:)))

stary co ty peplasz, sam nie wiesz co piszesz! - lekarz Cię oszukuje jak nic :)

• tygrysek_ Re: poważnie 26.06.02, 13:01
                                                    kurde!,...wulec nawet nie wie co to znaczy "wulec"...ech.....
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 13:04
                                                    co ja mogę? nie znam i już :(
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 13:00
                                                    ...Boże!!!!!!!!1....a oni dalej swoje...:((((((((((((((((((((((((((
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 13:06
                                                    po rozmowie ze mną T... będzie mniej chamski :)
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 13:19
                                                    ...zamierzasz przeprowadzić z nim poważną rozmowę????...:)))
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 13:22
                                                    ja? nie, ale zauważ że z postu na post mniej klnie i zaczął się :) może jeszcze
                                                    będzie z niego człowiek:)
                                                    w piątek o której ?
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 13:24
                                                    ...masz maila...ale nie z odpowiedzią na to pytanie:)))))))))...
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 13:27
                                                    mam? nie - nie mam
                                                    a jak z mailika Tygrysek wyskoczy i gardło mi podgryzie:)
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 13:31
                                                    ...jak nie masz to pewnie wina poczty...i dojdzie dopiero za jakiś
                                                    czs...niestety...;((((...

...ja w mailach tygrysków nie wysyłam...:)))))))
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 13:32
                                                    ...a poza tym co się tak nagle boisz???...:))))
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 13:39
                                                    już odpisałem, co prawda w pośpiechu, ale.......
                                                    a T... nie boję się :)
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 13:49
                                                    ...jeszcze nic nie mam...więc na odp. tym bardziej będziesz musiał poczekać...
                                                    ...a dlaczego w pośpiechu?????..
                                                    ..to taki odważny jesteś?????...:)))))))))))
                                                  • ibico Re: poważnie 26.06.02, 13:51
                                                    bo... jadę już do domku :)
                                                    do jutra Pa
                                                  • aroska Re: poważnie 26.06.02, 13:54
                                                    ...skoro tak...to pa pa:)))))))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 07:54
                                                    no! i mamy słoneczny czwartkowy ranek:)
                                                    uf jeszcze jutro i........ weekend
                                                    dzień dobry A-a
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 07:59
                                                    Dzień Dobry:)))...u Ciebie słoneczny????...a u mnie taki nie wiadomo
                                                    jaki...chyba sam się nie może zdecydować...:))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 08:08
                                                    Nic się nie martw na pewno się zdecyduje :)
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 08:20
                                                    ...chyba masz rację...właśnie zaczęło świecić słoneczko:)))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 08:52
                                                    czy kiedykolwiek nie miałem racji :)
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 09:11
                                                    ...a tego to ja nie wiem...jeszcze:))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 09:50
                                                    jeszcze nie, ale wkrótce :)
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 09:54
                                                    ...tak myślisz??????...ja myślę, że to niemożliwe...:))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 10:00
                                                    skoro tak myślisz, to i ja teraz tak muszę:)
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 10:03
                                                    ...nie wiem czy mnie zrozumiałeś?????:)))....
                                                    ...niemożliwe, że....zawsze masz rację...:))))))))))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 10:10
                                                    fakt - źle zrozumiałem bo
                                                    to, że zawsze racji nie mam jest oczywiste :)
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 10:24
                                                    ...dobrze, że umiesz się do tego przyznać, bo....ja nie:)))))...żartuję:))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 10:27
                                                    bo.... nie ma idealnych ludzi :)
                                                    doszła urzędowa poczta:)
                                                  • aroska Re: witam 27.06.02, 10:31
                                                    ...ale niektórzy są bliscy ideału:))))

...to odpisz, bo to na pewno ważna sprawa:))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 10:35
                                                    przecież odpisałem
                                                    ta urzędowa poczta to do Ciebie :)
                                                  • aroska Re: witam 27.06.02, 10:38
                                                    ...no przecież wiem...to było specjalnie:))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 10:45
                                                    no... tak to jest jak się pracuje i ...:)
                                                    widocznie nie mam podzielnej uwagi:(
                                                  • aroska Re: witam 27.06.02, 10:46
                                                    ...nie przejmuj się:))))))))...mężczyźni zwykle nie mają:))))
                                                    ...odpisałeś??????...
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 10:49
                                                    tak
                                                    ja mam 4 i 2 fajne załączniki
                                                    a Ty?
                                                  • aroska Re: witam 27.06.02, 10:50
                                                    ...zobacz na wątek: "no, no...."...pierwszy post...:))))))))
                                                    ...pewnie odpowiadałaby Ci ta pierwsza opcja????:)))))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 10:54
                                                    już zaglądam :)
                                                  • aroska Re: witam 27.06.02, 10:55
                                                    ...ja to samo:))))...ale powinnam mieć chyba 5...no i załączniki nie wiem czy
                                                    fajne...:))))))))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 11:00
                                                    dlaczego 5? wysłałaś piątego? jak tak to przepadł :(
                                                    jak dla mnie - pierwsza opcja jest ok. a jak Tobie się ona podoba ?:)
                                                  • aroska Re: witam 27.06.02, 11:07
                                                    ...tak wysłałam, ale na Twój służbowy adres...nie masz????

...jest okej:))))...chyba najlepsza z tych wszystkich...ale nie najlepsza tak w
                                                    ogóle...
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 11:11
                                                    nie mam :(
                                                    z chęcią wprowadziłbym w życie pierwszą opcję
                                                  • aroska Re: witam 27.06.02, 11:53
                                                    oki...to wyślę jeszcze raz, ale już na to na GW:))))...napisz czy dostałeś...bo
                                                    ja mam trochę problemy z netem:((((
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 12:04
                                                    dostałem ale bez odpowiedzi na pytania
                                                    chyba dziś pojadę do Ikei w dodatku samotnie :(
                                                  • aroska Re: witam 27.06.02, 12:20
                                                    ...bo to nie była ta wiadomość...tylko kolejna:)))...a tamtą próbowałam wysłać,
                                                    ale znowu się nie udało...postaram się jeszcze raz...ale niczego nie obiecuję,
                                                    bo wszystko mi się otwiera pół godziny:(((((((....buuuuuuuuuuuu....denerwuje
                                                    mnie to!!!!!!!Jak dostaniesz to napisz tu, że doszła i odpisz...
                                                    ...sam???:(((...
                                                  • aroska Re: witam 27.06.02, 12:37
                                                    ...a poza tym w tej co chyba ostatnio dostałeś prosiłam Cię o coś...
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 12:47
                                                    sprawdzę - jeżeli tak to napiszę - odpowiem :)
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 13:05
                                                    :)))))))...już wszystko dostałam:)))ale załączniki dalej:((((((....
                                                    ...zaraz odpiszę:)))
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 13:10
                                                    złośliwość rzeczy martwych :(
                                                    zawsze możesz zobaczyć w oryginale :)
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 13:14
                                                    ...jasne...ale wtedy może być ogromne zaskoczenie:))))...a ja tego nie lubię...
                                                    ...właśnie Ci odpisałam...
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 13:21
                                                    to fakt !
                                                    ale taki bezczelny to nie jestem :)
                                                    zresztą – chyba znasz Magnolię możesz się z nią skonsultować :)
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 13:22
                                                    to fakt !
                                                    ale taki bezczelny to nie jestem :)
                                                    zresztą – chyba znasz Magnolię możesz się z nią skonsultować :)
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 13:34
                                                    ...nie lubię opierać się na czyjejś opinii...odpisałeś????...wysłałam Ci
                                                    jeszcze coś...
                                                  • ibico Re: witam 27.06.02, 13:44
                                                    ... odpisałem :)
                                                    to dobrze, że bierzesz do siebie opinii innych
                                                    ja też jestem zdania, iż wszystko należy sprawdzić własnoręcznie:)
                                                  • Gość: Aroska Re: witam IP: 195.116.92.* 27.06.02, 14:33
                                                    ...ja też wysłałam...nawet dwa:))))
    • Gość: Aroska :(((( IP: 195.116.92.* 27.06.02, 15:13
      ...już idę...pa pa..
      • ibico Re: :(((( 28.06.02, 08:05
        wysłałem 1 :)
        może założyć nowy wątek bo ten nie chce się otwierać:(
        • aroska Re: :(((( 28.06.02, 08:16
          ...jak chcesz...
          • ibico Re: :(((( 28.06.02, 08:30
            ja tak a Ty?:)
    • Gość: mario2 Ibico- facio z umyslowym platfusem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 08:22
      Przypelza nie wiadomo skad, nie wiadomo po co. Siada i pierdzi w towarzystwie.
      Nie zadaje sobie nawet trudu, by poznac ludzi, a juz sie bierze do ich
      obrazania. Widac i na tym forum w osobie tego indywiduum pojawil sie Lepperek.

Emanuja z niego kompleksy, ktore w postaci puszczanych tutaj przez niego
      intelektualnych bakow niosa sie echem i fetorem po calym forum. Wydalimy jego
      przepoconego umyslu sa nie do zniesienia dla normalnych ludzi.

Z kompleksow mozna sie wyleczyc, z glupoty nie! Dla leczenia kompleksow tego
      osobnika najodpowiedniejszy bylby weterynarz. Bo objawy zaprezentoane tutaj
      znamionuja przypadlosc pokrewna BSE.
      • ibico Re: Ibico- facio z umyslowym platfusem 28.06.02, 08:34
        Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Przypelza nie wiadomo skad, nie wiadomo po co. Siada i pierdzi w towarzystwie.
        > Nie zadaje sobie nawet trudu, by poznac ludzi, a juz sie bierze do ich
        > obrazania. Widac i na tym forum w osobie tego indywiduum pojawil sie Lepperek.
        >
        > Emanuja z niego kompleksy, ktore w postaci puszczanych tutaj przez niego
        > intelektualnych bakow niosa sie echem i fetorem po calym forum. Wydalimy jego
        > przepoconego umyslu sa nie do zniesienia dla normalnych ludzi.
        >
        > Z kompleksow mozna sie wyleczyc, z glupoty nie! Dla leczenia kompleksow tego
        > osobnika najodpowiedniejszy bylby weterynarz. Bo objawy zaprezentoane tutaj
        > znamionuja przypadlosc pokrewna BSE.

No, no aż mnie zatkało
        Netowy psychiatra Mario2 hi, hi
        żal mi Cię :(

• Gość: mario2 Re: Ibico- facio z umyslowym platfusem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 11:29
          o jeszcze jedno pierdniecie bez ladu i skladu :o((
          • ibico Re: Ibico- facio z umyslowym platfusem 28.06.02, 11:53
            Gość portalu: mario2 napisał(a):

> o jeszcze jedno pierdniecie bez ladu i skladu :o((

tylko, nie wywąchaj wszystkiego od razu – zostaw sobie coś na jutro
            jutro jest sobota i mnie nie będzie ptasi móżdżku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka