character 27.06.02, 21:54 jest ktoś blisko ? pozdr. tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:06 ja jestem! jeszcze tak 2,5 h i bedzie u mnie nic gwiazdzista! w ja wezmnem se teleskop, flaszku i pojdu obsmatrywat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 10:16 oho, randka nad kanalem sie komus szykuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 10:17 ciekawe ktore z nich bedzie machalo srodkowa reka?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 10:30 wiekszym problemem bylaby chec zastosowania zamasztego ruchu bioder;) te sciezki sa zdecydowanie blisko linii brzegowej kanalu, a brzegi sa urwiste... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 10:56 nie ma sie czym martwic, jako ze to aniol z pneumatycznymi skrzydlami to sie uniesie i przyswieci sobie nimbem:) ewentulanie odczepi sztuczne rzeski wiec polepszy sobie ostrosc widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 13:48 co wy mi tu dziewuchy? ze ja po nocy nad kanal???? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 13:55 nie, mina, to nie Twoja randka, tylko takiej jednej anielicy, ona bardzo lubi nad kanaly chodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:01 kuwa bo ja tu mam kanal blisko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 14:04 oooo, to strzez sie, szczegolnie jak zobaczysz takie cudo: galaretowate cialko, loczki na glowie, obowiazkowo bląd;), nimb nad glowa, pneumatyczne skrzydla pozwalajace unosic sie w gorze w polaczeniu z zamaszystym machaniem biodrami i dlugimi firnakami rzes, do tego dochodza wypielegnowane paznokcie, szczegolnie u srodkowej reki, ktora zawziecie macha;))) czy ja o czyms zapomnialam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:15 no cholera, zeby nie te raczki blond, to by sie rysopis z moim zgadzal co do joty! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 14:29 zapomnialam o krysztalowym charakterze i nienagannych manierach:)) czy mowilam ze to kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:31 noz kurwa, to ja!!! charakter i maniery!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 14:33 ale mi troche te Twoje meskie atrybuty tutaj bruzdza!!! no jak to wyglada? aniol w sukience unoszacy sie nad glowami wiernych a spod sukienki widac.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:45 schowam dobrze i obandazuje! spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 15:18 zatem oswiadczam ze to jestes Ty. chociaz te ciemne wlosy..... Odpowiedz Link Zgłoś