Dodaj do ulubionych

Okolice Gwiaździstej

27.06.02, 21:54
jest ktoś blisko ?
pozdr.
tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.06.02, 22:06
      ja jestem! jeszcze tak 2,5 h i bedzie u mnie nic gwiazdzista! w ja wezmnem se
      teleskop, flaszku i pojdu obsmatrywat:)))
    • mathildae Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 10:16
      oho, randka nad kanalem sie komus szykuje;)
      • saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 10:17
        ciekawe ktore z nich bedzie machalo srodkowa reka?:))
        • mathildae Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 10:30
          wiekszym problemem bylaby chec zastosowania zamasztego ruchu bioder;)
          te sciezki sa zdecydowanie blisko linii brzegowej kanalu, a brzegi sa urwiste...
          • saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 10:56
            nie ma sie czym martwic, jako ze to aniol z pneumatycznymi skrzydlami to sie
            uniesie i przyswieci sobie nimbem:) ewentulanie odczepi sztuczne rzeski wiec
            polepszy sobie ostrosc widzenia
            • Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 13:48
              co wy mi tu dziewuchy? ze ja po nocy nad kanal????
              • saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 13:55
                nie, mina, to nie Twoja randka, tylko takiej jednej anielicy, ona bardzo lubi
                nad kanaly chodzic...
                • Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:01
                  kuwa bo ja tu mam kanal blisko:)))
                  • saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 14:04
                    oooo, to strzez sie, szczegolnie jak zobaczysz takie cudo:

galaretowate cialko, loczki na glowie, obowiazkowo bląd;), nimb nad glowa,
                    pneumatyczne skrzydla pozwalajace unosic sie w gorze w polaczeniu z zamaszystym
                    machaniem biodrami i dlugimi firnakami rzes, do tego dochodza wypielegnowane
                    paznokcie, szczegolnie u srodkowej reki, ktora zawziecie macha;)))
                    czy ja o czyms zapomnialam?
                    • Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:15
                      no cholera, zeby nie te raczki blond, to by sie rysopis z moim zgadzal co do
                      joty!
                      • saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 14:29
                        zapomnialam o krysztalowym charakterze i nienagannych manierach:))
                        czy mowilam ze to kobieta?
                        • Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:31
                          noz kurwa, to ja!!! charakter i maniery!!!
                          • saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 14:33
                            ale mi troche te Twoje meskie atrybuty tutaj bruzdza!!!
                            no jak to wyglada? aniol w sukience unoszacy sie nad glowami wiernych a spod
                            sukienki widac.... :)))
                            • Gość: mina Re: Okolice Gwiaździstej IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 14:45
                              schowam dobrze i obandazuje! spoko!
                              • saqqara Re: Okolice Gwiaździstej 28.06.02, 15:18
                                zatem oswiadczam ze to jestes Ty. chociaz te ciemne wlosy.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka