columbia 01.05.05, 14:49 z okazji prześcignięcia nas w ilości postów!...Widać nuda jest Wam obca : ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkpanther Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 14:55 dołączam się do gratulacji nudna Kinia Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 15:03 dziekujemy bardzo :) my nie znamy slowa nuda :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 15:54 no bo zabijacie ją ogladajac telewizję Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 16:12 gościnna wizyta! dziękujemy serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 16:25 trzeba czasami sąsiadów odwiedzić zaprzyjażnić się a może mieszkania poilnują i kwiatki podleją jak wyjedziemy na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 16:43 prawda! i sąsiad jest najlepszym systemem antywłamaniowym! Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Składamy gratulacje... 02.05.05, 12:27 pinkpanther - albo soli czy innego cukru pozyczom;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Składamy gratulacje... 02.05.05, 12:31 Burego Terrorystę (kota) nakarmią... Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 16:43 Dzię_ku_je_my pięknie ! A w razie gdy nuda dopadnie , zapraszamy do nas , na telewizję :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 18:50 muczos gracjas senioras y seniores:) to powyżej to efekt uboczny oglądnięcia paru seriali zrobionych w Am Płd Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 22:46 forumowicz_pospolity napisał: > muczos gracjas senioras y seniores:) > > to powyżej to efekt uboczny oglądnięcia paru seriali > zrobionych w Am Płd > > Efekt uboczny obejrzenia kilku seriali zrobionych w Am Poł wygląda następująco: Te odio, Juan Carlos. Te amo,muchacha. Te voy a matar,desgraciado! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 18:54 Dziękujemy pięknie, pozdrawiamy weekendowo, majowo, wiosennie! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 19:08 Around, Ty w pracy czy w domowych pieleszach? Bo ja jutro tyram a dzisiaj pławię się w lenistwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 19:26 Ja uprawiam dzisiaj totalne lenistwo, natomiast jutro zapierniczam do pracy :( Czyli możemy sobie podać ręce wirtualnie co niniejszym czynię :) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Składamy gratulacje... 01.05.05, 20:06 ja tez jutro z samego rana do pracy okrutne to zycie jest czasami :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Co do wartości edukacyjnej seriali 02.05.05, 11:22 ja dawniej ogladalam "Modę na Sukces" na szwedzkiej telewizji z napisami stad dobrze znalam pisownie wyrazen takich jak "Kocham Cię", "dzieci" oraz "należymy do siebie"... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Nudny post 02.05.05, 21:41 Rowniez Przynudze od siebie, czyli tez chce Wam, idac w slady mych szacownych Znudzonych Kolezanek, zlozyc gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Nudny post 02.05.05, 21:46 wielkie dzięki.czujcie sie jak u siebie w domu.u nas dzisiaj nuuuuda.prawie wszystkie majówkują. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Nudny post 18.05.05, 22:48 Tez bym polazla na majowke, ale deszcz i wielkie chmurska jak wsiekle krowska chyba nigdy sobie nie pojda z nieba. Och, jak zle! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Nudny post 19.05.05, 08:22 Ja to normalnie uwielbiam gości:-) zaraz przyniose ciasteczka likierek właczymy jakąs powtóreczke MjM i fajnie będzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nudny post 19.05.05, 09:34 goście??? chętnię..ale żadnych powtóreczek...jeszcze gości wypłoszysz... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Nudny post 19.05.05, 09:35 myslisz? a ja miałam nadzieję,że przy tej powtóreczce jakaś serwetę wydziergają... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Goście byli?? 19.05.05, 11:59 A mnie wczoraj nie było, a byli goście!! Buuuuu :( Jak było? Jakieś straty w paprotkach? Nowe napisy w kiblu? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Goście byli?? 19.05.05, 12:04 dzie tam..ciągniemy wątek...i się kiwamy dalej osamotnieni... żadnych gości..wspominamy tylko... a oni nie serialowi są..nie mają czasu..przęn n n dą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Goście byli?? 25.05.05, 19:38 A ja lubie serial austriacki "Komisarz Rex", bardzofajny pies, bardzo fajny policjant i przestepcy tez mi sie czesto podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Goście byli?? 25.05.05, 19:41 Jasne...mam nawet kilka odcinków nagranych na video... Przytargałam sprzęt do domu,aby nagrywać Alaskę i zrobiłam sobie powtórkę Komisarza Rexa... A właścicel psa jaki przystojny:) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Goście byli?? 26.05.05, 21:21 A w ktorej serii Ci sie najbardziej podoba, bo sa trzy. Ja lubie tego, gzdie pracuje w nim w biurze tez dziewczyna i jeszcze jednego tez lubie, takiego co wyglada troche lujowato. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Goście byli?? 26.05.05, 21:38 To pimpek miał aż tylu właścicieli;) Te co mi się podoba-tego mam nagranego to Gedeon Burkhard --------- Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Goście byli?? 26.05.05, 21:47 Ten wcześniejszy Tobias Moretti to takie ciepłe kluchy:) I tak najlepszy w serialu jest psiak... ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Goście byli?? 07.06.05, 13:09 Ostatnio zabili tego lumpowatego i terazs przyszedl przystojniak, wszystkie babki na niego leca, ale ja cos widze, ze on sie najbardziej klei do psa. Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka gradufka / sokowirufka :) 07.06.05, 13:18 a ja tylko chcialam powiedziec ze czuje specyficznom więś z Gradufkom :] więś ta spowodowana jest nika końcufkom :D joł joł joł nawet mi sie rymło na te okolycznosc, no no... Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: gradufka / sokowirufka :) 11.06.05, 21:17 Droga sokowirufko, uwazam,ze soki z sokowirowek a najlepsze! Jak mozna tez latwo zauwazyc sprzyjaja rozwojowi potegi umyslowej, pozwalajac rozwinac sie zdolnosciom poetyckim. Odpowiedz Link Zgłoś