more.words 12.05.05, 19:47 własnie........ kto spiewa ta piosenke z ej reklamy?? to okrutne jak wkreci ci sie posenka i nie wiesz kto ja wykonuje:P hehe help meeeeeeeee....bo mi sie na maxa podoba!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words Re: reklama FREEQ 12.05.05, 20:30 hehe...ja dzis postawiłam na Leszka :D hehe ale serio,....ten kawałek to mi sie podoba...moze ktos jednak zna ?? w.s. hehe daj znac kiedy bedziesz pic...to sie napijemy prezz neta..heheh...bo cosik mi ssie przypomina dobrze ze zioomalka z Łódki jestes..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: reklama FREEQ 12.05.05, 20:35 EuDeZeT moim miastem jest:) chyba sie nawet rymuje:) napoiła bym się a raczej upoiła, ale mhmm sama przed kompem?? Jak zobacze tą reklame to może skojarze... teraz sobie śpiewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: reklama FREEQ 13.05.05, 08:16 hehe... co tam jeszcze...hmmm ŁDZ to czas dla nas.. :D ..a teraz moja tworczosc... miasto moje moje mury i ulice nie mowie o tym skrycie bo jestem w zachwycie Łódź miasto moje moje zycie mam tu swoich ludzi to moi przyjaciele sa ze mna we wtorek, sobote i niedziele trele-morele na rogu widze ziele :P Odpowiedz Link Zgłoś
kirigisu Re: reklama FREEQ 22.05.05, 22:49 spork - freek like me i zawze kozystaj z tej strony to nie bedziesz juz mial takich problemów.... Śledź w śmietanie Odpowiedz Link Zgłoś